NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sve dok mamo ovaj sistem u klubu da nam igrac pored fudbala ima posao, ipak je 1.FL malo ozbiljnija liga, i da ti pri tome bude glavni igrač na terenu, onda znas koja je nasa realnost i gdje smo mi trenutno.Al eto ici ce to pomalo naprijed sa postepenim pojačanjima a oni ce rezultate donositi i mi ćemo rasti.linethreader je napisao/la: ↑05 nov 2023, 19:57https://sportsport.ba/fudbal/u-petak-ra ... adi/462080
- BatistutA19
- Kontakt:
Boze dragi ja utakmice ali et hvala bogu Isakovic ga zabi na kraju.
Sta rec o utakmici Banovici jesu imali posjed jer mi nemamo kvalitetne vezne ali mi smo puno sansi vise imali i Masic 2 gola trebo dat ,da je imalo bio prisebniji i steta za onaj lob ,imali smo mi dobrih situacija ali zakomplikuju na kraju.Steta za Isakovica za zuti a znao je da ima 2,koliko god ga pljuvali ovom sad Celiku on treba.Tabakovic odlican puno bolji od Zune i nije imo snage vise ,kakav Sijerkic, Masic 100 puta bolji samo da on ima lopti da munima ko davat,pa ovde Dzeko ne bi dao 5 golova u Čeliku kad nema lopti.
Da je jos 4 boda extra bi bilo i onda opet 1 kolo domacini i imamo 2 vezane domace.
Zima dobra analiza i vidjet sta dalje i ko ce dalje u proljece ali ko sto vecina kaze treba 3 pojacanja za mirnu sezonu i opet u ljeto 3 ali ne smijes fulat ko sad,da bi iole imali ozbiljnu ekipu za nesto vise i treba se rijesit nekih igraca.
Sta rec o utakmici Banovici jesu imali posjed jer mi nemamo kvalitetne vezne ali mi smo puno sansi vise imali i Masic 2 gola trebo dat ,da je imalo bio prisebniji i steta za onaj lob ,imali smo mi dobrih situacija ali zakomplikuju na kraju.Steta za Isakovica za zuti a znao je da ima 2,koliko god ga pljuvali ovom sad Celiku on treba.Tabakovic odlican puno bolji od Zune i nije imo snage vise ,kakav Sijerkic, Masic 100 puta bolji samo da on ima lopti da munima ko davat,pa ovde Dzeko ne bi dao 5 golova u Čeliku kad nema lopti.
Da je jos 4 boda extra bi bilo i onda opet 1 kolo domacini i imamo 2 vezane domace.
Zima dobra analiza i vidjet sta dalje i ko ce dalje u proljece ali ko sto vecina kaze treba 3 pojacanja za mirnu sezonu i opet u ljeto 3 ali ne smijes fulat ko sad,da bi iole imali ozbiljnu ekipu za nesto vise i treba se rijesit nekih igraca.
Kome se to ne sviđa nek ide u pozorište.Oktopod je napisao/la: ↑05 nov 2023, 19:33Ja moram reci da je jedino sto je trenutno gore od igre jeste publika na zapadu. Ja razumijem frustraciju i sve al brate citavu tekmu se urla OOOO HOOOO VADI DURMU, VADI MASICA, sudiji se psuje citavo porodicno stablo bez obzira sta svira. Neki frajer se dere na Masica i govori mu da se nije vidio protiv Zrinjskog... I u toj utakmici neki likovi psuju Rendulicu sve sa tribina bez ikakve potrebe. Danas neki psuje Aliju Sirotanovica. Mislim da ti ljudi nisu ni svjesni koliko ruse ugled kluba. Umjesto carsije na tribinama mi smo spali na nivo prosjecne koride.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Joj sto i serete. Na pocetku sezone smo mi imali posjed, a gubili bodove na gluposti. Puno je bolje ovako, igra ruzna, ali prilike su tu.
Pricate o nekoj sreci, a ustvari mi imali nesrecu da ne zavrsimo utakmicu u 60. minuti. Masic dva puta izlazi sam na golmana i fula. Ne treba zaboraviti ni pas Alija za drugu situaciju. Buducnost daje gol iz prve prilike na mecu koju su imali, onu precku i ne racunam u prilike jer je sutao sa velike udaljenosti i ono je sreca sto je uspio izvuci onoliko iz takve situacije. Posjed bez dvije sanse stvorene. Nista posebno.
