Problem je politika oko kluba i u klubu. Dok se pojavi zdrava sredina u upravljačkoj strukturi kluba krenu sve moguće blokade prema klubu, kao i lične prijetnje dok se ne otjera zdravo razmišljanje i ne postave pijavice koje će izvlačiti pare iz kluba. Evo prati ko će biti u idućoj sezoni na čelu kluba...BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:01Pozz vam biscani i vama se neda nikakomsamo se vrtite u krug i nikakvog napretka tj iz euforiju u tragediju i tako godinama ali se mora jednom podvuc crta i reci sta vi zelite koji cilj je vama i plan da imate,samo zaboravite da ce vas neki investitor uzet dok god ne bude zdrav klub i sistem.
Zasto ne pokusate nesto prepisat od Celika ,ne mora sve isto ali ima nekih stvari koji mozda mozete ali morate se i vi trznit ,to kad kazes navijacima Slobode krivo im je ali tako je.
Kad smo mi mogli od duga 16 miliona od Kantona krenit i doci na nulu duga osim poreske sto grad redovno izmiruje vala mozete i vi svi ,ne morate od Kantona ali stabilazacija,plan i cilj mora bit i vremensko razdoblje..
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
Marokanci58
- Kontakt:
Daj ne seri više drugim klubovima da prepisuju od Čelika kad je nemoguce jer vas ima ko kineza, samo od ulaznica i članskih preko milion KM ove sezone. To samo tri kluba imaju u BiH. Dva iz Sarajeva i vi iz Zenice.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:01Pozz vam biscani i vama se neda nikakomsamo se vrtite u krug i nikakvog napretka tj iz euforiju u tragediju i tako godinama ali se mora jednom podvuc crta i reci sta vi zelite koji cilj je vama i plan da imate,samo zaboravite da ce vas neki investitor uzet dok god ne bude zdrav klub i sistem.
Zasto ne pokusate nesto prepisat od Celika ,ne mora sve isto ali ima nekih stvari koji mozda mozete ali morate se i vi trznit ,to kad kazes navijacima Slobode krivo im je ali tako je.
Kad smo mi mogli od duga 16 miliona od Kantona krenit i doci na nulu duga osim poreske sto grad redovno izmiruje vala mozete i vi svi ,ne morate od Kantona ali stabilazacija,plan i cilj mora bit i vremensko razdoblje..
Ja sam njima pisao prije 3 mjeseca ko je naciljao Jedinstvo da preuzme i koje protuusluge će dobiti. Sve jasno i transparentno. Čekao se kraj sezone. Evo vidimo polako se kreće u realizaciju plana.
BRATSTVO GRAČANiCA
- BatistutA19
- Kontakt:
Prvo budi kulturan,drugo ovdje si ti na ovoj temi gost kao i ja i pravo na rijec ruznu mi mozda imaju rec ljudi iz Bihaca ,trece eto onda im ti predlozi rijesenje jer svakako ti si najpametniji znas i za Slobodi i Zelju i Sarajevo i za Celik i za Jedinstvo i Tuzlu mada si reko da ce opstat u ligi.Marokanci58 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 17:51Daj ne seri više drugim klubovima da prepisuju od Čelika kad je nemoguce jer vas ima ko kineza, samo od ulaznica i članskih preko milion KM ove sezone. To samo tri kluba imaju u BiH. Dva iz Sarajeva i vi iz Zenice.BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:01Pozz vam biscani i vama se neda nikakomsamo se vrtite u krug i nikakvog napretka tj iz euforiju u tragediju i tako godinama ali se mora jednom podvuc crta i reci sta vi zelite koji cilj je vama i plan da imate,samo zaboravite da ce vas neki investitor uzet dok god ne bude zdrav klub i sistem.
Ja sam njima pisao prije 3 mjeseca ko je naciljao Jedinstvo da preuzme i koje protuusluge će dobiti. Sve jasno i transparentno. Čekao se kraj sezone. Evo vidimo polako se kreće u realizaciju plana.
Znam ja da nas ima ali ako mi imamo prosjek 5500 po utakmici onda i njih prosjek moze bit 2000 ,pa mora se krenut od navijaca ,od cekanja druze nema nista i nadanja o nekim investitorima.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ako niko ne zna sta je politika mi bar znamo sta je nama radila i uradila ali mora pocet prica od obicnih navijaca ,od politike salameta nema i od snova o nekom investitoru a ova liga je najbolja za kriminal.Sretno vama a ko ce bit ne znam vi znate ali samo se vrtite u krug ovako.Iceplayer je napisao/la: ↑08 jun 2026, 16:15Problem je politika oko kluba i u klubu. Dok se pojavi zdrava sredina u upravljačkoj strukturi kluba krenu sve moguće blokade prema klubu, kao i lične prijetnje dok se ne otjera zdravo razmišljanje i ne postave pijavice koje će izvlačiti pare iz kluba. Evo prati ko će biti u idućoj sezoni na čelu kluba...BatistutA19 je napisao/la: ↑08 jun 2026, 15:01Pozz vam biscani i vama se neda nikakomsamo se vrtite u krug i nikakvog napretka tj iz euforiju u tragediju i tako godinama ali se mora jednom podvuc crta i reci sta vi zelite koji cilj je vama i plan da imate,samo zaboravite da ce vas neki investitor uzet dok god ne bude zdrav klub i sistem.
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Ma ima da valja ( makar se nadam ).
Krenuli smo uzlaznom putanjom, nek se nastavi
Krenuli smo uzlaznom putanjom, nek se nastavi