Premijer liga BiH - aktuelno

Noke995
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Noke995 » 17 dec 2024, 10:13

Virtu4l je napisao/la:
17 dec 2024, 10:01
Kakvo ludilo mozga, zaista ne možeš vjerovati da je ovo moguće.

Oni još uvijek vjeruju da FSKS može smijeniti Vicu. :bow:

Prosto nestvarno. :shock:
Opet spinuješ.
Niko nigdje nije napisao da FSKS može zamijeniti Vicu.
Ne može, ali mu može pomrsiti račune u organima saveza gdje bez bošnjačkih glasova se ne može ništa dobiti.
Moraš se malo bolje potrudit, odnosno ne možeš meda.
MNON

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 dec 2024, 10:14

Kako računovođa "vješto" okreće priču na "svoj mlin" kad ga neko popiša, to je za pehara.

Ako mu već klub ne može osvojiti titulu 10+ godina, treba računovođi dati neki pehar "Šampion foruma" ili "Kanta godine" - čuo sam da je to već ranije osvajao u više navrata. :bih:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 17 dec 2024, 10:15

Giorgi Guliashvili - najbolji igrač lige. Utakmice povrđuju.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 dec 2024, 10:17

Noke995 je napisao/la:
17 dec 2024, 10:13
Virtu4l je napisao/la:

Opet spinuješ.
Niko nigdje nije napisao da FSKS može zamijeniti Vicu.
Ne može, ali mu može pomrsiti račune u organima saveza gdje bez bošnjačkih glasova se ne može ništa dobiti.
Moraš se malo bolje potrudit, odnosno ne možeš meda.
Zašto se Vico toliko nadigao oko izbora u FSKS ako mu "ne znače ništa" do te mjere da je došao u Sarajevo da sjedi sa Darjom, Čolpa prijeti Magodi, šalju se nekakve "poruke" preko šmrka? Vico zove Magodu i govori mu "nemoj da praviš buku" - sve to jer mu ne znači ništa FS KS.

Zanimljivo. :hmmmmm:
sad će računovođa sa nekim uvredama da uleti jer mu ništa drugo ne preostaje :tralala:

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 dec 2024, 10:19

A sta ce zgembo glavna mu je furka vrijedjati navijace Sarajeva,to je jedino sto mu je preostalo u zivotu.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 17 dec 2024, 10:41

slika

E ovakve kao ovaj sto se kleberi na ovaj tekst, trenutno Zeljeznicar podrzava.

slika

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 dec 2024, 10:44

Premda znamo da se Zoran Zekić često hvatao za glavu zbog sudačkih odluka, a i postoji YouTube, pa se tamo mogu vidjeti neke doista teško objašnjive pogreške. Treba li uopće isticati koliko bi tablica drugačije izgledala da su suci ravnomjerno griješili na štetu svih klubova? Ovako ispada da Zekićevo Sarajevo ne bi moglo do prvog mjesta ni da dovede cijelu prvu postavu Real Madrida... Usput, u BiH ligi uredno postoji - VAR!?
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 17 dec 2024, 10:44

guadalupe je napisao/la:
17 dec 2024, 10:41
slika

E ovakve kao ovaj sto se kleberi na ovaj tekst, trenutno Zeljeznicar podrzava.

slika
Sad će doći računovođa da ti kaže kako je Sarajevo "radilo" sa Husarićem i "kako nam tad nije smetao"? Nešto sličano kao Zubanović i Junuzović - tu je ostao bez teksta. :urnebes:

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 dec 2024, 10:45

Virtu4l je napisao/la:

Ništa onda, da legnemo i pravimo se mrtvi.
Čekamo. Nešta.
Koševo Zapad

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 17 dec 2024, 10:46

Jel ukinuo brkovic suspenziju za 18 klubova i uklonio colpina fantomska udruzenja, kako to nalaze zakon o sportu ks? Pitam za naseg mrcu :kafa:

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 17 dec 2024, 10:55

Shategabri je napisao/la:
17 dec 2024, 10:45
Virtu4l je napisao/la:

Čekamo. Nešta.
Teško objašnjivo ljudima koji su opsjednuti, zasljepljeni nekim vidom ludila prma FK Sarajevu.
Vico kao glavni drži taj lanac u kojem je svaka karika bitna, sve je poklopljeno i uvzano ako bilo ko iskoči i prekine, to sve pada u vodu i on (Vico) to zna i svjestan je da njegova moč kao Predsjednika bez svih ljudi u IO je umnogome manja.
Jjebe se Vici sa neki Statut nekog Kantona dok god mu taj Kanton isporučuje čovjka "po mjeri" i logično da če podržavati se što se dešava dok dobija ono što mu treba.
Trenutno je to ugostitelj koji je sve stekao na prevaru, podizanje ruke i okretanje glave za odeđenu sumu novca je sve što će raditi u naredne četiri godine.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Sarajevosiamonoi
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevosiamonoi » 17 dec 2024, 10:56

