iskreno se nadam da ima jer mali moze biti opasan, i fkt mi nije jasno zasto se raskinulo sa njim, ako vec nema mjesta u datom momentu salji ga ba na posudbe dok ne bude dovoljno zreo za nas, pa tako rade mnogi klubovi, portugalci su najbolji primjer, prvenstveno Porto i Benfica, al jok kod nas je odmah raskini ugovor pa onda dovedi kakvog polovnjakafico je napisao/la:Smajic i Milovic ja mislim crveni, Hadzic 3 zuta, Kobiljar povrijedjen, a ima onu klauzulu kao i Baric. Pa valjda i Andjusic ima istu klauzulu.THEC je napisao/la:Hebibovic nema pravo nastupa, za Andjusica ne znam a navodno im ni ovi ne mogu igrati, Smajic, Hadzic, Kobiljar, Milović (da li su kartoni ili povrede, ne bih znao)
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jesi siguran ovo za Hebibovica ja nisam nigdje cuo ovo,THEC je napisao/la:Hebibovic nema pravo nastupa, za Andjusica ne znam a navodno im ni ovi ne mogu igrati, Smajic, Hadzic, Kobiljar, Milović (da li su kartoni ili povrede, ne bih znao)
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- bordoakapitar
Kako mu mozete tepati, yebem li mu onu krv, kosti i rodno stablo kompletno... Ah da ne zaboravim spomenuti Harbu u istom kontekstu i uvazenog gospodina koji ga je doveo! Mrs iz kluba karine odvratne!fico je napisao/la:Samo nek je Okano što dalje od Koševamuhamedhulk je napisao/la:Jucer u SCC-u sjede Okano, Husara i zena mu.Kuju planove sta i kako dalje
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kakvi krkani obitavaju ovdje.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
bordoakapitar je napisao/la:Kako mu mozete tepati, yebem li mu onu krv, kosti i rodno stablo kompletno... Ah da ne zaboravim spomenuti Harbu u istom kontekstu i uvazenog gospodina koji ga je doveo! Mrs iz kluba karine odvratne!
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ima ih sa istoka izgledaSabinho je napisao/la:Kakvi krkani obitavaju ovdje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Uklopimo se.Sabinho je napisao/la:Kakvi krkani obitavaju ovdje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Javi se Dino p3deru!
Svejedno je kako ga zovemo, on je uvijek propali abortus.bordoakapitar je napisao/la:Kako mu mozete tepati, yebem li mu onu krv, kosti i rodno stablo kompletno... Ah da ne zaboravim spomenuti Harbu u istom kontekstu i uvazenog gospodina koji ga je doveo! Mrs iz kluba karine odvratne!fico je napisao/la:Samo nek je Okano što dalje od Koševamuhamedhulk je napisao/la:Jucer u SCC-u sjede Okano, Husara i zena mu.Kuju planove sta i kako dalje
SARAJEVO
- Evolution87
- Kontakt:
+1Sabinho je napisao/la:Kakvi krkani obitavaju ovdje.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I ye8imo dini i njegovim saucesnicima i njegovim poltronima sve od-doMajkl je napisao/la:Gledam Piksi ce dobiti poziv za reprezentaciju,mozda bi njega trebalo dovesti.SVI NA KOSEVO ,NEDJELJA 17 h,PODRZIMO DIVOVE
zagorski je napisao/la:I ye8imo dini i njegovim saucesnicima i njegovim poltronima sve od-doMajkl je napisao/la:Gledam Piksi ce dobiti poziv za reprezentaciju,mozda bi njega trebalo dovesti.SVI NA KOSEVO ,NEDJELJA 17 h,PODRZIMO DIVOVE
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nemoj da bude bomba ko i sa Celom.RuleHz je napisao/la:Dilaver je novi nas igrac!
SARAJEVO
Prosjek ali za Okića fantazija.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta bi s ovim silnim insajderima što rekoše da je Ćelo novi trener FKS i da dolaze sa njim neki igrači iz Radnika... Niko vas nije zaboravio. 
Samo Saraj'vo.
Almedin Hota sutra potpisuje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Znaci Dilaver nije nas igracRuleHz je napisao/la:Dilaver je novi nas igrac!
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 11 gostiju.