FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ReufHerco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ReufHerco » 16 maj 2016, 17:12

Besic je napisao/la:Reufe imal kakve nade da će vrli trener sam od sebe dati ostavku ?
Tesko da ce to uraditi sam od sebe...on je neki plan predstavio Malezijcima, njima se to ocigledno svidjelo, vidio si i sam da se prije svega zahvalio Tanu na podrsci na onoj presici pred mec sa Olimpicom. Losa je atmosfera u klubu totalno...ovim profesionalcima, Benki i Delacu je muka od svega, kazem ti sta su juce odma poslije tekme rekli. Vidjecemo sta ce biti na skupstini, jer ovi ce se izgleda tesko oglasiti ikako prije toga.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 16 maj 2016, 17:12

" Ja ne znam sta se dešava sa ekipom. Odigrali su jako loše dvije utakmice"

Pa sta si ti tu jebbem ti nanine opanke, ti si čovjek za sebe,a igrači za sebe. Pa ti im naređujes sta ce raditi i ti ih pripremas za utakmicu.
Sabrine mi moje!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 maj 2016, 17:14

ReufHerco je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:svi smo za odlazak uprave to je bar svima jasno , ima li legalnog nacina da promjenimo upravu i upravljanje naseg kluba ?
Najveci problem je sto su Tanovi ljudi prije 5-6 dana dali podrsku trenutnoj upravi, zadovoljni su kako klub funkcionise, pozitivno posluje, samo su za sljedecu sezonu porucili da ocekuju jos veci broj mladjih igraca u ekipi i da nema vise skupih starijih igraca, pogotovo stranaca. S druge strane navijaci, pogotovo samo jezgro grupe, su poceli sa totalnom ofanzivom da se trenutni ljudi otjeraju iz kluba, pa smo bili svjedoci da ih juce 10 specijalaca cuva u lozi a Dzeka Muminovic vozi kuci. Naravno Tana i njegove boli briga za pritisak navijaca, ali ove nase uhljupe mora itekako, jer ipak ovdje zive, ovdje su im porodice, moraju izaci nekad, prosetati, a sa silnim prijetnjama koje dobijaju i jasnim porukama sjevera nije bas ni lako normalno zivjeti. Vidjecemo sta ce biti, ako se sami ne oglase uskoro, onda cekati tu skupstinu da vidimo sta i kako.
Nazalost,ako su ti ove informacije 100% tacne,desava se upravo ono sto smo i nagadali ovih dana.
Nece se davati pare za pojacanja koja bi nasu igru poboljsala,forsirace se akademci,a Tana i njegove boli tuki za nezadovoljstvo navijaca.
Samo mi nije jasno u svemu tome,zar nece lakse prodati igrace ako mu klub bude prvak ili dobro odigra Evropu?!
Tesko bi se i za Cimija uzeo milion da smo zavrsili kao 5.

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 16 maj 2016, 17:16

zagorski je napisao/la: Samo mi nije jasno u svemu tome,zar nece lakse prodati igrace ako mu klub bude prvak ili dobro odigra Evropu?!
Hoce ali to trazi dodatna ulaganja na koja nije spreman.

Cost-benefit analiza.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 maj 2016, 17:17

ReufHerco je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:svi smo za odlazak uprave to je bar svima jasno , ima li legalnog nacina da promjenimo upravu i upravljanje naseg kluba ?
Najveci problem je sto su Tanovi ljudi prije 5-6 dana dali podrsku trenutnoj upravi, zadovoljni su kako klub funkcionise, pozitivno posluje, samo su za sljedecu sezonu porucili da ocekuju jos veci broj mladjih igraca u ekipi i da nema vise skupih starijih igraca, pogotovo stranaca. S druge strane navijaci, pogotovo samo jezgro grupe, su poceli sa totalnom ofanzivom da se trenutni ljudi otjeraju iz kluba, pa smo bili svjedoci da ih juce 10 specijalaca cuva u lozi a Dzeka Muminovic vozi kuci. Naravno Tana i njegove boli briga za pritisak navijaca, ali ove nase uhljupe mora itekako, jer ipak ovdje zive, ovdje su im porodice, moraju izaci nekad, prosetati, a sa silnim prijetnjama koje dobijaju i jasnim porukama sjevera nije bas ni lako normalno zivjeti. Vidjecemo sta ce biti, ako se sami ne oglase uskoro, onda cekati tu skupstinu da vidimo sta i kako.
Naravno da Tana boli kurrac, čovjek radi biznis. Samo da nam se ne desi ko Cardiffu mjenjanje nekih stvari koje se ne smiju mjenjati.
Samo Saraj'vo.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 16 maj 2016, 17:18