Pricate o nekoj sreci, a ustvari mi imali nesrecu da ne zavrsimo utakmicu u 60. minuti. Masic dva puta izlazi sam na golmana i fula. Ne treba zaboraviti ni pas Alija za drugu situaciju. Buducnost daje gol iz prve prilike na mecu koju su imali, onu precku i ne racunam u prilike jer je sutao sa velike udaljenosti i ono je sreca sto je uspio izvuci onoliko iz takve situacije. Posjed bez dvije sanse stvorene. Nista posebno.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Daj ne serite više sa tim dodavanjem, posjedom. Ovo je Prva liga, profesionalni divljaci, bitno je uzet bodove i valjat se. Treba slavit što smo sa ovim našim panjevima uzeli 3 boda i zahvalit im se na borbi. Momci su se borili, rekli ste sami, neka svaku izgubimo, ali hoćemo borbu. Evo bila je i borba, pali su i bodovi, opet ne valja. Yebo vas onaj ko vam pokaza ovaj forum.
Ehh sta reci o današnjoj utakmici skratili su mi pola života sigurno 

Meni nije toliko losa bila naša igra u 1 poluvremenu osim samo one šanse na početku Budućnost nije ništa pokazala, mi smo imali dobre šanse u 1 poluvremenu preko Mase ona 100% šansa i onaj lob,u drugom poluvremenu lošija naša igra jos kad su nam dali onaj gol onda sam znao da ide lezanje po terenu njihovih igrača i tu nije moglo ni biti neke igre naše realno
Masic imao 2 100% šanse i onaj lob nije ga išlo danas ali treba i biti malo manje sebičan
Po meni je danas Talha odigrao odličnu tekmu i nikako mi nije bilo jasno sto ga izvede u 60 minuti svi smo se na zapadu pitali sto izvodi damjanovic najboljeg igrača ali eto...
Sto se tice Isakovica danas je bio dobar zaista i iskupio se za neke greške iz prošli utakmica sa ovim golom za pobjedu
Sto se tice ostalog ne sviđa mi se psovanje na zapadu zaista ima pojedinaca koji izgleda dolaze na utakmicu samo da istresu bijes ništa drugi
I ja sam bio nervozan ali ljudi psovati svima redom od najbližih članova porodice dno dna mi je ali eto
Uglavnom da rezimiramo igra sa dosta grešaka ali najvažnije da smo mi 3 boda upisali **** igru haha
Vidim da je treneru bilo toliko stalo da pobijedi ured da je skinuo sorc isakovicu kad su slavili

Drago mi je da nisam džabe danas prevalio put preko 15O km u oba pravca i pokisao ko mis ali vrijedilo je kada sam ured zaplakao kad je Isak dao gol na kraju
I da moram da pohvalim radnicu u fan shopu na ljubaznošću sta god da sam upitao bila je na usluzi i fan shop je extra i asortiman odlučan
Meni nije toliko losa bila naša igra u 1 poluvremenu osim samo one šanse na početku Budućnost nije ništa pokazala, mi smo imali dobre šanse u 1 poluvremenu preko Mase ona 100% šansa i onaj lob,u drugom poluvremenu lošija naša igra jos kad su nam dali onaj gol onda sam znao da ide lezanje po terenu njihovih igrača i tu nije moglo ni biti neke igre naše realno
Masic imao 2 100% šanse i onaj lob nije ga išlo danas ali treba i biti malo manje sebičan
Po meni je danas Talha odigrao odličnu tekmu i nikako mi nije bilo jasno sto ga izvede u 60 minuti svi smo se na zapadu pitali sto izvodi damjanovic najboljeg igrača ali eto...
