FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Niste slijepi, niti gluhi, pogledajte na snimku da sudija svira prekršaj tek kada lopta treba ući u gol ..dakle, kasni sa sviranjem prekršaja.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
- Kontakt:
jos jedan dokaz zatucanosti, zasto si frustriran? nema mindze, krava steona pa ti neda vise?
[/quote]
hehee nema jarane jucer smo krave i telad isprasili i poslali nazad u tor ...hehee nemoj biti razocaran ovo je tek pocetak valja godinama ovako
a ako je do mindze nemoj dolaziti sam povedi staru na tekmu pa ce biti i mindze
... pozzz navijacima SLOBODE al podite traziti krivce u vlastitim redovima okrenite se slobodi i gledajte da ovo popravite prvi vam je zadatak smijenite ibraka ako to ne uradite u iduce 2 utakmice GOTOVO JE[/quote]
ima li admina ili da i ja budem seljacina kao ovaj papan ne dojebani?

hehee nema jarane jucer smo krave i telad isprasili i poslali nazad u tor ...hehee nemoj biti razocaran ovo je tek pocetak valja godinama ovako

ima li admina ili da i ja budem seljacina kao ovaj papan ne dojebani?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- SiggySinatra
- Kontakt:
hehee nema jarane jucer smo krave i telad isprasili i poslali nazad u tor ...hehee nemoj biti razocaran ovo je tek pocetak valja godinama ovakocrvenocrnitz je napisao/la:jos jedan dokaz zatucanosti, zasto si frustriran? nema mindze, krava steona pa ti neda vise?![]()
![]()

ima li admina ili da i ja budem seljacina kao ovaj papan ne dojebani?[/quote]
ja 5 puta fasovo ban radi takvih ignoriraj
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ljudi ja mislim da se mi moramo naviknut na ovu ligu jer cemo izgleda ostat vise neg sto smo mislili..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa eto dobili nas ljudi kako god vise nije ni bitno idemo dalje ...jest da ostaje taj gorak utisak sudjenja koji se spominje u sto ne sumnjam...ali eto kako neki od igraca pricaju pare su de djelile opasno u Gracanici
....idemo se mi sad osvrnut na Bosnu ljudi treba to dobit sad pa onda lagano, a ove domacinske napaljene ekipe sa vise love docekati na Tusnju onako dolikuje i onda laganlo sa 3 komada ih ispratiti kuci da ni sudije ne mogu uticati na rezultat.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nisu brate djaba par puta oni biscani uletali u teren ganjali sudije i sta li vec...valja nam se naviknut, ali eto takve ekipe treba isprasit u Tuzli da ne znaju ni otici kuci iz Tuzle...ovo imam osjecaj jeidno se moze igrat protiv Buducnosti,Jedinstva,Bosne,Kaknja,Iskre,LukavcaSiggySinatra je napisao/la:Ljudi ja mislim da se mi moramo naviknut na ovu ligu jer cemo izgleda ostat vise neg sto smo mislili..
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ljudi zaboravite sta je bilo,mi jest da imamo najkvalitetniju ekipu u ovoj ligi,al' cinjenica je da nas ovo ceka gdje god dodjemo,ljudi ce klat' samo da pobjede Slobodu,mislim ako ne kupimo par utakmica na strani da nema nista od ulaska.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta onaj kaze zastitari bili korektni
, nek si ti meni ziv i zdrav hehehe a i onu su negdje dobre sadake dali, da nije bilo one korektne policije i razumnijih ljudi kod nas koji nisu htjeli dzaba nerede sa tom policijom koja je max ok bila "šerifi" bi morali komplet novu postavu da zaposljavaju heheh mada ne mogu grijesit, velika vecina i njih je bila normalna osim onih par debilcica, al su pogrijesili kad i s kim ce se qrcit.

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma imali su srece sto je pola tribine pod uvjetom,inace bi prosli kroz njihultrasstyle_tz je napisao/la:sta onaj kaze zastitari bili korektni, nek si ti meni ziv i zdrav hehehe a i onu su negdje dobre sadake dali, da nije bilo one korektne policije i razumnijih ljudi kod nas koji nisu htjeli dzaba nerede sa tom policijom koja je max ok bila "šerifi" bi morali komplet novu postavu da zaposljavaju heheh mada ne mogu grijesit, velika vecina i njih je bila normalna osim onih par debilcica, al su pogrijesili kad i s kim ce se qrcit.

