šta ti pričaš šta nije istina u pravu je iako je ignoriran od mene, zašto su zatvorili forum!?hajde na PP.Zagor je napisao/la:nick @ nije istina
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Je li moguće da je FK Sarajevo u zadnjih 4-5 mjeseci napravilo još 650 000 KM duga? Ko je kriv za taj novi dug? Krivci se moraju naći i kazniti. Kakvu je ulogu u tome imao Zijad Blekić.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ma nije brate, nego me njegova izjava naljutila da naš forum nešto krije, a do juče sam na istom tom našem forumu čitao razne priče (mahalske) i naravno da će ljudi zatvorite, jer je u roku od sat vremena napisano 5-6 stranica o sinoćnom događaju. Bolje ovako dok se malo smire situacija da se zatvori, mada i moje je mišljenje da nisu trebali cijeli zatvoriti.sekac je napisao/la:šta ti pričaš šta nije istina u pravu je iako je ignoriran od mene, zašto su zatvorili forum!?hajde na PP.Zagor je napisao/la:nick @ nije istina
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ne lupaj hljeba ti!avlami97 je napisao/la:Je li moguće da je FK Sarajevo u zadnjih 4-5 mjeseci napravilo još 650 000 KM duga? Ko je kriv za taj novi dug? Krivci se moraju naći i kazniti. Kakvu je ulogu u tome imao Zijad Blekić.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
na ovo ću se samo nasmijatsreca je napisao/la:kaki sponzori pa nađi dvije jake firme u gradu da ih sarajevo nije izradilo
da ne idem na offtopic i po bananu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
sta si ti vise zapeo za FK SARAJEVO , ja stvarno ne mogu da vjerujem da ljudi imaju tolike komplexe prema Sarajevu pa bolan zanimaj se necim .. imas svoj klub koji treba da te zanima aa ne da se bavis mahalskim pricama rekla kazalaavlami97 je napisao/la:Je li moguće da je FK Sarajevo u zadnjih 4-5 mjeseci napravilo još 650 000 KM duga? Ko je kriv za taj novi dug? Krivci se moraju naći i kazniti. Kakvu je ulogu u tome imao Zijad Blekić.
-
veteran II
- Kontakt:
Nemoj tako sekac, postoji jak razlog zbog čega je forum zatvoren! Saznaćeš, ništa se ne krije!sekac je napisao/la:Pa što p.č.e zatvoriše forum na fksinfo joj kako ovo sve smrdi.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom
da je jos jadnije od bliskih izvora klubu saznajem da igraci nisu primili ni jedne plate od kako je blekic tu ! a niko ne smije zucnut ! 
O kakvim fiksnim firmama pričate???
da niste slučajno mislili na fiktivne firme?
Ako je Zijad Blekić spasioc Sarajeva eh onda jadan je taj klub. Zar ono udruženje prijatelja nije moglo naći pismenijeg i kvalitetnijeg čovjeka za funkciju predsjednika, a ne prijeratnog piljara koji danas pravi malverzacije na berzi. On je ušao u klub vidio da mu druga struja neće dozvoliti da tako lahko klepa lovu jer i oni klepaju i čovjek otišao.
dakle nema poštene uprave ni u jednom klubu u ovoj ligi. svaka uprava potkrada klupske kase i to je izgleda normalno svim navijačima. Dok ne padne mrtva glava praksa će se nastaviti.
da niste slučajno mislili na fiktivne firme?
Ako je Zijad Blekić spasioc Sarajeva eh onda jadan je taj klub. Zar ono udruženje prijatelja nije moglo naći pismenijeg i kvalitetnijeg čovjeka za funkciju predsjednika, a ne prijeratnog piljara koji danas pravi malverzacije na berzi. On je ušao u klub vidio da mu druga struja neće dozvoliti da tako lahko klepa lovu jer i oni klepaju i čovjek otišao.
dakle nema poštene uprave ni u jednom klubu u ovoj ligi. svaka uprava potkrada klupske kase i to je izgleda normalno svim navijačima. Dok ne padne mrtva glava praksa će se nastaviti.
dfobro brate hajde i ti na PPveteran II je napisao/la:Nemoj tako sekac, postoji jak razlog zbog čega je forum zatvoren! Saznaćeš, ništa se ne krije!sekac je napisao/la:Pa što p.č.e zatvoriše forum na fksinfo joj kako ovo sve smrdi.
Sarajevo ljubavi moja!
Meni se dizanje blekica ili gospodina Blekica kako ga vole dizati pojedini forumasi od samog pocetka nije svidjalo,pa ni ono na Kosevu upuceno Zelji. Ne znam u cemu je fol,ali znam sta se sve obecavalo kad je dolazio na celo kluba. Od silnih obecanja nista nebi. Pa rekose uhvatiti ce se u kostac sa problemima pa zbrisase prvom prilikom cim su poceli problemi.Nisu se mogli nositi sa 2 covjeka u klubu koje navode kao krivce
Gdje su sad muda i pamet koju su obecavali,pa sto nisu ostali i borili se do kraja kako znaju i umiju za bolje sutra Sarajeva?