Sto se tice Isakovica danas je bio dobar zaista i iskupio se za neke greške iz prošli utakmica sa ovim golom za pobjedu
Sto se tice ostalog ne sviđa mi se psovanje na zapadu zaista ima pojedinaca koji izgleda dolaze na utakmicu samo da istresu bijes ništa drugi
I ja sam bio nervozan ali ljudi psovati svima redom od najbližih članova porodice dno dna mi je ali eto
Uglavnom da rezimiramo igra sa dosta grešaka ali najvažnije da smo mi 3 boda upisali **** igru haha
Vidim da je treneru bilo toliko stalo da pobijedi ured da je skinuo sorc isakovicu kad su slavili
Drago mi je da nisam džabe danas prevalio put preko 15O km u oba pravca i pokisao ko mis ali vrijedilo je kada sam ured zaplakao kad je Isak dao gol na kraju
I da moram da pohvalim radnicu u fan shopu na ljubaznošću sta god da sam upitao bila je na usluzi i fan shop je extra i asortiman odlučan
-
- Kontakt:
Talha je sjajan bio, ali vidjelo se da nema više snage nikako te ja zato i izašao. Iskreno, treba smršat 5kg dobrihalmir2018 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:28Ehh sta reci o današnjoj utakmici skratili su mi pola života sigurno
Realno je da mi mozemo igrati i dobiti samo protiv ovih ekipa koje imaju posjed i koje nas “stisnu”. Ako mi moramo napasti to je samo kad je zadnjih 10 min pa krenemo na sve ili nista.
Sto se tice dominacije i napadanja, nemamo tim za to u ovoj ligi. U DLC je mozda i moglo, ali ovdje ne. Sto prije to skontamo bice nam lakse.
Sto se tice dominacije i napadanja, nemamo tim za to u ovoj ligi. U DLC je mozda i moglo, ali ovdje ne. Sto prije to skontamo bice nam lakse.
Pravda za flash-a!!!
- BatistutA19
- Kontakt:
Meni samo nije jasno da mi nijednu nemamo uigranu akciju npr kad je korner,kad je skraceni korner,kad je neki slobodnjak ili bilo koji prekid .Gledam sad Sarajevo korner izvodi tako jednostavno iz 2 poteza lopta na 16 metara za.Znam ja da su oni 3 levela iznad nas ali u ovoj ligi mnoge ekipe nesto imaju uigrano a mi nista sve se svodi napamet nesto.Danas smo nekom borbom i srecom dosli do 3 boda..
Reko sam pred sezonu trebat ce nam puno sabura i zivaca u ovoj sezoni i da ima doktorskih ekipa za ovu ligu ,moramo podrzat i hajd ko god je na terenu ali previse smo olako shhvatili ovu ligu.Ali mnogi poznavaoci ove lige su rekli po rosteru da ce mo se borit za vrh a bgm fulali su i oni ali i pehovi smo sa povredama ko niklijedan klub.
Reko sam pred sezonu trebat ce nam puno sabura i zivaca u ovoj sezoni i da ima doktorskih ekipa za ovu ligu ,moramo podrzat i hajd ko god je na terenu ali previse smo olako shhvatili ovu ligu.Ali mnogi poznavaoci ove lige su rekli po rosteru da ce mo se borit za vrh a bgm fulali su i oni ali i pehovi smo sa povredama ko niklijedan klub.
Meni je drago samo radi Damjanovića radi ove pobjede. Imam osjecaj da je on najvise zelio pobjedu. Hvala i kapitenu i kad mu je prisao vidila se prava emocija.
**** ga slabi igraci realno al nasi su pa kakvi god da su. Samo nek se bore al nemaju tehnike ni kuveta sto jest.
Uglavnom dobro je da udemo u pauzu sa sigurnošću ne ispadanja i dati treneru malo vremena da vidimo ima li sta od njega ili ne. Al ja licno vjerujem da voli klub i volio bi da uspije i vjerujem u njega ali vidjet cemo. Daj boze da ova Zenička djeca nesto naprave u avojoj karijeri ali tesko
**** ga slabi igraci realno al nasi su pa kakvi god da su. Samo nek se bore al nemaju tehnike ni kuveta sto jest.
Uglavnom dobro je da udemo u pauzu sa sigurnošću ne ispadanja i dati treneru malo vremena da vidimo ima li sta od njega ili ne. Al ja licno vjerujem da voli klub i volio bi da uspije i vjerujem u njega ali vidjet cemo. Daj boze da ova Zenička djeca nesto naprave u avojoj karijeri ali tesko
Utakmica je bila samo nastavak onog sto gledamo ovu polu sezonu. Pobjedu pisi, sve ostalo brisi. Ja se iskreno nadam da bi mogli uraditi nesto i u Srebreniku. Ne zato sto imamo kvalitet za to, vec zato sto nemaju nikakav pritisak. Mogu otici i opusteno odigrati utakmicu. Danas bolji od ostalih Tabakovic i Sivac, a gori od ostalih Bajramovic.Ovo ostalo je bilo manje vise isto sto gledamo od njih od pocetka sezone.
