FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 20 avg 2012, 22:49

kako vam se cinio jackson u gracanici ???? ono 15 min sto je odigrao po meni je odlicno , napravio sam sebi 3 sanse sutirao odlcno , vracao se nazad , zalagao ...

VASE MISLJENJE ???

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 20 avg 2012, 22:56

ahmad_tz je napisao/la:
STBoys je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:
cuj laganini, a nisi napiso kad si uletio radnju :mrgreen:
Pa jesam i dopunio kr i izasao vi i dalje stojali tamo ja produzim u grad,mada sam trebao dole,naravno da mi nije bilo svejedno jer vas je bilo desetak al niste ga dobili xD
joj al volis slagat, meni se javio forumas @space da mu se to desilo i mogu kopirat privatne poruke ako treba. Nemoj brate da lazes, dzaba sebi nabijas crnjak. Oces da kazes da desetorica nisu smjela jednom nista i ocekujes da ti neko vjeruje.
Sta se provaljujes druze? :lol: Bjezao si ko pi*kica kakva i uletio u radnju tu te spasili ljudi sto su bili unutra oj ono nesto naslo silu glumit na forumu

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 avg 2012, 23:03

eno ga veceras fura sam po gradu :D

dobar je dzeki bice to pravo pojacanje 8-)

nego volio bi da nam Demoni dodju u goste pozelio sam te stare navijacke okrsaje mada sad od toga nema nista ali prije je znalo biti itekako zanimljivo...

kakva je situacija sa stanom ?

edit: yebo vas vise i dres i sarajevo i zeljo i kacket i gracanica... bolan tema je FK Sloboda Tuzla

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 20 avg 2012, 23:10

sekac je napisao/la:Može li jedna opaska ako se neče neko ljutiti. Vidi skinuli mu dres nije fino brate ne igrate sa Sarajevom a mi smo vam najmanje krivi za sve što vam se desilo ali dobro nečemo o tome.Ja sam bio u Podgorici nikad mi ljepše nije bilo niko mi nije ni rekao nešto a kamoli da mi uzme dres a mogao je jer smo šetali po Podgorici a poslije utakmice drot-kornjača me zamolio kad sam skinuo dres da mu poklonim ja sam to uradio čovjek me zagrlio slikao se sa mnom i rekao mi je hvala jarane. Uporedite ovaj gest i gest prema tom momku izvinjavam se ako gnjavim.
Druže, ne možeš to da porediš ..svi znamo za animozitet gradova Tuzle i Sarajeva, pa tako se i navijači ne vole, da ne kažem mrze.
Nisu ga udarali, uzeli mu dres i ćao ..skoro pa sigurno bi se nekom našem momku isto to desilo da prođe pored Hordi Zla u dresu Slobode.

To važi generalno za navijače svih klubova ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 20 avg 2012, 23:14

Niste pretukli momka jer se umiješala murija odmah.Lijepo se vidi na snimku. J...e koji ste junaci petorica na jednog :evil: Čovjek šeta svojim gradom a vi tvrdite provocira nekog. Kakvo glupo razmišljanje. Ja po Parizu hodo 3 dana kad je igrala repka u dresu BIH ili duksa sa ljiljanima i kačket BiH i još se u metrou vozo gdje je puno crnja i niko me nije ni poprijeko pogledo. Čak šta više nekoliko njih priđe i počne pitati za utakmicu, prognozu rezultata itd. Al ipak je ovo brdoviti Balkan :D
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 20 avg 2012, 23:16

scudetto je napisao/la:eno ga veceras fura sam po gradu :D

dobar je dzeki bice to pravo pojacanje 8-)

nego volio bi da nam Demoni dodju u goste pozelio sam te stare navijacke okrsaje mada sad od toga nema nista ali prije je znalo biti itekako zanimljivo...

kakva je situacija sa stanom ?

edit: yebo vas vise i dres i sarajevo i zeljo i kacket i gracanica... bolan tema je FK Sloboda Tuzla
Suti ti tek se zakuhava :lol:

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 avg 2012, 23:23

Marokanac je napisao/la:Niste pretukli momka jer se umiješala murija odmah.Lijepo se vidi na snimku. J...e koji ste junaci petorica na jednog :evil: Čovjek šeta svojim gradom a vi tvrdite provocira nekog. Kakvo glupo razmišljanje. Ja po Parizu hodo 3 dana kad je igrala repka u dresu BIH ili duksa sa ljiljanima i kačket BiH i još se u metrou vozo gdje je puno crnja i niko me nije ni poprijeko pogledo. Čak šta više nekoliko njih priđe i počne pitati za utakmicu, prognozu rezultata itd. Al ipak je ovo brdoviti Balkan :D
A bas si nedokazan, pa jesul nama rivali Francuzi bogati. Da si ti obuko dres marseja, vidio bi ti boga od crnja.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 20 avg 2012, 23:32

Ne znam može i gologuz ili tetoviran hodati nisam huligan ne podržavam to i tačka. Samo sam naveo opasku ali ne vidim ni rivalitet ni ništa sve je to tužno i jadno kraj priče izvinite zbog upada na temu (i C.gora je dio Balkana)
Sarajevo ljubavi moja!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 20 avg 2012, 23:35

JTS je napisao/la:
sekac je napisao/la:Može li jedna opaska ako se neče neko ljutiti. Vidi skinuli mu dres nije fino brate ne igrate sa Sarajevom a mi smo vam najmanje krivi za sve što vam se desilo ali dobro nečemo o tome.Ja sam bio u Podgorici nikad mi ljepše nije bilo niko mi nije ni rekao nešto a kamoli da mi uzme dres a mogao je jer smo šetali po Podgorici a poslije utakmice drot-kornjača me zamolio kad sam skinuo dres da mu poklonim ja sam to uradio čovjek me zagrlio slikao se sa mnom i rekao mi je hvala jarane. Uporedite ovaj gest i gest prema tom momku izvinjavam se ako gnjavim.
Druže, ne možeš to da porediš ..svi znamo za animozitet gradova Tuzle i Sarajeva, pa tako se i navijači ne vole, da ne kažem mrze.
Nisu ga udarali, uzeli mu dres i ćao ..skoro pa sigurno bi se nekom našem momku isto to desilo da prođe pored Hordi Zla u dresu Slobode.

To važi generalno za navijače svih klubova ..
Taj animozitet postoji samo u Tuzli,ljudi u Sarajevu se ne zamaraju Tuzlom niti je iko mrzi.

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 20 avg 2012, 23:37

ahmad_tz je napisao/la:
Marokanac je napisao/la:Niste pretukli momka jer se umiješala murija odmah.Lijepo se vidi na snimku. J...e koji ste junaci petorica na jednog :evil: Čovjek šeta svojim gradom a vi tvrdite provocira nekog. Kakvo glupo razmišljanje. Ja po Parizu hodo 3 dana kad je igrala repka u dresu BIH ili duksa sa ljiljanima i kačket BiH i još se u metrou vozo gdje je puno crnja i niko me nije ni poprijeko pogledo. Čak šta više nekoliko njih priđe i počne pitati za utakmicu, prognozu rezultata itd. Al ipak je ovo brdoviti Balkan :D
A bas si nedokazan, pa jesul nama rivali Francuzi bogati. Da si ti obuko dres marseja, vidio bi ti boga od crnja.
Sta je co'ek u svom gradu trebao, obuci dres Slobode da ga vi ne bi dirali 10 na 1. Primitivizam se jos bolje vidi nakon "nastavit ce se". Mnogo ste opasni, bas bih volio da dodjete u Sa. pa pocnete nekome skidati dresove. Za to su ti potrebna muda moj "huliganu".
Jos se hvale klipom.

Covjek nije nista imao od HZ, nego FK Sarajeva, u ovoj zemlji je dozvoljeno navijati za koga zelis PRIMITIVAC.
Da li bi sutra nekom djetetu skinuli dres?

