FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Majkl
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 13 maj 2016, 09:54

Sabinho je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:kume sabinjo to za ješića je bila zayebanciya...inače svima nam je bio drag zbog svoje strogoće kad je tek dosao...
A Hurtić se nije pokazao kao dobar taktičar, igre nemamo, i ono sto pobjedimo pobijedimo na horuk, i zahvaljujući benkinom instiktu za gol.
Radnik- Sarajevo - rastavili ih na proste faktore i promasili jos pet zicera, naceo ih Krste pa nastavili Benko i Okic.
Sarajevo - Borac - rastavili ih, Benka nije bilo u sastavu, Krste bio igrac utakmice.
KUP- potpuno ravnopravno sa Zrinjskim u gostima, Krste i Amer donijeli izjednacenje, Benko profulao prolaz pred kraj utamice i izbacili ih na penale smirenoscu.
Sarajevo- Slavija - nadigrali ih, Benko, Amer i Hamza rutinski.
Borac - Sarajevo - pobjeda, kostalo nas ono sto nas kosta vec dugo, Duljevicevi nevjerovatni promasaji da uzmemo sa rahatlukom, Barbaric iz prekida.
Sarajevo - Radnik - nisu nam prisli golu do 80. minute, citavo vrijeme drzali konce u svojim rukama i lagano preko Amera sa dva gola stigli do pobjede.
Vitez - Sarajevo - Klasicna gostujuca tekma, diktirali tempo, ekspresno ih nokautirali preko Benka i Amera, Amer ih i zavrsio majstorijom.
Sarajevo- Zeljeznicar - Derbi, klasik. Sudija nas drasticno ostetio, prvi poraz i prva tekma koju nije uzeo Hurtic uz tri velika zicera Benko/Dulja/Amer.
Velez - Sarajevo - Rutinski, Dulja proradio i donio nam pobjedu.
Sarajevo - Mladost - Ispromasivali se, Benko i Harba zicere, pa primili gol za 0-1, pritisak napravili i Benko majstorski okrece tekmu sa dva gola.
Sloboda - Sarajevo - debakl, naivno napravljen penal i auto gol, kasnije se otvorili i u finisu jos dva primili, Hurticu se moze dati minus.

Kazem i da smo kod Hurtica igrali najbolji fudbal ove sezone. Dalje, nije tacno da smo opstali kod Hurtica sa jednim covjekom, za njegova dva mandata Amer je pogodio 7 puta a Benkara 5. Covjek je ekipu i igracki kadar preuzeo u najgorem mogucem trenutku i 100% kazem da nijedan drugi trener bolje ne bi napravio. Zivio.
Objasnio Sabinho brat.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 maj 2016, 09:58

Glavno pitanje je kako će Hurtić odraditi pripreme. Opet ponavaljam, meni je drago ako se guraju mladi igrači. I nadam se da će ih Hurtić gurati. Nervira me priča pojedinaca da ćemo postati ribogojilište, odnosno da nećemo praviti nikakve rezultate ni u našoj ligi, ni u evropi. Shvatite, ne možete prodati mladog igrača ako ne izađete u Evropu. Znači primarni cilj i sa mladim igračima treba biti evropa. Na taj način će se skinuti pritisak koliko-toliko sa igrača, pa se možda i osvoji koji trofej. E samo je problem što naša Uprava bez muda ne smije izaći i reći: CILJ JE EVROPA. FORSIRATI ĆEMO MLADE IGRAČE. Ono zbog čega se ja protivim Hurtiću, jeste forsiranje igrača tipa Okić i Harba. Na fb stranici Sport Avaza, pozitivan komentar na imenovanje Hurtića dao je Admir Husarić, menadžer Ševke Okića. E to je naš problem. Hurtić će nastaviti guranje menadžerskih igrača...
SARAJEVO

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 maj 2016, 10:02

fico je napisao/la:Glavno pitanje je kako će Hurtić odraditi pripreme. Opet ponavaljam, meni je drago ako se guraju mladi igrači. I nadam se da će ih Hurtić gurati. Nervira me priča pojedinaca da ćemo postati ribogojilište, odnosno da nećemo praviti nikakve rezultate ni u našoj ligi, ni u evropi. Shvatite, ne možete prodati mladog igrača ako ne izađete u Evropu. Znači primarni cilj i sa mladim igračima treba biti evropa. Na taj način će se skinuti pritisak koliko-toliko sa igrača, pa se možda i osvoji koji trofej. E samo je problem što naša Uprava bez muda ne smije izaći i reći: CILJ JE EVROPA. FORSIRATI ĆEMO MLADE IGRAČE. Ono zbog čega se ja protivim Hurtiću, jeste forsiranje igrača tipa Okić i Harba. Na fb stranici Sport Avaza, pozitivan komentar na imenovanje Hurtića dao je Admir Husarić, menadžer Ševke Okića. E to je naš problem. Hurtić će nastaviti guranje menadžerskih igrača...
Ima li odvratnijeg lika od Husarica,jao papka
ŠTA SE OVO DEŠAVA

