FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

Hudnjak
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hudnjak » 23 jan 2025, 22:47

Ja sam ocekaivao da ce onaj brazilac iskociti iz kutije.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 23 jan 2025, 22:50

tabba77 je napisao/la:
23 jan 2025, 22:43
Naš odnos i podrška klubu se najbolje može vidjeti u broju članova. Mizerno, sramotno, da ne upotrijebim neku težu riječ.
A kad treba nešto popljuvati, opsovati i tjerati, tu su svi da prvi bace kamen.
Ma debilan narod,sve ismijavamo,niko nije dobar. Broj clanova odavno smijesan,sve veliki navijaci al na baterije,zato sam uvijek davao podrsku Tanu,Namu,Mirvicu jer nas narod je ogranicen al su najaci kad treba pljuvat,isnijavat uglavnom klub napreduje u svakom pogledu.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 23 jan 2025, 22:52

Hajdeee je napisao/la:
23 jan 2025, 22:35
I sta je sada problem sa gacama, i sa brendiranom robom?

Nama nikada nista ne valja. Sve ismijavao. Sve gledamo sa cinizmom i u startu sa kritikom, podsmijehom.

Drugi bi velicali svaki novi potez svojih uprava. Sto i rade. Od banalnih stvari prave mitove i "projekte". A mi....

Vakat je da se malo sami sa sobom preslusamo, i na drugi nacin poredano i poslozimo svoj odnos i podrsku prema klubu.
Ovo je ba super, gaće mjera. Ići će za poklone kao halva.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 23 jan 2025, 23:26

HZbec je napisao/la:
23 jan 2025, 22:18
Nemojte mi reci da je ova najava bila u vezi gaca :tokralju: :rol:

Nemoj mi reci da si pomislio da je ova najava za nekog igrača? Extra, stvar i sto neko reče odlično za poklon. Mada kada skontam da imamo manje clanski od Zrinjskog i Zelje zapitam se da li ima ikakvog smisla i nesto pokušavati sa ovim marketingom i brendiranjem... Davno sam nekada rekao da na zvaničnoj stranici treba biti napravljen forum gdje bi mogli pristupiti samo članovi. Busamo se nesto i glumimo navijače, a nema nas da možemo skupiti 5000 clanski. Bruka! Ismijavamo, bunimo se, tražimo pojačanja, a kada treba dati 25 KM za clansku onda tisina
Evo i oni tebe selame!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 23 jan 2025, 23:44

Sta se ocekivali, niste valjda onog Vinicusa da iskoci iz kutije i plese sambu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 23 jan 2025, 23:45

obrijanopile je napisao/la:
23 jan 2025, 23:26
HZbec je napisao/la:

Nemoj mi reci da si pomislio da je ova najava za nekog igrača? Extra, stvar i sto neko reče odlično za poklon. Mada kada skontam da imamo manje clanski od Zrinjskog i Zelje zapitam se da li ima ikakvog smisla i nesto pokušavati sa ovim marketingom i brendiranjem... Davno sam nekada rekao da na zvaničnoj stranici treba biti napravljen forum gdje bi mogli pristupiti samo članovi. Busamo se nesto i glumimo navijače, a nema nas da možemo skupiti 5000 clanski. Bruka! Ismijavamo, bunimo se, tražimo pojačanja, a kada treba dati 25 KM za clansku onda tisina
Ma okej, i ja sam dugo kritikovao ove clanske ali kad covjek shvati lakse mu bude, svaki klub ima nesto svoje u cemu dominira i nesto sto ga ne ide, to se ne moze promijeniti.

Npr imas zelju koji svojom sirotinjom i besparicom navuce navijace za uclanjenje i oni su u tome masovni.
Na svim drugim poljima su ispod nas, pa cak i u posjeti.

Imas zrinjski kojem uclanjivanje ide dobro, a nemaju 700 redovnih na utakmicama, uzalud im sve clanske.