Iskreno ne vjerujem u suplje price bilo koje uprave pa ni ove.Kunu se u ljubav prema klubu,sve dok ne zagusti.
Klub voli jedino,ali JEDINO ona sirotinja sto dolazi na sjever,istok i zapad stadiona Kosevo od svoje 5-6 godine pa tako do smrti. A uprave prolaze,a ti navijaci jedino ostaju vjecni.
Da se razumijemo danas je to Sarajevo,jucer je bio Velez,sutra mozda Zeljo po istom scenariju. Samo veliki klubovi!!!!! Pitate se zasto? Zato sto su novi poput Sirokog ,Zrinjskog ili ne znam koga skoro pa privatni klubovi gdje se zna ko pije a ko placa,stalni izvor prihoda,uprava nije od danas do sutra.Ili ako hocete klubovi od nacionalnog interesa.Bilo kako bilo svaka im cast,imaju red imaju konstantan rezultat.
Ovaj grad je unistio kk Bosnu,sad lagano i Sarajevo,a i Zeljo je tu negdje. Svaka cast, na kraju cemo moci uzivati jos samo u otvorenom prvenstvu mjesne zajednice Vratnik u tavli....
Iskreno ne vjerujem u suplje price bilo koje uprave pa ni ove.Kunu se u ljubav prema klubu,sve dok ne zagusti.
Klub voli jedino,ali JEDINO ona sirotinja sto dolazi na sjever,istok i zapad stadiona Kosevo od svoje 5-6 godine pa tako do smrti. A uprave prolaze,a ti navijaci jedino ostaju vjecni.
Da se razumijemo danas je to Sarajevo,jucer je bio Velez,sutra mozda Zeljo po istom scenariju. Samo veliki klubovi!!!!! Pitate se zasto? Zato sto su novi poput Sirokog ,Zrinjskog ili ne znam koga skoro pa privatni klubovi gdje se zna ko pije a ko placa,stalni izvor prihoda,uprava nije od danas do sutra.Ili ako hocete klubovi od nacionalnog interesa.Bilo kako bilo svaka im cast,imaju red imaju konstantan rezultat.
Ovaj grad je unistio kk Bosnu,sad lagano i Sarajevo,a i Zeljo je tu negdje. Svaka cast, na kraju cemo moci uzivati jos samo u otvorenom prvenstvu mjesne zajednice Vratnik u tavli....
Sve su to profiteri,ljubavi nema osim kod gore pobrojanih bolesnika na svim stadionima,Denizmare je napisao/la:Meni se dizanje blekica ili gospodina Blekica kako ga vole dizati pojedini forumasi od samog pocetka nije svidjalo,pa ni ono na Kosevu upuceno Zelji. Ne znam u cemu je fol,ali znam sta se sve obecavalo kad je dolazio na celo kluba. Od silnih obecanja nista nebi. Pa rekose uhvatiti ce se u kostac sa problemima pa zbrisase prvom prilikom cim su poceli problemi.Nisu se mogli nositi sa 2 covjeka u klubu koje navode kao krivceGdje su sad muda i pamet koju su obecavali,pa sto nisu ostali i borili se do kraja kako znaju i umiju za bolje sutra Sarajeva?
Fudbal je sport u BIH koji igraju kokuzi,a gleda sirotinja
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Fudbalski klub Sarajevo potresa velika kriza. Danas je bh. sportskim nebom sasvim iznenada prostrujala informacija o odlasku predsjednika Zijada Blekića i njegovih saradnika.
Pored Blekića ostavke su podnijeli i članovi Izvršnog odbora Vlastimir Mijović i Mustafa Dučić, te direktor Adi Džemidžić i direktor marketinga Rešid Muratović.
SportSport.ba pokušao je dobiti izjavu od sada već bivšeg predsjednika Sarajeva Zijada Blekića, no nismo uspjeli, ali smo zato kontaktirali bivšeg direktora Adija Džemidžića koji je za naš portal objasnio zbog čega su donesene ovako radikalne odluke.
"U Sarajevo smo došli samo sa jednom namjerom, a to je stvoriti jednu zdravu sredinu u svakom pogledu, međutim u tome nismo uspjeli, ne zbog toga što nismo znali, nego zbog toga što je cijelo vrijeme naš rad sabotiran i to od ljudi koji su klub doveli na veoma niske grane", rekao je Džemidžić za SportSport.ba.
Na koje ljude mislite?
