jos kad rozman to poslozi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kako nakon 2 pripremne utakmice zakljuciste da je Jatta wonderkid samo da mi je znati. Volio bih i ja da jeste ali premalo da se ikakav zakljucak donese. Dvije utakmice gdje se miksaju postave po 45 minuta i naki se zaključci izvlace.
-
- Kontakt:
Po prijemu lopte i okretu mozes zaključiti da li je neko zna ili ne. Jattu sam gledao i u Ligi prvaka i vidi se da momak ima ogroman kapacitet, a to je dokaza i u ovim prijateljskim. Pogledaj utakmice pa ćeš primjetiti da momak, dok je bez lopte, posmatra gdje su mu saigraci, da zna da se krece, motorika super i ne štedi se ni sekunde. Zbog toga ja mislim, ako Bog da, da će on otici za ogromne pare i u dobar klub. Sve što sam ti nabrojao kao njegove karakteristike malo koji igrač ima u ligi, a samo 18 godina.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Nije nego je suspendovan zbog kršenja klupske discipline tacnije kašnjenja na jutarnji trening. Nije odstranjen tipa da ga neće nikako biti ali je kažnjen.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 12:36Nemoj Duska dezavujisati javnost. Meni rekose da je Balta lakse povrijedjenjurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2025, 12:26Jbga imaju neka pravila koja vaze za sve ista. 7 dana trenira sam pa ako ne počne usvajati pravila, 2 žuta su crveni.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Risticu a i Ploci pgt treba bar 1 sezona ozb fudbala.Da su odigrali sezonu za Igman,Gosk,Slobodu itd .Ovako ne mozes na njih racunati a traziti nesto veliko.obrijanopile je napisao/la: ↑26 jan 2025, 12:37A sto "ma daj"? Ja ti garantujem da bi Pločo vecinu onih sansi , koje je imao Renan, zabio. Ristića nišan gledao pa i ne znam, ali se traži kapitalac koji će kao zabijati, ko nam ti garantuje. Pa I Hamza se tjerao i tražio kapitalac, pa proradi Hamza i sada se kuka za njim. "Mali" Ploco ima odlične predispozicije, e sad kako će se nastaviti razvijati i da li ce dobivati sanse to je drugi par rukavica. Ponavljam, Ristića nisam gledao, ali po onom što sam ovde pročita zanimljiv je igrač.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Šta ćeš ako stane Gilyašvilija, onda smo donji ?pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 11:59Da to si u pravu, mozda je mislio na KM. Ali i onda treba jos 3miliona da bi se njegovih 15 obistinilo. Ali nema veze, necemo traziti dlaku u jajetuPena je napisao/la: ↑26 jan 2025, 09:39+ kvalifikacije, jos je covjek rekao KM ne euri..pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 08:54
Fino se igrajte. Evo sta kaze ChatGPT:
FK Borac Banja Luka je u sezoni 2024/2025 UEFA Konferencijske lige ostvario sljedeće rezultate:
• Pobjede: protiv APOEL-a (1:0) i LASK-a (2:1).
• Neriješeno: protiv Panathinaikosa (1:1) i Omonije (0:0).
• Porazi: od Víkingura R. (0:2) i Shamrock Roversa (0:3).
Prema pravilima UEFA za sezonu 2024/2025, klubovi koji se plasiraju u grupnu fazu Konferencijske lige dobijaju osnovnu naknadu od 3.170.000 eura. Pored toga, za svaku pobjedu u ligi dodjeljuje se 400.000 eura, a za svaki neriješen rezultat 133.000 eura.
Na osnovu ovih informacija, FK Borac Banja Luka je do sada zaradio:
• Osnovna naknada: 3.170.000 eura
• Pobjede: 2 x 400.000 eura = 800.000 eura
• Neriješeni rezultati: 2 x 133.000 eura = 266.000 eura
Ukupno: 4.236.000 eura
Ako FK Borac Banja Luka prođe u narednu fazu takmičenja, dodatno će zaraditi:
• Za plasman u osminu finala: 800.000 eura
• Za plasman u četvrtfinale: 1.300.000 eura
• Za plasman u polufinale: 2.500.000 eura
• Za plasman u finale: 4.000.000 eura
• Za osvajanje titule: 7.000.000 eura
Dakle, prolaskom u narednu fazu, klub bi zaradio dodatnih 800.000 eura, a daljnjim napredovanjem kroz faze takmičenja, iznosi bi se povećavali prema navedenim ciframa.