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Teško se može igrat u gostima i protiv ovih što si nabrojo,posebno Iskre i Kaknja..Nemoj te brinit zbog poraza u Gračanici,kod njih je uvijek bio najteži teren i najteže se odnosili bodovi..nemislim na to zbog njihove kvalitete nego zbog onog što ste i sami vidili u subotu..Ja sam pratio Gradinu na preko 5 gostovanja u Gračanici i uvijek je bilo nadigraš ih al ti polome nekoliko igrača sudija ti svira koji nepostojeći penal i znate kako to već ide..ako si manjina na tribini i tu te čekaju belaji dok oni na gostovanju neidu..SaltCityAttack je napisao/la:ma nisu brate djaba par puta oni biscani uletali u teren ganjali sudije i sta li vec...valja nam se naviknut, ali eto takve ekipe treba isprasit u Tuzli da ne znaju ni otici kuci iz Tuzle...ovo imam osjecaj jeidno se moze igrat protiv Buducnosti,Jedinstva,Bosne,Kaknja,Iskre,LukavcaSiggySinatra je napisao/la:Ljudi ja mislim da se mi moramo naviknut na ovu ligu jer cemo izgleda ostat vise neg sto smo mislili..

Glavu gore, za deset klasa ste kvalitetniji od svih ovi ostali ekipa..
OFK Gradina Srebrenik
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro ja vjerujem da je Gracanica ekipa koja ce se boriti za najvisi plasman , ali pored toga eto kako ljudi kazu veoma veoma je tesko uzeti tamo bodove...evo ja vidim par ovih forumasa navijaca Slobode koji do sada slabo su kad kritikovali sudjenje, ovdje su se oglasili..evo ovaj moderator ultrasstyle, pa onda ovaj momak Rudarska 2 kojeg znam ko velikog navijaca Slobode i uvjek je objektivan i nikad nije razlog poraza trazio u sudijama i uvjek je objektivan bio sto se tog tice ...ali eto kad vidim njih da pisu sta se sve desavalo kakvo je sudjenje bilo onda mogu mislit sta se sve desavalo .
ma hajde idemo dalje 3 kolo i Bosna , tako da pobjeda samo dolazi u obzir
ma hajde idemo dalje 3 kolo i Bosna , tako da pobjeda samo dolazi u obzir
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
a i imali su srece sto je pola jos mutavo, pa ne moze preskocit kako treba ograduKapellen je napisao/la:Ma imali su srece sto je pola tribine pod uvjetom,inace bi prosli kroz njihultrasstyle_tz je napisao/la:sta onaj kaze zastitari bili korektni, nek si ti meni ziv i zdrav hehehe a i onu su negdje dobre sadake dali, da nije bilo one korektne policije i razumnijih ljudi kod nas koji nisu htjeli dzaba nerede sa tom policijom koja je max ok bila "šerifi" bi morali komplet novu postavu da zaposljavaju heheh mada ne mogu grijesit, velika vecina i njih je bila normalna osim onih par debilcica, al su pogrijesili kad i s kim ce se qrcit.

Tuzlanska FK SLOBODA u narednim satima ce potpisti 3 nova pojacanja , radi se o provjerenim KICK BOXERIMA svjetskim prvacima Salki Zildziću , Igoru Emkicu te mladom tuzlansom KICK BOXERU Jasmin Mema Paocic . Predvidja se da ce FK SLOBODA uz jos 3-4 KICK BOXERA i jednog DJUDISTU biti ravnopravan protivnik na vrucim gostujucim ZELENIM RINGOVIMA sirom prve fudbalske lige FBIH . Dok na domacem terenu u TUZLI trener tuzlaka Abdulah Ibrakovic ipak ce racunati na BEKOVE , HALFOVE i FOLOVE STO DAJU GOLOVE !!!
:ugeek:

