BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

HzBvB
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la HzBvB » 26 feb 2011, 23:18

Omerbavarac je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:
Ma ne znam bezveze je cestitam na pobjedi pa onda dole , eto u EL se vidjelo koliko vrijedite i tu jos neke stvari ono bacas pod nos, covjece nije nikom do toga jebote uzivamo u pobjedi i ako malo koja provokacija sijevne sta se zapalis odmah ! :mrgreen: Navijat cemo svi za Bayu protiv Intera.
A nebi sad da ulazim s tobom u raspravu kako je BvB i zasto ispala iz EL ali eto o tome cemo nekad dr. put :)
Pa kakve ovo ima veze sa sljedecom godinom? :?

Nesto si mi hiperaktivan danas, ali hajde razumljivo je, imas razlog. :P
jooj brate izvini molim te, pogrijesio sam! :?
Klare je taj koji je napisao post tipa..a ja sam pogresnog citirao, sorka jos jednom !

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 26 feb 2011, 23:22

Ma hehe ma nije to bitno sve je to bundesliga nekad pobjedi BVB,nekad BAYERN,danas smo mi imali svoj dan a jedno znam uz vas sam BAVARCI protiv INTERA ;) ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 feb 2011, 23:24

U ligi europe BvB ispala u grupi sa Sevillom PSG i Metalistom i sad ste vi tim za pamćenje yeah right bro :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2011, 23:26

Cestitke na pobedi,i na vrlo verovatnoj tituli,razlika je trenutno 13 bodova uz utakmicu vise 10 kola pre kraja.Ozbiljna ekipa ovo ne bi smela da prokocka,a ako to uradi treba je odmah poslati u regionalnu ligu. :lol:

Danas odlicna partija cvrsto u odbrani,jako u vezi te smireno u napadu i iskoristene greske Bayerna.Kao sto sam rekao na poluvremenu utakmice Klopp je sjajno "odigrao" te potpuno zaustavio Robbena i Riberya koji nisu licili na sebe,i dok je Ribery imao neke momente,Robben ni bleda senka.
Kod Dortmunda odusevio me Langerak,odlican na izletanjima,jak na liniji jednostavno sve sto treba da ima i to sa 22 godine,bit ce od njega nesta sasvim sigurno,a Australijanci nakon Schwarzera mislim da ponovo dobijaju odlicnog golmana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

__BVB__
Kontakt:

Post Postao/la __BVB__ » 26 feb 2011, 23:28

Saurman je napisao/la:U ligi europe BvB ispala u grupi sa Sevillom PSG i Metalistom i sad ste vi tim za pamćenje yeah right bro :)
pfff mozes mislit zadnja utakmica je bila sranje zivo seviljini igraci poceli upadati ko pokoseni i to 15 prije kraja sudija ko mutav ;)

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 feb 2011, 23:29

Trebamo posebno cestitati jednoj osobi. Nick mu je Anton1983 ...sanjao je sinoc rezultat 3 : 1 :mrgreen: nije mnogo pogrijesio :lol: malo samo redoslijed to je najvjerovatnije zbog loseg lezaja !

Javi se Antone ??

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 00:20

__BVB__ je napisao/la:Ma hehe ma nije to bitno sve je to bundesliga nekad pobjedi BVB,nekad BAYERN,danas smo mi imali svoj dan a jedno znam uz vas sam BAVARCI protiv INTERA ;) ;)
Novi kao prvo dobro dosao, kao drugo da neces pretjerat s pohvalama bayerna polahko ne hvali ih previse :D ...
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 feb 2011, 00:42

Trasimaco je napisao/la:Mitchell Langerak - 22

Łukasz Piszczek - 25
Mats Hummels - 22
Neven Subotić - 22
Marcel Schmelzer - 23

Sven Bender - 21
Nuri Şahin - 22

Kevin Großkreutz - 22
Robert Lewandowski - 22
Mario Götze - 18

Lucas Barrios - 26

Ja stvarno ne znam sta da kazem na ovo. Impresivno.
@Tune sanjar samo kaže: DAS SEX!!! :lol: :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 00:51

Julian Koch :( ako se potvrdi ono najgore onda ce dugo dugo biti odsutan :(, pise se kako postoji mogucnost da ce dugo bit van terena kakva steta ali nista nije sigurno barem jos ne ...
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 feb 2011, 00:53

Damir_BvB je napisao/la:Julian Koch :( ako se potvrdi ono najgore onda ce dugo dugo biti odsutan :(, pise se kako postoji mogucnost da ce dugo bit van terena kakva steta ali nista nije sigurno barem jos ne ...
Šta je u pitanju??