Znaci nikakvih 15 miliona se ne spominje. Maksimalna zarada ako osvoje KL je 4.236.000eur + 7.000.000eur to je 11.236.000eur…
Izvor je Wikipedia.![]()
Druga stvar, ovima sto navide da MORAMO napadaca dovesti:
Iako se slazem da bi nam godilo da dovedemo jos jednog vrhunskog napadaca, slazem se da Renan i Turkes nisu nista pokazali, ali ljudi moji dali smo 40 golova u 17 utakmica u ligi! Niko nije dao vise…s toga mislim da NE MORAMO, ali bi naravno bilo pozeljno![]()
-
- Kontakt:
U pravu si sad se i moj „izvor“ ispraviojurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2025, 13:55Nije nego je suspendovan zbog kršenja klupske discipline tacnije kašnjenja na jutarnji trening. Nije odstranjen tipa da ga neće nikako biti ali je kažnjen.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 12:36Nemoj Duska dezavujisati javnost. Meni rekose da je Balta lakse povrijedjenjurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2025, 12:26
Jbga imaju neka pravila koja vaze za sve ista. 7 dana trenira sam pa ako ne počne usvajati pravila, 2 žuta su crveni.

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ako se ne varam, i kod Rožmana je imao iste greške (suspenzije)?jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2025, 13:55Nije nego je suspendovan zbog kršenja klupske discipline tacnije kašnjenja na jutarnji trening. Nije odstranjen tipa da ga neće nikako biti ali je kažnjen.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 12:36Nemoj Duska dezavujisati javnost. Meni rekose da je Balta lakse povrijedjenjurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2025, 12:26
Jbga imaju neka pravila koja vaze za sve ista. 7 dana trenira sam pa ako ne počne usvajati pravila, 2 žuta su crveni.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Pa nije Guli sam dao 40 golova? Doduse neke je dao i Hamza, kojeg smo tek kad je otisao poceli hvaliti.fks74 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 14:27Šta ćeš ako stane Gilyašvilija, onda smo donji ?pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 11:59Da to si u pravu, mozda je mislio na KM. Ali i onda treba jos 3miliona da bi se njegovih 15 obistinilo. Ali nema veze, necemo traziti dlaku u jajetu![]()
Iako se slazem da bi nam godilo da dovedemo jos jednog vrhunskog napadaca, slazem se da Renan i Turkes nisu nista pokazali, ali ljudi moji dali smo 40 golova u 17 utakmica u ligi! Niko nije dao vise…s toga mislim da NE MORAMO, ali bi naravno bilo pozeljno![]()
Rekoh, nije pod moranje, bilo bi idealno, ali ne dovoditi svasta jer imamo i Ristica i jos 1-2 juniora polako.
Svi smo govorili, daj nam samo stopere samo nam to fali, sad nam svima fali jos samo napadac, yebo ti nas

Zadnja izmjena: pjankesarajevo, dana/u 26 jan 2025, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma jastaje yebem ga u glavu blesava, valjda zakasni na trening. Steta sto nije u glavi dobar, bio bi vrlo zadovoljavajuca zamjena za minimum 2 pozicije. Nadajmo se da ce se dozvat.Pendulum je napisao/la: ↑26 jan 2025, 15:12Ako se ne varam, i kod Rožmana je imao iste greške (suspenzije)?jurisicduska je napisao/la: ↑26 jan 2025, 13:55Nije nego je suspendovan zbog kršenja klupske discipline tacnije kašnjenja na jutarnji trening. Nije odstranjen tipa da ga neće nikako biti ali je kažnjen.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 12:36
Nemoj Duska dezavujisati javnost. Meni rekose da je Balta lakse povrijedjen![]()
Tandem Hamza-Gulli, to bi bio masakr ove lige, ni sa sudijama ne bi bili u stanju da nas sprijece da ne budemo prvi, ali cijenim odluku Uprave da se Hamzi izadje u susret...pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 15:13Pa nije Guli da 40 golova? Doduse neke je dao i Hamza, kojeg smo tek kad je otisao poceli hvaliti.fks74 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 14:27Šta ćeš ako stane Gilyašvilija, onda smo donji ?pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 11:59
Da to si u pravu, mozda je mislio na KM. Ali i onda treba jos 3miliona da bi se njegovih 15 obistinilo. Ali nema veze, necemo traziti dlaku u jajetu![]()
Rekoh, nije pod moranje, bilo bi idealno, ali ne dovoditi svasta jer imamo i Ristica i jos 1-2 juniora polako.
Svi smo govorili, daj nam samo stopere samo nam to fali, sad nam svima fali jos samo napadac, yebo ti nas![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Naravno Vanja moj nemas nista od nemotivisanog igraca. A i Hamza je malo poletio za parama, valjda mu malo bilo ovdje sta li.Vanja8 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 15:20Tandem Hamza-Gulli, to bi bio masakr ove lige, ni sa sudijama ne bi bili u stanju da nas sprijece da ne budemo prvi, ali cijenim odluku Uprave da se Hamzi izadje u susret...pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 15:13Pa nije Guli da 40 golova? Doduse neke je dao i Hamza, kojeg smo tek kad je otisao poceli hvaliti.
