Nakon svega unazad godinu dana, bilo ko ima obraza uperiti prstom u navijace?muhamedhulk je napisao/la:Dobro. Zavrsi utakmica, navijaci daju svoje misljenje za utakmicu (na tribini), i to je to. Idemo dalje. A ne ko ovdje, lik se vraca na Mladost (prije 100god igrano) i komentarise
Zaboravljate da sutra igramo za potencijalnu Evropu, i da ne smijemo izgubiti. Nisu igraci dovodili i otpustali trenere. Ljudi se trude koliko mogu, ali sta ce kad nakon 20 min igre, ako se ne povede, idu zvizduci - ako se imalo prilika, onda idu povici kako ne znaju zabiti, ako se nema prilika, onda ide hebavanje Duljinog repica, Amerovog bicikla, Samketovog suta itd. Seljakluk na tribini, umjesto podrske i aplauza, samo se psuje, uz opasku da ce ih to motivisati. How yes no. Pogledajte malo i euro-utakmice, ako hocete evropsko Srajevo, i navijaci moraju biti evropski.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Muhamed Dzakmic ti napisao? Ne zna ni on ništa bolje?Majkl je napisao/la:Bice sutra sa psiholoske strane teska utakmica,ali nam je olaksavajuca okolnost to sto i Olimpic mora dobiti i nema sta izgubiti,zato ce nam biti lakse igrati jer necemo kao uvijek igrati protiv bunkera,samim tim cemo imati vise prostora i prilike za golove.
...
Sabrine mi moje!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A čuj od rukfaša priče, Demiral nije mogao igrati protiv Veleza i otišao plakati ko dijete od 2 godine, odmah zbog jedne utakmice razmišlja da ide negdje. Jesi li ti svjestan sta pričaš? Onda neko guranje u ćošak...
Sabrine mi moje!
Kad ce bugari

Evo fino da zamolim naše divove, naše zvijezde, molim Vas nemojte se glupirati danas, nemojte se oslanjati na rezultate ostalih utakmica, odigrajte najbolje što možete i osigurajte 4. mjesto, pa da se makar nadamo evropi do srijede. Harise Duljeviću molim te nemoj se glupirati, kad izađeš 1 na 1 nemoj driblati već savladaj golmana, ko svaki normalan ofanzivni igrač. Ševko Okiću, molim te nemoj nam upropastiti svaku kontru koju pokušamo napraviti, molim te nemoj da svaka druga lopta koja ide prema tebi završi izvan terena. Molim Samira Radovca i Edina Rustemovića da ne dodaju lopte protivničkim igračima, već da lopte dodaju igračima u bordo-bijelim dresovima. Molim Advana Kadušića da kad izgubi loptu na centru ne čeka da napravi faul na 16 metara od našeg gola, već da faul odma pravi na centru i ne dopusti stvaranje kontre. Eto molim Vas odigrajte bar jednom u ovoj sezoni normalnu utakmicu, bez nerviranja, ako je ikako moguće.
SARAJEVO
Kad je sad zabranjeno psovanje, ajmo na miran nacinfico je napisao/la:Evo fino da zamolim naše divove, naše zvijezde, molim Vas nemojte se glupirati danas, nemojte se oslanjati na rezultate ostalih utakmica, odigrajte najbolje što možete i osigurajte 4. mjesto, pa da se makar nadamo evropi do srijede. Harise Duljeviću molim te nemoj se glupirati, kad izađeš 1 na 1 nemoj driblati već savladaj golmana, ko svaki normalan ofanzivni igrač. Ševko Okiću, molim te nemoj nam upropastiti svaku kontru koju pokušamo napraviti, molim te nemoj da svaka druga lopta koja ide prema tebi završi izvan terena. Molim Samira Radovca i Edina Rustemovića da ne dodaju lopte protivničkim igračima, već da lopte dodaju igračima u bordo-bijelim dresovima. Molim Advana Kadušića da kad izgubi loptu na centru ne čeka da napravi faul na 16 metara od našeg gola, već da faul odma pravi na centru i ne dopusti stvaranje kontre. Eto molim Vas odigrajte bar jednom u ovoj sezoni normalnu utakmicu, bez nerviranja, ako je ikako moguće.
Kakvo cemo danas razocarenje doziviti, bas ruzan osjecaj
Ocekujem da od prve minute nametnemo svoj stil igre,da dominiramo,stvaramo prilike,pogodimo i da sto prije rjesimo utakmicu.Imacemo laksi posao jer Olimpic nece imati sta da ceka i mora krenuti od prve minute ofanzivno ,jer nema sta izgubiti ,samim tim ce se nama stvoriti dosta prostora.SVI NA KOSEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ko protiv slobodeMajkl je napisao/la:Ocekujem da od prve minute nametnemo svoj stil igre,da dominiramo,stvaramo prilike,pogodimo i da sto prije rjesimo utakmicu.Imacemo laksi posao jer Olimpic nece imati sta da ceka i mora krenuti od prve minute ofanzivno ,jer nema sta izgubiti ,samim tim ce se nama stvoriti dosta prostora.SVI NA KOSEVO
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sastav koji bi poceo da se ja pitam: Delac,Kadusic,Kovacevic,Barbaric,Kallasi,Rustemovic,Radovac,Okic,Bekic,Duljevic,Benko
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Promidzbeni program.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bekic,OkicMajkl je napisao/la:Sastav koji bi poceo da se ja pitam: Delac,Kadusic,Kovacevic,Barbaric,Kallasi,Rustemovic,Radovac,Okic,Bekic,Duljevic,Benko
Samo Sarajevo
Nista radio,nista stream,nista tv,svi na Kosevo igra Sarajevo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
https://youtu.be/czjTztaUx5I
Utakmica oooo pocinje u 5
Utakmica oooo pocinje u 5
ŠTA SE OVO DEŠAVA
https://youtu.be/kg8VWVDcUaU
Svi svi svi 17h.Sarajevo te treba !!!
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ima li neki stream mozda ?Majkl je napisao/la:Nista radio,nista stream,nista tv,svi na Kosevo igra Sarajevo.
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ne znam jarane Evander ti je stream navijac ,pitaj njega.Ako mozes dodji da gledas Divove.FanVitez je napisao/la:Ima li neki stream mozda ?Majkl je napisao/la:Nista radio,nista stream,nista tv,svi na Kosevo igra Sarajevo.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
aha hvala za info,ne mogu jarane u BL sam dnsMajkl je napisao/la:Ne znam jarane Evander ti je stream navijac ,pitaj njega.Ako mozes dodji da gledas Divove.FanVitez je napisao/la:Ima li neki stream mozda ?Majkl je napisao/la:Nista radio,nista stream,nista tv,svi na Kosevo igra Sarajevo.
TH 1950
Valja i danas dnevnicu zaraditi.Majkl je napisao/la:https://youtu.be/kg8VWVDcUaU
Ako nije tajna koliko te Dino placa ili je to medu vama na emotivnoj osnovi?!
https://youtu.be/BFgmQa2kxiM
Prva ljubavi najveca radosti,pobjedu daj nam ti
Prva ljubavi najveca radosti,pobjedu daj nam ti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.