Predsjednik NS BiH najavio je da bi se uz finansijsku pomoć vlasti i institucija moglo ući i u projekt natkrivanja tribina na stadionima širom BiH, što bi dodatno popravilo posjetu, pogotovo u zimskom periodu.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ludom radovanje. Isto kao priča o stranim sudijama za derbi utakmice.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 16:52Predsjednik NS BiH najavio je da bi se uz finansijsku pomoć vlasti i institucija moglo ući i u projekt natkrivanja tribina na stadionima širom BiH, što bi dodatno popravilo posjetu, pogotovo u zimskom periodu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prvo krecemo od istocne tribine Gradskog stadiona u BL.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 16:52Predsjednik NS BiH najavio je da bi se uz finansijsku pomoć vlasti i institucija moglo ući i u projekt natkrivanja tribina na stadionima širom BiH, što bi dodatno popravilo posjetu, pogotovo u zimskom periodu.

Red bi bio kad je se vec ovoliki potrudio da vam namjesti titule mora se malo i stadion poboljsatiRedBlue je napisao/la: ↑27 dec 2024, 17:06Prvo krecemo od istocne tribine Gradskog stadiona u BL.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 16:52Predsjednik NS BiH najavio je da bi se uz finansijsku pomoć vlasti i institucija moglo ući i u projekt natkrivanja tribina na stadionima širom BiH, što bi dodatno popravilo posjetu, pogotovo u zimskom periodu.![]()

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Hocel vam onda bar pola stadiona bit ispunjeno za EvropuRedBlue je napisao/la: ↑27 dec 2024, 17:06Prvo krecemo od istocne tribine Gradskog stadiona u BL.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 16:52Predsjednik NS BiH najavio je da bi se uz finansijsku pomoć vlasti i institucija moglo ući i u projekt natkrivanja tribina na stadionima širom BiH, što bi dodatno popravilo posjetu, pogotovo u zimskom periodu.![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
to tek kaduvedu grijanje sijedista dotad teskoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 dec 2024, 17:41Hocel vam onda bar pola stadiona bit ispunjeno za Evropu
menstrual
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kako ide peticija? E lika cega se dosjetio19vendetta87 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 10:56Vratite nam @mosarajvosa83, on je doktor nauka za @duskicu

-
- Kontakt:
Vise ljudi podrzalo moju peticiju nego vasu borbu protiv Viceboki86 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 18:43Kako ide peticija? E lika cega se dosjetio19vendetta87 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 10:56Vratite nam @mosarajvosa83, on je doktor nauka za @duskicu![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 18:55Vise ljudi podrzalo moju peticiju nego vasu borbu protiv Viceboki86 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 18:43Kako ide peticija? E lika cega se dosjetio19vendetta87 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 10:56Vratite nam @mosarajvosa83, on je doktor nauka za @duskicu![]()
![]()

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Mozda ce gradski parking praviti na tom mjestu ?RedBlue je napisao/la: ↑27 dec 2024, 17:06Prvo krecemo od istocne tribine Gradskog stadiona u BL.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 dec 2024, 16:52Predsjednik NS BiH najavio je da bi se uz finansijsku pomoć vlasti i institucija moglo ući i u projekt natkrivanja tribina na stadionima širom BiH, što bi dodatno popravilo posjetu, pogotovo u zimskom periodu.![]()
Borcu , koliko gledalaca dolazi, komotno moze postaviti montaznu tribinu sa jedno 300 mjesta i cetiri suncobrana da ljudi ne kisnu...

Eno ga, ipak nije mogao da odoli. 53 milke dugova imamo. Veliko Sarajevo!AVNOJ je napisao/la: ↑27 dec 2024, 15:06Ma to su ti ljudi koji su zglajzali sa mozgom google stučnjaci koji svoje znanje vrjednuju ovde na forumu, stručnjaci za sport, građevinu, politiku, ekonomiju, finasije.....a svoje stavove ili neke teorije brane citirajući "samog sebe" dokazujući neko svoje znanje za koje samo oni misle da je tačno u startu pisajući sve dvosmisleno kako bi mogli iz tih tekstova izvući neku svoju "tačnost"Pendulum je napisao/la: ↑27 dec 2024, 14:50Ja se nadam da neće. Nadam se da je shvatio kol'ko je to već izlizana priča u koju samo on vjeruje.AVNOJ je napisao/la: ↑27 dec 2024, 14:31Sad će ti napisati odgovore u fazonu najneusoješnije privatizacije nekog fudbalskog kluba, o 33 milona KM akumuliranog gubitka koji fudbalsko-ekonomsko-finaciski stručnjaci nazivaju dugovanjem, zatim o zaostatku od 90 bodova za prvim u zadnje tri sezone, najskupljem timu u historiji Lige.....![]()
@duškica, upravu si 100%.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- feniksptica
- Kontakt:
Željo na nivou države ima više navijača od FK Sarajevo, al to nije nista previše razlike.
Eh sad oni su u qrcu jer mnogo vise novih priraštaja navija za FK Sarajevo i Željezničar tu ne može parirati, nema im sta ponudit, nije konkurentan nikako.
Eh sad oni su u qrcu jer mnogo vise novih priraštaja navija za FK Sarajevo i Željezničar tu ne može parirati, nema im sta ponudit, nije konkurentan nikako.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
neas ti pojmafeniksptica je napisao/la: ↑27 dec 2024, 23:51Željo na nivou države ima više navijača od FK Sarajevo, al to nije nista previše razlike.
menstrual
Postoji li kakva ideja o turniru Ivica Osim na isti ovaj fazon klasika. Ovo je ljepota gledati. Više ovih turniru zimi treba.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Prava bi špica bilo organizovati turnir kao sto je bio u Hrvatskoj.
Umjetna trava veliki golovi , dvorana.
Bilo bi rasprodato u 100% kapaciteta.
Prvih 8 ekipa lige zovnes.
Napraviš nagradni fond
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Učlanio moj drug sebe, ženu, dva psa i papagaja. Nit zna žena nit psi nit papagaj da su učlanjeni. Najgore sto papagaj navija za Velež. Pobjegao dva tri puta svaki put ga na pijaci našli.mma_hz je napisao/la: ↑27 dec 2024, 11:19Ma ja ne ulazim u to,naravno da ne mislim jbt al da ste uclanjivali kucne ljubimce itd jeste jbg.KONTRASVIH je napisao/la: ↑27 dec 2024, 11:09
Ti stvarno mislis da je to napravilo ikakvu razliku? Jel realno da mislite da je slicnih clanskih bilo par stotina?![]()
![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Uzeli da rade prenos turnira i neće raditi svaku utakmicu. Kakvi su levati ovi iz mytv to uvijek dokažu na kraju.
Prenose Sarajevo, Želju i još po jednu najbolju utakmicu dana, uz završnicu. Pločo bi umro od toliko pričanja

Zadnja izmjena: FKSzuti, dana/u 28 dec 2024, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.