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 maj 2016, 10:05

BosnianKingdom je napisao/la:NIJE MESSI, NIJE DŽEKO, TO JE NAŠ OKIĆ ŠEVKO!
:lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno:

Budala je svako ko misli da je Hurtić dugoročno riješenje. Njemu u prvih 5-8 kola sljedeće sezone ide otkaz i traži se novi trener. Klub nema ambicije za nešto više pa iz toga taj potez. Lopovi iz uprave znaju da im nije sigurno mjesto i da će možda letiti, što davati pare na trenera ako njih tu neće biti? Bolje te pare uzeti za sebe a onaj ko dođe nek to rješava.

Uprava napolje, Dino p3deru odlazi!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 13 maj 2016, 10:10

Sve je to tacno Sabinho brate sto ti kazes al je veliko pitanje kako ce se ova ekipa sa dodatkom Juniora nositi 4 utakmice protiv Slobode,Zelje,Zrinjskog,Sirokog ?? Pa i Celika 2 puta tamo , mislim ako cemo se pomirit da cemo opstat i da ce mladi stec rutine onda ok al i to nam nista ne vrijedi jer ce se odma 2 prodat u Tursku

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 10:10

fico je napisao/la:Glavno pitanje je kako će Hurtić odraditi pripreme. Opet ponavaljam, meni je drago ako se guraju mladi igrači. I nadam se da će ih Hurtić gurati. Nervira me priča pojedinaca da ćemo postati ribogojilište, odnosno da nećemo praviti nikakve rezultate ni u našoj ligi, ni u evropi. Shvatite, ne možete prodati mladog igrača ako ne izađete u Evropu. Znači primarni cilj i sa mladim igračima treba biti evropa. Na taj način će se skinuti pritisak koliko-toliko sa igrača, pa se možda i osvoji koji trofej. E samo je problem što naša Uprava bez muda ne smije izaći i reći: CILJ JE EVROPA. FORSIRATI ĆEMO MLADE IGRAČE. Ono zbog čega se ja protivim Hurtiću, jeste forsiranje igrača tipa Okić i Harba. Na fb stranici Sport Avaza, pozitivan komentar na imenovanje Hurtića dao je Admir Husarić, menadžer Ševke Okića. E to je naš problem. Hurtić će nastaviti guranje menadžerskih igrača...
Ja jednostavno ne znam koji to menadzerski igraci igraju kod Hurtica? Ako je to Kramar, igrao je prve tri tekme dok je Almir bolovao i to je to. Emerson - svi smo se slozili da treba barem sa klupe ulaziti. Pavlovic, Miha, Advan, Ahmo, Barba, Kova, Rustem, Matej, Heric, Almir, Radovac, Amer, Catakovic, Leon, Harba, Duljevic - su igraci koje je Hurta koristio plus Sevko koji je igrao i kod Dzene, Mehe i Jesica i koji je sad mislim najduze u klubu uz Radovca. Slazem se da je Sevko los ali alternative su jako slabe a gori pod nogama rezultat. Da je onaj celavac ostavio Krstu a ne otjerao ga sigurno bi on igrao umjesto Sevke i bilo bi to dosta bolje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 maj 2016, 10:12

Pa nemaju obraza jer su trubili do sada uvijek sa izjavama da Sarajevo uvijek ide na pobjedu i da su ambicije najvećeg kluba u BiH uvijek osvajanje bar jednog trofeja.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 maj 2016, 10:13

Sajo volim te

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 10:15

bojler je napisao/la:Sve je to tacno Sabinho brate sto ti kazes al je veliko pitanje kako ce se ova ekipa sa dodatkom Juniora nositi 4 utakmice protiv Slobode,Zelje,Zrinjskog,Sirokog ?? Pa i Celika 2 puta tamo , mislim ako cemo se pomirit da cemo opstat i da ce mladi stec rutine onda ok al i to nam nista ne vrijedi jer ce se odma 2 prodat u Tursku
Brate ja se nadam dvojici VRHUNSKIH igraca koji ce drzati konce nase igre. Ne desi li se to, prvi cu okrenuti ledja upravi i popljuvati ih. Baza je vec sad dobra; Miha, Advan, Radovac, Catakovic plus Veladzic, Heric te relativno mladi Kova, Rustem i Amer Bekic. Ocekujem jos dvojicu mladih da se prikljuce u ozbiljne kombinacije, te ta dva iskusna - ekstra igraca.

