Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2011, 20:06

Dylan Dog je napisao/la:Edin Dzeko u Cityu godisnje zaradjuje 6.5 M eura,dok Vidic iz Man.U i Sneijder iz Intera zajedno godisnje zarade 8 M eura :lol:
A Sneijder i Vidic za 2-3 sezone osvojili vise nego sto ce ovaj za citav zivot.

A jest lako ove male Dzeko-fanove isprovocirat. :lol: Vidi se da im je plafon 10 godina. I naravno da gol protiv Albanije nista nece promjenit, on ostaje isti, i opet ce na sljedecem okupljanju pokazivat isto ponasanje. Ali neka ga on dadne, sredit ce to Osim ako nece Susic.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 06 jun 2011, 20:08

Cartman je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Edin Dzeko u Cityu godisnje zaradjuje 6.5 M eura,dok Vidic iz Man.U i Sneijder iz Intera zajedno godisnje zarade 8 M eura :lol:

A jest lako ove male Dzeko-fanove isprovocirat. :lol: Vidi se da im je plafon 10 godina.
ajd napisi sta su ova dvojica osvojila...da znam kolko mu treba sezona da to ispuni...jedno je biti indivdua a jedno je biti i igrati gdje tim dolazi do izrazaja a ne idividualac
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2011, 20:09

Ne može se neko tako lako isprovocirati neistinama. Loš čovjek uvijek ostaje loš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2011, 20:11

pintol_TM87 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

A jest lako ove male Dzeko-fanove isprovocirat. :lol: Vidi se da im je plafon 10 godina.
ajd napisi sta su ova dvojica osvojila...da znam kolko mu treba sezona da to ispuni...jedno je biti indivdua a jedno je biti i igrati gdje tim dolazi do izrazaja a ne idividualac
Eto da uzmemo Vidica posto igraju u istoj ligi:

Premier League (4): 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11
Football League Cup (3): 2005–06, 2008–09, 2009–10
FA Community Shield (3): 2007, 2008, 2010
UEFA Champions League (1): 2007–08
FIFA Club World Cup (1): 2008

I to kao nosilac igre, nije sjedio na klupi u najvaznijim utakmicama kao pojedini. Koliko mu godina dajes?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 jun 2011, 20:11

Cartman poznati bosanac koji sada sjedi negdje u Norveskoj sa vikinzima.Pravi se veci bosanac od ostalih a jos je i nasao pljuvati po Dzeki.I ja kazem da nije odigr'o dobro al' brate mili treba ono sto prije zaboraviti i okrenuti se siptarima

I da sretno sa Vikinzima.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 jun 2011, 20:16

Hehe, isti likovi koji su prije par dana trazili Zlatana i Vedu u napadu, sad dizu "Idola Nacije" ponovo. Pa ce mu obet yebat sve. :lol: On mora igrat jer je nas najbolji igrac kad je u formi, ali prica je o njegovom pristupu utakmicama koji je katastrofalan. Isto tako je u vrlo losoj formi otkad je presao u City tako da ne mozete ocekivat da ce on nosit nasu igru. On nije u stanju nesto sam napravit u ovom trenutku, ali neka se barem bori kao u Zenici.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 jun 2011, 20:26

Cartman je napisao/la:Hehe, isti likovi koji su prije par dana trazili Zlatana i Vedu u napadu, sad dizu "Idola Nacije" ponovo. Pa ce mu obet yebat sve. :lol: On mora igrat jer je nas najbolji igrac kad je u formi, ali prica je o njegovom pristupu utakmicama koji je katastrofalan. Isto tako je u vrlo losoj formi otkad je presao u City tako da ne mozete ocekivat da ce on nosit nasu igru. On nije u stanju nesto sam napravit u ovom trenutku, ali neka se barem bori kao u Zenici.
Gdje sam ja njemu yebo sve?Ja sam samo rek'o da je Dzeko odigro lose i da bi mozda trebalo eksperimentisati i staviti ga na klupu.Al' nakon prespavane noci i kad se glava ohladi covjek razmisli i shvati da je Dzeko takav kalibar da potezom odluci utakmicu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2011, 20:28

Megamon je napisao/la:Cartman poznati bosanac koji sada sjedi negdje u Norveskoj sa vikinzima.
Pa kompetentan je, gledao je reprezentaciju dva puta, jednom smo izgubili, jednom dobili :lol: Zamisli da je jednom bio u Zenici na tekmi, gdje bi mu bio kraj :lol: :mrgreen: :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 06 jun 2011, 21:22

3 jakosna skupuna smo, sada za svijetsko prvenstvo 2014, a bili smo 4. Ovo 90% mozemo zahvaliti Dzeki naravno:D.

