Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad ce ti superstari stici u Sarajevo? Najavljivali se Benkovic, Milicevic, Orsic i Katai, a evo jos nista...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Pa mogao si bar jednog koji se zaista najavio spomenuti. Niko od tih sto si nabrojao se nije povezivao sa Sarajevom.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:31Kad ce ti superstari stici u Sarajevo? Najavljivali se Benkovic, Milicevic, Orsic i Katai, a evo jos nista...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Mislis vi najavljivali19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:31Kad ce ti superstari stici u Sarajevo? Najavljivali se Benkovic, Milicevic, Orsic i Katai, a evo jos nista...

-
- Kontakt:
Navedeni su se spominjali na forumu, cak je neko pisao da je ponuda bila za Kataiajurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:34Pa mogao si bar jednog koji se zaista najavio spomenuti. Niko od tih sto si nabrojao se nije povezivao sa Sarajevom.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:31Kad ce ti superstari stici u Sarajevo? Najavljivali se Benkovic, Milicevic, Orsic i Katai, a evo jos nista...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Vidis da se gasimo , sve sto valja nam otišlo, Renan raskinuo , koga ćemo mi dovesti budi objektivan. Da je konto ko dolazit došao bi do sad.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:40Navedeni su se spominjali na forumu, cak je neko pisao da je ponuda bila za Kataiajurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:34Pa mogao si bar jednog koji se zaista najavio spomenuti. Niko od tih sto si nabrojao se nije povezivao sa Sarajevom.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:31Kad ce ti superstari stici u Sarajevo? Najavljivali se Benkovic, Milicevic, Orsic i Katai, a evo jos nista...
jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:44Vidis da se gasimo , sve sto valja nam otišlo, Renan raskinuo , koga ćemo mi dovesti budi objektivan. Da je konto ko dolazit došao bi do sad.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:40Navedeni su se spominjali na forumu, cak je neko pisao da je ponuda bila za Kataiajurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:34
Pa mogao si bar jednog koji se zaista najavio spomenuti. Niko od tih sto si nabrojao se nije povezivao sa Sarajevom.
Ja da sam Mirvic ne bih nista ni dovodio
Imate vec dobar tim, samo neke juniore dodat i to je to
Trebate isto Zrinjski uraditi samo prekriziti one dovedene sto ne igraju i to je to
Oni opet jacaju i jaci su nego sto su bili Bilbija se vraca, a Nardin ostaje vjerovatno
Otisli im samo oni sto nisu igrali
Realno liga je prejaka sad i ne sjecam se kad je jaca bila imas 4,5 klubova bas jakih za nase uslove koji bi mogli sad igrati prvu ligu “Ex Yu”
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Inače ovi sa foruma vode transfer politiku u klubu.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:40Navedeni su se spominjali na forumu, cak je neko pisao da je ponuda bila za Kataiajurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:34Pa mogao si bar jednog koji se zaista najavio spomenuti. Niko od tih sto si nabrojao se nije povezivao sa Sarajevom.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:31Kad ce ti superstari stici u Sarajevo? Najavljivali se Benkovic, Milicevic, Orsic i Katai, a evo jos nista...

-
- Kontakt:
Može li jedno pitanje za Nodija ili Vendetu jer eto pričamo o pojačanjima. Svejdoci smo da se piše po forumima da su ova dva brazilca produkt serioznog skautiranja (3 mjeseca se skautirali) pa onako jer ne kontam kako niko od vas to pitanje ne postavi ovaj Vini nije od marta odigrao utakmicu i na to odigrao 321 minutu za godinu dana , a ovog Simonija da ne govorim. Pa pitanje bi bilo gdje ste ih skautirali ? Mislim jel tako da je to logično , moraju negdje igrati da ih vi skautirate ili kako kod vas ide to skautiranje ?
Drugo pitanje Odinaka, Al Jaber, dva Brazilca a zapisnik trpi 3 stranca ? I to malo čudno , jel to ide lagani u Nant za 4,2 mil eura, nešto ste mi utanjili s tim.
Dakle ako sumiramo otišao vam je top igrač u konkurenta Hiros
Otišao je Karić kojem ste ovdje predvidjeli reprezentativnu karijeru
I ako ode lagani onda 2 top igrača , slabiji 50%
A došli Brazilci koje ste skautirali kad su igrali picigina jer drugog objašnjenja nema, i hajmo reci dva perspektivna momka.
Jeste li vi zadovoljni ? A vidim da jeste piše se o ozbiljnom radu nekakvom. I sve na vrijeme ovo ono. Meni se čini da ćete vi uci slabiji u ovu godinu nego prošlu.
Drugo pitanje Odinaka, Al Jaber, dva Brazilca a zapisnik trpi 3 stranca ? I to malo čudno , jel to ide lagani u Nant za 4,2 mil eura, nešto ste mi utanjili s tim.
A došli Brazilci koje ste skautirali kad su igrali picigina jer drugog objašnjenja nema, i hajmo reci dva perspektivna momka.