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 13 maj 2016, 10:18

Sabinho je napisao/la:
bojler je napisao/la:Sve je to tacno Sabinho brate sto ti kazes al je veliko pitanje kako ce se ova ekipa sa dodatkom Juniora nositi 4 utakmice protiv Slobode,Zelje,Zrinjskog,Sirokog ?? Pa i Celika 2 puta tamo , mislim ako cemo se pomirit da cemo opstat i da ce mladi stec rutine onda ok al i to nam nista ne vrijedi jer ce se odma 2 prodat u Tursku
Brate ja se nadam dvojici VRHUNSKIH igraca koji ce drzati konce nase igre. Ne desi li se to, prvi cu okrenuti ledja upravi i popljuvati ih. Baza je vec sad dobra; Miha, Advan, Radovac, Catakovic plus Veladzic, Heric te relativno mladi Kova, Rustem i Amer Bekic. Ocekujem jos dvojicu mladih da se prikljuce u ozbiljne kombinacije, te ta dva iskusna - ekstra igraca.
Da da definitivno svi se slazemo s tim da treba gurnut djecu al upravo to sto kazes al sa **** nekim garantom da ne mozemo bas sviju gurnut mora opet bit tu igraca koji nece bit ovi trenutni nego bar 2 ekstremno dobra dodatka ako bi nam ekipu cinila 70% djeca ako mozemo tako rec onda bi ja bio zadovoljan sa izlaskom u Evropu naredne sezone

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 10:23

bojler je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Da da definitivno svi se slazemo s tim da treba gurnut djecu al upravo to sto kazes al sa **** nekim garantom da ne mozemo bas sviju gurnut mora opet bit tu igraca koji nece bit ovi trenutni nego bar 2 ekstremno dobra dodatka ako bi nam ekipu cinila 70% djeca ako mozemo tako rec onda bi ja bio zadovoljan sa izlaskom u Evropu naredne sezone
Puno brate zavisi i od odlazaka. Recimo ako ode Leon onda bi trebao Catakovic uskociti. U odbrani su sigurni Miha i Kadusic, vjerovatno Kova te ne znam sta ce biti za lijevog beka. U sredini je neophodan taj vrhunski igrac koji ce ciniti prevagu, na krilima ima mjesta za akademce posebno ako nas Dulja napusti. Ja bih najvise volio da dovedemo bas dobrog lijevog beka, centralnog veznog i jedno krilo. Molim se za to.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 maj 2016, 10:30

Sabinho je napisao/la:
Ja jednostavno ne znam koji to menadzerski igraci igraju kod Hurtica? Ako je to Kramar, igrao je prve tri tekme dok je Almir bolovao i to je to. Emerson - svi smo se slozili da treba barem sa klupe ulaziti. Pavlovic, Miha, Advan, Ahmo, Barba, Kova, Rustem, Matej, Heric, Almir, Radovac, Amer, Catakovic, Leon, Harba, Duljevic - su igraci koje je Hurta koristio plus Sevko koji je igrao i kod Dzene, Mehe i Jesica i koji je sad mislim najduze u klubu uz Radovca. Slazem se da je Sevko los ali alternative su jako slabe a gori pod nogama rezultat. Da je onaj celavac ostavio Krstu a ne otjerao ga sigurno bi on igrao umjesto Sevke i bilo bi to dosta bolje.
Ješić i Hurtić su za mene jedanka dva s.ranja. Kao što je Ješić gurao Kramara i Simeunovića, jer su Bulićevi, pa i Osmanović (isto Bulićev) je kod njeg dobio najviše minuta. A Ševko se sada kod Hurtića gura, a Simeunović ne dobiva nikako šansu. Ne kažem ja sad da je Deni Ronaldo, ali stvari su jasne kao dan. Smatram da bi obojica trebali jednake šanse dobivati. A o onim pričama o Hurtićevom uzimanju para za Akademiju nisam vjerovao, do jučer. Čuo sam neke priče od frajera koji nema nikakav interes, koji je običan navijač. I dobro je dok Hurtić gura dobre mlade igrače, poput Čatakovića, ali haos će nastati kada sljedeće sezone Hurtić bude gurao nekog klinca koji ne zna dupli pas odigrati... Ali naravno ja želim njemu sve najbolje, dabogda on bio naš trener 5 godina i donio nam duple krune i grupne faze.
SARAJEVO