Imas velez koji najvecu bazu navijaca ima van BiH i koji im izgrade kompletan stadion i sve oko stadiona za 2 godine. Zato nemaju rezultate, a ni neku posjetu.

Imas borac koji ima rezultate, ima savez, protekciju i 80% drzave uz sebe, a posjeta im mizerna, mislim da ni u jednoj utakmici ove sezone nisu napunili ni 8000.

I onda imas nas koji nikad nismo bili horni za to uclanjivanje, uvijek je to ovaj neki broj ali zato shop fercera i imamo ubjedljivo najvecu posjetu u ligi evo drugu godinu. Pa i u evropi smo 2 kola bili medju najposjecenijim u citavoj konferenciji. To slabo ko moze.
Pored toga imas najbolje uslove u drzavi, ekipu, trenera i sve uvjete da uzimas titule.
Ovo sto se iza kulisa radi i zbog cega ne osvajamo sve, to su price za drzavu i to je svjetski kriminal.
Tako da ok, ja sam zadovoljan i sa ovim brojem clanskih sve dok me riki ne napadne.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 23 jan 2025, 23:46

Trebali su brazilca predstavit u gacama :D

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 23 jan 2025, 23:50

Pena je napisao/la:
23 jan 2025, 23:46
Trebali su brazilca predstavit u gacama :D
Mozda nemaju velicinu da stane mamba u njih

HZbec
Kontakt:

Post Postao/la HZbec » 23 jan 2025, 23:51

HZbec je napisao/la:

Ma kakav igrac brt ahahaha. Ne vidim nista lose u tome da zele prodavati gace ali su malo pretjerali s ovim videom.
U najmanju ruku bi se moglo pomislit da ce ljudi predstavit FK Sarajevo Rolekse sudeci po reakciji igraca kada otvaraju kutiju :rol:
Bog Bosna i Bošnjaci

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 23 jan 2025, 23:55

Zrinjski nema više članova od nas. Ovo ti misliš na onaj kratki period kada su nas prestigli. Mi smo njih davno prestigli i neće nas više stići. A biće nas preko 5000. Polako, tek januar. Blizu smo 4000.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 24 jan 2025, 00:10

Samo nek' nije Sabrina sa pivom iskocila, gace su OK

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 24 jan 2025, 00:26

https://www.transfermarkt.de/dino-arsla ... ler/110660

Sjeo bi i ovaj jablan pored Gojkovića i Celika 😁😁

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 24 jan 2025, 00:33

Definitivno imamo malo članova, a kada se referišeš na ukupnu navijačku bazu FK Sarajevo ali mislim da bi i klub mogao/morao malo više poraditi na tome kako bi privukao članove . O čemu se radi, meni ne treba ništa zauzvrat da bi učlanio sebe i svoju porodicu, ali veliki broj članova bi dobio idejom da obezbjediš malo više benefita uz članstvo, referentno EU utakmicama koliko raje dođe da gleda/navija. Cijene u našem shopu su poprilično visoke za BiH uslove i ti kao član ne ostvaruješ baš neke benefite. Nisam primjetio da imamo po tom pitanju ni neku saradnju sa eksternim partnerima. I ako ne volim porediti, Željezničar na osnovu Zoo Direct, Intersport-a, činjenice da sa članskom možeš uzeti dres za 100KM, jeftinih paketića itd, ima poprilično veliki broj članova. Ja ih recimo znam dosta što imaju mačke i pse i kupovinom kroz popuste uz članske vrate na godišnjem nivou najmanje 5 članarina :). Dragi moji ljudi mi se možemo busati u prsa i nešto izdizati forsiranjem ljubavi generalno ali treba biti realan i priznati da smo mi jako siromašna država i da ljudi ovdje gledaju i prate na svakom koraku gdje će uštinuti koju marku. Ovo možeš prihvatiti isto kao što možeš prihvatiti činjenicu da je broj naših članova relevantna brojka pravih zaljubljenika u FKS bez ikakvog interesa.