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 avg 2012, 23:45

puding je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:
Sta je co'ek u svom gradu trebao, obuci dres Slobode da ga vi ne bi dirali 10 na 1. Primitivizam se jos bolje vidi nakon "nastavit ce se". Mnogo ste opasni, bas bih volio da dodjete u Sa. pa pocnete nekome skidati dresove. Za to su ti potrebna muda moj "huliganu".
Jos se hvale klipom.

Covjek nije nista imao od HZ, nego FK Sarajeva, u ovoj zemlji je dozvoljeno navijati za koga zelis PRIMITIVAC.
Da li bi sutra nekom djetetu skinuli dres?

Sta on ima koj moj da dolazi na utakmicu Bratstva i Slobode u dresu Sarajeva i da prolazi pored najvatrenijih. Il je nenormalan il ima muda. Ima pravo da navija za koga oce naravno da ima, al sto mora da provocira. Mogo je doc u dresu Barse, Reala, Milana nije moro u Slobodinom. Normalno da bi skinuli, dali bi mu nas da ga izvedemo na pravi put.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 avg 2012, 23:46

SLOBODA TUZLA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 avg 2012, 23:56

nadju se pricat likovi cije grupe su prebijale ljude u ovakvim situacijama, koji su se svojevremeno hvalili kako su u kortetu ispljuvali momka sa curom koji sjedi itd itd i pokusavaju me ubijedit da kraj njihovog kortea prodje lik sa tudjim dresom da bi oni stajali i gledali....upravu su sto ovdje ne dozvoljavaju navijacke diskusije.

da momku nije skinut dres sad bi svi OVI ISTI ovdje pricali "fukare pi.cke dzaba vas onoliko doslo, likovi vam hodaju u dresu sarajeva vi nista hahah mi smo najjaci nista nam niko ne smije haha" ...

a ja se bas pitam jel se pljuvalo na slucajne prolaznike po gracanici, jesul se udarali momci s curama sto su setali, jel se iko provocirao, jel se penjalo po stolovima i je.avalo majku ljudima koji sjede u kaficima itd itd, sve sto su radile grupe ovih koji ovdje glume moraliste.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 21 avg 2012, 00:00

ahmad_tz je napisao/la:
Sta on ima koj moj da dolazi na utakmicu Bratstva i Slobode u dresu Sarajeva i da prolazi pored najvatrenijih. Il je nenormalan il ima muda. Ima pravo da navija za koga oce naravno da ima, al sto mora da provocira. Mogo je doc u dresu Barse, Reala, Milana nije moro u Slobodinom. Normalno da bi skinuli, dali bi mu nas da ga izvedemo na pravi put.
COVJEK JE U SVOM GRADU, kontas li ti to?! Neko je napisao da lik cesto nosa dres Sarajeva. Znaci nije ga obukao zbog vas. Prije da ste vi na njega naletiti u NJEGOVOM gradu, nego da je on vas trazio. Razumijete li vi razliku izmedju navijackog i klupskog obiljezja?? Znaci li to da bi sutra nekom cici ili djetetu skinuo dres Sarajeva jer vas "provocira" sa njim u NJEGOVOM gradu.
Slag na tortu je "nastavit ce se". Stvarno ste jadni, previse ste mali da bi vas neko namjerno provocirao, toliko ste mali da vam je dres Sarajeva sam po sebi provokacija. Kompleks druze, kompleks.
Jos neko spomeni animozitet izmedju Sa i Tz, ja ga vala u Sarajevu ne vidim, vjerovatno je problem u Tz.

P.S. cuj sto nije obukao dres Barse, Reala, Milana... :lol:
Nije SABAN kao vi

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 21 avg 2012, 00:04

puding je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:
COVJEK JE U SVOM GRADU, kontas li ti to?! Neko je napisao da lik cesto nosa dres Sarajeva. Znaci nije ga obukao zbog vas. Prije da ste vi na njega naletiti u NJEGOVOM gradu, nego da je on vas trazio. Razumijete li vi razliku izmedju navijackog i klupskog obiljezja?? Znaci li to da bi sutra nekom cici ili djetetu skinuo dres Sarajeva jer vas "provocira" sa njim u NJEGOVOM gradu.
Slag na tortu je "nastavit ce se". Stvarno ste jadni, previse ste mali da bi vas neko namjerno provocirao, toliko ste mali da vam je dres Sarajeva sam po sebi provokacija. Kompleks druze, kompleks.
Jos neko spomeni animozitet izmedju Sa i Tz, ja ga vala u Sarajevu ne vidim, vjerovatno je problem u Tz.