"Ma to svako u ovom gradu zna, ko imalo voli Sarajevo zna koji su ljudi zaslužni za lošu situaciju u klubu. Biću otovoren. Radi se Mirsi Alihodžiću i Nihadu Baljku. Ti ljudi su rak rana Sarajeva i čitavo vrijeme su sabotirali naš rad. Došlo je do takve situacije da nismo mogli imati kontrolu nad novcem koji je dolazio u klub, a u nekoliko navrata uhvatili smo nabrojane u raznim malverzacijama. Jednostavno, došli smo u situaciju da više ne možemo raditi sa takvim ljudima", ističe Džemidžić.
Dolazak Zijada Blekića i njegove ekipe donio je mnogo optimizma na lica navijača bordo momčadi, no oni koji su imalo poznavali situaciju u klubu s pravom su se pitali zbog čega su Baljak i Alihodžić još uvijek tu.
"Prilikom našeg dolaska podiglo se mnogo prašine, no znate i sami kako to ide kod nas. Politika i neke druge stvari umiješali su svoje prste, tako da smo prihvatili neko solomonsko rješene i ti ljudi su ostli u klubu. Mi smo bili uvjereni da će se neke stvari moći promijeniti i pored njihovog ostanka, no izgleda da smo se prevarili. Situacija nije nimalo dobra, a meni je od svegao najžalije Blekića. To je gromada od čovjeka, koji je u ovom kratkom periodu mnogo dao Sarajevu, no na kraju ni on nije izdržao. Milion maraka da smo donijeli u klub, pojedincima bi bilo malo", govori Džemidžić.
U javnosti se sve više špekuliše da klub pojedinim igračima duguje velike svote novca, te da neki već razmišljaju o odlasku.
"Ugovori koje smo mi zatekli kada smo došli u klub bili su svi na štetu Sarajeva. Dakle, stara garnitura ljudi nije vodila brigu o klubu i kada sam došao na dužnost, te pogledao ugovore, sebi nisam mogao doći. Mi smo ispunili sve što smo obećali, no ono što smo zatekli je za nepovjerovati", zaključio je sada već bivši direktor Sarajeva.
i opet protiv Blekića
Pored Blekića ostavke su podnijeli i članovi Izvršnog odbora Vlastimir Mijović i Mustafa Dučić, te direktor Adi Džemidžić i direktor marketinga Rešid Muratović.
SportSport.ba pokušao je dobiti izjavu od sada već bivšeg predsjednika Sarajeva Zijada Blekića, no nismo uspjeli, ali smo zato kontaktirali bivšeg direktora Adija Džemidžića koji je za naš portal objasnio zbog čega su donesene ovako radikalne odluke.
"U Sarajevo smo došli samo sa jednom namjerom, a to je stvoriti jednu zdravu sredinu u svakom pogledu, međutim u tome nismo uspjeli, ne zbog toga što nismo znali, nego zbog toga što je cijelo vrijeme naš rad sabotiran i to od ljudi koji su klub doveli na veoma niske grane", rekao je Džemidžić za SportSport.ba.
Na koje ljude mislite?
"Ma to svako u ovom gradu zna, ko imalo voli Sarajevo zna koji su ljudi zaslužni za lošu situaciju u klubu. Biću otovoren. Radi se Mirsi Alihodžiću i Nihadu Baljku. Ti ljudi su rak rana Sarajeva i čitavo vrijeme su sabotirali naš rad. Došlo je do takve situacije da nismo mogli imati kontrolu nad novcem koji je dolazio u klub, a u nekoliko navrata uhvatili smo nabrojane u raznim malverzacijama. Jednostavno, došli smo u situaciju da više ne možemo raditi sa takvim ljudima", ističe Džemidžić.
Dolazak Zijada Blekića i njegove ekipe donio je mnogo optimizma na lica navijača bordo momčadi, no oni koji su imalo poznavali situaciju u klubu s pravom su se pitali zbog čega su Baljak i Alihodžić još uvijek tu.
"Prilikom našeg dolaska podiglo se mnogo prašine, no znate i sami kako to ide kod nas. Politika i neke druge stvari umiješali su svoje prste, tako da smo prihvatili neko solomonsko rješene i ti ljudi su ostli u klubu. Mi smo bili uvjereni da će se neke stvari moći promijeniti i pored njihovog ostanka, no izgleda da smo se prevarili. Situacija nije nimalo dobra, a meni je od svegao najžalije Blekića. To je gromada od čovjeka, koji je u ovom kratkom periodu mnogo dao Sarajevu, no na kraju ni on nije izdržao. Milion maraka da smo donijeli u klub, pojedincima bi bilo malo", govori Džemidžić.
U javnosti se sve više špekuliše da klub pojedinim igračima duguje velike svote novca, te da neki već razmišljaju o odlasku.