PS: juniori bi se trebali pojačati jednim kvalitetnim defanzivcem iz SB kantona. Pozz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 jan 2025, 00:42

Amcho1 je napisao/la:
24 jan 2025, 00:33
Definitivno imamo malo članova, a kada se referišeš na ukupnu navijačku bazu FK Sarajevo ali mislim da bi i klub mogao/morao malo više poraditi na tome kako bi privukao članove . O čemu se radi, meni ne treba ništa zauzvrat da bi učlanio sebe i svoju porodicu, ali veliki broj članova bi dobio idejom da obezbjediš malo više benefita uz članstvo, referentno EU utakmicama koliko raje dođe da gleda/navija. Cijene u našem shopu su poprilično visoke za BiH uslove i ti kao član ne ostvaruješ baš neke benefite. Nisam primjetio da imamo po tom pitanju ni neku saradnju sa eksternim partnerima. I ako ne volim porediti, Željezničar na osnovu Zoo Direct, Intersport-a, činjenice da sa članskom možeš uzeti dres za 100KM, jeftinih paketića itd, ima poprilično veliki broj članova. Ja ih recimo znam dosta što imaju mačke i pse i kupovinom kroz popuste uz članske vrate na godišnjem nivou najmanje 5 članarina :). Dragi moji ljudi mi se možemo busati u prsa i nešto izdizati forsiranjem ljubavi generalno ali treba biti realan i priznati da smo mi jako siromašna država i da ljudi ovdje gledaju i prate na svakom koraku gdje će uštinuti koju marku. Ovo možeš prihvatiti isto kao što možeš prihvatiti činjenicu da je broj naših članova relevantna brojka pravih zaljubljenika u FKS bez ikakvog interesa.

PS: juniori bi se trebali pojačati jednim kvalitetnim defanzivcem iz SB kantona. Pozz
Dijelom si upravu
Ali za dresove i nisi bas, nas adidas skuplji 40 maraka od macrona...

Hudnjak
Kontakt:

Post Postao/la Hudnjak » 24 jan 2025, 00:59

Ovo sa gacama je najbolje do sada. Najbolja reklama je ona o kojoj se najvise prica. Pun pogodak :salut:

GianlucaPagliuca71
Kontakt:

Post Postao/la GianlucaPagliuca71 » 24 jan 2025, 01:39

Klub se slomi s izbacivanjem novih sadrzaja, smisljanjem novih stvari, privlacenjem ljudi, slike i video i onda kaze treba klub poraditi malo na marketingu. :crazy:

Treba Mirvic sa Trbicem doci vam kuci i moliti vas da uplatite pisljivih 25 KM a to je malo jace od 2 KM mjesecno. Nigdje jeftinije nema, mozes fizicki mozes online da se uclanis kako ti volja, ali uzalud opet. Nema raja tu kulturu i tu se zavrsava sva diskusija jer u njihovim glavama se to vodi kao beskorisnost, a ne kao dokaz neke pripadnosti. Ljudi u drugim zemljama se lome oko toga, cekaju prije otvaranja fan shopa da se uclane, ali kod nas se gospoda vodi onom "ta imam od toga".
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 24 jan 2025, 02:34

U vrijeme kad 20KM iz prodavnice mozes ponijeti u rukama nekome je puno dati za clansku a svima puna usta kad treba srati a i u superlativima pricati
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 24 jan 2025, 07:59

Hudnjak je napisao/la:
23 jan 2025, 22:47
Ja sam ocekaivao da ce onaj brazilac iskociti iz kutije.
Realno mogla je biti u kutiji njegova slika pa kao odobravaju klimanjem glavom 😁
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 24 jan 2025, 08:13

Hudnjak je napisao/la:
23 jan 2025, 17:46
Sad znamo ko su pretplatnici :rol: :rol:
uplasili se da ih ne prijavi ,sad kao dobar,odlican :lolno:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, broj6, Dave, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, PeppermintSA, propoklopac, sarajevo19461987, Semrush [Bot] i 64 gosta.