FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
samo jednu po jednu.
na papiru su realno i sloboda i olimpic tu negdje sa nama, a zrinjski, široki i sarajevo jači od nas. ali ovih sedam utakmica niko nije odigrao lopte kao mi. naizgled po tabeli ista, ali po igri potpuno drukčija situacija u odnosu na prošlu sezonu, gdje smo usprkos jako neuvjerljivoj igri sve do vrapčića bili u igri za titulu.
na papiru su realno i sloboda i olimpic tu negdje sa nama, a zrinjski, široki i sarajevo jači od nas. ali ovih sedam utakmica niko nije odigrao lopte kao mi. naizgled po tabeli ista, ali po igri potpuno drukčija situacija u odnosu na prošlu sezonu, gdje smo usprkos jako neuvjerljivoj igri sve do vrapčića bili u igri za titulu.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
u cetvrtakcorleone87 je napisao/la:Kud bas u srijedu utakmica..
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- corleone87
- Kontakt:
E ako je cetvrtak onda supersuper je napisao/la:u cetvrtakcorleone87 je napisao/la:Kud bas u srijedu utakmica..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Na teletekstu BHT (331) stoji da je u srijedu utakmica.
Cetvrtak sto posto zbog utakmica na Otociamko27 je napisao/la:Na teletekstu BHT (331) stoji da je u srijedu utakmica.
je li opet u 16:30arelinho je napisao/la:Cetvrtak sto posto zbog utakmica na Otociamko27 je napisao/la:Na teletekstu BHT (331) stoji da je u srijedu utakmica.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Kad juniori igraju one kvalifikacije za EP?Mogla bi nam to biti otezavajuca okolnost jer su pozvani Amir,Memija i Beganovic te Hiros
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
reče čovjek na prethodnoj stranici...ovo se stvarno čini kao kuriozitet neke vrste.Vidite dokle je to doslo:imamo ozbiljan problem,u klubu su stvarno vrlo zabrinuti i u velikim dilemama. Cetvorica igraca su nam pozvani u juniorsku reprezentaciju BiH,za vazne kvalifikacijske utakmice za evropsko prvenstvo. Da li se ikad ikom u istoriji desilo,da ce mu prvi tim biti drasticno oslabljen zbog toga sto mu cetvorica igraca idu igrati za juniorsku reprezenaciju? Kladio bih se da nije.
Koliko ponosni toliko i oslabljeni.
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Jarane ja sam pitao kad su te kvalifikacije, pod tim sam mislio u kom periodu ce biti odrzane?A u ovom tekstu sto si postavio, to ne pise.A procitao sam ga sinocChWilla je napisao/la:reče čovjek na prethodnoj stranici...ovo se stvarno čini kao kuriozitet neke vrste.Vidite dokle je to doslo:imamo ozbiljan problem,u klubu su stvarno vrlo zabrinuti i u velikim dilemama. Cetvorica igraca su nam pozvani u juniorsku reprezentaciju BiH,za vazne kvalifikacijske utakmice za evropsko prvenstvo. Da li se ikad ikom u istoriji desilo,da ce mu prvi tim biti drasticno oslabljen zbog toga sto mu cetvorica igraca idu igrati za juniorsku reprezenaciju? Kladio bih se da nije.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
pa nisam ni rekao da piše
ali pretpostavljam da je svejedno koji je dan ako su u toku sedmice, ako se odazovu nema ih.
ali pretpostavljam da je svejedno koji je dan ako su u toku sedmice, ako se odazovu nema ih.
@Schwarz evo ti raspored :Elitna skupina 5:
14. svibanj:
Crna Gora - Poljska (stadion Pecara, Široki Brijeg)
Ukrajina - BiH (stadion HŠK Zrinjski, Mostar
16. svibanj:
Crna Gora - BiH (stadion Pecara, Široki Brijeg)
Poljska - Ukrajina (stadion Vrapčići, Mostar)
19. svibanj:
Ukrajina - Crna Gora (stadion HŠK Zrinjski, Mostar)
BiH - Poljska (stadion Vrapčići, Mostar)
Sve utakmice igraju se u 17.00 sati
14. svibanj:
16. svibanj:
19. svibanj:
a ja tripujem to sad...
Tačno kad se igra derbi

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
pa nece nam biti onda pola ekipe za derbi 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
hvalaDR.HOUSE je napisao/la:@Schwarz evo ti raspored :Elitna skupina 5:
14. svibanj:
16. svibanj:
19. svibanj:
9. maja igramo s Velezom, 13.protiv Mladosti, a 16. protiv Sarajeva
Zadnja izmjena: Schwarz, dana/u 19 apr 2015, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
treba reci toj cetvtorici da ne igraju te tri utakmice, isto tako i savezu treba napomenuti da su nam ti igraci potrebniji u borbi za evropu nego da dzaba ginu u reprezentaciji... 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ako je ovo ovako ništa onda ne valja, morat će se uraditi nešto po ovom pitanju.DR.HOUSE je napisao/la:@Schwarz evo ti raspored :Elitna skupina 5:
14. svibanj:
16. svibanj:
19. svibanj:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Daj Bože da tu titulu riješavamo na derbiju. Kakva bi to ludnica bila
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- corleone87
- Kontakt:
Ne treba dozvoliti nastup spomenutoj cetvorci na tim utakmicama,ipak je vazniji njihov nastup za klub u tom periodu s obzirom na ovu situaciju na tabeli..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: kontra, kosuljaplava, Sarun, zlatandr i 38 gostiju.