Citavu utakmicu smo izgledali ko da imamo igraca manje. Totalno nelogicno ono povlacenje na poluvremenu, a mislim da je to 100% do trenera. Doduse i kada smo imali loptu bili smo losi, bez kvalitetnog pasa, bez ubacivanja a sto je i najzalosnije i bez otkrivanja i kretanja bez lopte. Neko je vec rekao, Sivac je zvijerka, ali je u sesnestercu truba. Imao je par prilika koje je upropastio. Ne znam sta je danas bilo Masicu, ali ako je trazio izmjenu iz frustracije zato sto je fulo zicere a ne zbog povrede ili nekih bolova, morao je dobiti jedan dobar tac od nekog pri izlazsku iz igre. I jos cu se nadovezati, momak je generalno veoma dobar igrac i napadac, nije do njega velikim dijelom sto ne daje vise golova. Mi jednostavno nemamo igrace koji ce ga svojom igrom pozicionirati i traziti u napada. Dobar dio posla mora sam obavljati i veoma cesto se duboko vracati u nas dio po loptu i trosi se na tome.
Slazem se da nam je ova pauza potrebna i da ne moze doci prije. Dobro bi nam doslo da pobijedimo ove dvije zadnje utakmice i uctvrstimo se u gornjem dijelu tabele. Da se ja pitam igraci bi dobili striktne upute sta i kako da rade tokom pauze i odmah bi ih poslije nove godine zvao nazad i poceo sa pripremama. Mozda je i to kasno, jer 6 sedmica pauze je previse za igraca. Mi moramo do tada naci ta pojacanja, koliko god ih klub bude trazio. Ti momci moraju poceti i zavrsiti citave pripreme, a pripreme moraju biti atomske. Ne mora se nigdje ici u toplije krajeve, pogotovo ako ce to u ovom trenutku napraviti vecu finansijsku stetu nego dobit, dobro ih i fizicki i psihicki pripremiti i iskoristiti ovo vrijeme da se uigraju neke seme, da se tim poslaze kako bog zapovjeda.
Citavu utakmicu smo izgledali ko da imamo igraca manje. Totalno nelogicno ono povlacenje na poluvremenu, a mislim da je to 100% do trenera. Doduse i kada smo imali loptu bili smo losi, bez kvalitetnog pasa, bez ubacivanja a sto je i najzalosnije i bez otkrivanja i kretanja bez lopte. Neko je vec rekao, Sivac je zvijerka, ali je u sesnestercu truba. Imao je par prilika koje je upropastio. Ne znam sta je danas bilo Masicu, ali ako je trazio izmjenu iz frustracije zato sto je fulo zicere a ne zbog povrede ili nekih bolova, morao je dobiti jedan dobar tac od nekog pri izlazsku iz igre. I jos cu se nadovezati, momak je generalno veoma dobar igrac i napadac, nije do njega velikim dijelom sto ne daje vise golova. Mi jednostavno nemamo igrace koji ce ga svojom igrom pozicionirati i traziti u napada. Dobar dio posla mora sam obavljati i veoma cesto se duboko vracati u nas dio po loptu i trosi se na tome.
Slazem se da nam je ova pauza potrebna i da ne moze doci prije. Dobro bi nam doslo da pobijedimo ove dvije zadnje utakmice i uctvrstimo se u gornjem dijelu tabele. Da se ja pitam igraci bi dobili striktne upute sta i kako da rade tokom pauze i odmah bi ih poslije nove godine zvao nazad i poceo sa pripremama. Mozda je i to kasno, jer 6 sedmica pauze je previse za igraca. Mi moramo do tada naci ta pojacanja, koliko god ih klub bude trazio. Ti momci moraju poceti i zavrsiti citave pripreme, a pripreme moraju biti atomske. Ne mora se nigdje ici u toplije krajeve, pogotovo ako ce to u ovom trenutku napraviti vecu finansijsku stetu nego dobit, dobro ih i fizicki i psihicki pripremiti i iskoristiti ovo vrijeme da se uigraju neke seme, da se tim poslaze kako bog zapovjeda.
Mašić tražio izmjenu jer ga nije išla lopta nikako.
Proslavio gol Isakovića na klupi ko da ga je zabio on lično za pobjedu u finalu Lige prvaka.