ma nisi ti privirio u GRAČANICU,Gradina prošlu sezonu lagano dobi bez ikakvih problema,,,,,,Brcko87 je napisao/la:Teško se može igrat u gostima i protiv ovih što si nabrojo,posebno Iskre i Kaknja..Nemoj te brinit zbog poraza u Gračanici,kod njih je uvijek bio najteži teren i najteže se odnosili bodovi..nemislim na to zbog njihove kvalitete nego zbog onog što ste i sami vidili u subotu..Ja sam pratio Gradinu na preko 5 gostovanja u Gračanici i uvijek je bilo nadigraš ih al ti polome nekoliko igrača sudija ti svira koji nepostojeći penal i znate kako to već ide..ako si manjina na tribini i tu te čekaju belaji dok oni na gostovanju neidu..SaltCityAttack je napisao/la:ma nisu brate djaba par puta oni biscani uletali u teren ganjali sudije i sta li vec...valja nam se naviknut, ali eto takve ekipe treba isprasit u Tuzli da ne znaju ni otici kuci iz Tuzle...ovo imam osjecaj jeidno se moze igrat protiv Buducnosti,Jedinstva,Bosne,Kaknja,Iskre,LukavcaSiggySinatra je napisao/la:Ljudi ja mislim da se mi moramo naviknut na ovu ligu jer cemo izgleda ostat vise neg sto smo mislili..![]()
Nemoj sad da ti nabrajam gostovanja kad sam bio,ko je igrao i šta je se dešavalo..Istina da je Gradina dobila prošlu sezonu a treba uzet i u obzir da ta utakmica nije imala gotov nikakvog značaja za ekipe..Gradini trebalo iz 3 il 4 zadnje utakmice bod da teoretski osigura ulazak..Vjerujem da je drugačija situacija bila tj od nekog većeg značaja da se nebih mogli do bodova..al nećemo više o tom..tema je FK Sloboda Tuzla..hamogr76 je napisao/la:ma nisi ti privirio u GRAČANICU,Gradina prošlu sezonu lagano dobi bez ikakvih problema,,,,,,Brcko87 je napisao/la:Teško se može igrat u gostima i protiv ovih što si nabrojo,posebno Iskre i Kaknja..Nemoj te brinit zbog poraza u Gračanici,kod njih je uvijek bio najteži teren i najteže se odnosili bodovi..nemislim na to zbog njihove kvalitete nego zbog onog što ste i sami vidili u subotu..Ja sam pratio Gradinu na preko 5 gostovanja u Gračanici i uvijek je bilo nadigraš ih al ti polome nekoliko igrača sudija ti svira koji nepostojeći penal i znate kako to već ide..ako si manjina na tribini i tu te čekaju belaji dok oni na gostovanju neidu..SaltCityAttack je napisao/la: ma nisu brate djaba par puta oni biscani uletali u teren ganjali sudije i sta li vec...valja nam se naviknut, ali eto takve ekipe treba isprasit u Tuzli da ne znaju ni otici kuci iz Tuzle...ovo imam osjecaj jeidno se moze igrat protiv Buducnosti,Jedinstva,Bosne,Kaknja,Iskre,Lukavca![]()
OFK Gradina Srebrenik
Super ovo me bas raduje neka i osnuju nekakav ragbi klub jer pokazali su kako u Lukavici a nastavili i u Gracanici da nemaju veze sa fudbalom 70 min. im treba da upute sut prema golu a to da ce ibrak dovesti pojacanja to ne sumnjajte dovodice ibrak dokle god vam je dzep dubok i dokle god bude imo odakle uzimati kad malo presusi ode ibrak **** slobodu..... ne brinite za 3,4 kola svi cete tjerati i kriviti ibraka a on ce ko i do sada da vam prodaje maglu ,jer sacuvaj boze da je on kriv sto njegova ekipa nemoze jednom prosjecnom prvoligasu da napravi akciju ,uputi sut prema golu (70.minuta HEEEEJ) vec su svi ostali krivi... hrdavoj cuni i dlaka smeta ... moje komsije tuzlaci cijenjeni navijaci (ne racunam ove kokosare ) sto se prije oosvjestite i slozite kockice otjerate cigana (znate koga ) to vam je bolje nadam se da nece biti kasno, samo pogledajte njegove rezultate rada u drugim klubovima ne budite djeca ......... zivi bili pa vvidjeli ko ce biti krivac poslije Sanskog Mosta ili Livna ...RUDARSKA2 je napisao/la:Tuzlanska FK SLOBODA u narednim satima ce potpisti 3 nova pojacanja , radi se o provjerenim KICK BOXERIMA svjetskim prvacima Salki Zildziću , Igoru Emkicu te mladom tuzlansom KICK BOXERU Jasmin Mema Paocic . Predvidja se da ce FK SLOBODA uz jos 3-4 KICK BOXERA i jednog DJUDISTU biti ravnopravan protivnik na vrucim gostujucim ZELENIM RINGOVIMA sirom prve fudbalske lige FBIH . Dok na domacem terenu u TUZLI trener tuzlaka Abdulah Ibrakovic ipak ce racunati na BEKOVE , HALFOVE i FOLOVE STO DAJU GOLOVE !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:ugeek:
SRETNO
Prva liga , druga treca ljubav prema tebi sve je veca
Teško se može igrat u gostima i protiv ovih što si nabrojo,posebno Iskre i Kaknja..Nemoj te brinit zbog poraza u Gračanici,kod njih je uvijek bio najteži teren i najteže se odnosili bodovi..nemislim na to zbog njihove kvalitete nego zbog onog što ste i sami vidili u subotu..Ja sam pratio Gradinu na preko 5 gostovanja u Gračanici i uvijek je bilo nadigraš ih al ti polome nekoliko igrača sudija ti svira koji nepostojeći penal i znate kako to već ide..ako si manjina na tribini i tu te čekaju belaji dok oni na gostovanju neidu..
Glavu gore, za deset klasa ste kvalitetniji od svih ovi ostali ekipa..[/quote]
ma nisi ti privirio u GRAČANICU,Gradina prošlu sezonu lagano dobi bez ikakvih problema,,,,,,[/quote]
Nemoj sad da ti nabrajam gostovanja kad sam bio,ko je igrao i šta je se dešavalo..Istina da je Gradina dobila prošlu sezonu a treba uzet i u obzir da ta utakmica nije imala gotov nikakvog značaja za ekipe..Gradini trebalo iz 3 il 4 zadnje utakmice bod da teoretski osigura ulazak..Vjerujem da je drugačija situacija bila tj od nekog većeg značaja da se nebih mogli do bodova..al nećemo više o tom..tema je FK Sloboda Tuzla..[/quote]
pa brastvu je bila jako značajna utakmica sa sportskog aspekta i tako su pristupili istoj....navedi kad je gradina oštećena u Gračanici,,,,,bezz trabunjaš...izvinjavam se navijačima Slobode što ovo raspravljam na njihovom forumu,,,ali jednostavno dijete bunca...

