Zato što klub vode vlasnici dionica i oni se pitaju za politiku kluba .Maroon1946 je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:48Zasto se ne napravi neki sindikat gdje klub moze predlagati ideje članovima ili obrnuto? Vjerujem da se ne bi ni ova a i mnoge druge loše odluke donijele. Svi na jednoj strani.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zasto ići naprijed nego proširi ovo nazadno?guadalupe je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:36pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:09Toliko ima negativnih komentara bez ikakvog razloga da je sve vise vjerovatno da je ovo odlicna odluka kluba.
Zasto ne komentarisete saradnju sa Amazon USA? Vjerovatno jer nemate pojma koliko je to veliki posao. 90% vas.
A i ja ocekujem svasta od navijaca koji protestvuju protiv online kupovine da shvate koliko je ovo veliki potez…
A de nam reci zbog cega je ovo dobra odluka , jedan razlog ?
Ogromni redovi su ispred kontejnera i najvise se karti proda prije utakmice, umjesto da se skonta kako napraviti biletarnicu veliku da se smanje guzve strucnjaci ukinu skroz prodaju, majke mi moje ovo je najgluplja odluka naseg kluba u historiji a bilo ih je brdo.
Jel nije nazadno onakva prodaja karata?
Jel normalno da na svakoj većoj utakmici imaš redove 15 min prije utakmice?
Jel normalno da plaćaš ljude da rade posao koji je davno prebačen na online, svugdje u svijetu?
U kojoj firmi radiš? SVE se prebacuje NA ONLINE. Al bukvalno sve.
Na kraju krajeva ostaje i fizička prodaja, mrsko raji otici ranije ako vec živi u pećini pa mu suhveli ukucati karticu?
Ponavljam, jesam za ovaj sistem ali se možda postepeno moglo odraditi na neki način.
- muhamedhulk
- Kontakt:
evo protiv sloge vec sve dostupno, online, fan shop...birajte, plus imate jos 2 hefte do tekme.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mah ovo ce trajat par dana, nakon dva tri kola bice kao po starom, raja ce se navic na ovo, uzimat ce online ili prije utakmice i tjt
A ovo psovanje najmilijih nema sta, fuj.
A ovo psovanje najmilijih nema sta, fuj.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Kome god treba pomoc ja cu mu pomoci, neka se javi u inbox.muhamedhulk je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:55evo protiv sloge vec sve dostupno, online, fan shop...birajte, plus imate jos 2 hefte do tekme.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Joj de majke ti brate, ne lupaj gluposti.nokee je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:51Zasto ići naprijed nego proširi ovo nazadno?guadalupe je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:36pjankesarajevo je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:09Toliko ima negativnih komentara bez ikakvog razloga da je sve vise vjerovatno da je ovo odlicna odluka kluba.
Zasto ne komentarisete saradnju sa Amazon USA? Vjerovatno jer nemate pojma koliko je to veliki posao. 90% vas.
A i ja ocekujem svasta od navijaca koji protestvuju protiv online kupovine da shvate koliko je ovo veliki potez…
Ogromni redovi su ispred kontejnera i najvise se karti proda prije utakmice, umjesto da se skonta kako napraviti biletarnicu veliku da se smanje guzve strucnjaci ukinu skroz prodaju, majke mi moje ovo je najgluplja odluka naseg kluba u historiji a bilo ih je brdo.
Jel normalno da plaćaš ljude da rade posao koji je davno prebačen na online, svugdje u svijetu?
Na kraju krajeva ostaje i fizička prodaja, mrsko raji otici ranije ako vec živi u pećini pa mu suhveli ukucati karticu?
Ponavljam, jesam za ovaj sistem ali se možda postepeno moglo odraditi na neki način.
Koga ba placas tih par ljudi sto prodaju rade za dnevnicu od 30 KM ili max 50 KM i to ti je kao neki trosak ?
Ovo je retardirano , nista nisi dobio sa ovim samo ljude je.bes bezveze, stavi skuplje karte na dan utakmice ili za neclanove, najlakse ukinuti kad si glup i ne znas rjesenje.
Sve se prebacuje Online, ali ovo je Bosna brate Bosna, ovdje pola starijih ne vjeruje Online, pola skuplja karte kojim nije usput fan shop (eto sad ces reci imaju 2 hefte da kupe), hiljadu stvari i ovo ne moze niko opravdati, ovo je glupan smislio i tacka.
Naravno da neće. Posjeta će značajno opasti ovog proljeća ako ova glupost ostane, a onda će mosarajvose da fakat kukaju na 2.000 ljudi.
