Ovo gore nego mi sa Al Jabijem
Eee jadu moj
Baš krenuo napisati "sad idu priče da nije bilo ponuda", a ti me preduhitrio.
Logično.
Već je to uradio u dresu Veleža. Vrlo rado će opet.
Ne može klub koji ima investitora i koji najvise trosi u zadnje 3.5 godine a nema nijedan trofej ili uspjeh u tom periodu biti najozbiljniji nit moze biti primjer drugima kako treba raditi.Zutti je napisao/la: ↑21 dec 2024, 19:22Baš krenuo napisati "sad idu priče da nije bilo ponuda", a ti me preduhitrio.
Sarajevo pokazuje da je najozbiljniji klub u državi iako ga svi pokušavaju syebati. Što se tiče "jel bilo ponuda za Gulija", pričat ćemo na ljeto![]()
Pa trofej nemamo iz drugih razloga, ti razlozi su svima poznati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 19:30Ne može klub koji ima investitora i koji najvise trosi u zadnje 3.5 godine a nema nijedan trofej u tom periodu biti najozbiljniji nit moze biti primjer drugima kako treba raditi.
I koliko para su posudili za te igrače. Onako usput neka pita.Zutti je napisao/la: ↑21 dec 2024, 19:32Pa trofej nemamo iz drugih razloga, ti razlozi su svima poznati.nastrojeni21 je napisao/la: ↑21 dec 2024, 19:30Ne može klub koji ima investitora i koji najvise trosi u zadnje 3.5 godine a nema nijedan trofej u tom periodu biti najozbiljniji nit moze biti primjer drugima kako treba raditi.
Što se tiče trošenja. Ovo ljeto ste puno više potrošili od nas. Raspitaj se po mahali kakve ste ugovore dali igračima koji su došli ovo ljeto![]()
Trenutno korisnika/ca: aqarius, AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, Bing [Bot], Burberry46, Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Lecler, perodeformero, supervizor, VolimBiH96 i 98 gostiju.