3/3 nocas ,21 godina mu je
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Haseljic je opravdao ocekivanja
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
edinjo-bih
- Kontakt:
Kakav je mali dzelilovic, da li moze uz aBd veliki trud i zdravlje ici njegovim stopama?
-
samoposmatram
- Kontakt:
To se zove odgoj i trud.
Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljemedinjo-bih je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:03Kakav je mali dzelilovic, da li moze uz aBd veliki trud i zdravlje ici njegovim stopama?
- legenda reala
- Kontakt:
Meni je najveca enigma Faruk Vražalić kako je taj momak propo to je nevjerovatno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta ti je tu toliko cudno?legenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:20Meni je najveca enigma Faruk Vražalić kako je taj momak propo to je nevjerovatno
Sta sve znamo o tom Dzelilovicu,jel vec debitovao u premijer ligi?jel trenutno nas najveci 2003 potencijal?itdno rules je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:15Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljemedinjo-bih je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:03Kakav je mali dzelilovic, da li moze uz aBd veliki trud i zdravlje ici njegovim stopama?![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ja sam očekivo da će izrasti u Top krilo nakon Ademara nastaviti u još jačim ekipama on se vrati u našu ligu, bio je došo do toga da ni prazan gol nije mogo pogoditi sad se nešto kopelja po ovim egzotičnim rukometnim zemljama tipa TurskeSalih1984 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:24Sta ti je tu toliko cudno?legenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:20Meni je najveca enigma Faruk Vražalić kako je taj momak propo to je nevjerovatno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne vjerujem da je najveći porencijal , ali potencijal jeste , 16 god . , Ljevak , dobro izvodi sedmerce , igrao na par utakmica PL i zabio po 2-3 gola , Vogošći zabio 5 golova , suhi list Efendiću , zabio i Dukli u Pragu (čelendž kup) 2 gola...Salih1984 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:31Sta sve znamo o tom Dzelilovicu,jel vec debitovao u premijer ligi?jel trenutno nas najveci 2003 potencijal?itdno rules je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:15Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljemedinjo-bih je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:03Kakav je mali dzelilovic, da li moze uz aBd veliki trud i zdravlje ici njegovim stopama?![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Bio je i onaj neki naš malac otišo u Gumersbah šta je s njim jel se razvio
Imaju li nasi jos jednu tekmu u Porecu?
Eldar Starčević, desni bek, dečko iz Zavidovića, otišao u Gumersbah kao veliki talenat, imao tešku povredu koja je usporila njegov razvoj, sada ima 21 godinu i igra u II timu Gumersbaha u trećoj ligi Njemačke, najvjerovatnije još jedan propali talenat.legenda reala je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:47Bio je i onaj neki naš malac otišo u Gumersbah šta je s njim jel se razvio
2003 najveci talenat daleko Tarik Velic iz Gorenja desni bek za par godina dajem gkavu na cjepalo prvi desni bek reprezentacije i veliki klub u europiSalih1984 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:31Sta sve znamo o tom Dzelilovicu,jel vec debitovao u premijer ligi?jel trenutno nas najveci 2003 potencijal?itdno rules je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:15Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljemedinjo-bih je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:03Kakav je mali dzelilovic, da li moze uz aBd veliki trud i zdravlje ici njegovim stopama?![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemoj biti toliko siguran,bilo je i prije velikih talenata sto su preko noci propaliAhmed45 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 23:152003 najveci talenat daleko Tarik Velic iz Gorenja desni bek za par godina dajem gkavu na cjepalo prvi desni bek reprezentacije i veliki klub u europiSalih1984 je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:31Sta sve znamo o tom Dzelilovicu,jel vec debitovao u premijer ligi?jel trenutno nas najveci 2003 potencijal?itdno rules je napisao/la: ↑04 jan 2020, 22:15
Nadamo se da može , on u mlađim selekcijama zna igrati i na srednjem i desnom beku (čini mi se oko 190 visina) , on još raste i nije isključeno da naraste još 5-6 cm , uglavnom igra mozgom i ne srlja , sada da li će na krilo ili beka vidjet će se , uglavnom nadamo se najboljem![]()
-
edinjo-bih
- Kontakt:
1) starcevic, povreda ga je stopirala, vidjecemo dokle ce dogurati, nadajmo se aBd najboljim
2) snimak cijele utakmice:
2) snimak cijele utakmice:
-
bosanskazvijer
Kakav smo mi narod, zato nam jest ovako kako jest.
Bosnjo je sebi vazda bio najgori neprijatelj sa svojom glavom, a ne komsije, niti bilo ko drugi.
Sta pisu komsije o nama, najbolje govori clanak na indexu.hr, ne mogu ga zalijepiti, koga zanima neka procita pazljivo!

