FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
91
44%
Prolazak u Play off
49
24%
Grupnu fazu
65
32%

Ukupno glasova: 205

pjankesarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 jan 2025, 08:28

GianlucaPagliuca71 je napisao/la:
24 jan 2025, 01:39
Klub se slomi s izbacivanjem novih sadrzaja, smisljanjem novih stvari, privlacenjem ljudi, slike i video i onda kaze treba klub poraditi malo na marketingu. :crazy:

Treba Mirvic sa Trbicem doci vam kuci i moliti vas da uplatite pisljivih 25 KM a to je malo jace od 2 KM mjesecno. Nigdje jeftinije nema, mozes fizicki mozes online da se uclanis kako ti volja, ali uzalud opet. Nema raja tu kulturu i tu se zavrsava sva diskusija jer u njihovim glavama se to vodi kao beskorisnost, a ne kao dokaz neke pripadnosti. Ljudi u drugim zemljama se lome oko toga, cekaju prije otvaranja fan shopa da se uclane, ali kod nas se gospoda vodi onom "ta imam od toga".
Nevjerovatno koliko su navijaci apaticni a pritom nervozni i imaju obraza da nesto zahtjevaju od kluba koji je u zadnjih 5 godina organizacijski strasno napredovao.
Sportski segment jos nije u najboljoj situaciji ali i to se dosta popravilo otkad je dosao Zekic i nova uprava.
Nase je da se uclanimo, podrzimo i kada ide i kada ne ide.
Dok se tako budemo ponasali, mozemo nesto ocekivati. Sve dok krezavi navijaci, koji nista od svog zivota nisu napravili jer su lijeni i neobrazovani (zato sto su lijeni), budu zahtjevali da od Sarajeva bude Real Madrid u najmanju ruku, uvijek ce biti navijacka situacija u drugim klubovima bolja nego kod nas.
Uclani se i podrzi, kad ne ide kazi sta ti se ne svidja ali ne mozes traziti dlaku u jajetu u svemu u klubu.
UCLANI SE!

BUDI CLAN KELI!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 24 jan 2025, 08:39

pjankesarajevo je napisao/la:
24 jan 2025, 08:28
Klub se slomi s izbacivanjem novih sadrzaja, smisljanjem novih stvari, privlacenjem ljudi, slike i video i onda kaze treba klub poraditi malo na marketingu. :crazy:

Treba Mirvic sa Trbicem doci vam kuci i moliti vas da uplatite pisljivih 25 KM a to je malo jace od 2 KM mjesecno. Nigdje jeftinije nema, mozes fizicki mozes online da se uclanis kako ti volja, ali uzalud opet. Nema raja tu kulturu i tu se zavrsava sva diskusija jer u njihovim glavama se to vodi kao beskorisnost, a ne kao dokaz neke pripadnosti. Ljudi u drugim zemljama se lome oko toga, cekaju prije otvaranja fan shopa da se uclane, ali kod nas se gospoda vodi onom "ta imam od toga".
Nevjerovatno koliko su navijaci apaticni a pritom nervozni i imaju obraza da nesto zahtjevaju od kluba koji je u zadnjih 5 godina organizacijski strasno napredovao.
Sportski segment jos nije u najboljoj situaciji ali i to se dosta popravilo otkad je dosao Zekic i nova uprava.
Nase je da se uclanimo, podrzimo i kada ide i kada ne ide.
Dok se tako budemo ponasali, mozemo nesto ocekivati. Sve dok krezavi navijaci, koji nista od svog zivota nisu napravili jer su lijeni i neobrazovani (zato sto su lijeni), budu zahtjevali da od Sarajeva bude Real Madrid u najmanju ruku, uvijek ce biti navijacka situacija u drugim klubovima bolja nego kod nas.
Uclani se i podrzi, kad ne ide kazi sta ti se ne svidja ali ne mozes traziti dlaku u jajetu u svemu u klubu.
UCLANI SE!

