Nisam prepoznao stalnog ucesnika evropskih takmicenja,tu famoznu masineriju podno Vlasića.Drago mi je da si pratio ligu Republike Srpske dok se nije ni igrala pl.Obzirom da je u najmanju ruku degutantno porediti Velikana koji ima vise raznoraznih titula nego svi vasi igraci zajedno bajramskih turnira,mislim da je vrijeme da se pozabavis vasom sudbinom koja je u najmanju ruku-neizvjesna.vidovitadjemila je napisao/la:Ma ganjamo mi to tako kako nam vi predvidjate vec godinama,ali evo nas opet ovdje...Sad na ulicama tvog Carigrada ima mozda 2 covjeka...A to bice gusto...to ste najbolje osjetili vi,iz Carigrada,i to vec dvije godine za redom.Na zalost niz se prekida,jer od sljedece sezone asovi s Lasve ce loptu ganjati po federalnim livadama...
A kakve su livade i pasnjci kod vas ,vi to dobro znate jer ste pasli travu u drugoj ligi i po Romaniji i Milicima i Mrkonjicu,Ugljeviku,Prnjavoru i ostalim vasim selimaKad se samo sjetim da Boksit iz Milica i Rudar iz Ugljevika ima vise titula u manjem entitetu nego Borac hocu puknuti od smjeha...
![]()
A da vi ste velikan...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
borac samo jednu utakmicu ove sezone igrao 90 minutaDule 078 je napisao/la:Sta hoces ti nostradamuse vise?
Koji ti je qurac?

3.osnovne,na zalost-specijalne 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Onaj na klipu koji prvi trci, zaletio se, ja kontao sad ce petoricu u zubima da nosi.
Dosao do gola i stao i okrenuo se.
Svaka cast normalnim ljudima koji se ogradjuju od ovoga, jer malo je falilo da mrtva glava padne.
A i pi.cke sa kamenjem i bakljama uletili.
Min. 5 utakmica kazne bez gledalaca i jedno 10 milja i naravno 0-3.
Svaka cast normalnim ljudima koji se ogradjuju od ovoga, jer malo je falilo da mrtva glava padne.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
ovaj laze sam sebe 

misliš 0-4 ,vodili smo 0-1retro je napisao/la:Onaj na klipu koji prvi trci, zaletio se, ja kontao sad ce petoricu u zubima da nosi.

Sta da te cudi kada je to fina gradska raja Banja Luke!
To se pokazuje kolika je to primitivna navijacka skupina
ako se uopste tako moze i nazvati!!!
Neznam vala da su imali ovoliki broj navijaca kada su bili u dugoj ligi!
To pokazuje koliko su oni vezani za svoj klub!!
To se pokazuje kolika je to primitivna navijacka skupina
ako se uopste tako moze i nazvati!!!
Neznam vala da su imali ovoliki broj navijaca kada su bili u dugoj ligi!
To pokazuje koliko su oni vezani za svoj klub!!
- slavko njegus
- Kontakt:
Mislim da je ovdje politika kriva. Ne Borca kao kluba, nego uopste politika... posrana. Zakuhaj i onda zrtvuj nekoga jer budala svuda ima. Ovi sto su normalni neka takvi i ostanu. Ostali... ne znam. Nemam rjesenja. Neka nam je svima Bog na pomoci.
-
- Kontakt:
samo jedno pitanje za navijace borca znal ko sto je otisao jagodic na kraju prosle sezone 

Dobio covjek posao u drzavnoj instituciji....kinder_jaje je napisao/la:samo jedno pitanje za navijace borca znal ko sto je otisao jagodic na kraju prosle sezone

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
cestitam na prvom normalnom postu,odnosno pitanju "neborcevog"simpatizera nakon nekoliko danakinder_jaje je napisao/la:samo jedno pitanje za navijace borca znal ko sto je otisao jagodic na kraju prosle sezone

Nije otisao nego je otjeran,mučki...Nije se sviđao rukovodstvu kluba

- Bianconeri1988
- Kontakt:
A što sinoć u Borcu nije igrao onaj štoper što vam je došao!? Čini mi se Marković se zove...
Pojedini ovdje su ga već predstavljali kao najboljeg štopera lige...
Raspudić sinoć nije mogao čuvati Adilovića, to se odmah vidjelo, a i vala on nije za štopera...
Raspudić sinoć nije mogao čuvati Adilovića, to se odmah vidjelo, a i vala on nije za štopera...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
mozda zato sto vam je upravu u qrcu i sto svako radi protiv trenera i kad je bila proslava titule prosle sezone na trgu ko je od tih vasih glavonja sjedio sa jagodicem NIKO a toliko toga dobro je donjeo vama kao klubu i navijacima postali ste vrlo brzo nezdrava sredina i covjek je digao sidro i jos ispao mu je taj posao u mladoj repki a ovo sve sto kazem je provjereno iz prve rukeDule 078 je napisao/la:ne zna

Aj' sto je Raspudic stopera igrao, al' sto je Savic desnog beka, tek to ne kontam.Bianconeri1988 je napisao/la:A što sinoć u Borcu nije igrao onaj štoper što vam je došao!? Čini mi se Marković se zove...

povlacim pohvale iz prethodnog posta.covjek ima info iz prve ruke i pita nas 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ima li iko od vas Banjalučana da mi odgovori na pitanje!

Bianconeri1988 je napisao/la:A što sinoć u Borcu nije igrao onaj štoper što vam je došao!? Čini mi se Marković se zove...
Ž '21!
jos je rovit.....a i boka ima zagarantovano mjesto jer je ikona navijaca
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
Lik sa snimka sa kapuljacom 1987 koja dijabola...
Na videu 13:23 iza ograde (u fokusu kamere su amara osima i djurbuzovic) mu lik kao daje novi duks da se premaskira... super fora sa milion kamera.
Lik hoce da bude anoniman...

PS: Nadam se da ga je policija pozvala da se izjasni o krivici.

Na videu 13:23 iza ograde (u fokusu kamere su amara osima i djurbuzovic) mu lik kao daje novi duks da se premaskira... super fora sa milion kamera.

Lik hoce da bude anoniman...

PS: Nadam se da ga je policija pozvala da se izjasni o krivici.
U vezi ovog sranja od sinoc...
Citam na jednom drugom forumu kako je ovo bio revans Banjalucana Sarajlijama zbog proslonedeljnog razbijanja busa sa navijacima Borca u Sa nakon meca sa Olimpikom.
???
Citam na jednom drugom forumu kako je ovo bio revans Banjalucana Sarajlijama zbog proslonedeljnog razbijanja busa sa navijacima Borca u Sa nakon meca sa Olimpikom.
???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.