Izgleda da drzimo sve pod kontrolom,rekao bi rutinski odradjujemo utakmicu pa bi sad u 2.pol trebali ici po novi gol da se bez problema udje u finis tekme
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Vjerovatno jest,ali kakvo postavljanje Darmiana i kakvo citanje protivnika,strasno Bgmi
.Niti jednom nije ispao,svaki put zna gdje ce protivnik i pravovremeno starta na loptu,strasan igrac a u njemu 70 kg i opet doktor za Valenciu.
Izgleda da drzimo sve pod kontrolom,rekao bi rutinski odradjujemo utakmicu pa bi sad u 2.pol trebali ici po novi gol da se bez problema udje u finis tekme
cuvati se prekida i to je to
sto se tice Darmiana cim je defanzivac iz Italije mora biti dobar
sto se tice Darmiana cim je defanzivac iz Italije mora biti dobar
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
-
Elangelito7
- Kontakt:
Da ja vama nesto kazem. Ovo je cisto sranje od igre al cisto sranje
Ovog januzaja ne bi ni na klupu stavio,ja sam talentovaniji od njeg.velika letva .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovog januzaja ne bi ni na klupu stavio,ja sam talentovaniji od njeg.velika letva .
Hvala ti Boze.
Prelazimo na 433.
Prelazimo na 433.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 14 avg 2015, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Nemoj tako ovi njegovi ljubimci cete pojesti,a momak dao gol i 18 lopti zajebaoElangelito7 je napisao/la:Da ja vama nesto kazem. Ovo je cisto sranje od igre al cisto sranje
-
Elangelito7
- Kontakt:
Ne bi da se ko uvrijedi al on "ljubimac" .Dajte ba o cemu pricamo .
Da nije dao go ne bi ga ni ocjenio na kraju utakmice,toliko je los bio da je odigrao za nulu.
Da nije dao go ne bi ga ni ocjenio na kraju utakmice,toliko je los bio da je odigrao za nulu.
Komplikujemo, kad treba centarsut, tu pocnu neke kvazi kombinacije
Kako Mata zna biti opasan kada vuce kroz sredinu.
Depay se boji nečega? Evo druga utakmica kako ga nema na mapi, ne znam u cemu je problem. Sad slobonjak izvodi nebo pod oblake... Romero je očajan na ispucavanjima i tajming za isto mu je užasan.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Nakon onog promašaja Depaya, ocekujem paklenih zadnjih 15 minuta :/
Re: RE: Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Razumljivo, svi igraju tako, niko da trzneNitro je napisao/la:Depay se boji nečega? Evo druga utakmica kako ga nema na mapi, ne znam u cemu je problem. Sad slobonjak izvodi nebo pod oblake... Romero je očajan na ispucavanjima i tajming za isto mu je užasan.
Depay je hladno najgori pojedinac Uniteda večeras. Tehnički veoma limitiran igrač, nije pretjerano ni brz ni agilan i pitanje je dal' je krilo prava pozicija za njega.
Kako god se zavrsi ovo je smijesno da strahujemo do zadnje min protiv Vile,ne znam stvarno kad ce ovo pocet licit na ekipu,pritisla nas vila kako bi bilo protiv nekog giganta i ne pomisljam sve u svemu i dalje se nastavlja tuga,ROONEY katastrofa uzas blago receno,TREBA MU OBJESNIT GDJE TREBA DA BUDE NAPADAC NE NA CENTRU DA TRCKARA
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Za razliku od prošli put, odlične izmjene. Herrera i Schweini odlični.
Edit: @tajger, kakvo strahovanje? Villa skoro nije prišla golu zadnjih 15 minuta, a sve zahvaljujući sjajnom veznom redu i dosta sigurnoj odbrani.
Edit: @tajger, kakvo strahovanje? Villa skoro nije prišla golu zadnjih 15 minuta, a sve zahvaljujući sjajnom veznom redu i dosta sigurnoj odbrani.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 14 avg 2015, 22:34, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ulaskom Bastiana i Andera, dobilo se na kompaktnosti.
Morgan je trcao ludjacki, odlican mec. Bilo je tu naznaka brzeg prenosa lopte, naprosto laske igre, ali rano je donositi takve zakljucke.
Bekovi zakljucali stranu, Small kupi sve pred sobom, Juan dobar ali kada ide vise centralno.
Dosta potencijala, samo da se sve poslozi na pravi nacin.
Do pomenutih izmjena protivnik je poceo preuzimati incijativu (pogotov u drugom), ali od tada, nisu prismrdili golu.
Odlicno odradjena tekma.
Morgan je trcao ludjacki, odlican mec. Bilo je tu naznaka brzeg prenosa lopte, naprosto laske igre, ali rano je donositi takve zakljucke.
Bekovi zakljucali stranu, Small kupi sve pred sobom, Juan dobar ali kada ide vise centralno.
Dosta potencijala, samo da se sve poslozi na pravi nacin.
Do pomenutih izmjena protivnik je poceo preuzimati incijativu (pogotov u drugom), ali od tada, nisu prismrdili golu.
Odlicno odradjena tekma.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 14 avg 2015, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.
KAKO NIJE STRAHOVANJE BRATE MOJ JEDNA LOPTA MOZE ZALUTAT DA NISU PRISLI GOLUPatrice_Evra_3 je napisao/la:Za razliku od prošli put, odlične izmjene. Herrera i Schweini odlični.
Kakav je Blind bio?
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
svi odigrali za cistu 10
nema napretka
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- majestic24
- Kontakt:
Ovoj ekipi treba pravi napadac. Ovo sa Rooney kao glavnim napadacaom ne ide. Previse se izvlaci.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pričaš gluposti, večeras loš kao i cijeli tim, ali opet ne najgori. Koliko si ga tekmi gledao?Rajaz je napisao/la:Depay je hladno najgori pojedinac Uniteda večeras. Tehnički veoma limitiran igrač, nije pretjerano ni brz ni agilan i pitanje je dal' je krilo prava pozicija za njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.