NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

FRLegioen
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la FRLegioen » 05 nov 2023, 17:50

zicer je napisao/la:
05 nov 2023, 17:44
Ma Brkić je level iznad, igrač evropskog kalibra. Onakav udarac glavom ja više nisam vidio u Premier ligi nikad..
Bas takav kvalitet sto rece!Imao je odraz ko kengur 😁,centarfor kakvog dugo necemo imati

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 nov 2023, 17:52

Ima pojedinaca u ovoj ekipi koji mogu puno bolje, a ima i škarta koji se mora nabit nogom odmah nakon utakmice sa Zvijezdom.

Mi izgledamo ovako raštimano jer smo totalno neizbalansirana ekipa, hvala Duvnjaku što je ovo složio svaka mu čast. Ključ ekipe su jaki centralni veznjaci, samo pogledati danas Banoviće kakve igračine imaju u vezi, Trumić može sam igrati protiv tri naša centralna veznjaka.

Kada imaš jak vezni red koji prvenstveno može zadržati loptu pa onda i proigrati krila i napadače, onda si pola posla završio. Sad bih potpisao da se dovedu samo dva centralna veznjaka na zimu i ništa više, bili bi bolji 10 puta. Nije ni Vardo neka sreća i prevaga i neka ga nazad na stoperu, onda ne moraš stopera dovoditi.

Brkić u ovoj ekipi ne bi zabio više od 5 golova jer ne bi dobio ni jednu kvalitetnu loptu u 16.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2023, 17:53

Čelik - Radnik
Isaković za 1:1 u 97'

Gornji Rahić - Čelik
Šarić za 3:1 u 97'

Čelik - Tošk
Mašić za 1:0 u 93'

Čelik - Sloboda
Međuseljac za 1:0 u 93'

Čelik - Budućnost
Isaković za 1:0 u 93'
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 05 nov 2023, 17:54

Sreća pa ne primismo gol(ove) u prvih 10' , teško da bismo se ovdje izvukli.
Da je Budućnost bolja ekipa, na ovakvu odbranu, uvalili bi nam ko od šale 3-4 komada. Nismo odigrali ništa bolje nego protiv Zrinjskog, samo što je Budućnost isto loša ekipa, prave kardinalne greške ko i mi, takva jedna ih je na kraju i koštala. Susret dvije loše ekipe završi u našu korist golom Isakovićq koji je na kraju opet morao ispasti majmun i dobiti žuti karton i prekrižiti se za Srebrenik jer mu je treći. Pored njega zbog kartona neće biti još ni Durmiša i Bajramovića.
Možda Karića staviti u odbranu? :D

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 nov 2023, 17:56

limvolikce1945 je napisao/la:
05 nov 2023, 17:54
Da je Budućnost bolja ekipa, na ovakvu odbranu, uvalili bi nam ko od šale 3-4 komada. Nismo odigrali ništa bolje nego protiv Zrinjskog, samo što je Budućnost isto loša ekipa, prave kardinalne greške ko i mi, takva jedna ih je na kraju i koštala. Susret dvije loše ekipe završi u našu korist golom Isakovićq koji je na kraju opet morao ispasti majmun i dobiti žuti karton i prekrižiti se za Srebrenik jer mu je treći. Pored njega zbog kartona neće biti još ni Mehića i Bajramovića.
Ma imas odbranu, al nemas izmjene :mrgreen:

Durmo
Sivac-Vardo-Smajic-Arnautovic
Zuna-Begic
Durmis-Talha- Saric? Salkanovic?
Masic
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 05 nov 2023, 17:58