"Ugovori koje smo mi zatekli kada smo došli u klub bili su svi na štetu Sarajeva. Dakle, stara garnitura ljudi nije vodila brigu o klubu i kada sam došao na dužnost, te pogledao ugovore, sebi nisam mogao doći. Mi smo ispunili sve što smo obećali, no ono što smo zatekli je za nepovjerovati", zaključio je sada već bivši direktor Sarajeva.
i opet protiv Blekića
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Navijam za Zelju i iskreno se nadam da se pitari ugase skroz. Vi kao zaboravili 05-u,06-u pa i 07-u kad su Boga molili da ispadnemo iz lige. Iskreno i od srca vam drage komsije zelim da zavrsite u 15-oj ligi Turbekistana.cala je napisao/la:navijam za zelju al iskreno se nadam da ce ta frka oko uprave u sarajevu biti uskoro rijesena i da cete naci adekvatnu zamjenu za blekica
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Koga boli racku sta ti zelis?Zeljovac_1921 je napisao/la:Navijam za Zelju i iskreno se nadam da se pitari ugase skroz. Vi kao zaboravili 05-u,06-u pa i 07-u kad su Boga molili da ispadnemo iz lige. Iskreno i od srca vam drage komsije zelim da zavrsite u 15-oj ligi Turbekistana.cala je napisao/la:navijam za zelju al iskreno se nadam da ce ta frka oko uprave u sarajevu biti uskoro rijesena i da cete naci adekvatnu zamjenu za blekica
sole ti pamet,zato sto si pametovao i srao sa zijadom blekicem,kleo si se u njega vise nego u oca rodjenog.provocirao si i dicio se sa covjekom kojeg si jedva i poznavao.Megamon je napisao/la:Molim vas ne nasjedajte na provokatorske postove.Imam vecih problema sad od toga ko je listici sponzor.
Jos pojedini jedva docekali da sole pamet ovdje.
i treba vas handrit sve sad,zivi brzo umri mlad.e to se vama desilo sa blekicem.
podnio je ostavku iz razloga ,sto hoce da digne halabuku i da pokaze kako ce te svi stati iza njega i da srusi svakoga ko mu u klubu stoji na putu.
ali ocito se zajebao u vama,jer smo mi bosanci poznati po tome,do juce ste se kleli u njega,sada ga ovdje prozivate i serete po njemu.sto ne protestujete zbog odlaska voljenog predsjednika,koji svojim odlaskom pokupi ono malo manipulatora koje je doveo da vam pamet sole,i huskaju vas.nije on levat,zna on sto je doveo mijovica ,i kompaniju.
meni je zao raje,jer vam je od jedne euforije,napravio stanje da ste svi zbunjeni i pojma nemate sta se dogadja.
sad shvatite da je tu bio samo radi licnih poena.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
halo dusmani popusite nam ga lagano!mrs sa ove teme! 
Dragi sine prihvatamo tvoje zelje jer svako dijete mora imati snove pa tako i ti. A ako je tvoja iskrena zelja da na Grbavici gledas GOSk, Bsk Crni djordje,Travnik i Orasje ja se onda nadam da ce ti se zelja ispuniti i da ces uzivati na pomenutim utakmicama. A ove navedene godine su pisali balavci,a ti im se svojim postom pridruzujes.Ostaj mi zdravo...Zeljovac_1921 je napisao/la:Navijam za Zelju i iskreno se nadam da se pitari ugase skroz. Vi kao zaboravili 05-u,06-u pa i 07-u kad su Boga molili da ispadnemo iz lige. Iskreno i od srca vam drage komsije zelim da zavrsite u 15-oj ligi Turbekistana.cala je napisao/la:navijam za zelju al iskreno se nadam da ce ta frka oko uprave u sarajevu biti uskoro rijesena i da cete naci adekvatnu zamjenu za blekica
Ja znam samo jedno koga Manijaci kude toga u f.k Sarajevu treba podrzati,samo kad se sjetim prosle uprave umalo mrtve glave nisu pale,ali interesantno Manijaci ni jednu losu rijec nisu protiv nje napisali.Nisam neki simpatizer Blekica,ali sad ga tek podrzavam koga oni kude taj je sigurno za nas dobar! :idea:Njima je Blekic nocna mora vjerujt mi!

Zadnja izmjena: ekii, dana/u 09 nov 2010, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ne valjati procjena vicini je zelja da ostane blllllekic al im je drago jer ih je covjek javno vrijedjao.Sto se mene tice doslo doba da se rastajemo ko zadnji izadje nek ugasi svijetlo!ekii je napisao/la:Ja znam samo jedno koga Manijaci kude toga u f.k Sarajevu treba podrzati,samo kad se sjetim prosle uprave umalo mrtve glave nisu pale,ali interesantno Manijaci ni jednu losu rijec nisu protiv nje napisali.Nisam neki simpatizer Blekica,ali sad ga tek podrzavam koga oni kude taj je sigurno za nas dobar!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.