BUDI CLAN KELI!
++1

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 24 jan 2025, 09:27

sabahajrula, hairli mubarek petak bordo familiji.

smiješno je diskutovati o benefitima ili beskorisnosti članstva uopšte. ili si dio Kluba ili nisi! nema između.

brojke definitivno mogu biti bolje i zato svako od nas kome se to podrazumijeva treba da utiče na svoju neposrednu okolinu na fin način i da vremenom to postaje dijelom opšte kulture.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 24 jan 2025, 09:36

luckystrike je napisao/la:
24 jan 2025, 09:27
sabahajrula, hairli mubarek petak bordo familiji.

smiješno je diskutovati o benefitima ili beskorisnosti članstva uopšte. ili si dio Kluba ili nisi! nema između.

brojke definitivno mogu biti bolje i zato svako od nas kome se to podrazumijeva treba da utiče na svoju neposrednu okolinu na fin način i da vremenom to postaje dijelom opšte kulture.
Allahraziola

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 24 jan 2025, 10:07

amkeivke je napisao/la:
24 jan 2025, 00:26
https://www.transfermarkt.de/dino-arsla ... ler/110660

Sjeo bi i ovaj jablan pored Gojkovića i Celika 😁😁
Taj bi u zatvoru sjedio, men'se čini. Luda glava - neka hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 24 jan 2025, 10:47

slika
....sve drugo će proći!

EastMadness
Kontakt:

Post Postao/la EastMadness » 24 jan 2025, 12:09

60 km 3 komada gaca. Ma kakav City sta smo mi

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 24 jan 2025, 12:13

:kafa:
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 24 jan 2025, 13:16, ukupno mijenjano 1 put.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 24 jan 2025, 12:18

EastMadness je napisao/la:
24 jan 2025, 12:09
60 km 3 komada gaca. Ma kakav City sta smo mi
60KM troje gaca a „pitari“ nemaju ni za clansku 25KM hahaahaahahaah
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 24 jan 2025, 12:54

Moze li se u fun shopu Aerodrom obnoviti clanaska ili izraditi nova?

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 24 jan 2025, 13:00

deda je napisao/la:
24 jan 2025, 12:54
Samo glavni fan shop
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 24 jan 2025, 13:03

**** saznaje: Sarajevo uskoro predstavlja novo pojačanje, evo koliko će Bordo tim platiti talentovanog defanzivca

Kako nam je rečeno danas bi trebao da se potvrdi transfer Nikole Đurića iz Zvijezde 09.

Radi se o defanzivcu koji je nedavno napunio 18 godina i bio je na radaru Crvene zvezde, ali na kraju nije došlo do realizacije transfera. Tako će Đurić završiti na Koševu.

Kako saznajemo danas će biti urađeni svi potrebni pregledi i fudbaler i Sarajevo bi trebalo da potpišu ugovor na četiri godine. Ovo bi trebalo da bude rekordni izlazni transfer iz Prve lige Republike Srpske i navodno se radi o sumi između 250.000 i 300.000 KM. Zvijezda 09 će dobro zaraditi, ali će zadržati i određene procente od eventualnog narednog transfera perspektivnog defanzivca.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 24 jan 2025, 13:10

Obzirom da si se vjerojatno referisao na moj post ali naravno u stilu da si izvrnuo sve i da iznosiš neistine što ti je vjerojatno i bio cilj kako bi ispao pametan i pokrenuo salvu kritika, u suprotnom bi uradio reply na moj post, moram da ti odgovorim sa par pitanja.

1. Gdje je rečeno da treba poraditi na marketingu?
2. Gdje je rečeno da je 25 KM za članarinu puno?
3. Gdje je rađeno poređenje sa klubovima iz drugih država?
4. Da li ti smatraš onda da su navijači anamo onih kulturniji i da su članovi isključivo iz razloga da dokažu pripadnost? (Jesu al u ku...)

