Neam blage ocm,i ja sam nasao na netu link a te reklame mozes skloniti imaju ti mali iksici.xbox je napisao/la:kakve su ovo reklame u pozadini ??? Nista se ne cuje komentator?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kad smo vec kod toga,nije bilo bolje trke da se sjećam u zadnje vrijeme. Iako navijam za Ferrari drago mi je da Max uze. A ista situacija i sada,ali ne bi mi bilo drago da Olimpic uzme ako ćeš već 4 ići u uelPitarBordo je napisao/la:Ja danas na početku f1 utrke govorim ljudima "pustite me da sanjam da se ova dvojica odmah slupaju da gledamo utrku kao nekad"... I ljudi se slupaše u prvom krugu odmah. Tako da, imaš moj podršku u sanjanju, naše je da sanjamo, a vodstvo kluba je tu da nam ruši snove.Besic je napisao/la:Ljudi dajte mi minut da uživam u snovima
Sabrine mi moje!
Slaba posjeta,slabo je @majkl odradio propagandu
ma jok ba audio relame preko tekmesonpenn je napisao/la:Neam blage ocm,i ja sam nasao na netu link a te reklame mozes skloniti imaju ti mali iksici.xbox je napisao/la:kakve su ovo reklame u pozadini ??? Nista se ne cuje komentator?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nek neko na onome livestream napravi link

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Gedaj Libertija yebo jes los,mi se zalimo nesta na stadione nase..A gledaj Velsa i Swansija...
Sabrine mi moje!
Ljudi meni dva komentatora u pozadini ubi ovo majke mi
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sekunda,dobar Matej...
A kako ne zna poslati ovaj lotu u prostor,a sam igrac,nikog nigdje,ima 50 metara ispred njega,on je negdje prema autu,e svasta...
A kako ne zna poslati ovaj lotu u prostor,a sam igrac,nikog nigdje,ima 50 metara ispred njega,on je negdje prema autu,e svasta...
Sabrine mi moje!
radnik vec pustio jedan J*** im sve nisu uzeli boda u prvenstvu 10 kola
Joj ljudi Bilbije sta je ovo pa frajer proigrao ko u najboljim danima
2 0 za siroki , neka uzdali se mi u slobodu i radnik evropsko sarajevo
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Radnik najšugavija ekipa u posljednjih nekoliko godina
Od srca želim i njima i Slobodi da izgube kup
Pa čovjek u ovoj situaciji tačno ne zna koga koga bi navijao u finalu kupa, Sloboda sama po sebi mi ide na nerve, a Radnik ne zaslužuje
Ko nama odlučuje sudbinu majko moja
Od srca želim i njima i Slobodi da izgube kup
Pa čovjek u ovoj situaciji tačno ne zna koga koga bi navijao u finalu kupa, Sloboda sama po sebi mi ide na nerve, a Radnik ne zaslužuje
Ko nama odlučuje sudbinu majko moja
- BosnianKingdom
- Kontakt:
evo link za one ko zeli da gleda

Seljackim. Mada, ne znam ko je na terenuBosnianKingdom je napisao/la:Sa kakvim timom tuzlaci igraju ?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Liverpoolu ne igra ni jedan igrac iz standardnih prvih 11 zbog finala i vi se cudite Radniku, nezz gdje je problem..A za pustanje Borca i Slavije to se jednostavno zna, oni dugi niz godina u RSu tako rade,nema potrebe se sada zaliti...
Realno nema vecih seljaka od njih,od kapitena pa na dalje...Evander je napisao/la:Seljackim. Mada, ne znam ko je na terenuBosnianKingdom je napisao/la:Sa kakvim timom tuzlaci igraju ?
Sabrine mi moje!
Stanje na tribinama, kao da igraju dva Olimpica 
Majkl, molbe ti nisu uslisene. Smjenit ce te sa funkcije, nisi dobro odradio posao
Majkl, molbe ti nisu uslisene. Smjenit ce te sa funkcije, nisi dobro odradio posao
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Laganini1986, misstianopenaldo, NazorUso i 23 gosta.