Nije SABAN kao vi

Eto nebitno sad nismo vam rivali ok sve,a da vam' prodje lik u dresu Sirokog Brijega iliz Zrinjskog ti mu nebi skinuo?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2012, 00:06

hoskos je napisao/la:Cuj im price da neko dodze u Sarajevo u slobodinom dresu...Pa jadan nebio gdje ces poredit fukare sa Sarajevom i Zeljom..Hordi i Manijaka ima vise nego u tuzli stanovnika.Druga stvar -rekao sam vam da ste mozda 3 ekipa u TZ kantonu..Kazu da ce te mozda imati (kad vam se zavrsi stadion)najbolji u naredni 10-15 god u federalnoj ligi.Stvarno je danas bio suncan dan u Sarajevu
kad vec spomenu vrijeme..kakav je dan u golubovcima bio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 21 avg 2012, 00:09

Ovaj @puding ne zna sastaviti post a da ne vrijeđa...nadam se da ce se "primitivci","šaban","jadni" i tako to adekvatno sankcionisat.

Ali je nevjerovatno koliko je Sloboda i Fukare u centru paznje jos druga liga,sta ce tek biti kad se vratimo 8-) .

Lijep pozdrav za sve sportske prijatelje a ovi koji misle da nastave vrijeđat na ovaj ili onaj nacin toplo preporucujem da odu odgledat kakav dobar film,poslusat koju pjesmu i sl. da se malo opuste,svi su nesto napeti :roll: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 avg 2012, 00:11

sekac je napisao/la:Ne znam može i gologuz ili tetoviran hodati nisam huligan ne podržavam to i tačka. Samo sam naveo opasku ali ne vidim ni rivalitet ni ništa sve je to tužno i jadno kraj priče izvinite zbog upada na temu (i C.gora je dio Balkana)
o cemu ti momcino pricas...pa vase 2 grupe se bodu nozevima u po bijela dana po tramvajima...pucnjave,ranjavanja....oooo j.e.b.o.t.e ko je doso ovdje neke mitinge drzat i moralisat :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 21 avg 2012, 00:14

staragarda je napisao/la:
sekac je napisao/la:Ne znam može i gologuz ili tetoviran hodati nisam huligan ne podržavam to i tačka. Samo sam naveo opasku ali ne vidim ni rivalitet ni ništa sve je to tužno i jadno kraj priče izvinite zbog upada na temu (i C.gora je dio Balkana)
o cemu ti momcino pricas...pa vase 2 grupe se bodu nozevima u po bijela dana po tramvajima...pucnjave,ranjavanja....oooo j.e.b.o.t.e ko je doso ovdje neke mitinge drzat i moralisat :roll:
Ma pusti cojka simpatizer je i ima drugo misljenje sto je normalno.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 21 avg 2012, 00:20

puding je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:

Nije SABAN kao vi
ama majka mu stara covjece dragi, sad ti govorim mogo ga je obuc i doc sa druge strane ako je u svom gradu i zna dje dolaze gostujuci navijaci. Pa jest skinuli bi normalno da bi, i oni salovi i ona zastava sto su spalili na stadionu su obiljezja FK SLOBODA TUZLA koliko ja znam. Za razliku od nas sto smo dokumentovali kome je uzeto, odkud ti ne znas da ona zastava i oni salovi nisu oteti nekom djetetu ili cici i zapaljeni. Ja bi prvi dao cici majcu da ne ide go, osim ako nece da ispostuje goli do pasa. Kako ga ne vidis, prijatelju jesil doso na temu kad smo ispali tu je bio sav animozitet. Na ovo vrijedjanje necu da uopste odgovaram, to govori o tebi prijatelju.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.