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 feb 2011, 00:54

Dusa Bogu , tijelo zemlji , srce Bayernu , titula Borusiji :lol:

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 27 feb 2011, 00:56

Damire sine svaka cast 8-) (cestitke svim navijacima BvB-a)

Uzivaj u ovoj dominaciji(znam kolko si ovo ceko ) i u tituli koja je neminovna...Samo da ova ekipa ostane na okupu i sve je moguce.

Naklon do poda,Sahin je doktor :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 feb 2011, 01:01

Saurman je napisao/la:U ligi europe BvB ispala u grupi sa Sevillom PSG i Metalistom i sad ste vi tim za pamćenje yeah right bro :)
Di si bolan šta ima, kakvo je stanje. Ako si imalo pratio Europsku ligu znaš da je Borussia u svakoj utakmici bila bolji tim ali imali su nedostatak sreće. Inače ova pobjeda mi je draga radi bahate uprave Bayerna koja je vjerojatno najbahatija uprava na svijetu. Čuj oni će dobit 2 razlike
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 feb 2011, 01:04

Hare_BvB je napisao/la:
Damir_BvB je napisao/la:Julian Koch :( ako se potvrdi ono najgore onda ce dugo dugo biti odsutan :(, pise se kako postoji mogucnost da ce dugo bit van terena kakva steta ali nista nije sigurno barem jos ne ...
Šta je u pitanju??
Pogledaj pod ovim linkom sliku 43 i 44.

http://www.reviersport.de/gallery/show- ... 48516.html

Doktor MSV-a kaze ukoliko bude imao srece, da se radi o iskretanju kriznih ligamenata, ukoliko to ne bude slucaj tek na njega mozete racunati pocetkom Septembra. Tek u Ponedeljak ce se znati konacan ishod pregleda njegovog koljena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 01:07

@ Hare

Ne zna se jos nista tacno ali se sumnja na to da je potrgao ligamente u koljenu, ako to slucaj bude mislim da ga nece bit sigurno nekih 6 mjeseci, zapravo to je ista povreda koju je imao Zidan , samo sto jos nista nije sigurno, jer mu je koljeno oteklo pa ne mogu snimit kako treba nista se ne vidi jos, tako da valja nam cekat nadajmo se da je nesto blaze upitanju jer treba nam ovaj momak citav i spreman kad pocnu pripreme za sledecu sezonu ...
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 feb 2011, 01:09

amerosm je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:
Šta je u pitanju??
Pogledaj pod ovim linkom sliku 43 i 44.

http://www.reviersport.de/gallery/show- ... 48516.html

Doktor MSV-a kaze ukoliko bude imao srece, da se radi o iskretanju kriznih ligamenata, ukoliko to ne bude slucaj tek na njega mozete racunati pocetkom Septembra. Tek u Ponedeljak ce se znati konacan ishod pregleda njegovog koljena.
Uff, gadno je ovo. :( Koljeno je skroz izletilo. Ništa, sačekat ponedjeljak i nadat se manjem zlu.

@Damir

Baš tako, ako propusti pripreme, teško će uhvatiti fizičku spremu ostatka tima.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 27 feb 2011, 01:11, ukupno mijenjano 1 put.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 27 feb 2011, 01:11

Interista di cuore je napisao/la:Damire sine svaka cast 8-) (cestitke svim navijacima BvB-a)

Uzivaj u ovoj dominaciji(znam kolko si ovo ceko ) i u tituli koja je neminovna...Samo da ova ekipa ostane na okupu i sve je moguce.

Naklon do poda,Sahin je doktor :mrgreen:

E hvala sine hvala na lijepim i divinim rijecima :D ... Jbg po svemu sudeci sastav bi trebao ostati na okupu jos koju godinu... Vidimo se ABD sledece godine u LP ! 8-) 8-) , jao koja ce to moc bit nece te me moc zezat skim BvB igra u utorak ili srijedu haha doceka i ja :) ...

Sahin je nas CESC !

Jos jednom VELIKO OGROMNO HVALA ! :D
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 feb 2011, 02:43

Odlična tekma, mnogo šansi i 4 gola - derbi je ispunio očekivanja. :P

Bayern savladan u Munchenu - i to se dočekalo. :mrgreen:

Trka ih je ubila. :mrgreen:

Grossonja je igrač utkamice :arrow: - bio je u pravu da ćemo dobiti. :lol: Frajer nije stao ni sekund, fercer'o je k'o navijen gore-dole. Ukrao je loptu Svinjčeku i odlično asistirao Lucasu za prvi gol. U nastavku meča, konstantno je visio Robbenu za vratom i mnogo je pomogao Schmelzeru da ga efikasno ukroti. Robben se nikad nije naigrao pored ove dvojice ''dosadnjakovića'' - polako postaju njegova najveća noćna mora. :lol: Schmelzer pokazao zašto je najbolji defanzivni bek u ligi. Odlično je zatvarao put Robbenu u sredinu (doduše uz veliku ispomoć Grossonje i Sahina) i stalno ga je usmjeravao uz aut liniju tj. na njegovu desnicu. Visoko i agresvino ga je napadao, te mu je time suzio manevarski prostor. Respect za obojicu. 8-) Robben nije imao nijedan dobar prodor. :o :mrgreen:

Sahin odigrao doktorski, ne samo zbog gola, već zbog silnog posla u defnazivi koji je majstorski odradio. U paru s Benderom, odlično je neutralisao sve napade iz sredine preko Svinjčeka i Mullera. Efikasno je vodio i kontrolisao naše napade u prvom poluvremenu, a u nastavku se podredio samo defanzivi. Primjetio sam da je šepao u zadnjih pola sata i stoga nismo uspjevali više da kontrolišemo loptu u nastavku. Unatoč tome, Klopp ga nije smio izvaditi iz igre. Nedavno sam saznao da je Benderu nadimak Usisivač. :lol: U skladu s tim nadimkom, danas je bukvalno usisao Mullera. :lol: Igračina samo takva. Još treba istaći i odličnu ispomoć obojice u odbrani po bokovima.

Odbrana pokazala zašto je najbolja u ligi. Subotić i Hummy su majstori svog zanata i odigrali su fenomenalan meč u odbrani, pogotovi ovaj prvi. Subotić je napravio samo jednu grešku, a to je loše ispucavanje lopte u korner koji je prethodio golu Bayerna. Ostatak meča je odigrao bez greške protiv jednog od najboljih napada u Europi. Hummy ga zabio ''svojima'' i to adekvatno proslavio. :lol: Loše je ocjenio let lopte kod gola Bayerna i dopustio je u drugom poluvremenu jedan bijeg Gomeza, ali ga je mali Kengur spasio svojom fenomenalnom odbranom. Pišonja se odlično nosio s Ribijem i nije išao mnogo naprijed kao što to obično radi. Njega sam se najviše pribojavao, ali me po ko zna koji put pozitivno iznenadio. :mrgreen: Dopustio je dva bijega Ribiju, ali to je dopustivo s obzirom na činjenicu o kakvom igraču se radi. Malo je zaspao kod Bayernovog gola, jer je upravno njemu utekao Gustavo. Dokazao da su problemi s desnim bočnim u BVB-u prošlost.

Gotze i Lewa se naradili k'o nikad u životu i za to im kapa do poda. Naš dragulj je imao čak i dva asista, a uz to je odlično prenosio loptu na suparničku polovicu. Par puta je bio nonšalantan, pa je gubio loptu na opasnim pozicijama i time je omogućio domaćinu da stvori dvije dobre prilike. Lucas je odigrao možda i najbolju tekmu u žutom dresu s obzirom na kvalitet protivnika. Primio je x lopti ispred Bayinih defanzivaca, postigao gol, bio glavni krivac za drugi i imao jedan veliki promašaj - koji mu se prašta. :mrgreen: Vratio se u top formu i očekujem pravo raspucavanje do kraja sezone. Kengur je bio fenomenalan u debiju. Odličan u istrčavanjima za razliku od Weidija i jedna spektakularna intervencija. Weidi ima dostojnog nasljednika. O Kloppu i njegovim taktičkim zamislima je suvišno bilo šta pisati. Jedina zamjerka ide na činjenicu da smo malo držali loptu u posjedu - svega 30%. :( Imam osjećaj da se naši igrači jendostavno prepadnu kad vode protiv jačih ekipa, pa se nesvjesno povuku duboko na svoju polovinu i orijentišu samo na branjenje. To se desilo i u Sevilli kod vodstva 1-0, i na meču s PSG-om doma, i protiv Werdera, etc. Stoji činjenica da je rezulat diktirao takvu igru, ali morali smo malo više držati loptu u drugom poluvremenu i ići naprijed s više igrača. Tu se najviše osjeti to naše neiskustvo i bojazan, ali sam uvjeren da će se to vremenom popraviti. :mrgreen:

Nur der BVB!!!! :mrgreen:

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 27 feb 2011, 08:40

Cestitke Dortmundu svaka vam cast, neka ste malo se poigrali sa bavarcima i pokazali im koje gazda u Njemackoj!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

djenno
Kontakt:

Post Postao/la djenno » 27 feb 2011, 11:30

samo da se prijavim kao jos jedan vijerni navijac Borussie

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.