Jeste li vi zadovoljni ? A vidim da jeste piše se o ozbiljnom radu nekakvom. I sve na vrijeme ovo ono. Meni se čini da ćete vi uci slabiji u ovu godinu nego prošlu.
jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:02Može li jedno pitanje za Nodija ili Vendetu jer eto pričamo o pojačanjima. Svejdoci smo da se piše po forumima da su ova dva brazilca produkt serioznog skautiranja (3 mjeseca se skautirali) pa onako jer ne kontam kako niko od vas to pitanje ne postavi ovaj Vini nije od marta odigrao utakmicu i na to odigrao 321 minutu za godinu dana , a ovog Simonija da ne govorim. Pa pitanje bi bilo gdje ste ih skautirali ? Mislim jel tako da je to logično , moraju negdje igrati da ih vi skautirate ili kako kod vas ide to skautiranje ?
Jaber ode ceka se samo da izabere klub
Ti brazilci su ok za nasih uslova
Coric bi se prvi zalio
Neki dan je bio Dario Srna direktor Shakhtara koji ima milion skauta po Brazilu
Sigurno i od njih da smo dobili koji rijec
Vidjet cemo cv vise nista ne znaci kad dolazis u nasu ligu
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Legitimni izvori19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:40Navedeni su se spominjali na forumu, cak je neko pisao da je ponuda bila za Kataiajurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:34Pa mogao si bar jednog koji se zaista najavio spomenuti. Niko od tih sto si nabrojao se nije povezivao sa Sarajevom.19vendetta87 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 15:31Kad ce ti superstari stici u Sarajevo? Najavljivali se Benkovic, Milicevic, Orsic i Katai, a evo jos nista...
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Kako znate da su ok ? Nisu ljudi odigrali ništa u karijeri ? Gdje ih je ko gledao ? Kad ? I ako ih je gledao to je moglo bit prije 2 godineNoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:07jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:02Može li jedno pitanje za Nodija ili Vendetu jer eto pričamo o pojačanjima. Svejdoci smo da se piše po forumima da su ova dva brazilca produkt serioznog skautiranja (3 mjeseca se skautirali) pa onako jer ne kontam kako niko od vas to pitanje ne postavi ovaj Vini nije od marta odigrao utakmicu i na to odigrao 321 minutu za godinu dana , a ovog Simonija da ne govorim. Pa pitanje bi bilo gdje ste ih skautirali ? Mislim jel tako da je to logično , moraju negdje igrati da ih vi skautirate ili kako kod vas ide to skautiranje ?
Coric bi se prvi zalio
Slažeš li se da ti skauti Shakhtara moraju vidjet igrača da bi ga skautirali na utakmici ? Ovi nisu igrali utakmice ? Gdje su ih gledali ? Kad se to desilo ?
Jel znas šta znaci skautirati ? Pratiti nekog duži vremenski period kako igra. Ključna riječ igra, ne možeš nekog na klupi skautirati, šta dobro se zavali u naslonjač , može ? Ili koji je kriterij.
Ovaj jedan promijeni 4-5 klubova svake godine, po 3 mjeseca bude u klubu , ne odigra ništa i to klub 6 rangova ispod naše lige. Fkt eto ne kontam gdje su skautirali i kako
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 17 jan 2025, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:10Kako znate da su ok ? Nisu ljudi odigrali ništa u karijeri ? Gdje ih je ko gledao ? Kad ? Iako ih je gledao to je moglo bit prije 2 godineNoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:07jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:02Može li jedno pitanje za Nodija ili Vendetu jer eto pričamo o pojačanjima. Svejdoci smo da se piše po forumima da su ova dva brazilca produkt serioznog skautiranja (3 mjeseca se skautirali) pa onako jer ne kontam kako niko od vas to pitanje ne postavi ovaj Vini nije od marta odigrao utakmicu i na to odigrao 321 minutu za godinu dana , a ovog Simonija da ne govorim. Pa pitanje bi bilo gdje ste ih skautirali ? Mislim jel tako da je to logično , moraju negdje igrati da ih vi skautirate ili kako kod vas ide to skautiranje ?
Coric bi se prvi zalio
Slažeš li se da ti skauti Shakhtara moraju vidjet igrača da bi ga skautirali na utakmici ? Ovi nisu igrali utakmice ? Gdje su ih gledali ? Kad se to desilo ?
Jel znas šta znaci skautirati ? Pratiti nekog duži vremenski period kako igra. Ključna riječ igra, ne možeš nekog na klupi skautirati, šta dobro se zavali u naslonjač , može ? Ili koji je kriterij.