Virtu4l je napisao/la:

Objaviti 64874 posta od 15.06.2008. do danas u prosjeku znači objavljivati oko 10,77 postova dnevno, što bi ukupno oduzelo oko 225 dana ili približno 7,5 mjeseci života, ako pretpostavimo da je svaki post trajao 5 minuta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2024, 11:00

Post traje pet minuta. :rol:

Nestvarni su. :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 17 dec 2024, 11:05

relativizam je napisao/la:
17 dec 2024, 08:37
šezdesetčetirihiljadeosamstotinasedamdeset postova ,preko 10 postova dnevno zadnjih 15ak godina da bi nekog nesto ubijedio.
strasna neinteligencija i kakav zgubidan
Dva sata od ove objave nakucao je jos 5 postova,ako neko spomene mirvica moglo bi to do podne otici i na 20 postova od jutros

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 dec 2024, 11:08

slika
Zagrebačke SN

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 dec 2024, 11:11

AVNOJ je napisao/la:
17 dec 2024, 10:55
Virtu4l je napisao/la:

Čekamo. Nešta.
Teško objašnjivo ljudima koji su opsjednuti, zasljepljeni nekim vidom ludila prma FK Sarajevu.
Vico kao glavni drži taj lanac u kojem je svaka karika bitna, sve je poklopljeno i uvzano ako bilo ko iskoči i prekine, to sve pada u vodu i on (Vico) to zna i svjestan je da njegova moč kao Predsjednika bez svih ljudi u IO je umnogome manja.
Jjebe se Vici sa neki Statut nekog Kantona dok god mu taj Kanton isporučuje čovjka "po mjeri" i logično da če podržavati se što se dešava dok dobija ono što mu treba.
Trenutno je to ugostitelj koji je sve stekao na prevaru, podizanje ruke i okretanje glave za odeđenu sumu novca je sve što će raditi u naredne četiri godine.
Promjene moraju krenuti sa kantonalnog nivoa.
Mi smo u mogućnosti da se borimo na tom nivou.

Isto tako, Vico je svjestan da pad jednog kantona ne znači i njegov pad.
Ali, to je prvi znak da će doći do promjena.

Jasno je da komšije i mi nećemo nikad imati isti smjer, pa bilo to i za promjene u kantonalnom savezu.
To je svakako otežavajuća okolnost i za jedne i za druge.
Teško je i druge klubove koji bi bili zainteresovani za neke promjene uključiti u nekakvu koaliciju.
Aktuelni savez se sistemski pobrinuo za to.

Borba za nekakve promjene će biti teška, ali šta nam drugo preostaje?!
Ko je očekivao da će proći sve bez otpora i lagano, taj je lud.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 dec 2024, 11:12

bordobijeli je napisao/la:
17 dec 2024, 11:08
slika
Zagrebačke SN
Bili bi lideri na zimskoj pauzi, no igra se po Vicinim pravilima.

Pored toga što nemaš normalno suđenje na svojim utakmicama, imaš max sudijski poguranac konkurenciji.
Teško da ima lige sa neravnopravnijom borbom na ovoj planeti.
Koševo Zapad

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2024, 11:30

Čekamo. Nešta.

Nećemo se praviti mrtvi, ali se isto tako nećemo ni praviti slijepi pored očiju.

Željezničar nije trebao Sarajevu u ovoj priči, tu ćemo se složiti? Mirvić i Magoda su imali kvorum, imali su vanrednu sjednicu i imali su 23 glasa, dakle apsolutno sve. To je to što se tiče Željezničara.

Niko, ali niko od ovih "tvojih" niti jednom nije uputio kritiku Magodi, Mirviću i ljudima koji su vodili ovaj proces, a jasno je kao dan da su zakazali. Čak i laik može zaključiti da je odluka ministrice Softić Kadenić ispravna i legitimna. Hoćemo pravnu državu, pa kad se postupi po pravu i zakonu, onda nam ne odgovara?

https://www.klix.ba/vijesti/bih/darja-s ... /241209031

Jasno i decidno opisano šta je sve radio Kenan Magoda. Žena ga je ponizila, osramotila i zakucala za sva vremena.

Ja ne želim ovakve promjene, a onaj ko ih želi - sretno mu bilo. Postupci Kenana Magode jasno govore šta bi sve radio da dobije moć, jer ako je u stanju ovo raditi bez moći, ne smijem ni pomisliti šta bi radio kad bi mu se ta moć omogućila.