Iznio sam ti realnosti koje možeš prihvatiti ili ne referentno na našu državu i isto tako napisao na kraju:

"Možeš prihvatiti činjenicu da je broj naših članova relevantna brojka pravih zaljubljenika u FKS bez ikakvog interesa" i tu prestaje svaka diskusija kralju...

Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 24 jan 2025, 13:27

da li bi prala nase gace mace

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 24 jan 2025, 13:28

Pitanje , jel se ovaj Djuric dovodi da bude odma u prvom timu ili da ide u akademiju ili kako to vec ide ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 24 jan 2025, 13:36

24 jan 2025, 13:00
deda je napisao/la:
Samo glavni fan shop
Jedan od razloga nešto manjeg broja članova odnosno sporijeg procesa vjerovatno čući u nemogućnosti učlanjenja na drugim lokacijama. Nije baš TItova svima na nogu niti su svi u prilici organizovati se mahsuz zbog toga.

Trebaju pronaći modus da se i u ostalim radnjama može izvršiti učlanjenje, odnosno organizovati štandove po raznim dijelovima grada za početak. Ako ništa neka izdaju potvrdu na licu mjesta a original člansku karticu dostave poštom ako je već štampač za iste golem ili skup.

Nemojte mi samo o online mogućnosti jer i tu postoji par problemčića. U vezi istog trebaju omogućiti i plaćanje pouzeću, ionako je in-time naveden kao sponzor.

propoklopac
Kontakt:

Post Postao/la propoklopac » 24 jan 2025, 13:40

nedimmmm1337 je napisao/la:
24 jan 2025, 13:28
Pitanje , jel se ovaj Djuric dovodi da bude odma u prvom timu ili da ide u akademiju ili kako to vec ide ?
prvi tim!

deda
Kontakt:

Post Postao/la deda » 24 jan 2025, 13:51

24 jan 2025, 13:36
deda je napisao/la:
Samo glavni fan shop
Jedan od razloga nešto manjeg broja članova odnosno sporijeg procesa vjerovatno čući u nemogućnosti učlanjenja na drugim lokacijama. Nije baš TItova svima na nogu niti su svi u prilici organizovati se mahsuz zbog toga.

Trebaju pronaći modus da se i u ostalim radnjama može izvršiti učlanjenje, odnosno organizovati štandove po raznim dijelovima grada za početak. Ako ništa neka izdaju potvrdu na licu mjesta a original člansku karticu dostave poštom ako je već štampač za iste golem ili skup.

Nemojte mi samo o online mogućnosti jer i tu postoji par problemčića. U vezi istog trebaju omogućiti i plaćanje pouzeću, ionako je in-time naveden kao sponzor.
Potpisujem receno. Ja u nedjelju trebam u Sara.na aerodrom i produzio bi clansku sebi, a malcu i suprugi napravio prve. Ali eto ta opcija otpada dok ne mognem do Titove. Malo je to apsurdno da moras samo ici u glavni fan shop.
Uclanjene treba da moze u svakoj poslovnici, a karticu da ti posalju na adresu ako nemaju mogucnost da je odmah izdaju. Posebno fan shop ferhadija i aerodrom treba da ima mogucnost uclanjenja, jer su najprohodnije vjerovatno.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 24 jan 2025, 13:58

deda je napisao/la:
24 jan 2025, 13:51
24 jan 2025, 13:36

Samo glavni fan shop

Potpisujem receno. Ja u nedjelju trebam u Sara.na aerodrom i produzio bi clansku sebi, a malcu i suprugi napravio prve. Ali eto ta opcija otpada dok ne mognem do Titove. Malo je to apsurdno da moras samo ici u glavni fan shop.
Uclanjene treba da moze u svakoj poslovnici, a karticu da ti posalju na adresu ako nemaju mogucnost da je odmah izdaju. Posebno fan shop ferhadija i aerodrom treba da ima mogucnost uclanjenja, jer su najprohodnije vjerovatno.
Sta je problem sa online narucivanjem, 21 je vijek.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 jan 2025, 14:00

Kakve ba bokserice šta je ovo

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”