Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

haris10
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la haris10 » 18 jul 2013, 19:01

klasična lakrdija uefa kao proslegodine sa vasluijem,ali neka oni nas deru za baklje,mislim na nas balkance!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 19:03

Ne čitam Index, ali dok ne vidim službenu odluku UEFA-e, ne vjerujem. A izvlačenje je sutra.
Bumo vidli kakav će biti razvoj događaja.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 18 jul 2013, 19:04

Pozdrav najboljim navijacima na svijetu.Eto vracam se nakon duzeg izbivanja sa ovog foruma zbog raznih poslova...Glavno da sam se vratio braco Hajdukovci jer sam i ja jedan od vas i nadam se da cete me ugodno prihvatiti jer mi je mij Hajduk sve a tek onda poslije Hannover kao sto vidite!Danas ubijamo Turnovo ocekujem minimalno 4-0!
Samo Hajduk zivi vjecno!

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 18 jul 2013, 19:07

Mafija!Platini od Turaka dobio par milkica pa ih pusta!Sramota! :evil:
Samo Hajduk zivi vjecno!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 jul 2013, 20:41

Bencunnnnnn,odlican ubacaj malog Mikanovica
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 21:34

Dakle, Tudor ima zacrtano da igra 4-3-3. Dobro, znat ću za ubuduće.
Zanimljiva je prva postava, nema Vršajevića, Milovića. A ni Andrijaševića kojeg sam očekivao. Mikanović je na desnom krilu, Milić u obrani. Pašalić je ipak u vezi od prve. A i Bencun koji se ozlijedio pa ga je zamijenio Mujan.

Šteta za primljeni gol, nesmotren je stvarno bio Kouassi.
Makedonci su se na početku malo prepali i zatvorili, ali od 30.minute su al pari sa Hajdukom.

Ajmo bijeli sad u drugom bar jedan gol!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 jul 2013, 21:54

Kis dva gola u zadnjoj utakmici i izgleda da nece uci u ovoj,Igore sta radis???

HRHB

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 18 jul 2013, 22:26

Pobjeda 2:1,nismo bas dobro odigrali danas,mali Mikanovic daleko najbolji

Kis usao u 87 :roll:

HRHB

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 22:50

A, dobro je, s obzirom kako se igralo i ovo je dobar rezultat. 2:1, ide se s golom prednosti u Skopje.
Makedonci su ispočetka malo bili pod dojmom i prestrašeni, ali bili su sasvim solidan i dostojan protivnik. Hajduk isto tako solidan, skroman, tanak, kako sam i očekivao. Obrana je loša, loše postavljena. Tudor mora pregledati snimku i vidjeti da previsoko obrana stoji. Dva tri puta su ispali tako naivno i bezveze. Strah me kad dođe neka bolja napadačka ekipa (Rijeka, Dinamo, Split) da ne popiju tri četiri komada.
Ekipa je neiskusna, mlada, još neuvježbana iako ima stvarno dobrih stvari, prije svega pokušava se igrati od prve i brzo, od noge do noge. Al za to treba znanje. I vježba, kontinuirano ponavljanje. Ne može se od ovakvog Hajduka očekivati da će razmontirati bilo kojeg protivnika. Ono protiv Zadra je samo pokazatelj lošeg Zadra, a ne Hajduka Juventusa. Tudor će valjda uvidjeti da se ne može igrati sa trojicom u vezi i sa trojicom u vrhu napada. Ova ekipa nema tu moć. Od toga samo Sušić i Caktaš kao neki kvalitetni veznjaci i kreativci..
Protiv Rijeke, koja ruku na srce na Poljud dolazi kao favorit, će se pokazati pravo stanje na terenu.

Idemo dalje, samo Hajdučki!! :)

Nego, di je Bertone, šteta što se ne okladih :P

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 22:57

dubrava je napisao/la:
Šta, misliš da će Makedonci proći?
Ovo je Hajduk trebao riješiti s tri razlike. Gledao sam drugo poluvrijeme, promašili su masu prilika i poluprilika, Mikanović odličan, Kouassi dobar, trudi se, Maglica promašio zicerčinu, Caktaš me razočarao...
Hajduk će ovo proći ali to je 90% kraj jer ipak nisu nositelji u trećem pretkolu...