E to se moji stručnjaci gleda. To je "odnos prema grbu". Samo u face treba gledat i ponašanje njihovo kada drugi igrač zabije pogodak. Po meni to treba biti prvi razlog u selekciji igrača. U DLC smo imali takvu situaciju, da se na klupi igrači raduju golu više nego ovi na terenu. Niko nikome nije zavidio. Tad ti i Bog vrati na terenu. Sreća te pogleda.
Bravo Maške, treba biti samokritičan i nadam se da rešetaš u Srebreniku u subotu.
Proslavio gol Isakovića na klupi ko da ga je zabio on lično za pobjedu u finalu Lige prvaka.
E to se moji stručnjaci gleda. To je "odnos prema grbu". Samo u face treba gledat i ponašanje njihovo kada drugi igrač zabije pogodak. Po meni to treba biti prvi razlog u selekciji igrača. U DLC smo imali takvu situaciju, da se na klupi igrači raduju golu više nego ovi na terenu. Niko nikome nije zavidio. Tad ti i Bog vrati na terenu. Sreća te pogleda.
Bravo Maške, treba biti samokritičan i nadam se da rešetaš u Srebreniku u subotu.

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
To sto atmosfera ne treba biti kao u pozoristu, ne mora znacit da ljudi trebaju dolazit na tribinu i pravit kompletne idiote od sebe.Convicts je napisao/la: ↑05 nov 2023, 21:04Kome se to ne sviđa nek ide u pozorište.Oktopod je napisao/la: ↑05 nov 2023, 19:33Ja moram reci da je jedino sto je trenutno gore od igre jeste publika na zapadu. Ja razumijem frustraciju i sve al brate citavu tekmu se urla OOOO HOOOO VADI DURMU, VADI MASICA, sudiji se psuje citavo porodicno stablo bez obzira sta svira. Neki frajer se dere na Masica i govori mu da se nije vidio protiv Zrinjskog... I u toj utakmici neki likovi psuju Rendulicu sve sa tribina bez ikakve potrebe. Danas neki psuje Aliju Sirotanovica. Mislim da ti ljudi nisu ni svjesni koliko ruse ugled kluba. Umjesto carsije na tribinama mi smo spali na nivo prosjecne koride.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp
Ja licno ne vidim gresku trenera isim sto je izveo igraca juniora koji nije zasluzio izmjenu . Bezveze. I po meni je Ali igrac manje na terenu iskreno. Ne vidim igraca u njemu.habuba je napisao/la: ↑05 nov 2023, 22:31Utakmica je bila samo nastavak onog sto gledamo ovu polu sezonu. Pobjedu pisi, sve ostalo brisi. Ja se iskreno nadam da bi mogli uraditi nesto i u Srebreniku. Ne zato sto imamo kvalitet za to, vec zato sto nemaju nikakav pritisak. Mogu otici i opusteno odigrati utakmicu. Danas bolji od ostalih Tabakovic i Sivac, a gori od ostalih Bajramovic.Ovo ostalo je bilo manje vise isto sto gledamo od njih od pocetka sezone.
Sivac kolko god fa svi hvalili mislim da nije kvalitetom uopste dobar igrac. Nema tehnike i slab u odbrani. Al ro je samo moje misljenje da mi neko ne uzme na zub zbog iznošenja svog misljenja.
Masic zasluzuje sa mu se origleda kroz prste. Jednostavno los dan
- limvolikce1945
- Kontakt:
Teško je to izbaciti iz mentaliteta! I nije samo ovdje tako, tako je na svim stadionima, ali držim da je kod nas možda i najgore.Oktopod je napisao/la: ↑05 nov 2023, 19:33Ja moram reci da je jedino sto je trenutno gore od igre jeste publika na zapadu. Ja razumijem frustraciju i sve al brate citavu tekmu se urla OOOO HOOOO VADI DURMU, VADI MASICA, sudiji se psuje citavo porodicno stablo bez obzira sta svira. Neki frajer se dere na Masica i govori mu da se nije vidio protiv Zrinjskog... I u toj utakmici neki likovi psuju Rendulicu sve sa tribina bez ikakve potrebe. Danas neki psuje Aliju Sirotanovica. Mislim da ti ljudi nisu ni svjesni koliko ruse ugled kluba. Umjesto carsije na tribinama mi smo spali na nivo prosjecne koride.

