Stvarno je mučno čitati svakave komentare.
@Besic
Ja razumijem da si očekivao Petrovića... Razumljivo bi mi bilo da je avatar Dino prekrižen, neko iz uprave, ali koliko čovjeka prozivaš, kao da je nekog natjerao da ga imenuje.
Razočarana je većina, ali koliko ja vidim, više su/smo razočarani onim što ovo vjerovatno znači - davanje šanse mladim igračima. Nekad se prizivalo, ali, ko bi nam ugodio...
Največi problem je što se mladi igrači nisu do sada ni afirmisali pravilno. Jedino Kadušić je dobio pravu priliku i, naravno, Radovac. Sad je to na naplatu došlo.
@Evander
Po meni, bilo je i gorih godina.
Ne znam šta je tebi relevantno? Ako je plasman, završavali smo i 5. Ako su afere, viršle i "jedno sijalica u frižderu" se ne može nadmašiti.
I nije baš da smo imali nešto,pa se prodali. Imali smo ništa (materijalno, za prodati), čovjek rekao mladi igrači prioritet, nismo to ispoštovali i to je to.
Ne znam je li moglo bolje, ali obzirom da si Gracića hvalio, taj sigurno nije bolji. Njegov plan fuzije i FK Sarajevo 1946 definitivno nije bolji od ovoga.
Jbg, vidjećemo kako će ići sa, vjerovatno, mladim igračima.
Od mene, uvijek, podrška za FK Sarajevo.
Ja ne navijam ni za upravu, ni za trenera, ni za igrače, ni za navijače, nego za Instituciju - Fudbalski Klub Sarajevo.