Hendikep 7:0, 23 na Borac, kao da igraju sa Slogom iz Doboja
Premijer liga BiH - aktuelno
-
12345678922
- Kontakt:
-
scudetto89
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto si ljubomoran hoćeš reci da je previše , ili malo para ?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:39Idu zukina masinerija sad
Celik u Lecce (kasnije Turska vjerovatno po njemu 2 3miliona eura)
Guliashvili 3 miliona eura+ procenti![]()
![]()
Covjeku 23 godine odigrao dobru polusezonu u treceplasiranoj ekipi![]()
Ovako da odu to bi bilo top za nas realno
04.10.2009 !
A Jaber 2 mil eura? Jel vrijedi bar pola sto je pokazao ove sezone?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:39Idu zukina masinerija sad
![]()
Pisao sam proslo kolo. Musić Sarajlija ker obični i kučka dosla na Pecaru i sudi ko da je Sloga domaćin. Smijesno. Daj bar 50/50. Treba ih ostavit u ligi i to je to.12345678922 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:16halkiću balijo prodana sve ti ****
borac svoje sudije počeo slat slogi
Liga cirkus teski. Smijurija
Sta tebe budalo prenosi odjednomzeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:39Idu zukina masinerija sad
![]()
Nego zna li neko sudije danasnje ???
ja sam 50sana stavio12345678922 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:40Hendikep 7:0, 23 na Borac, kao da igraju sa Slogom iz Doboja![]()
![]()
Popara je Vieira za Bubanju.
Just sayin'.
Just sayin'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvobitno je Halkić trebao biti na Sloga - Posušje, Luka Bilbija na Sloboda - borac & Ljajić Nihad na Radnik - kamenjari.guadalupe je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:51Sta tebe budalo prenosi odjednomzeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:39Idu zukina masinerija sad
![]()
![]()
Nego zna li neko sudije danasnje ???
Mislim da se ništa nije promijenilo.
https://www.nfsbih.ba/vijesti/nogomet-m ... 4-25-5959/
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
a kad nije pisao 2 dana na forumu, ljudi mislili virto se bacio pod kamion, poceli ga oplakivati. Budale.
Ako može Al Jaber sa dvije asistencije, zašto ne može Gulyašvili kao najbolji strijelac lige ?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:39Idu zukina masinerija sad
![]()
Pa Guli igra i za reprezentaciju i najbolji je igrac lige i statisticki i vako. Vjerujem da ce Sarajevo uzet pare na njemu.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
IMResurrected
- Kontakt:
Guliashvilli je bolji igrac, ali treba uzeti u obzir da je Al Jaber mladji 3 godine, sto puno znaci u ovoj fazi karijere. Njemu je ovo fakticki prva seniorska sezona u zivotu.
Ja vjerujem da ce to biti rekordni transferi za oba kluba. Realno je 2-2.5 miliona eura i procenti za Guliashvilija. Za Al Jabera mozda 1.5-2 plus procenti. Mada je naravno moguce izvuci vise u oba slucaja, zavisi sve.
Ne razumijem zasto se oko toga prepirete. Dobra stvar za nasu ligu i za vase klubove. Jedino je porazno sto su obojica stranci i sto su "napravljeni" negdje drugo.
Skauti gledaju neke druge stvari. Kad vide Guliashvilijevu brzinu ili da Al Jaber pretrci 14km na utakmici kao najkreativniji igrac ekipe - to njima znaci da su materijal za ozbiljan fudbal. Zato i postoji interes.
Ja vjerujem da ce to biti rekordni transferi za oba kluba. Realno je 2-2.5 miliona eura i procenti za Guliashvilija. Za Al Jabera mozda 1.5-2 plus procenti. Mada je naravno moguce izvuci vise u oba slucaja, zavisi sve.
Ne razumijem zasto se oko toga prepirete. Dobra stvar za nasu ligu i za vase klubove. Jedino je porazno sto su obojica stranci i sto su "napravljeni" negdje drugo.
Skauti gledaju neke druge stvari. Kad vide Guliashvilijevu brzinu ili da Al Jaber pretrci 14km na utakmici kao najkreativniji igrac ekipe - to njima znaci da su materijal za ozbiljan fudbal. Zato i postoji interes.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma pusti kompleksase, Zuka im je kriv sto nisu u stanju da prodaju igraca 15 godina za vise od dzabafks74 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 14:41Ako može Al Jaber sa dvije asistencije, zašto ne može Gulyašvili kao najbolji strijelac lige ?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:39Idu zukina masinerija sad
![]()
Mehanović 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
zeljovolimte
- Kontakt:
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Mirzad doktor igre
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakvu zastitu imaju uzpovci, ovdje ima 300 godina robije.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Mislim da je to medijski prenapuhano i da pola tih cifri nije tacno..scudetto89 je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:45Sto si ljubomoran hoćeš reci da je previše , ili malo para ?zeljovolimte je napisao/la: ↑15 dec 2024, 13:39Idu zukina masinerija sad
![]()
Ovako da odu to bi bilo top za nas realno![]()
Crveni i faul cist, nije dotakao loptu.ErosViverosViv je napisao/la: ↑15 dec 2024, 15:34Kakvu zastitu imaju uzpovci, ovdje ima 300 godina robije.
Fk Željezničar.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Znaci Slogi danas penal sumnjiv, mora Vico da ih ostavi u ligi i da namire bodove,nije dzaba Vicko pravio teren i nije ih voroza hvatala dzaba 2 puta godis je.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], haklamas, Ledara, supervizor i 90 gostiju.