Meni je recimo uvijek bilo glupo sudiji yebat cijelu kućnu listu, a čovjek tek izašao iz tunela. Svaki put pomislim, da sam na sudijinom mjestu, ove bih sad namjerno zakin'o. Mislim, totalno kontraproduktivno! Ok kad sudija sere, treba mu propisno i objasniti s tribina štošta, ali brate što ga odmah na nož nije tekma ni krenula.

O psovanju našim igračima neću ni da govorim, mogu samo zamisliti kako im je yebeno igrati, kod nas je stalno pritisak.
Kad smo kod teme o ponašanju na tribini, skroz mi primitivno i to kada dođu gostujući navijač provesti 90 min. uz ogradu sa sjeverom i provocirati. Svaki put se njih nekolicina nabije tamo i cijelu tekmu seru, ko da su zbog toga tu, a ne zbog navijanja za svoj tim. Ako većinu vremena provedeš posvećen gostima, stvarno se trebaš zapitati o mentalnon zdravlju.
Evo u četvrtak završila utakmica, a grupa budala na zapadu otišla do ograde sjevera i tekbira.limvolikce1945 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:07Teško je to izbaciti iz mentaliteta! I nije samo ovdje tako, tako je na svim stadionima, ali držim da je kod nas možda i najgore.Oktopod je napisao/la: ↑05 nov 2023, 19:33Ja moram reci da je jedino sto je trenutno gore od igre jeste publika na zapadu. Ja razumijem frustraciju i sve al brate citavu tekmu se urla OOOO HOOOO VADI DURMU, VADI MASICA, sudiji se psuje citavo porodicno stablo bez obzira sta svira. Neki frajer se dere na Masica i govori mu da se nije vidio protiv Zrinjskog... I u toj utakmici neki likovi psuju Rendulicu sve sa tribina bez ikakve potrebe. Danas neki psuje Aliju Sirotanovica. Mislim da ti ljudi nisu ni svjesni koliko ruse ugled kluba. Umjesto carsije na tribinama mi smo spali na nivo prosjecne koride.![]()
Meni je recimo uvijek bilo glupo sudiji yebat cijelu kućnu listu, a čovjek tek izašao iz tunela. Svaki put pomislim, da sam na sudijinom mjestu, ove bih sad namjerno zakin'o. Mislim, totalno kontraproduktivno! Ok kad sudija sere, treba mu propisno i objasniti s tribina štošta, ali brate što ga odmah na nož nije tekma ni krenula.![]()
O psovanju našim igračima neću ni da govorim, mogu samo zamisliti kako im je yebeno igrati, kod nas je stalno pritisak.
Kad smo kod teme o ponašanju na tribini, skroz mi primitivno i to kada dođu gostujući navijač provesti 90 min. uz ogradu sa sjeverom i provocirati. Svaki put se njih nekolicina nabije tamo i cijelu tekmu seru, ko da su zbog toga tu, a ne zbog navijanja za svoj tim. Ako većinu vremena provedeš posvećen gostima, stvarno se trebaš zapitati o mentalnon zdravlju.
Ono ekipa ti izgubi i primi 6 komada i ti sad ideš lafo provocirat protivničke navijače. Pa ne znam odakle im volja jbt, ja izašao ko popišan sa stadiona.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Ja Bgm nisam nikako(ili bas rijetko) cuo da neko psuje nasim igracima .. sudijama treba yebat od - do, kad ocito naginju na jednu stranu, normalno da ih ne treba docekivat tako odmah iz tunela ..
Masic je prije promasene prilike tokom nekog prekida igre prisao klupi i sa doktorom i Nurkovicem razgovarao i zalio se na zadnju lijevu ložu, receno mu da igra koliko bude mogao, ako ne mogne da trazi izmjenu.. nedugo zatim se desila ta propustena prilika i trazio je izmjenu nakon toga, vjerujem jednim dijelom i iz frustracije, ali definitivno to nije bio jedini razlog
Masic je prije promasene prilike tokom nekog prekida igre prisao klupi i sa doktorom i Nurkovicem razgovarao i zalio se na zadnju lijevu ložu, receno mu da igra koliko bude mogao, ako ne mogne da trazi izmjenu.. nedugo zatim se desila ta propustena prilika i trazio je izmjenu nakon toga, vjerujem jednim dijelom i iz frustracije, ali definitivno to nije bio jedini razlog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.