zagorski je napisao/la:Nazalost,ako su ti ove informacije 100% tacne,desava se upravo ono sto smo i nagadali ovih dana.
Nece se davati pare za pojacanja koja bi nasu igru poboljsala,forsirace se akademci,a Tana i njegove boli tuki za nezadovoljstvo navijaca.
Samo mi nije jasno u svemu tome,zar nece lakse prodati igrace ako mu klub bude prvak ili dobro odigra Evropu?!
Pa nije da nece davati pare za pojacanja. Ali recimo da igrace tipa Benko(30+, stranac) vise nece dovoditi. Gledace se neki mladji, perspektivniji koji bi kroz neko vrijeme donijeli pare klubu.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 maj 2016, 17:18

ReufHerco je napisao/la:Tesko da ce to uraditi sam od sebe...on je neki plan predstavio Malezijcima, njima se to ocigledno svidjelo, vidio si i sam da se prije svega zahvalio Tanu na podrsci na onoj presici pred mec sa Olimpicom. Losa je atmosfera u klubu totalno...ovim profesionalcima, Benki i Delacu je muka od svega, kazem ti sta su juce odma poslije tekme rekli. Vidjecemo sta ce biti na skupstini, jer ovi ce se izgleda tesko oglasiti ikako prije toga.
Čuo sam za taj plan odnosno nastavak ispraznog šupljiranja .

Znači on vjerovatno neće sam otići , ovi odozgo ga neće nogirati ločigno njihov čovjek što implicira da opet sve ostaje na nama što nije dobro . Valjda će doći do grupisanja svih pitara i nogiranje vizionara i havera mu prije početka sezone jer bojim se da ne bude gore u septembru kad iz 7 tekmi izvučemo 4 boda.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 maj 2016, 17:26

Besic je napisao/la:slika

Sjajna statistika i ovog proljeća našeg vječnog projekta . Sjajna statistika baš kao i na jesen ove sezone kao i na proljeće prošle sezone , doista frapantno .
Ni prvi ni posljednji igrač FKS koji će završiti kod vuCova sa otoke! :kafa:

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 16 maj 2016, 17:36

Besic je napisao/la:Čuo sam za taj plan odnosno nastavak ispraznog šupljiranja .

Znači on vjerovatno neće sam otići , ovi odozgo ga neće nogirati ločigno njihov čovjek što implicira da opet sve ostaje na nama što nije dobro . Valjda će doći do grupisanja svih pitara i nogiranje vizionara i havera mu prije početka sezone jer bojim se da ne bude gore u septembru kad iz 7 tekmi izvučemo 4 boda.
Po meni bi pogibeljno bilo uci u sezonu sa trenutnim strucnim stabom i igrackim kadrom...o Evropi da ne govorim. Vidjecemo koliko ce pritisak svih nas uroditi plodom. Promjene su itekako potrebne, u svim segmentima kluba.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 16 maj 2016, 17:38

zagorski je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:
Nazalost,ako su ti ove informacije 100% tacne,desava se upravo ono sto smo i nagadali ovih dana.
Tesko bi se i za Cimija uzeo milion da smo zavrsili kao 5.
Pa neće ih prodavati iz Sarajeva, već iz Kortrijka ili iz Cardiffa, zato ga i boli briga koji je na tabeli, nek svake godine uzme dva ili tri fina mladića, i gurne ih preko Belgije u Englesku i nek ubode jednom u 10 godina igrača koji će imati kvalitet da recimo igrao u Soutemphtonu on će vratiti sve što je ikad uložio u Sarajevo. Meni je potpuno jasna logika Tana, i to je čisti biznis koji je realno jako dobro osmišljen, posebno ako recimo sad kadete od 17 godina gurne u prvi tim, oni će oscilirati, bit će problema, ali za godinu, dvije će steći iskustvo da mogu igrati vani. To je po meni super biznis logika, realno najbolji način da se ostvari profit. Od jednog igrača kojeg doguraš do Engleske možeš uzeti više para nego 10 puta zaredom da igraš ova pretkola Lige prvaka.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 maj 2016, 17:45