Svi smo govorili, daj nam samo stopere samo nam to fali, sad nam svima fali jos samo napadac, yebo ti nas![]()
![]()
![]()
![]()
Guli nastavi li zabijat, doci ce na 5mil EUR.
Kako saznajemo, stručni štab ne računa na njegove usluge u nastavku sezone, pa mu je preporučeno da se vrati u Sarajevo, što je defanzivac i uradio i napustio je klupske pripreme.
Obično se u ovakvim situacijama špekuliše sa mnogo razloga, zašto je došlo do ovakvog razlaza.
Svakako da ćemo u narednim danima od kluba sa Koševa saznati razloge njegovog odlaska sa priprema, jer su to jedine zvanične informacije.
Također, vidjet ćemo gdje će Jelić Balta nastaviti svoju karijeru, s obzirom na to da ga ugovor sa Sarajevom veže do kraja juna ove godine.
Za Nikolu smo imali ponude iz Ukrajine (ekipa Zorye), Latvije (Riga), Wroclaw (Poljska) i nekoliko ponuda iz regiona, ali smo se odlučili za Sarajevo jer su profesionalno i objektivno napravili najbolji razvojni put za njega, kazao je direktor Zvijezde.
On je izgleda završio sa nama....sretno muHudnjak je napisao/la: ↑26 jan 2025, 16:36Kako saznajemo, stručni štab ne računa na njegove usluge u nastavku sezone, pa mu je preporučeno da se vrati u Sarajevo, što je defanzivac i uradio i napustio je klupske pripreme.
Obično se u ovakvim situacijama špekuliše sa mnogo razloga, zašto je došlo do ovakvog razlaza.
Svakako da ćemo u narednim danima od kluba sa Koševa saznati razloge njegovog odlaska sa priprema, jer su to jedine zvanične informacije.
Također, vidjet ćemo gdje će Jelić Balta nastaviti svoju karijeru, s obzirom na to da ga ugovor sa Sarajevom veže do kraja juna ove godine.
-
- Kontakt:
Strucni stab mu je dao priliku da se vrati,odradi pripreme i igra drugi dio sezone.Ako je istina da ponovo kasni na treninge i pravi sprdnju od kluba,ja sto sam pisao da nam igracki moze pomoci bi ga prvi nabio nogom cisto da zna gdje je.Ako strucni stab nije zadovoljan to je drugo nesto ali ako je ovo sto se spominje to je krajnje nepostivanje svakoga u i oko kluba i mrs.
Ima ko ce igrati
Ima ko ce igrati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
isto mislim, i ja sam misljenja da nam itekako moze pomoci ali on prvo mora sebi pomoci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 jan 2025, 17:03Strucni stab mu je dao priliku da se vrati,odradi pripreme i igra drugi dio sezone.Ako je istina da ponovo kasni na treninge i pravi sprdnju od kluba,ja sto sam pisao da nam igracki moze pomoci bi ga prvi nabio nogom cisto da zna gdje je.Ako strucni stab nije zadovoljan to je drugo nesto ali ako je ovo sto se spominje to je krajnje nepostivanje svakoga u i oko kluba i mrs.
Ima ko ce igrati
Sta se ovi degenerici loze i kao slave neku imaginarnu pobjedu u "gradskom" derbiju, u malom fudbalu.
Kakvi falsifikatori, bolesnici i mitomani. Boze me sacuvaj.
Kakvi falsifikatori, bolesnici i mitomani. Boze me sacuvaj.
- FKS -
Ne treba ga tek tako pustiti da ode.
Ja bih njega na prvoj domacoj utakmici stavio na klupu i cim utakmica pocne poslao bih ga da se zagrijava ispred istoka. Na poluvremenu bih mu rekao da skine trenerku i nastavi se zagrijavati. I tako bih cekao sudijsku nadoknadu i uveo ga u zadnjim sekundama. To bih mu radio svaku utakmicu sve dok sam ne zatrazi razgovor i izvine se svima u klubu. Nakon toga bih mu pruzio jos jednu, zadnju, sansu.
Ja bih njega na prvoj domacoj utakmici stavio na klupu i cim utakmica pocne poslao bih ga da se zagrijava ispred istoka. Na poluvremenu bih mu rekao da skine trenerku i nastavi se zagrijavati. I tako bih cekao sudijsku nadoknadu i uveo ga u zadnjim sekundama. To bih mu radio svaku utakmicu sve dok sam ne zatrazi razgovor i izvine se svima u klubu. Nakon toga bih mu pruzio jos jednu, zadnju, sansu.
Trenutno korisnika/ca: HordasFks, Proximic, Tracy3McGrady i 17 gostiju.