irfo je napisao/la: ↑12 apr 2020, 16:03Black Beriz i Stoposto jebu majke, Geko i Katarza malo losiji ali imaju par dobrihMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑11 apr 2020, 18:24Fala kurcu neko novi pored frenkieja retardiranog.
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
stoposto mi je nekako najdosadniji. sto fantano na avataru jbt retardirfo je napisao/la: ↑12 apr 2020, 16:03Black Beriz i Stoposto jebu majke, Geko i Katarza malo losiji ali imaju par dobrihMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑11 apr 2020, 18:24Fala kurcu neko novi pored frenkieja retardiranog.

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Sto posto je najbolji liricar od svih, shvatam da je moguce da se nekome glas ne svidja, meni je ipak i glasom odlican mozda zato sto ga i licno znamMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑12 apr 2020, 18:55stoposto mi je nekako najdosadniji. sto fantano na avataru jbt retardirfo je napisao/la: ↑12 apr 2020, 16:03Black Beriz i Stoposto jebu majke, Geko i Katarza malo losiji ali imaju par dobrihMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑11 apr 2020, 18:24Fala kurcu neko novi pored frenkieja retardiranog.
![]()

A to sto Fantano, pa valjda zato sto mi je zanimljiv

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- thekoplegend
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Previše mu politika igra ulogu u ocjenama. Kakve veze ima kakav je ko kao osoba, valjda albumu dajes ocjenu. Also MBDTF 6

no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Nisam odavno slusao album koji mi ovako prija, maltene svakodnevno na playlisti otkad je izasao. Treba joj se qurca napusiti zbog ovog.

Call the coroner!
- BlueBosnian
- Kontakt:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
-
- Kontakt:
i moj rođak Emir HotCaptain4 je napisao/la: ↑07 apr 2020, 19:29
Od 4:35 počinje najbolji domaći solo svih vremena koji samo jedan čovjek može odsvirati perfektno. Predrag Kovačević Kovalski, gitarista grupe Zabranjeno pušenje od '87. godine do raspada našeg najboljeg benda. Čovjek iz sjenke Neleta i Seje, a brutalan talent na gitari. Neponovljivo.

tz tz tz tz tz tz
Nadam se da ima jos nekog ko voli ovog covjeka.
We will never, we will never, we will never die!
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
GOAT balkanske muzike, kakve azre i dugmad i slicna jugonostalgicarska sranja
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
Koolade je bog.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑17 apr 2020, 13:01GOAT balkanske muzike, kakve azre i dugmad i slicna jugonostalgicarska sranja
Mnogo respekta za kuje i lasere, dramu i istinu ali vojko, bar za mene, nije sustigao tramovce i bahatteea.
Meni najbolja stvar sa balkana ikad. 78 prejebenih lajnova(samo genije moze napisati nesto ovakvo) uz brutalnu kontrolu nad atmosferom. Bahattee te tjera da slusas svaku rijec, a nered ima najjebeniji ulet ikad.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, J1897 i 8 gostiju.