Ma nije problem ni fulati priliku-e,ali je problem nonsalancija, kakvo lobovanje zakucaj je sine kosto je Matko radio. Ja mislim sa 2,3 dobra igrača veznjak da bi svi ovi proigrali. Vidi se kad je otvorenija igra da igramo bolje,stvaramo sanse. Nadam se da će trener na pauzi uspjeti to posložiti da budemo 5i,pa onda iduću sezonu ulazak uPL.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 nov 2023, 17:59

prisonbreak je napisao/la:
05 nov 2023, 17:56
Da je Budućnost bolja ekipa, na ovakvu odbranu, uvalili bi nam ko od šale 3-4 komada. Nismo odigrali ništa bolje nego protiv Zrinjskog, samo što je Budućnost isto loša ekipa, prave kardinalne greške ko i mi, takva jedna ih je na kraju i koštala. Susret dvije loše ekipe završi u našu korist golom Isakovićq koji je na kraju opet morao ispasti majmun i dobiti žuti karton i prekrižiti se za Srebrenik jer mu je treći. Pored njega zbog kartona neće biti još ni Mehića i Bajramovića.

Durmo
Zuna-Begic
Masic
Durmiš je dobio treći karton, zenički McGregor ide preorati Srebrenik :kafa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2023, 18:00

Durmo
Zuna-Begic
Masic
Vadi Masica iz tog sastava

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 05 nov 2023, 18:01

Biti ce **** sastaviti ekipu 😂😂
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 nov 2023, 18:26

Kapiten Čelika mnogo znači za klub s Bilinog polja

U petak radio noćnu smjenu, u subotu vodio omladince, a danas srušio Budućnost u sudijskoj nadoknadi
Svaka čast kapitenu, ali koliko god ovo bilo kapitenski još u tim godinama, pokazatelj koliko je Čelik daleko od profesionalnog fudbala. Svaku stranicu ovo stavljati da budemo svjesni koji su realni dometi ekipe na terenu. Izboriti opstanak na terenu, realno zaboraviti na pojačanja na zimu, prije će klub još više skresati troškove prve ekipe, nego što će se nešto probati napraviti. Puna podrška svakako na ovom putu stabilizacije kluba koji nema druge alternative.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 05 nov 2023, 18:34

Truhlo je napisao/la:
05 nov 2023, 16:40
Kao što rekoh fajterska postavka i ništa više od toga, sreća nas pomazila i Mašić je katastrofalan bio, od one dvije šanse, morao je jednu zabiti.

Nekvalitet na sve strane, katastrofa koliko smo loši. Ne znam za vas ali mene je sramota da ti dođu jedni Banovići i sakriju loptu cijelu utakmicu. Nakon prvog poluvremena odmah sam se sjetio @nekiForumaš, u pravu je čovjek ne jedan, nego dva veznjaka nam hitno trebaju, halo Banovići ti sakrili loptu na Bilinom :!:

Ako nam je onaj Hodžić kapiten i najbolji junior, sutra omladinsku školu ugasiti. Pa momak ne zna dodati, nije tačnog pasa imao, nabio 10 lopti u aut, Sivac ispred njega 10 metara on mu na glavu nabija. Momak uči školu ne možeš biti bek do centra, to u današnjem nogometu ne prolazi.

U svakom slučaju do kraja polusezone još Zvijezdu kući dobiti za ligu bez briga na proljeće. Najsretniji bih bio kad bi na zimu kompletan vezni red zamjenili.
Bas tako @truhlo vidio si eto sve. Eldin Trumic sam covjek od 34 godine se sam lagano nosi s nasim veznim redom. Njihova svaka akacija je imala smisla i stvarno lijepo igraju po meni ekipa koja nas je nadigrala prvenstveno u veznom redu. Mi smo bili sto kazes prisiljeni cekat kontre protiv Buducnosti na Bilinom sto je SRAMOTA po meni.
Ja od nasih veznjaka nisam vidio da su sastavili 3-4 pasa evo nek me neko demantuje na forumu ako je to vidio jer se ja ne sjecam.
Imali smo vise prilika to stoji al vecina prilika je dosla nakon njihovih gresaka u ODBRANI jer odbrana im je bila tanka.
Dovest dva vezna centralnog dobrog na sestici da zna prenijet loptu, sacuvat i desetku al desetku da zna igrat lopte tipa Belmin Kobilica koji ce izbacivat krilne igrace i napadaca u jednom- dva dodira a ne da pas kasni po 2-3 sekunde. Zadnji vezni moze igrat Begic il Mehic sjetite se kako je Mehic igro s Arezinom.
Ovi nasi dok prenesu loptu na drugu stranu protivnik se postavi i spusti pa se dosta puta desavalo da Karalic i Sivac igraju protiv 4 igraca i nema sanse proc! Dajte mi primjer kad sz vezni izbacili krilo da igra 1 na 1 ni jednom, ne samo da nas nego veci dio sezone.
Ja vjerujem da Durmis i Karalic odlicno mogu igrat jer su prebrzi i spremni uz kvalitetan vezni red bas kao i Masic. Napad je cesto bio odsjecen, nemaju lopti.
Vratit Vardu na stopera i ne treba ti stoper bolji.