Dodju onda ljudi i pricaju 24/7 kako nama treba rad sa mladjim kategorijama (kao da to nije ocito i malom djetetu, ali od kojih para), kako su ovi igraci odavno za penzije i luzeri teski, kako Billy nema veze o zivotu, kako je sve tako crno i kako ovo nije nikakav uspjeh.
Mene bi bilo stid da tako razmisljam, pogotovo kad procitam ovakav clanak, na sta su momci spali, da nam neko drugi placa!
Politicari svih boja i vjera, yebem li vam majku kad ste ovo dozvolili!
Citirajte me nekad za par godina, kad ode i ovo malo igraca sto je vrijedilo i ostarilo, kad dodju svi mladi igraci kojih ni na mapi nemamo, od blata ce ih pojedinci praviti!
Taj isti Tore i Terza i sl su igrali za repku vec sa 18-19 godina jer su posjedovali kvalitet, a ne na lijepe oci!
Sad sa 18-19 godina, mi nemamo igraca da je top u raspaloj Premijer ligi, a kamoli da je kvalitet za reprezentaciju.
Ne kazem da trebaju nastaviti igrati, ali postovanje i zahvalnost je osnovna stvar i nosi se iz kuce, a ovi momci su zasluzili da ih postujemo do neba i zahvalimo im najvecom podrskom za svaku kap znoja.
Jos kad vidim kako Karacic slavi go, ja bih im uplatio od sebe 100-200 € da imaju makar za vodu na prvenstvu, tuzno i zalosno.
Ivane, sine bosansko-hercegovacki!
https://www.premijerliga.com/freelancer ... er=viktorx
Sretno vam bilo ratnici nasi, vi ste za sve normalne ljude ponos ove napacene drzave!
Hvala za sve i idemo jako!

Bosnjo je sebi vazda bio najgori neprijatelj sa svojom glavom, a ne komsije, niti bilo ko drugi.
Sta pisu komsije o nama, najbolje govori clanak na indexu.hr, ne mogu ga zalijepiti, koga zanima neka procita pazljivo!

Dodju onda ljudi i pricaju 24/7 kako nama treba rad sa mladjim kategorijama (kao da to nije ocito i malom djetetu, ali od kojih para), kako su ovi igraci odavno za penzije i luzeri teski, kako Billy nema veze o zivotu, kako je sve tako crno i kako ovo nije nikakav uspjeh.
Mene bi bilo stid da tako razmisljam, pogotovo kad procitam ovakav clanak, na sta su momci spali, da nam neko drugi placa!
Politicari svih boja i vjera, yebem li vam majku kad ste ovo dozvolili!
Citirajte me nekad za par godina, kad ode i ovo malo igraca sto je vrijedilo i ostarilo, kad dodju svi mladi igraci kojih ni na mapi nemamo, od blata ce ih pojedinci praviti!
Taj isti Tore i Terza i sl su igrali za repku vec sa 18-19 godina jer su posjedovali kvalitet, a ne na lijepe oci!
Sad sa 18-19 godina, mi nemamo igraca da je top u raspaloj Premijer ligi, a kamoli da je kvalitet za reprezentaciju.
Ne kazem da trebaju nastaviti igrati, ali postovanje i zahvalnost je osnovna stvar i nosi se iz kuce, a ovi momci su zasluzili da ih postujemo do neba i zahvalimo im najvecom podrskom za svaku kap znoja.
Jos kad vidim kako Karacic slavi go, ja bih im uplatio od sebe 100-200 € da imaju makar za vodu na prvenstvu, tuzno i zalosno.
Ivane, sine bosansko-hercegovacki!
https://www.premijerliga.com/freelancer ... er=viktorx
Sretno vam bilo ratnici nasi, vi ste za sve normalne ljude ponos ove napacene drzave!
Hvala za sve i idemo jako!
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 05 jan 2020, 10:39, ukupno mijenjano 4 puta.
Dosadan si druže sa svojim romanima , ponavljaš se , to si već napisao par puta@bosanskazvijer
-
bosanskazvijer
Bolje biti i dosadan, nego slijep pored ociju i stiditi se samog sebe kad se pogledas u ogledalo.
Ovakve stvari treba ponavljati svaki dan, cisto da nekim pojedincima dodje pamet iz guzzice u glavu i da se zapitaju imaju li uopste karakter da pljuju ove ljude!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.