FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kakvi maloumnici vode ovaj klub to je strašno.
**** vam fanshop mater.
**** vam fanshop mater.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Glupa odluka 

-
- Kontakt:
Sto da radim nesto sto ne znam i ne volim. Placam kesom i meni placaju kesom. Nismo svi isti i to pametan covjek treba da zna. Vecina moje generacije ne koristi online kupovinu a stariji odmene jos manje. To zna svako ko i malo razmislja mozgom.tuitamo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:45Cemu tolika odbojnost prema online kupovini karte ili opcenito bilo cega, iskreno pitam?Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:40Ja djecu vodim samo kad je lijepo vrijeme. Nekad idem na sjever a nekad na zapad pa ne uzimam sezonsku. Ne koristim online kupovinu i otezali su mi odlazak na utakmice. Znas li ti kako je naci parking i otici do fan shopa prije utakmice pa opet naci parking kod stadiona. To ce biti trka,frka, nervoza prije svake utakmice. Ko je ovo smislio treba da napusti klub
Umjesto sto se mi ovdje raspravljamo, moglo je i bez ovoga.
Mogli su ostaviti onaj fan shop ispred stadiona ako im je do clanskih i posjete fan shopu
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Pošto se toliko ovdje priča da smo "informatički nepismeni" pa zato raja ne želi online kupovati, evo jedan tutorial:
1. Na pretraživaču ukucajte "fks ulaznice" i uđite na prvi link koji vam izađe.

2. Odaberete između "SEZONSKE ULAZNICE" ili "POJEDINAČNE ULAZNICE". U ovom slučaju, biramo ovo drugo.

3. S obzirom da zasad još karte nisu puštene online, na ekranu piše "Trenutno nema karata u prodaji". Kad su karte u prodaji, na ekranu će vam stajati utakmica za koju se prodaju karte. Kliknite na tu utakmicu.
4. Na tom ekranu imate opciju da odaberete tribinu i količinu karata. Nakon što odaberete sve to, kliknite "NASTAVI KUPOVINU" (ili "dalje", ne znam šta će tačno pisati).
5. Uneste potrebne podatke (Ime, prezime, adresa, e-mail, informacije o kartici...) i idete na "PLATI" (najvažnije je tačno ukucati vašu e-mail adresu)
6. Kratko nakon toga bi vam ulaznica trebala stići na vašu e-mail adresu. Evo kako bi trebala da izgleda:

Ovu kartu možete isprintati ili možete priložit QR-kod sa mobitela na skener tokom pregleda karte ispred stadiona (preporučujem da za svaki slučaj isprintate kartu)
Toliko od mene...

2. Odaberete između "SEZONSKE ULAZNICE" ili "POJEDINAČNE ULAZNICE". U ovom slučaju, biramo ovo drugo.

3. S obzirom da zasad još karte nisu puštene online, na ekranu piše "Trenutno nema karata u prodaji". Kad su karte u prodaji, na ekranu će vam stajati utakmica za koju se prodaju karte. Kliknite na tu utakmicu.
4. Na tom ekranu imate opciju da odaberete tribinu i količinu karata. Nakon što odaberete sve to, kliknite "NASTAVI KUPOVINU" (ili "dalje", ne znam šta će tačno pisati).
5. Uneste potrebne podatke (Ime, prezime, adresa, e-mail, informacije o kartici...) i idete na "PLATI" (najvažnije je tačno ukucati vašu e-mail adresu)
6. Kratko nakon toga bi vam ulaznica trebala stići na vašu e-mail adresu. Evo kako bi trebala da izgleda:

Ovu kartu možete isprintati ili možete priložit QR-kod sa mobitela na skener tokom pregleda karte ispred stadiona (preporučujem da za svaki slučaj isprintate kartu)
Toliko od mene...
Kao sto je neko predlozio da se posalje e mail klubu i da im se ukaze na gresku.. ko radi i pokusava pravi i greske..
Real Madrid ima prodaju ulaznica na stadionu tako imi trebamo,…
EVO SPICA NIJE LOS OCEKIVAO SAM JACEG
Real Madrid ima prodaju ulaznica na stadionu tako imi trebamo,…
EVO SPICA NIJE LOS OCEKIVAO SAM JACEG
Trebaju razmisliti o ovoj odluci, mada ovo nije nikakav bauk. Sada se sve plaća online, struja, komunalije itd.Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 18:02Sto da radim nesto sto ne znam i ne volim. Placam kesom i meni placaju kesom. Nismo svi isti i to pametan covjek treba da zna. Vecina moje generacije ne koristi online kupovinu a stariji odmene jos manje. To zna svako ko i malo razmislja mozgom.tuitamo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:45Cemu tolika odbojnost prema online kupovini karte ili opcenito bilo cega, iskreno pitam?Tatamata1946 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:40
Ja djecu vodim samo kad je lijepo vrijeme. Nekad idem na sjever a nekad na zapad pa ne uzimam sezonsku. Ne koristim online kupovinu i otezali su mi odlazak na utakmice. Znas li ti kako je naci parking i otici do fan shopa prije utakmice pa opet naci parking kod stadiona. To ce biti trka,frka, nervoza prije svake utakmice. Ko je ovo smislio treba da napusti klub
Umjesto sto se mi ovdje raspravljamo, moglo je i bez ovoga.
Mogli su ostaviti onaj fan shop ispred stadiona ako im je do clanskih i posjete fan shopu
Odma reci koji je špic ili nemoj tisra.
Znam ali NEĆU! Hoću kartu da kupim na Koševu! A tebi hvala na trudu I zelji da raji pomognes.NeSamSafetee je napisao/la: ↑27 jan 2025, 18:06Pošto se toliko ovdje priča da smo "informatički nepismeni" pa zato raja ne želi online kupovati, evo jedan tutorial:
Toliko od mene...
-
- Kontakt:
Koliko puta sam rekao da necu na utakmicu, a onda cujem sa stadiona onu muziku i samo krenem, nabrzinu kupim kartu i pravac tribina.
Kako da ja objasnim svom starom kako da kupi online kartu kad covjek ne zna ni da koristi internet (ja nisam svaki put tu).
Losa odluka... ovo se ne moze braniti.
Kako da ja objasnim svom starom kako da kupi online kartu kad covjek ne zna ni da koristi internet (ja nisam svaki put tu).
Losa odluka... ovo se ne moze braniti.
Kod nas ima ljudi od 30 godina što neće plaćati preko interneta ništa jer će im kažu ukrasti sve pare s kartice a vi pričate o informatičkoj pismenosti...
-
- Kontakt:
Ma ja se nadam da ce on napustiti sve ovo,nismo mi za bilo kakvog sporta,jos zivimo u prahistoriji,ziv ce se nasekirat ako ode iz ove zabokrecine. Ako se vec poredimo sa Italijom a na tekmama nas 2000,clanova 3000 o cemu mi pricamo?Hajdeee je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:41Mozda dobije kao vid odgovora parole, skandiranje, negodovanje...pa i bojkot. Pa ga mozda i zaboli ****.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 17:33Koga boli k ko sta misli,previse filozofije za 3000 clanova.
Btw da prati bilo sta sem americkog retardiranog sporta, znao bi kakvih je sve haosa i turbulencija bilo recimo u Italiji, a i u drugim zemljama, od strane Ultras pokreta, kada su pojedinci ostrili **** na kartama i slicnim stvarima.
Neki su ocito pozelili turbulencije i raslojavanja. Kao da im je falilo to.
- feniksptica
- Kontakt:
Nedjelja 14h !!!
Mirva naredio batinašima da budu u pripravnosti.
Ko hoce na proteste mora uzet online kartu, bez tog ne puštamo
Mirva naredio batinašima da budu u pripravnosti.
Ko hoce na proteste mora uzet online kartu, bez tog ne puštamo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ko ih ba nagovori na ovu glupost.Razumijem da hoce da povecaju prodaju u fan shopu tako sto ce ljude poslati tu da kupuju karte pa usput da nesto uzmu.Al ovo se ne moze raditi,preglupa odluka.