Već 12 godina određeni likovi opravdavaju svaku morbidnost
Već 12 godina određeni likovi opravdavaju svaku morbidnost

-
- Kontakt:
Bas tako,ko ide po kartu uzet ce kartu i izaci.Cijene im nisu ni najmanje prihvatljive za ove ideje tjeranja naroda da ide u shop
Moramo mi vazda imati neke fix ideje.Ne bi to bili mi da nesto ne izmisljamo svako malo i eksperimentisemo,mijenjamo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ako neko ne zna kupovat cu mu ja
Samo mi napisite veliki broj s vase kartice, datum isteka kartice i 3 broja s druge strane. Lp
Samo mi napisite veliki broj s vase kartice, datum isteka kartice i 3 broja s druge strane. Lp

Pravdanje retardiranih odluka je i dovelo do toga da je raja dobro distancirana od kluba.
Nije ovo najgluplja odluka u historiji kluba, ukidanje skole fudbala je najdebilnija odluka u historiji univerzuma.
Nije ovo najgluplja odluka u historiji kluba, ukidanje skole fudbala je najdebilnija odluka u historiji univerzuma.
- Osttribine
- Kontakt:
Stvarno debilna odluka, ko god dolazi na Kosevo zna koliki su redovi na onim (neuslovnim) kontejnerima jer ne dolaze na utakmice Sarajeva samo raja iz naseg grada, pogotovo ove vece utakmice. I plus imas i iz naseg grada uvijek onih koji "pobjegnu" u zadnji cas s posla ili skole pa kupe ulaznicu na stadionu.
Evo licno poznajem jednu ekipu iz Konjica koji su svaku utakmicu na Kosevu prisutni, i sad ti ljudi moraju ici u Titovu ili svratiti do aerodroma po ulaznice i pri tome jos placati parkinge. Mene licno ova odluka ne pogadja, sezonsku za Istok uzimam unazad 12 godina, ponajprije upravo zbog tih guzvi i peglanja oko ulaznica, a i fakticki skupljam sezonske. Naprave par dobrih poteza tipa ovo za USA i prodaju robe iz naseg fan shopa nasim navijacima tamo ali ovde zabiju takvu autogolcinu u rašlje pravo.
I pustite se te online kupovine, pa znate gdje zivimo i koliko je narod skeptican oko online kupovine, a na kraju krajeva svaki stadion u svijetu ima svoje biletarnice, ali jok par pitara na forumu bi to podiglo na neki veci tehnoloski nivo, a na stadionu otpatke od košpica i od Olimpijade mozes naci.
Evo licno poznajem jednu ekipu iz Konjica koji su svaku utakmicu na Kosevu prisutni, i sad ti ljudi moraju ici u Titovu ili svratiti do aerodroma po ulaznice i pri tome jos placati parkinge. Mene licno ova odluka ne pogadja, sezonsku za Istok uzimam unazad 12 godina, ponajprije upravo zbog tih guzvi i peglanja oko ulaznica, a i fakticki skupljam sezonske. Naprave par dobrih poteza tipa ovo za USA i prodaju robe iz naseg fan shopa nasim navijacima tamo ali ovde zabiju takvu autogolcinu u rašlje pravo.
I pustite se te online kupovine, pa znate gdje zivimo i koliko je narod skeptican oko online kupovine, a na kraju krajeva svaki stadion u svijetu ima svoje biletarnice, ali jok par pitara na forumu bi to podiglo na neki veci tehnoloski nivo, a na stadionu otpatke od košpica i od Olimpijade mozes naci.
Vala slazem se za oboje, pravdanje ovih gluposti je upravo dovelo to toga.
I da to je najdebilnina odluka, ova je druga po redu.
-
- Kontakt:
Ja ovu polusezone sam kupovao online i skeneri za karte cesto nisu radili eh sad svi kas budu tako kupovali a zataji čitač moglo bi biti cirkusa .
Najbolje dugorocno rjesenje za ovo je onu teretanu ili sta je vec na istoku otkupit i napravit fan shop.
Fan shop bi radio kao nikad 100%, akcije neke zayebancije stalno da budu, popusti za clanove. Clanske bi pogotovo isle da se mogu tu uzeti npr.
Svaka druga osoba bi izvadila clansku kad joj je tu pored stadiona
Fan shop bi radio kao nikad 100%, akcije neke zayebancije stalno da budu, popusti za clanove. Clanske bi pogotovo isle da se mogu tu uzeti npr.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Znaci nisam jedini koji je cuo " Luka " jesam vracao reel par putaluckystrike je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:48Ja se ne sjećam kad sam zadnji put kupio kartu pred stadionom, uglavnom je to u Titovoj jer mi je svaki dan niz nogu. Mene ova odluka lično ne pogađa. Pri tome volim originale i skupljam ih već dugo i sezonska nije opcija kao ni online.