Masica iskreno ne krivim za promasene sanse svakom napadacu na svijetu se desi da fula zicere da nije njegov dan i nema potrebe ga pljuvat zbog promasenih sansi.
Ja ga krivim jedino sto he nakon promasene druge sanse trazio izmjenu! Pa igraj napadac si doce golovi, a ne izmjenu trazit! To je jedina moja zamjerka njemu

Krilnog dovest umjesto Sarica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 05 nov 2023, 18:34

Ovo je danas bilo na sreću i ništa više, ali hajde neka nas je pomazilo barem to u ovom jadu i čemeru od ekipe.Bogami ovde mnogo fali, ali sa neka 3 kvalitetna igrača kalibra PL-a bi bio zadovoljan i da se ne borimo za opstanaka,jer ovo je ravno nuli, bodove sakupljamo dovama.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 05 nov 2023, 18:40

@nekiForumaš potpisujem sve, od riječi do riječi. Da je još Zvijezdu dobit na ho ruk kao danas Banoviće i to je to. Gostovanje u Srebreniku samo da prođe bez kartona i povreda i da nam i ovo malo rostera ne prebiju kao u Bihaću.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 05 nov 2023, 18:59

Ovdje nikad niko zadovoljan. Pobijedili smo jednu od najboljih ekipa u ligi, bili smo oslabljeni, momci su dali sve od sebe i sreca nas je pogledala u finisu. Po meni strucni stab je dobro postavio igru, dali smo gol i onda u drugom pol svjesno im prepustili terebsku incijativu i cekali kontru, da je Masic ono zabio utakmica zavrsena 2:0. Ja ne znam sta vi ba ocekujete neku ljepotu u igri i osvajanje bodova. Treba vremena da mi budemo tim za vece domete. U Srebreniku tesko sta ocekivati, pokusati sta na kontru, a zadnje kolo tei boda kuci sa Zvijezdom za sredinu tabele i 7 8 bodova razlikom od vrha tabele. Na zimu detaljna analiza i dovest 3 provjerena igraca prava pojacanja.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 05 nov 2023, 19:07

U drugom djelu sezone ce biti neka druga prica ove ekipe sto su dugo u ovoj ligi federacije kad im treba da ne ispadnu tu nema sanse Real da ce dobit ,ovde ima uhodan sistem sa sudijama i svim bice puno puno teze nekog pobjedit nego u ovom dijelu