Glavu gore, za deset klasa ste kvalitetniji od svih ovi ostali ekipa..[/quote]
ma nisi ti privirio u GRAČANICU,Gradina prošlu sezonu lagano dobi bez ikakvih problema,,,,,,[/quote]
Nemoj sad da ti nabrajam gostovanja kad sam bio,ko je igrao i šta je se dešavalo..Istina da je Gradina dobila prošlu sezonu a treba uzet i u obzir da ta utakmica nije imala gotov nikakvog značaja za ekipe..Gradini trebalo iz 3 il 4 zadnje utakmice bod da teoretski osigura ulazak..Vjerujem da je drugačija situacija bila tj od nekog većeg značaja da se nebih mogli do bodova..al nećemo više o tom..tema je FK Sloboda Tuzla..[/quote]
pa brastvu je bila jako značajna utakmica sa sportskog aspekta i tako su pristupili istoj....navedi kad je gradina oštećena u Gračanici,,,,,bezz trabunjaš...izvinjavam se navijačima Slobode što ovo raspravljam na njihovom forumu,,,ali jednostavno dijete bunca...
-
- Kontakt:
JOŠ KOJI DAN I ETO SLOBODE U LIVNO,MISLIM KLUBA,TO ME JAKO RADUJE DA VIDIM JEDNOG PREMIJERLIGAŠA U NAŠEM GRADU KOJI ZNA CIJENITI VRIJEDNOSTI.JEDINSTVO JE BILO I UZ MALO SREĆE I SUDIJSKE NAKLONOSTI I IZNAD SVEGA ZNANJA IZMAMILO APLAUZ GLEDALIŠTA I ODNIJELO NAM SVA TRI BODA.NISAM SE NADAO DA SU ONAKO JAKI I DA ONAKO DOBRO IGRAJU-BIT ĆE BORBE ZA PRVAKA.OVA LIGA JE PUNO JAČA NEGO SAM MISLIO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.