FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Sarajevo
I ovaj Kovacevic kikser obicni nikad nista od njega i to otjerat odma,ubacit juniore nek se stele i zabijaju auto golove,klosari jedni dovedite Dzidica iz Celika da vidite sta je musko,a ne ovi alkosi i frizurice zato cete u Olimpic maksimum. Ovo za Kotrijk je nebuloza nidje veze
Ne ofiraj se!UnitedForce je napisao/la:Ne idemo jer i Tanov Kortrijk ce se plasirati u evropu. Po pravilima ne mogu igrati dva tima sa istim vlasnikom tako da on bira ko ce igrat. Nije budala da nas odabere.joker90 je napisao/la:Ako Sloboda osvoji kup, idemo nazalost u evropu..UnitedForce je napisao/la:Potrefe ti se rezultati. Ostanes 4. na tabeli. Sloboda dobije kup.
I opet ti NEMA Evrope... kuknjava
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
maloprije si rekao da je isti kao i okic!? de dogovori se sa sobom pa ondaPAPE1 je napisao/la:Ma Benko jedini koji odskace,al i on moze jedno poluvrijeme,ostali su svi isti,imas ovih mladjih od kojih moze neko i postati igrac al to jos uvijek nije...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Oba golmana, Kadusic, Mihojevic i Benko zasluzuju da nose bordo dres.
Ostale sve rastjerati.
Ostale sve rastjerati.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Može li neko izračunati koliko je bodova potrebno za opstanak u Ligi12 naredne godine?
Sabrine mi moje!
- Burberry46
- Kontakt:
Đeno otjeran poslije 3 poraza , Ješić otjeran poslije 3 poraza šta sad čekamo ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
nukleusmember
- Kontakt:
ja mislim da je hurta chak gori i od jeshicha,dodje mi da odem do kluba i da se ja ponudim za trenera,volontirachu feninga nechu uzeti a siguran sam da sam bolji od hurte
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Po cemu ti ovaj nas desni bek moze igrati?Evander je napisao/la:Oba golmana, Kadusic, Mihojevic i Benko zasluzuju da nose bordo dres.
Ostale sve rastjerati.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
i mogu 2-3 igraca za klupe i to maximum od ove ekipe.Evander je napisao/la:Oba golmana, Kadusic, Mihojevic i Benko zasluzuju da nose bordo dres.
Ostale sve rastjerati.
Ukoliko se @Majkl trol javi, bojim se da se necu moc kontrolisat i da cu popusit bananu.
Pavlović Mihojević i 9 novih igrača + 10 što će ulaziti s klup i novi trener , a ne vizionar .
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 15 maj 2016, 19:45, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A javit ce se opet sa nekim maloumnim komentarom, upravo da isprovocira ljude koji stvarno navijaju za FKS i koje sve ovo pogađa. Ne navija on za nas, to je sigurno, tu je malo da nam zivce vadi i da provocira, a Aco ga tolerise.SiouxLukavac je napisao/la:i mogu 2-3 igraca za klupe i to maximum od ove ekipe.Evander je napisao/la:Oba golmana, Kadusic, Mihojevic i Benko zasluzuju da nose bordo dres.
Ostale sve rastjerati.
Ukoliko se @Majkl trol javi, bojim se da se necu moc kontrolisat i da cu popusit bananu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Moze jer ima ogroman prostor za napredak. Skolovan je fudbaler. Za razliku od ostatka ekipe, ima nesto i u glavi.PAPE1 je napisao/la:Po cemu ti ovaj nas desni bek moze igrati?Evander je napisao/la:Oba golmana, Kadusic, Mihojevic i Benko zasluzuju da nose bordo dres.
Ostale sve rastjerati.
- PitarBordo
- Kontakt:
Na stranu naša neslaganja, ali Hurtić je fakat veći dud od Ješića nekoliko puta.nukleusmember je napisao/la:ja mislim da je hurta chak gori i od jeshicha,dodje mi da odem do kluba i da se ja ponudim za trenera,volontirachu feninga nechu uzeti a siguran sam da sam bolji od hurte
VVVBK
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja sam vec par puta danas napisao post gdje mu sasipam sve redom, ali sam izbrisao. Nije u mom stilu.SiouxLukavac je napisao/la:i mogu 2-3 igraca za klupe i to maximum od ove ekipe.Evander je napisao/la:Oba golmana, Kadusic, Mihojevic i Benko zasluzuju da nose bordo dres.
Ostale sve rastjerati.
Slazem se,veliki je talenat i ima prostora za napredak,ali gledajuci sve utakmice koje je odigrao,Baric je za njega Mesi...
Je.bem im sve od A do Z! Hurticu j.ebo ti Okic mater a ti njemu!
Delac nikad ozbiljnog golmana od tebe!
Delac nikad ozbiljnog golmana od tebe!
PitarBordo je napisao/la:Na stranu naša neslaganja, ali Hurtić je fakat veći dud od Ješića nekoliko puta.
normalno da ne ideš kad ti je rad u ligi za opstanakUnitedForce je napisao/la:Ne idemo jer i Tanov Kortrijk ce se plasirati u evropu. Po pravilima ne mogu igrati dva tima sa istim vlasnikom tako da on bira ko ce igrat. Nije budala da nas odabere.joker90 je napisao/la:Ako Sloboda osvoji kup, idemo nazalost u evropu..UnitedForce je napisao/la:Potrefe ti se rezultati. Ostanes 4. na tabeli. Sloboda dobije kup.
I opet ti NEMA Evrope... kuknjava
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
I mi ocekujemo da dijeca iz akademije napreduju. Pa vidite li vi ko vodi akademiju?
Treneri nista bolji nisu. Sta dijeca od Uscuplica mogu nauciti?
Pa mi u akademiji moramo imati bolje trenere nego u prvom timu. Nema nama igraca iz podmlatka dok ne dodju strucni ljudi na prave pozicije. Bojim se da cemo do tad uzalud izgubiti i ovu generaciju juniora i kadeta.
Treneri nista bolji nisu. Sta dijeca od Uscuplica mogu nauciti?
Pa mi u akademiji moramo imati bolje trenere nego u prvom timu. Nema nama igraca iz podmlatka dok ne dodju strucni ljudi na prave pozicije. Bojim se da cemo do tad uzalud izgubiti i ovu generaciju juniora i kadeta.