1. grupa : Španija, Holandija, Njemačka, Engleska, Portugal, Italija, Hrvatska, Norveška, Grčka

2. grupa: Srbija, Slovenija, Rusija, Francuska, Crna Gora, Švicarska, Slovačka, Danska, Švedska

3. grupa: Turska, Češka, Izrael, Irska, Ukrajina, Belgija, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Bugarska

4. grupa: Litvanija, Albanija, Mađarska, Bjelorusija, Gruzija, Armenija, Sjeverna Irska, Škotska, Poljska

5. grupa: Austrija, Estonija, Latvija, Finska, Makedonija, Moldavija, Kipar, Azerbejdžan, Vels

6. grupa: Island, Luksemburg, Farski Otoci, Kazahstan, Lihtenštajn, Malta, Andora, San Marino

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 06 jun 2011, 21:35

Možemo zahvalit Džeki, ali to ne znači da se može šetkati po terenu dok napaćeni narod samo u njemu vidi jedinu pozitivnu stvar!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 06 jun 2011, 21:36

Dzeko ce sutra opet biti onaj stari, kao i ostali, u to ne sumnjam!(osim Ibricica) ;)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 06 jun 2011, 21:42

BegAx je napisao/la:(osim Ibricica)
I on ce da bude ko stari, pa se nam ne pise dobro :mrgreen:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2011, 21:43

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
BegAx je napisao/la:(osim Ibricica)
I on ce da bude ko stari, pa se nam ne pise dobro :mrgreen:
On će sigurno biti onaj stari - na klupi.
Voli te tvoje Sarajevo.

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 06 jun 2011, 21:53

Dok je Dzeko zabijao golove za repku svi su svrsavali..frajer ne zabije na jednoj tekmi..odmah Dzeko nevalja..Dzeko je trenutno nas najbolji igrac i da ga nije bilo ne bi mi vidjeli nikad onaj baraz sa Portugalom 8-)

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 jun 2011, 22:04

Cartman je napisao/la:Hehe, isti likovi koji su prije par dana trazili Zlatana i Vedu u napadu, sad dizu "Idola Nacije" ponovo. Pa ce mu obet yebat sve. :lol: On mora igrat jer je nas najbolji igrac kad je u formi, ali prica je o njegovom pristupu utakmicama koji je katastrofalan. Isto tako je u vrlo losoj formi otkad je presao u City tako da ne mozete ocekivat da ce on nosit nasu igru. On nije u stanju nesto sam napravit u ovom trenutku, ali neka se barem bori kao u Zenici.

Kako par dana promijeni svijest ljudi .. i opet bi oni sada Muslija i Vedu na klupu samo da setac igra ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2011, 22:06

kimbo je napisao/la:Kako par dana promijeni svijest ljudi .. i opet bi oni sada Muslija i Vedu na klupu samo da setac igra ....
Ne. Uvijek ima mjesta za dva napadača. Seliti Edina na klupu je malo nerealno. Edin Džeko je klasa od napadača, sami vrh onoga što fudbal može ponuditi, smiješno je o tome i pričati.
Voli te tvoje Sarajevo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 jun 2011, 22:11

Virtu4l je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Kako par dana promijeni svijest ljudi .. i opet bi oni sada Muslija i Vedu na klupu samo da setac igra ....
Ne. Uvijek ima mjesta za dva napadača. Seliti Edina na klupu je malo nerealno. Edin Džeko je klasa od napadača, sami vrh onoga što fudbal može ponuditi, smiješno je o tome i pričati.
Dati mu pola sata ,ubaciti ga umjesto Muslia zadnih pola sata neka se dokaze da mu je stalo . Da vidim hoce li se rastrcati isto kao u City-u il ce mudrovati i glumiti.I neka dokaze da mu je interes repke ispred licnog ega !! Uostalom navikao je ove sezone. Al nazalost Pape mislim nema damu za ovo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2011, 22:20

Ja ti opet kažem da nema normalne osobe na svijetu koja bi to uradila. Previše si subjektivan i neki drugi razlozi govore iz tebe, kao što su govorili tokom cijele polusezone. Imali ste dovoljno materijala za naslađivanje u posljednje vrijeme, ali jednog dana će ih nestati...
Voli te tvoje Sarajevo.

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 06 jun 2011, 22:24

dzeko i vedo su najbolji tandem nase repke...e sad sto pape gura ibricica,pjanic i misimovic da igraju skupa to nije problem dzeke

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 jun 2011, 10:09

Virtu4l je napisao/la:Ja ti opet kažem da nema normalne osobe na svijetu koja bi to uradila. Previše si subjektivan i neki drugi razlozi govore iz tebe, kao što su govorili tokom cijele polusezone. Imali ste dovoljno materijala za naslađivanje u posljednje vrijeme, ali jednog dana će ih nestati...
Ima i te kako normalnih - ti nisi normalno realan. Cekaj ti to vrijeme - evo i mi svo vrijeme cekamo. Nadam se da to nece biti neki pirovi nebitni gol na kraj kvalifikacija. Nadam se da ce nocas dati ne jedan vec devet golova aBogda, ali ne spremaj se dzaba da nam onda solis pamet o velicini trenutno KLOCA i u repki i u MC. Sva njegova sjajna proslost nemoze opravdati mjesece a skoro pa i godine njegove letargije i neumjeca i u repki i u MC. Zato ti ponavlljam da shvatis neke stvari ... Ima nas normalnih koji bi ga od prve minute ostavili na klupi da mu vidimo psihologiju i pristup i repki i drzavi i nama navijacima. Neka odbije zbog Papeta igrat ko sto je i Miske odbio zbog razloga s Cirom i onda mrs od repke i igraj sam sa sobom. Papeta ne simpatisem zbog nekih razloga, ali sada ga 10000% podrzajem. Gdje macke nema - misevi kolo vode. Nek se Dzeko i ostali potrude da ne budu misevi vec gorostasni razbijaci koji do cilja stizu ko pravi ratnici. Krsi, bori se, slomij, guraj, uguraj u mrezu loptu. Ma i loptu i covjeka ako treba i nek bude faul al nemoj mi ko pickica skakat isto kakva curica upisana.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.