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 18 jul 2013, 22:58

dubrava je napisao/la: Protiv Rijeke, koja ruku na srce na Poljud dolazi kao favorit, će se pokazati pravo stanje na terenu.
Ja sam mislio da niti Real Madrid nije favorit na Poljudu 8-)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 23:07

Bertone7 je napisao/la:
dubrava je napisao/la:
Šta, misliš da će Makedonci proći?
Ovo je Hajduk trebao riješiti s tri razlike. Gledao sam drugo poluvrijeme, promašili su masu prilika i poluprilika, Mikanović odličan, Kouassi dobar, trudi se, Maglica promašio zicerčinu, Caktaš me razočarao...
Hajduk će ovo proći ali to je 90% kraj jer ipak nisu nositelji u trećem pretkolu...
Ma ne, nisam rekao da neće proći već da će biti teško i zafrkano, pogotovo sad kad je ekipa takva kakva jest, tanka i mlada..
Da, Mikanović je bio najbolji na terenu definitivno. Kouassi je odigrao malo slabije, al dobro, dogodi se to svakome.
Obrana mi je baš loša, nadam se da će Maloču brzo utopiti za neke čvarke..
Insect_terminator je napisao/la:
dubrava je napisao/la: Protiv Rijeke, koja ruku na srce na Poljud dolazi kao favorit, će se pokazati pravo stanje na terenu.
Ja sam mislio da niti Real Madrid nije favorit na Poljudu 8-)
Mijenjaju se vremena. Na žalost....

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 23:13

Hajduk radi samo protiv sebe. Valjda su jedini klub koji svakog igrača kojeg odluči prodati izbaci iz prve momčadi. :roll: :lol: :cry:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 18 jul 2013, 23:18

Bertone7 je napisao/la:Hajduk radi samo protiv sebe. Valjda su jedini klub koji svakog igrača kojeg odluči prodati izbaci iz prve momčadi. :roll: :lol: :cry:
Da, ne razumijem što nema Vukovića, a ni Blaževića, a želi ih se pod mus prodat.. Nije bilo ni Milovića iako on nije u prvom planu za ići ća. Zanimljiva politika Tudora (i kluba), iako je dobro da uvodi mlade i daje im šansu i bla bla bla, al ne možeš ih odmah bacati u vatru, bar ne dok imaš pokojeg iskusnog lisca.

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 23:22

dubrava je napisao/la:
Bertone7 je napisao/la:Hajduk radi samo protiv sebe. Valjda su jedini klub koji svakog igrača kojeg odluči prodati izbaci iz prve momčadi. :roll: :lol: :cry:
Da, ne razumijem što nema Vukovića, a ni Blaževića, a želi ih se pod mus prodat.. Nije bilo ni Milovića iako on nije u prvom planu za ići ća. Zanimljiva politika Tudora (i kluba), iako je dobro da uvodi mlade i daje im šansu i bla bla bla, al ne možeš ih odmah bacati u vatru, bar ne dok imaš pokojeg iskusnog lisca.
Ajde preko Blaževića se može nekako preći jer je tu Kalinić koji je dobar golman, ali ovo s Vukovićem mi je totalno čudno. I Maloča nije igrao protiv Dinama jer bi trebao otići... Valjda im je u međuvremenu došlo iz guzice u glavu pa su ga vratili u kadar za ovu utakmicu.
Još kad se sjetim prije par sezona kad su imali 10-tak igrača pod bogatim ugovorom koji su trenirali ili samostalno ili po nekim lokalnim vukojebinama (M. Buljat, Jertec, Vejić i ostali).

Rodrigo
Kontakt:

Post Postao/la Rodrigo » 19 jul 2013, 08:08

Bas mi je zao sto ovo jucer nismo uzeli rezultatski uvjerljivije.Ocito je da nam je jucer trebala neka mirna,mudrija glava da smirimo igru i da na kraju slavimo sa
3-4 razlike sto bi bilo zadovoljavajuce.No sta je tu je sad idemo u Makedoniju po pobjedu!

NAPRID HAJDUCEEE!!!
Samo Hajduk zivi vjecno!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 19 jul 2013, 10:12

Mogući protivnici Hajduka:

Beroe/Hapoel Tel Aviv (1:4)
Dila Gori/Aalborg (3:0)
Differdange/Utrecht (2:1)
Metalurg Donetsk
Sevilla
Kuban Krasnodar

Najbolje kad bi Differdange napravio senzaciju. Od ostalih najprihvatljivija Dila Gori.

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 19 jul 2013, 10:24

Bertone7 je napisao/la:Mogući protivnici Hajduka:

Beroe/Hapoel Tel Aviv (1:4)
Dila Gori/Aalborg (3:0)
Differdange/Utrecht (2:1)
Metalurg Donetsk
Sevilla
Kuban Krasnodar

Najbolje kad bi Differdange napravio senzaciju. Od ostalih najprihvatljivija Dila Gori.
sve osim seville i kubana je dobar/solidan zdrijeb

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 19 jul 2013, 10:51

Metalurg i Hapoel bi nas satrali.
Ma koga god da izvučemo bit će jako jako teško (ako prođemo Makedonce).
Ako ništa drugo bit će Poljud pun bez obzira na mogućeg protivnika..

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.