Dzeno, nista cudnopaulus je napisao/la:Previse soliraju
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da se razumijemo i ja sam za to da se zahvalimo Okicu,mislim imo je dobrih partija golova itd. ali mislim da nije to sto nama treba.Ali sta ako Hurtic racuna na njega?Besic je napisao/la:Yebem ti belaj pa koliku raskidnu klauzu ima Okic pa ga ne mogu otrest 1 000 000 € ?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Pa on je ćuna od komarca sto bi se racunalo na njegaMajkl je napisao/la:Da se razumijemo i ja sam za to da se zahvalimo Okicu,mislim imo je dobrih partija golova itd. ali mislim da nije to sto nama treba.Ali sta ako Hurtic racuna na njega?Besic je napisao/la:Yebem ti belaj pa koliku raskidnu klauzu ima Okic pa ga ne mogu otrest 1 000 000 € ?
U akademiju ulaze samo oni koji daju pare,sve tatini sinovi iz Cazina,Zivinica,Kladuse itd ljudi veze nemaju uzimaju nasi pare lopatom
Los potez uprave je ovaj raskid sa Denijem, frajer je odigrao dvije-tri utakmice i zbog necijeg interesa je bacen u drugi plan
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
E ne mogu jos da vjerujem sta se desi oko Denija, uze i on Sarajevo lopatom! Dino i ostatak grobara naseg kluba, nadam se da cete ove pare potrositi na lijekove i da ce vas rak pojesti da umrete sa 30 kg, pogani ona taldzijska! 
Svaka cast ovoj djeci na pobjedi danas, nece dugo trebati da i njih razyebu ovi pomenuti, ako ostanu u klubu.
Svaka cast ovoj djeci na pobjedi danas, nece dugo trebati da i njih razyebu ovi pomenuti, ako ostanu u klubu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
navikli smo na lose poteze.. tradicija se nastavlja jbg, potpisi pa raskini, ko yebe klub vazno je da se pare vrteesprit24 je napisao/la:Los potez uprave je ovaj raskid sa Denijem, frajer je odigrao dvije-tri utakmice i zbog necijeg interesa je bacen u drugi plan
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ja stvarno ne znam kako su mogli toliko igraca zaposlit i sad sve tjerajjoker90 je napisao/la:E ne mogu jos da vjerujem sta se desi oko Denija, uze i on Sarajevo lopatom! Dino i ostatak grobara naseg kluba, nadam se da cete ove pare potrositi na lijekove i da ce vas rak pojesti da umrete sa 30 kg, pogani ona taldzijska!
Kakav Hurtic,takav i Okic. Prvi ćuna od trenera,drugi ćuna od igraca.Majkl je napisao/la:Da se razumijemo i ja sam za to da se zahvalimo Okicu,mislim imo je dobrih partija golova itd. ali mislim da nije to sto nama treba.Ali sta ako Hurtic racuna na njega?Besic je napisao/la:Yebem ti belaj pa koliku raskidnu klauzu ima Okic pa ga ne mogu otrest 1 000 000 € ?
Da mi je samo cifra u zadnje dvije godine sta smo para spichkali. Pa da narod zna zapalio bi i Dinu i Ibraka, a Jesica bacili lavomima.
Pa u sta gleda taj Kencho ili kako se vec zove yebem ga u oci one sitne?? Levati sve unistise i rastalise!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dino sapra dió blata sa sebe i prebaci na jadnog Ken(j)ca hahha
Ima li neko njegovu sliku nek baci na forum.
A sto KRAM(PA)ara ne tjeraju Je.bo im on sve usta .... doveli su lika koji veze sa zivotom nema .... nezna hodat ravno .... najveci promasaj FK Sarajeva.
Sta sad ? cuvat ce ga do 30.6.2018 do kad mu je ugovor ....
Sta je sa Cezarom ... 12.2017..... ???
Okic ..... 6.2017 ....... ???
Sta sad ? cuvat ce ga do 30.6.2018 do kad mu je ugovor ....
Sta je sa Cezarom ... 12.2017..... ???
Okic ..... 6.2017 ....... ???
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Djeco NOGE vam se pozlatile ....
Vi ste nas ponos, nasi sampioni, i jedina svijetla tacka ovog velikog kluba koji je nazalost tako nisko pao ....
Vi ste nas ponos, nasi sampioni, i jedina svijetla tacka ovog velikog kluba koji je nazalost tako nisko pao ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta se to desilo??tamburica je napisao/la:Dino sapra dió blata sa sebe i prebaci na jadnog Ken(j)ca hahha
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
sve su prilike da vam ide Okic. moj drug se zna s njim i rekao mu je da ide najvjerovatnije. Ako laze okic druga, onda je i ovaj mene 
#besic#na#aparatima
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Rekao je @beli prije neki dan da okic ide 
Trazi neki klub koji je voljan dat koju hiljadicu, ako ne nadje sporazumni raskid
Trazi neki klub koji je voljan dat koju hiljadicu, ako ne nadje sporazumni raskid
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
http://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/f ... ajevo/3123
Šampioni u sponzorima
Da su tako "sposobni" za, po njima nebitan, sportski segment i rezultate, sad bi sklapali i usavršavali ekipu i spremali istu za manji 'zahvat' do grupne faze.
Šampioni u sponzorima
Da su tako "sposobni" za, po njima nebitan, sportski segment i rezultate, sad bi sklapali i usavršavali ekipu i spremali istu za manji 'zahvat' do grupne faze.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 26 maj 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Citajuci postove Kencho aminovo dolaske pojedinih krampica, a takode je prihvatio Hurtin plan za nadolazecu sezonu.FrancescoTotti je napisao/la:Sta se to desilo??tamburica je napisao/la:Dino sapra dió blata sa sebe i prebaci na jadnog Ken(j)ca hahha
Zadnja izmjena: tamburica, dana/u 26 maj 2016, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.