Takodjer nabijem na onu stvar sve koje se nisu uclanili ili obnovili clanstvo.
Takodjer nabijem na onu stvar sve koje se nisu uclanili ili obnovili clanstvo.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne znam je li neko vec postavljao:
MIRVICU MAJMUNE, SARAJEVO NIJE USA, JEBBO TI SAM SEBI MATER GLAVATU!
MIRVICU MAJMUNE, SARAJEVO NIJE USA, JEBBO TI SAM SEBI MATER GLAVATU!
Sema objasnio sve oko karata. Previše mi očekujemo od Poture i njoj sličnih ljudi.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Tako to biva kad odluke donose ljudi koji nemaju pojma sta je Sarajevo. Ljudi koji, do dolaska na funkcije, nisu u zivotu ni bili na utakmici Sarajeva. Ljudi koji nikad nisu ni kupili kartu, niti gledali utakmicu izvan VIP loze.
Da se razumijemo, na startu, kartu nikad ne kupujem na stadionu. Zadnji put sam je na stadionu kupio nekad prije 15-20 godina. Imam godisnju, za evropske utakmice i za djecu karte kupujem online i ne pogađa me ovo sekunde. Ali pogađa mnoge ljude koje znam. Mnogi ljudi ne mogu kupiti kartu dan, dva, pet ranije, jer ne znaju ni hoce li ici na utakmicu. Sta ako je utakmica u nedjelju, gdje onda kupiti, kad fan shopovi ne rade nedjeljom? Nemaju svi povjerenja u online plaćanje, za Sarajevo navijaju i stariji ljudi, ne samo omladina. Šta je sa srednjoškolcima, djecom, koja čitavu heftu skuplja po marku od uzine za kartu. Kako da dijete koje nema karticu kupi online? Kako da kupi online neko ko na karticu prima minimalac, kojim uglavnom zatvori kredit, a ostatak plate prima u kešu? Kako da na dan utakmice kupi kartu neko ko je kolekcionar i hoće da ima kartu? Neko ko dolazi iz drugog grada? Turista koji zaluta na Koševo, a svjedoci smo svi da takvih u zadnje vrijeme, ljeti posebno, redovno ima na tribinama.
Online je super, među prvima smo u državi, koji su to uveli, svaka cast, ali ako ne znate organizovati normalnu prodaju ulaznica na dan utakmice, a vidjeli smo svi da ne znate, onda platite nekoga da vam da koji savjet. Nije rjesenje "ukini".
P.S.
Od ove odluke će profitirati samo tapkaroši, koji će rasturiti s prodajom na dan utakmice, ali ljudi u klubu vjerovatno ne znaju ni šta je to, jer nisu nikad u životu ni došli na utakmicu pješke preko parkinga na istoku, nego autom direktno u VIP ložu.
Sema
Da se razumijemo, na startu, kartu nikad ne kupujem na stadionu. Zadnji put sam je na stadionu kupio nekad prije 15-20 godina. Imam godisnju, za evropske utakmice i za djecu karte kupujem online i ne pogađa me ovo sekunde. Ali pogađa mnoge ljude koje znam. Mnogi ljudi ne mogu kupiti kartu dan, dva, pet ranije, jer ne znaju ni hoce li ici na utakmicu. Sta ako je utakmica u nedjelju, gdje onda kupiti, kad fan shopovi ne rade nedjeljom? Nemaju svi povjerenja u online plaćanje, za Sarajevo navijaju i stariji ljudi, ne samo omladina. Šta je sa srednjoškolcima, djecom, koja čitavu heftu skuplja po marku od uzine za kartu. Kako da dijete koje nema karticu kupi online? Kako da kupi online neko ko na karticu prima minimalac, kojim uglavnom zatvori kredit, a ostatak plate prima u kešu? Kako da na dan utakmice kupi kartu neko ko je kolekcionar i hoće da ima kartu? Neko ko dolazi iz drugog grada? Turista koji zaluta na Koševo, a svjedoci smo svi da takvih u zadnje vrijeme, ljeti posebno, redovno ima na tribinama.
Online je super, među prvima smo u državi, koji su to uveli, svaka cast, ali ako ne znate organizovati normalnu prodaju ulaznica na dan utakmice, a vidjeli smo svi da ne znate, onda platite nekoga da vam da koji savjet. Nije rjesenje "ukini".
P.S.
Od ove odluke će profitirati samo tapkaroši, koji će rasturiti s prodajom na dan utakmice, ali ljudi u klubu vjerovatno ne znaju ni šta je to, jer nisu nikad u životu ni došli na utakmicu pješke preko parkinga na istoku, nego autom direktno u VIP ložu.
Sema
🇵🇸
Čovjek taman pomisli evo ga konačno smo na pravom putu,a onda zabiju samo takav autogol da čovjek ne povjeruje
-
- Kontakt:
Imal ko da banuje ove sto psuju mater il je to normala?