Zamisli čovjeka koji je na tako odgovornoj funkciji, a briše poruke i ima aktivirano "nestajanje" poruka. To radi samo neko ko nešto krije.

Sad kad se sve ovo sagleda i izvaga sa ove vremenske distance, naši su se poprilično dobro postavili, vjerujem više sretno nego spretno. Pazi, mi ovdje rizikujemo južnu tribinu, jer sad je jasno dokle je spreman ići Kenan Magoda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 dec 2024, 11:42

Virtu4l je napisao/la:
17 dec 2024, 11:30
Čekamo. Nešta.

Nećemo se praviti mrtvi, ali se isto tako nećemo ni praviti slijepi pored očiju.

Željezničar nije trebao Sarajevu u ovoj priči, tu ćemo se složiti? Mirvić i Magoda su imali kvorum, imali su vanrednu sjednicu i imali su 23 glasa, dakle apsolutno sve. To je to što se tiče Željezničara.

Niko, ali niko od ovih "tvojih" niti jednom nije uputio kritiku Magodi, Mirviću i ljudima koji su vodili ovaj proces, a jasno je kao dan da su zakazali. Čak i laik može zaključiti da je odluka ministrice Softić Kadenić ispravna i legitimna. Hoćemo pravnu državu, pa kad se postupi po pravu i zakonu, onda nam ne odgovara?

https://www.klix.ba/vijesti/bih/darja-s ... /241209031

Jasno i decidno opisano šta je sve radio Kenan Magoda. Žena ga je ponizila, osramotila i zakucala za sva vremena.

Ja ne želim ovakve promjene, a onaj ko ih želi - sretno mu bilo. Postupci Kenana Magode jasno govore šta bi sve radio da dobije moć, jer ako je u stanju ovo raditi bez moći, ne smijem ni pomisliti šta bi radio kad bi mu se ta moć omogućila.

Zamisli čovjeka koji je na tako odgovornoj funkciji, a briše poruke i ima aktivirano "nestajanje" poruka. To radi samo neko ko nešto krije.

Sad kad se sve ovo sagleda i izvaga sa ove vremenske distance, naši su se poprilično dobro postavili, vjerujem više sretno nego spretno. Pazi, mi ovdje rizikujemo južnu tribinu, jer sad je jasno dokle je spreman ići Kenan Magoda.
Možda je trebao Željezničar Sarajevu i obratno, no nije se desilo (vjerovatno ni neće).
Koliki god mi rivali bili, činjenica je da ovako suprostavljeni najviše odgovaramo aktuelnom savezu.
Jasno mi je da nećete u priču s nama, da ono što mi hoćemo po defaultu nailazi na kontra stav kod vas.
Jasno je i da su dešavanja posljednjih mjesec - dva imala potpis Željezničara, iako ste se postavili u poziciju ''ni luk jeo ni luk mirisao''.

Magoda možda ima oraha u džepovima kao i svaki političar, ali ima li ih Darja?!
Je li ona baš tako sve po ps-u radila kako priča?
Je li moguće da je njen sastanak sa Vicom prošao tako bezazleno i da eto kao ona nije ništa znala, pa poput nevinog uplašenog laneta napustila sto za kojim su sjedili?!

Nije problem što ne želiš ovakve promjene. Problem je što ne želite nikakve promjene. Razumijem i to, pregazilo vas je sve i svašta, pa sad i na hladan jogurt pušete. I sad je neki plan praviti se neutralan dok se eto klub ne stabilizuje i ne dođe u poziciju da može pregovarati.
Bojim se da će tad biti kasno. Nećeš imati čime pregovarati.
Nemamo ni mi trenutno. Pokušali, pali, idemo dalje. Mi se moramo boriti, druge opcije nemamo. Ništa nam bolje neće biti ni na proljeće.
A vidi, jedno pitanje: je li bolje da vodi Čolpa ili Magoda? Mislim jasno, bolje da neko treći, bolji od obojice, ali evo još jedno pitanje se nameće: je li ova Darja dobra za nas, građane Sarajeva?
Okruženi smo korumpiranim političarima, prodanim dušama. Da li je Magoda takav? Vrlo moguće. Opet, pomogao je i vama u nekim situacijama. Vi ćete reći da naginje nama, eto ušao je sa Mirvićem u tu priču. Ja ga nisam vidio da se jasno deklarisao.

Vi rizikujete puno više od južne tribine. Ne samo ovim nego dugoročnim djelovanjem. Budete li dugo u pasivnom statusu, poslije vas više niko ništa neće pitati.
Koševo Zapad

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 17 dec 2024, 11:50

Ohladi kuglice Vico :cool: :urnebes:
sjebi divove :kuknjava:
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: J1897 i 39 gostiju.