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 maj 2016, 10:34

ma i Dulja i Leon, a moguce i Kovacevic i Rustemovic da odu, sto je previse previse je, i kad se o toj djeci prica, pa nismo Ajax jbt da nam ekipu cini 70% djece, da nikad fudbal nisi pratio sama logika ti nalaze da moras imati par iskusnih 'radnika' koji ce preniijeti znanje na djecu, dakle mi u prvom timu mozemo 3-4 maximalno imati akademca, racunajuci vec Kadusica i Radovca, dakle jos dvojica maksimalno ostalo nam trebaju dobri i iskusni igraci, eh sad je problem sto takve nasi nece dovesti jer je lakse dovesti kakvog Kramara i njemu slicne, ko ce se peglati sa Drincicem ili Babovicem oko ugovora a trazi i 20 milja platu, bolje dati petorici amatera po 4 milje
Pyro is not a crime !

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 maj 2016, 10:35

Majkl je napisao/la:
Ima li odvratnijeg lika od Husarica,jao papka
Ima li odvratnijeg lika od Dine Selimovića, koji se krije po rupama i ne smije izaći u javnost?
SARAJEVO

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 maj 2016, 10:56

fico je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ješić i Hurtić su za mene jedanka dva s.ranja. Kao što je Ješić gurao Kramara i Simeunovića, jer su Bulićevi, pa i Osmanović (isto Bulićev) je kod njeg dobio najviše minuta. A Ševko se sada kod Hurtića gura, a Simeunović ne dobiva nikako šansu. Ne kažem ja sad da je Deni Ronaldo, ali stvari su jasne kao dan. Smatram da bi obojica trebali jednake šanse dobivati. A o onim pričama o Hurtićevom uzimanju para za Akademiju nisam vjerovao, do jučer. Čuo sam neke priče od frajera koji nema nikakav interes, koji je običan navijač. I dobro je dok Hurtić gura dobre mlade igrače, poput Čatakovića, ali haos će nastati kada sljedeće sezone Hurtić bude gurao nekog klinca koji ne zna dupli pas odigrati... Ali naravno ja želim njemu sve najbolje, dabogda on bio naš trener 5 godina i donio nam duple krune i grupne faze.

To sto pricas da Hurtic uzima pare da neko gura u akdemiji su obicne lazi izmisljotine,ali dobro ovo je forum pa mozes pisati sta hoces.Najbolji primjer ti je Catakovic kojeg Hurtic naajvise gura i vjeruje u njega,a momak je iz porodice koja je obicna radnicka i koji nije nikakav bogatas ili slicno da se tako progurao.Janjos ga preporucio Hurta doveo i momak se dokazao.Gluoposti i lazi pisete ako se tako dolazi u akademiju kako su onda najbbolji i sve osvajaju i drze prva mjesta.Sramota sta pises,ali pisi to ti je na cast,nemam namjeru s tobom diskutovati jer izmisljas.Cao
ŠTA SE OVO DEŠAVA

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 13 maj 2016, 11:09

Catakovic je odlican igrac. I rekao sam da je dobro sto do sada dobri igraci dobivaju sansu (Catakovic, Mihojevic) ali ce problem biti ako neki projekat tipa Radovca dobije prilike naredne sezone. A ne mogu svi iz akademije igrati u prvom timu.
SARAJEVO

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 maj 2016, 11:54

Znaci bez Radovca i Barbarica , zuti Almir Bekic + Benko pod upitnikom.
Delač
Kadušić-Mihojević-Kovacevic-Kramar
Rustem-Emerson
bilo koje krilo a da nije Okic ( Bekic Amer ako bude igrao Benko) -Harba- Duljevic
Amer Bekić (Benko)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 13 maj 2016, 12:03

Nek' gurnu Rastodera umijesto Kramara
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 13 maj 2016, 12:14

Hurtić je direktno svojim odlukama zaslužan za jedan od najvećih i najtežih poraza. Kod već izgubljene utakmice, što se vidjelo iz aviona vadio je odbranu i uvodio napad. Tipa Ševko mu tu trebao da bude prevaga lik osim raspalom Veležu nikome nije zaprijetio po' godine. Bojim se priprema i ponavlja se ljeto jao i prethodna dva. Samo što ovaj put nemamo kredit titule na početku sezone. Mislim da je ovo ponavljanje iste logike koja se dokazala pogrešnom najveći šamar raji.
Samo Saraj'vo.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 13 maj 2016, 12:19

Veliki dokaz da uprava nema blage i nevidjena glupost je, da igrac kojeg posudis moze igrati protiv "svog" kluba, recimo hebibovic ti sad postigne gol i tim golom olimpic pobjedi i zbog toga fks izgubi euro takmicenje i masu novca, pa to dijete od 5 godina nebi dozvolilo ali jok nasa mudra uprava bi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 26 gostiju.