FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svi nesto o Varei, a Sadikovic je najlosiiji taj momak nije nista dobro imao jucer na utakmici, jednostavno se boji uci u duel, skociti, uklizati, potrcat
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
dado je još dijete a varea bi trebao biti u najboljim godinama. a nije im mala ni razlika u plati, pa je ipak normalno da ljudi više spočitavaju varei.
Re: Odg: FK Željezničar
Buraz po meni nije tacno.Dado je juce odigrao najborbeniju utakmicu u dresu Želje.Mi nismo gledali istu utakmicu.Borio se koliko je mogao,ganjao,isao u skok na vece i krupnije igrace Slavije,cak je i dobio po nogama kad su ga iznijeli on je opet pokusavao i grizao.Treba biti objektivan u tom segmentu se popravlja definitivno.sz21 je napisao/la:Svi nesto o Varei, a Sadikovic je najlosiiji taj momak nije nista dobro imao jucer na utakmici, jednostavno se boji uci u duel, skociti, uklizati, potrcat
Ovdje je problem kad publika uzme nekog na zub onda kako god da odigra **** mu se i psuje a mnogi ni ne prate igru i igrace nego samo kritikuju koga su naucili..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ono na sta trebamo biti ponosni Bajic-Memija-Hadziahmetovic..ova tri momka trebamo zadrzati sto duze kod nas..Bajic redovno trpa ..Memiju kad vidim koliko se bori i koliko ima zelje (djete nase i gine za Želju) to je ono sto raju loži..malom Hadziahmetovicu davati sto vise minutaze,mali ce praviti cuda..treba ovim nasim momcima dati maximalnu podrsku..vidjeli smo juce koliko njima znaci kad smo uz njih.. bice losih tekmi ,to je neminovno,al vrijedi trpiti..neka izbore Evropu vecina raje zadovoljna.
Željezničar - Olimpic
FK Željezničar - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice);
FK Željezničar - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice);
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
ne znam gdje nadjose tu milju, kolko se sjecam nista se nije palilo ni bacalo
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- ficobahtic
- Kontakt:
Zna li neko mozda kakvi propusti? Ne treba vise ni pfeninga dati tim guzonjama i ublehama koji pune vlastite dzepove.Željezničar-Olimpic
FK „Željezničar“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice);
Pozitivna desavanja na Juznoj tribini se svakako moraju pohvaliti. Respect Manijaci

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Izmislaju neke kazne, kakav je propust u organizaciji neka objave.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa vrlo jednostavno, savez je kao i policija. I oni kad te zaustave, ako hoce da ti pisu kaznu, napisace za najvecu glupost. Tako i ovi iz saveza. Mozda im trava nije bila dovoljna pokosena ili je na linijama bilo previse kreca..Schwarz je napisao/la:Željezničar - Olimpic
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ma šu.pci iz Saveza cjepidlače očigledno, ne bi li koju marku namirili. Još jedna pohvala za Manijake, samo nastaviti ovako i ne davati im nijedan razlog da nam finansijski deru klub.Schwarz je napisao/la:Željezničar - Olimpic
Treba traziti na osnovu cega smo kaznjeni .
- ficobahtic
- Kontakt:
Navikli da nas kaznjavaju pa sad ono daj uzmi im bar milju 

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Bila je jedna malo jaca petarda
ili topovski udar na jugu,ako je zbog neceg ova milja onda je zbog toga.

SLOBODA NAVIJAČIMA
Jeli reprezentativna pauza za vikend? Na portalu pise 19. kolo 28.03. (subota), a i na rezul*ati.com pise da se igra nasa liga.
-
- Kontakt:
Umjesto da pomazu ligu oni je tjeraju u jos vecu dubiozu..Zar nije dosta to da kao savez jedino prate reprezentaciju, a o Pl sto znaju to je koje timove "treba" kazniti.
Ova pauza je dobro dosla nama, a i Zrinjskom.Treba otici tamo i igrati na tri bobe, da se napravimo "mangupi" bas kao i ovi nasi omladinci sto nas odusevljavaju.
Ova pauza je dobro dosla nama, a i Zrinjskom.Treba otici tamo i igrati na tri bobe, da se napravimo "mangupi" bas kao i ovi nasi omladinci sto nas odusevljavaju.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma sve moze samo BENJO COLIC ne moze...taj covjek je van igre i fudbala ima 2 godine i ne znam sto se uopste bavi ovim sportom
=\_1921_/=
Raja pomoc trebam
iz koje pjesme je uzeta melodija pjesme "Prokleti su kerovi moju bracu odveli"
Hvala unaprijed
;)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Hvala unaprijed

[youtube][/youtube]tower936 je napisao/la:Raja pomoc trebamiz koje pjesme je uzeta melodija pjesme "Prokleti su kerovi moju bracu odveli"
Hvala unaprijed;)
jel mislis na ovu ?
Zadnja izmjena: AkkaweLy, dana/u 23 mar 2015, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ljubav klase RADNIČKE !
- corleone87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Levin, shminka i 34 gosta.