Međutim, na naš broj posjete bojim se da će ovakva odluka doprinijeti istoj negativno. Već su pobrojani mnogi razlozi od onih starijih preko onih koji se premišljaju do zadnje do onih koji dolaze iz daleka. Također, većina društva još nije spremna na e-commerce bilo kakve vrste.
Helem, na jednom od posljednjih reel-ova na našem IG-u čuje se Zekić kako proziva nekog Luku, da nije neko novi tu? Ovdje se već spominjao Štor. Možda je i on došao za Gojkom.

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Da li bi podrzao da kad cijepas drva po selima oko kladuse, radis to samo onima koji su ti uplatili unaprijed online? Ili bi ih cijepao i onima koji te vide da cijepas njihovom komsiji pa ti ponude cvaju u kešu da uradis i njihovo?muhamedhulk je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:49jel ovo hudnjak tobe? psuje ko kocijas a administracija niko nista..
oko odluke, bice neobicno koje kolo i onda ce narod kupiti kartu na vrijeme, mozda i sezonsku, mozda i online. podrzavam odluku. sad bih jos poskupio karte za neclanove, za clanove ostavio 5-10-12.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Teško da će je Dido prepustitibvsic je napisao/la: ↑27 jan 2025, 21:18Najbolje dugorocno rjesenje za ovo je onu teretanu ili sta je vec na istoku otkupit i napravit fan shop.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Niko ne opravdava ništa, imas gazdu i ima pravo da donese odluku kakvu hoce i misli da je ispravno. Napisao sam lijepo da mislim da se postepeno moglo prebacivati na nešto kao ovo.guadalupe je napisao/la: ↑27 jan 2025, 21:02Joj de majke ti brate, ne lupaj gluposti.nokee je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:51Zasto ići naprijed nego proširi ovo nazadno?guadalupe je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:36
Koga ba placas tih par ljudi sto prodaju rade za dnevnicu od 30 KM ili max 50 KM i to ti je kao neki trosak ?
Ovo je retardirano , nista nisi dobio sa ovim samo ljude je.bes bezveze, stavi skuplje karte na dan utakmice ili za neclanove, najlakse ukinuti kad si glup i ne znas rjesenje.
Sve se prebacuje Online, ali ovo je Bosna brate Bosna, ovdje pola starijih ne vjeruje Online, pola skuplja karte kojim nije usput fan shop (eto sad ces reci imaju 2 hefte da kupe), hiljadu stvari i ovo ne moze niko opravdati, ovo je glupan smislio i tacka.
Ok evo i ideja da su skuplje karte na dan utakmice, isto slažem se dobra ideja. Mozda je moglo i tako raju usmjeravati na online ili ranije kupovine karata. Mada poznavajući nas.. Teško bi prošlo.
Sta su gluposti što sam naveo?
Da citav svijet prebacuje SVE na online?
Da je nazadno gledati i čekati u onom redu pred utakmicu ako slučajno dodjes 5 do.?
To su gluposti samo nekome ko je zatucani totalno pa mu i dalje misli da će mu neko pokrasti pare s kartice ako ukuca broj iste. I to na neku oficijalnu stranicu kluba.
Samo kažem da ni ovo sa kontejnerima nije idealno riješenje koliko se ovdje popljuva ova ideja da se nešto tu unaprijedi i prate tokovi.. Al hajde, zaboravi. Uživajte u hrakanju, ebo konstruktivne rasprave.
Pred kraj kaže Rod ili Rog tako nekako.luckystrike je napisao/la: ↑27 jan 2025, 20:48Ja se ne sjećam kad sam zadnji put kupio kartu pred stadionom, uglavnom je to u Titovoj jer mi je svaki dan niz nogu. Mene ova odluka lično ne pogađa. Pri tome volim originale i skupljam ih već dugo i sezonska nije opcija kao ni online.
Međutim, na naš broj posjete bojim se da će ovakva odluka doprinijeti istoj negativno. Već su pobrojani mnogi razlozi od onih starijih preko onih koji se premišljaju do zadnje do onih koji dolaze iz daleka. Također, većina društva još nije spremna na e-commerce bilo kakve vrste.
Helem, na jednom od posljednjih reel-ova na našem IG-u čuje se Zekić kako proziva nekog Luku, da nije neko novi tu? Ovdje se već spominjao Štor. Možda je i on došao za Gojkom.
Ali kad kaže ko da gol ja radim sklekove.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!