FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Egleniše se da je hadaalj zatvorio radnju u BBI što implicira da se skin'o s pipe kluba.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Čuj da me utješi što nam košpe gledaju leđa. To mi je samo podsjetnik kako smo kriminalno igrali, kad su nas stigli poslije njihove najgore polusezone...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nikad slabija konkurencija a mi nikad gori, to mene najviše boli. Nema šanse da se ova sezona ponovi, svi će se dobro pojačati.
Mene brinu ovi malezijci/kinezi Bgm. i to dobro. Vise vec nasa nesposobna i taldzijska Uprava.
zagorski je napisao/la:Mene brinu ovi malezijci/kinezi Bgm. i to dobro. Vise vec nasa nesposobna i taldzijska Uprava.
Welcome in the club.
Ne pricam ja ovo nista bezveze.
Ne volim da sirim negativu,ali mozda je i vrijeme da se kazu neke stvari o kojima siguran sam mnogi navijaci Sarajeva razmisljaju,ali se ne usuduju (jer ih je strah tog scenarija i jer zele da nas klub uvijek bude u vrhu kako mu i tradicija nalaze) da ih glasno kazu.Evander je napisao/la:zagorski je napisao/la:Mene brinu ovi malezijci/kinezi Bgm. i to dobro. Vise vec nasa nesposobna i taldzijska Uprava.
Welcome in the club.
Ne pricam ja ovo nista bezveze.
PRODAJA KLUBA VINCENTU TANU JE VELIKA,MOZDA I HISTORIJSKA GRESKA KOJU CE BITI TESKO ISPRAVITI!
Naravno,mislim da je Uprava to uradila u najboljoj namjeri i u pocetku je izgledalo kao dobar potez,vracanje dugova,kamp,finansijska stabilnost itd.,i logicno je bilo ocekivanje navijaca i velike ambicije,jer su svi preduslovi bili tu da odskocimo od ostatka lige i cak da se i u Evropi nesto napravi.
Medutim,sto nesposobnoscu Uprave,sto samim tim da je Tan od pocetka imao sasvim drugi plan od onoga sto je nama prezentovano od strane Uprave(dominacija u ligi i iskorak u Evropi) sve navijacke ambicije i zelje su nestale kao mjehur od sapunice. Grubo smo spusteni u realnost,a bojim se da ce najveca razocarenja tek uslijediti...
Jel ti Evander brat,hehe...
Trenutno online : bleki 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
e cuj Tan nama prezentovao nekakve grupne faze pa nas zajebo
rekoh i tebi i evanderu, prica vam je glupa, nadjite investitore koji vole Sarajevo pa nek oni uloze i onda cete biti mirni, samo problem je sto niko para ne da, ali srati preko tastature, tu smo najjaci na dunjaluku
Pyro is not a crime !
THEC je napisao/la:e cuj Tan nama prezentovao nekakve grupne faze pa nas zajeborekoh i tebi i evanderu, prica vam je glupa, nadjite investitore koji vole Sarajevo pa nek oni uloze i onda cete biti mirni, samo problem je sto niko para ne da, ali srati preko tastature, tu smo najjaci na dunjaluku
pa pustit ce i njima, i oni su dio priceKingJamesMVP je napisao/la:Kako će Olimpic vratiti ovu uslugu od jučer? Vama pustit a borit se protiv Želje ili...
Pyro is not a crime !
tacnije njima su i dosad pustali, pa je red bio da i Zeljo 'odigra za njih' jednom 
Pyro is not a crime !
Bez namjere da ikoga direktno prozivam,ali ne mogu da ne primjetim kako mi ovaj Pape malo (vise) odudara od ostatka cijenjenih kolega,sto i nije tesko primjetiti je je omjer 1:1000 tu negdje..
Jednostavno lik naginje na stranu ovih prikaza iz uprave nekim tendecioznim postovima koji su usput potpuno iracionalni..
Niko ovdje nije niti slijep,ni gluh hvala Bogu,i svi dobro znamo sta je valjalo,i sta sve nevalja,prema tome korektor niko od nas ne treba biti ovoj bandi
Jednostavno lik naginje na stranu ovih prikaza iz uprave nekim tendecioznim postovima koji su usput potpuno iracionalni..
Niko ovdje nije niti slijep,ni gluh hvala Bogu,i svi dobro znamo sta je valjalo,i sta sve nevalja,prema tome korektor niko od nas ne treba biti ovoj bandi
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Procitaj pazljivije sta sam napisao pa onda daj svoj komentar.THEC je napisao/la:e cuj Tan nama prezentovao nekakve grupne faze pa nas zajeborekoh i tebi i evanderu, prica vam je glupa, nadjite investitore koji vole Sarajevo pa nek oni uloze i onda cete biti mirni, samo problem je sto niko para ne da, ali srati preko tastature, tu smo najjaci na dunjaluku
Nisam ja rekao da nam je Tan ista prezentovao pa nas zajebo,nego sam rekao da nam je Uprava (bez Tanovog pokrica te price ocigledno) najavljivala 'evropsko Sarajevo',grupne faze,dominaciju u ligi itd.,a da smo sada samo spustani u realnost,onako kako je Tan i od samoga pocetka planirao. Dakle akademija,prodaja igraca,proizvodnja igraca za njegove evropske klubove,dok je u toj prici sportski rezultat sporedan i nije ga apsolutno briga o ambicijama i zeljama navijaca. I dakako da se nijedan navijac fks ne moze i nece zadovoljiti takvim razvojem dogadaja,da igramo sporednu ulogu u ovoj sugavoj ligi,a kao lafo 'klub bez dugova','vlasnika nam milijarder' itd.
Uostalom zivi bili pa vidjeli.
Omjer 1:1000 u čemu ?
- PitarBordo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Što jest, jest, njegovi golovi su se slavili najstrasnije... Kakav lik.
Što jest, jest, njegovi golovi su se slavili najstrasnije... Kakav lik.
Samo Saraj'vo.
Odnos za i protiv uprave je 1:100 000
Lionel Benko igrac koji je ove sezone u defanzivi pokazao vise nego pojedini projekti i uz to zabio 20 komada.
Lionel Benko igrac koji je ove sezone u defanzivi pokazao vise nego pojedini projekti i uz to zabio 20 komada.
Pa Besa dragi,naravno da nisam zaboravio Majkla,ali zar njega treba uopste uzimati u obzirBesic je napisao/la:Omjer 1:1000 u čemu ?
Edit: Ma naravno da je taj omjer neupitan,ali sam konkretno ja mislio na nas kolege ovdje..
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Pa dobro na 100k dođe jedan (pape), a na drugih 100(majkl) 
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 10 gostiju.