ReufHerco je napisao/la:Po meni bi pogibeljno bilo uci u sezonu sa trenutnim strucnim stabom i igrackim kadrom...o Evropi da ne govorim. Vidjecemo koliko ce pritisak svih nas uroditi plodom. Promjene su itekako potrebne, u svim segmentima kluba.
Znam ja to braco sve al kako to izvest' ? Hajd igrače ćemo naći nekako napravit solidan tim za 4tog mjesta ali kako otjerati ovaj kvazi stručni štab pun taldžija ? To će već malo teže ići .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 16 maj 2016, 17:53

Besic je napisao/la:
ReufHerco je napisao/la:Po meni bi pogibeljno bilo uci u sezonu sa trenutnim strucnim stabom i igrackim kadrom...o Evropi da ne govorim. Vidjecemo koliko ce pritisak svih nas uroditi plodom. Promjene su itekako potrebne, u svim segmentima kluba.
Znam ja to braco sve al kako to izvest' ? Hajd igrače ćemo naći nekako napravit solidan tim za 4tog mjesta ali kako otjerati ovaj kvazi stručni štab pun taldžija ? To će već malo teže ići .
Momci iz kopa i ekipa Hordi iz 2009 su recimo ubijedjeni da ce ovi iz uprave letiti, samim tim i strucni stab bi vjerovatno sa njima otisao...nadam se da svoj optimizam baziraju na nekim dobrim planovima.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 maj 2016, 17:59

Pa neće ih prodavati iz Sarajeva, već iz Kortrijka ili iz Cardiffa, zato ga i boli briga koji je na tabeli, nek svake godine uzme dva ili tri fina mladića, i gurne ih preko Belgije u Englesku i nek ubode jednom u 10 godina igrača koji će imati kvalitet da recimo igrao u Soutemphtonu on će vratiti sve što je ikad uložio u Sarajevo. Meni je potpuno jasna logika Tana, i to je čisti biznis koji je realno jako dobro osmišljen, posebno ako recimo sad kadete od 17 godina gurne u prvi tim, oni će oscilirati, bit će problema, ali za godinu, dvije će steći iskustvo da mogu igrati vani. To je po meni super biznis logika, realno najbolji način da se ostvari profit. Od jednog igrača kojeg doguraš do Engleske možeš uzeti više para nego 10 puta zaredom da igraš ova pretkola Lige prvaka.[/quote]

To i jeste ono cega se ja najvise pribojavam. Da cemo postati Tanov klub/ribogojiliste,bez puno sportski i rezultatskih ambicija.
A to FK Sarajevo ne smije postati!!! Ako treba i silom sprijeciti takav scenario!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 16 maj 2016, 18:16

Jedno pitanje ko je bio juče na sjeveru šta ono jad Džemo govori kad je prišao ogradi zna li iko ali baš da ne lupa i ne kenja.
Sarajevo ljubavi moja!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 16 maj 2016, 18:19

Joj peha.. Sjedim i listam bezze tv,kad hadalj mi se pojavi. Pa yebem ti život,uzeo na tvu pravi nekakvu pitu,on... Odmah gasi tv.
Sabrine mi moje!

High

Post Postao/la High » 16 maj 2016, 18:27

:urnebes: :urnebes:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 16 maj 2016, 18:37

Egleniše se da je hadaalj zatvorio radnju u BBI što implicira da se skin'o s pipe kluba.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 maj 2016, 18:43

Čuj da me utješi što nam košpe gledaju leđa. To mi je samo podsjetnik kako smo kriminalno igrali, kad su nas stigli poslije njihove najgore polusezone...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 16 maj 2016, 19:31

Nikad slabija konkurencija a mi nikad gori, to mene najviše boli. Nema šanse da se ova sezona ponovi, svi će se dobro pojačati.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 maj 2016, 19:38

Mene brinu ovi malezijci/kinezi Bgm. i to dobro. Vise vec nasa nesposobna i taldzijska Uprava.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.