NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ovo sto gledamo ne vrijedi petaka a od cenera je 2 klase daleko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kralju prije dva mj je bilo borbe, danas nije nego NK mahanje rukama, trener koji Durmisa je drzao do 84 min a da je ovaj uspio svaki napad upropastit, ekipa koja je pritiskala stalno gore danas nista nego ko raspustena banda. Covjek ima 17-18 igraca u rotaciji ako necemo biti 2-3 daj priliku juniorima po pol ili sl pa izgubi, nema problema, odigraj 3-4-2-1 ili 3-5-2 pa izgubi opet meni odgovara no forsirati igrace koji su na posudbi i sig nece igrati iduce god za nas je pomalo glupo. Sama reakcija pojedinaca na utk jasno daje doznanja da je nesto unutar ekipe belaj.superFrankie je napisao/la: ↑03 maj 2026, 19:08Prije mjesec dva smo zagovarali ulazak u PL, a sad raspustaj sve i nista ne valja. Najreaktivnija smo publika na svijetu. Osteceni smo za cist penal, drugi primljen gol moguce offside, ali sudjenje na stranu igra je bila jako losa, mora ovo puno bolje
Zanimljivo gostovanje Saše jucer na RTVUSK, dotakao se i infrastrukture, u vezi glavnog terena i novog pomocnog do restorana koji ce biti za mlađe kategorije.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa dragi Duvnjak poguraj par juniora svakako se ovima ne da igrati
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa koji je k Hadrovicu?
Ostavite trenera u Travniku. Bliža mu je Zenica.
ŽERIC JE ZA OVOG MIRINJO
ŽERIC JE ZA OVOG MIRINJO
Moj Duvnjak ako izgubis sa 4-5 juniora makar cemo podrzati sto njih guras, svakako ne igramo ni za sta, ovim zvijezdama se ne da izgleda
Izvikani igrači i trener
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Jbg brukanje se nastavlja. Igrace boli qrac a Duvnjaka također ili ne moze-ne zna.
Da je bilo kako Zerica ostaviti za gostujuce utakmice a ovog Duvnjaka za domace bili bi bara bara sa Celikom, ako plate ne kasne onda je problem u treneru i vjerovatno ga neki igraci “miniraju”
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ne znam sta je problem, ali za ovo netko mora odgovarati. Bio to trener ili igraci. Ako su problem plate, onda treba otjerati komplet upravu. Izgleda ovo treba sve prestati pratiti i biti rahat. Yebo ovs nerviranja, nije vrijedno.
I gdje su sad oni sto su pisali da mozemo u premier ligu

Smijesno
Smijesno
Prvi sam ja u tom redu, izgledalo je u jednom trenutku odlicno no onda se vjerovatno izgubila svlacionica no tu dolazimo do onog problema sportskog segmenta gdje trener nema nikog “iznad” sebe. Nije problem izgubiti ionako ne mozes gore to si zeznuo protiv Celika ali daj bar priliku juniorima kakve mi imamo koristi sto igra Medjuselac i Durmis (pritom lose) kad ce se vratiti u Celik iduce sezone (vjerovatno nakon toga u Bratstvo, Tosk i sl ekipe) umjesto da afirmises Susnjara, Balica, Stipica pa da prave razliku iduce god. Imas tri stopera Hadra, Drljevic,Zgonjanin, Petrovica i Obradova kao wing backove tri vezna imas i gore Salkan i Ali (mozes mu nabiti statistike dobre u gostima pogotovo) da se vidi i neki izlazni transfer ili da se produzi suradnja sa momkom i iducu sezonu, znaci o iducoj sezoni apsolutno niko ne vodi brigu a trener potpisan na 18 mj i opet ce doci stani pani da nam u21 igraci dolaze za “enormna” primanja a sumnjivog kvaliteta.nebeskasila je napisao/la: ↑09 maj 2026, 23:04Ne znam sta je problem, ali za ovo netko mora odgovarati. Bio to trener ili igraci. Ako su problem plate, onda treba otjerati komplet upravu. Izgleda ovo treba sve prestati pratiti i biti rahat. Yebo ovs nerviranja, nije vrijedno.
Smijesno
Ne znam ni sto se pojedini nervirate ili doživljavate ovo sve, pa ne znam prati li iko treninge preko sedmice ljudi moji oni imaju odličnu atmosferu zajebancija, smijeh barem na treningu a ovo je normalno za ocekivat odradili su svoje i sad laganini cuvaju se povreda pola ekipe ce otici na pripreme u druge klubove,
Fontemachia kojeg si jedva zadrzao prosle sezone sad je vise bio na klupi i na to sve povrijeđen mozda do kraja sezone, Obradov, Ali, Blažević, Božić, Zgonjanin i nazalost malog Balica koji je strasno krilo i nije dobio prave sanse ni sekunde, sve nabrojane ces izgubiti…
i ja ga jeb*m ko se od nas svih ovdje nije nadao da iduce sezone možemo napasti sami vrh ali kad vidis da je ovakva psiha u igraca da se ovako ponašaju iduca sezona sredina tabele nam ne gine…
Stvarno vise ne razumijem ovaj grad, ove ljude… pa sad koliko toliko sve spremno imaš da kreneš korak naprijed ali NEEEE opet stagnacija opet prozivanja uprave po fb, čemu vodi ovo sve izgleda dan nam je mirna voda ova Prva liga FBiH…
Kako lako poletimo tako se još brže ne spustimo već zakucamo u zemlju!!
Fontemachia kojeg si jedva zadrzao prosle sezone sad je vise bio na klupi i na to sve povrijeđen mozda do kraja sezone, Obradov, Ali, Blažević, Božić, Zgonjanin i nazalost malog Balica koji je strasno krilo i nije dobio prave sanse ni sekunde, sve nabrojane ces izgubiti…
i ja ga jeb*m ko se od nas svih ovdje nije nadao da iduce sezone možemo napasti sami vrh ali kad vidis da je ovakva psiha u igraca da se ovako ponašaju iduca sezona sredina tabele nam ne gine…
Stvarno vise ne razumijem ovaj grad, ove ljude… pa sad koliko toliko sve spremno imaš da kreneš korak naprijed ali NEEEE opet stagnacija opet prozivanja uprave po fb, čemu vodi ovo sve izgleda dan nam je mirna voda ova Prva liga FBiH…
Kako lako poletimo tako se još brže ne spustimo već zakucamo u zemlju!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.