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 05 nov 2023, 19:21

dinodino2019 je napisao/la:
05 nov 2023, 18:59
Ovdje nikad niko zadovoljan. Pobijedili smo jednu od najboljih ekipa u ligi, bili smo oslabljeni, momci su dali sve od sebe i sreca nas je pogledala u finisu. Po meni strucni stab je dobro postavio igru, dali smo gol i onda u drugom pol svjesno im prepustili terebsku incijativu i cekali kontru, da je Masic ono zabio utakmica zavrsena 2:0. Ja ne znam sta vi ba ocekujete neku ljepotu u igri i osvajanje bodova. Treba vremena da mi budemo tim za vece domete. U Srebreniku tesko sta ocekivati, pokusati sta na kontru, a zadnje kolo tei boda kuci sa Zvijezdom za sredinu tabele i 7 8 bodova razlikom od vrha tabele. Na zimu detaljna analiza i dovest 3 provjerena igraca prava pojacanja.
Problem je sto nema niti jednog niti drugog.Bodove samo na puku srecu sakupljas u 90+ njihovim greskama, protiv Slobode zadnji igrac grijesi, danas greska golmana ispala mu lopta direkt na glavu Isakovica.
Jeste treba vremena da budemo tim, al novi tim komplet kad budemo imali.Ko vjeruje da ovde može iko ostati kada bude borba za PL, osim 2-3 igraca taj je za mene budala velika.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 05 nov 2023, 19:23

Celicni je napisao/la:
05 nov 2023, 19:21
dinodino2019 je napisao/la:
05 nov 2023, 18:59
Problem je sto nema niti jednog niti drugog.Bodove samo na puku srecu sakupljas u 90+ njihovim greskama, protiv Slobode zadnji igrac grijesi, danas greska golmana ispala mu lopta direkt na glavu Isakovica.
Jeste treba vremena da budemo tim, al novi tim komplet kad budemo imali.Ko vjeruje da ovde može iko ostati kada bude borba za PL, osim 2-3 igraca taj je za mene budala velika.
:clap: :clap: :clap:

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 05 nov 2023, 19:29

Truhlo je napisao/la:
05 nov 2023, 17:59

Durmo
Zuna-Begic
Masic
Durmiš je dobio treći karton, zenički McGregor ide preorati Srebrenik :kafa:
Moja greška koju sam odmah ispravio u istom postu, ali me prison već citirao gdje je ostalo Mehić, a zapravo je Durmišu treći. :)

@Convicts, dobro bolan, eto rekao si za Mašića, moraš li 100 poruka istih napisati? Koliko ti imaš godina, sumnjam da je više od 12, bar se tako ponašaš.
Da je zabio onaj gol sa centra, ovdje bi gi dizao u nebesa. Mašić je sasvim korektan za naše trenutne potrebe, a teško se izdići iz kolektivnog sivila tima.

Oktopod
Kontakt:

Post Postao/la Oktopod » 05 nov 2023, 19:33

Ja moram reci da je jedino sto je trenutno gore od igre jeste publika na zapadu. Ja razumijem frustraciju i sve al brate citavu tekmu se urla OOOO HOOOO VADI DURMU, VADI MASICA, sudiji se psuje citavo porodicno stablo bez obzira sta svira. Neki frajer se dere na Masica i govori mu da se nije vidio protiv Zrinjskog... I u toj utakmici neki likovi psuju Rendulicu sve sa tribina bez ikakve potrebe. Danas neki psuje Aliju Sirotanovica. Mislim da ti ljudi nisu ni svjesni koliko ruse ugled kluba. Umjesto carsije na tribinama mi smo spali na nivo prosjecne koride.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp

nicaze95
Kontakt:

Post Postao/la nicaze95 » 05 nov 2023, 19:41

Oktopod je napisao/la:
05 nov 2023, 19:33
Ja moram reci da je jedino sto je trenutno gore od igre jeste publika na zapadu. Ja razumijem frustraciju i sve al brate citavu tekmu se urla OOOO HOOOO VADI DURMU, VADI MASICA, sudiji se psuje citavo porodicno stablo bez obzira sta svira. Neki frajer se dere na Masica i govori mu da se nije vidio protiv Zrinjskog... I u toj utakmici neki likovi psuju Rendulicu sve sa tribina bez ikakve potrebe. Danas neki psuje Aliju Sirotanovica. Mislim da ti ljudi nisu ni svjesni koliko ruse ugled kluba. Umjesto carsije na tribinama mi smo spali na nivo prosjecne koride.
ma toga ima na svakom stadionu opusteno ba

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.