Evo ko su Jaber i Santos bili kad su dosli u Zeljeznicar
Niko i nista realno junior Dinama i malac iz Rudara
Tako ce biti i s ovima
Da nisu ok Coric bi doveo neku djecu iz BiH koju zna umjesto ove dvojice stranaca
Ne znamo mi nista navijaci da budem iskreno, ali vjerujemo Coricu i Rahimicu
Oni su tri levela digli Zeljeznicar iznad sto se tice svega
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2025, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- svrakino1921
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Što se tiče Brazilaca, imat će poprilično malu platu, ne moramo plaćati trening kompenzaciju i ne dolaze kao prve opcije, na tim pozicijama imamo po nekoliko igrača i ako se pokažu dobro onda odlično, ako se ne pokažu, postoje ljudi koji će biti odgovorni, ali im treba vjerovati jer se ispostavilo da su na ljeto sa skoro svim igračima pogodili.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:02Može li jedno pitanje za Nodija ili Vendetu jer eto pričamo o pojačanjima. Svejdoci smo da se piše po forumima da su ova dva brazilca produkt serioznog skautiranja (3 mjeseca se skautirali) pa onako jer ne kontam kako niko od vas to pitanje ne postavi ovaj Vini nije od marta odigrao utakmicu i na to odigrao 321 minutu za godinu dana , a ovog Simonija da ne govorim. Pa pitanje bi bilo gdje ste ih skautirali ? Mislim jel tako da je to logično , moraju negdje igrati da ih vi skautirate ili kako kod vas ide to skautiranje ?
Radi se na tome da Leo ne bude stranac, mislim da će se moći voditi kao Italijan.
Otišao je Karić koji nije započeo niti jednu utakmicu ove sezone od prve minute.
Otišao je Hiroš koji je nakon septembarskog derbija do kraja polusezone započeo samo 2 utakmice.
U posljednjih 6 mečeva Željezničara klub je zabilježio 5 pobjeda, a Amer je u njima sakupio ukupno 59 minuta na terenu.
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
Neko te lozi ozbiljno.
Da bi igrač bio skautiran mora negdje igrati
Evo ti samo podatak za ovog Vinija ovog XO
Frajer je u 2023 imao 4 kluba
U 2024 još 2 i sad vi
Dakle 7 klubova u 2 godine
Rangovi takmičenja da te Bog sačuva , tipa ko liga Novog Sarajeva, amaterski fudbal.
Ne znam kako su došli ali provjereno i 100% sigurno niko ih nije skautirao ni vi ni Srna ni bilo ko drugi. Jer za to nisu postojali uslovi uopste.
Mislim uvijek tako nešto branite a ovo prodavanje muda pod bubrege žestoko. Ne kontam.
Da bi igrač bio skautiran mora negdje igrati
Evo ti samo podatak za ovog Vinija ovog XO
Frajer je u 2023 imao 4 kluba
U 2024 još 2 i sad vi
Dakle 7 klubova u 2 godine
Rangovi takmičenja da te Bog sačuva , tipa ko liga Novog Sarajeva, amaterski fudbal.
Ne znam kako su došli ali provjereno i 100% sigurno niko ih nije skautirao ni vi ni Srna ni bilo ko drugi. Jer za to nisu postojali uslovi uopste.
Mislim uvijek tako nešto branite a ovo prodavanje muda pod bubrege žestoko. Ne kontam.
-
- Kontakt:
Iz naseg iskustva znam da smo se puno puta opekli sa brazilcima tako da ne ocekujte puno jer ih sigurno niko nije skautirao vas.Teren je jedino mjerilo za svakog igraca ali moje misljenje da ce ovi efikasno odletiti nazad.Vrlo izvjesno da je šema neka u pitanjuNoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:07jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:02Može li jedno pitanje za Nodija ili Vendetu jer eto pričamo o pojačanjima. Svejdoci smo da se piše po forumima da su ova dva brazilca produkt serioznog skautiranja (3 mjeseca se skautirali) pa onako jer ne kontam kako niko od vas to pitanje ne postavi ovaj Vini nije od marta odigrao utakmicu i na to odigrao 321 minutu za godinu dana , a ovog Simonija da ne govorim. Pa pitanje bi bilo gdje ste ih skautirali ? Mislim jel tako da je to logično , moraju negdje igrati da ih vi skautirate ili kako kod vas ide to skautiranje ?
Coric bi se prvi zalio
Vi ste i za onog Alisona pisali da je 3 levela iznad Santosa,frajer se obrukao zesce
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
simoni ima i talijanske papire, koliko znam, dakle trebao bi se voditi kao eu igrac.jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:02Drugo pitanje Odinaka, Al Jaber, dva Brazilca a zapisnik trpi 3 stranca ?
sto se tice ovih brazilaca, ja sam skeptican i imam jako niska ocekivanja.
ovo ostalo, ne znam sto si zapeo za hirosa toliko. kvalitet ima, ali s glavom nije dobar. ucinak je imao nikakav, osim po raznim ilidzanskim ugostiteljskim objektima. odigrao dobro dva derbija, ostalo tu i tamo. karic je **** kao igrac i problem za svlacionicu, drugi par cipela je sto navijaci vole kad je neko "borben"
po meni rokade hiros > sosic i karic > lagumdzija su odlicni potezi. novi ugovori okosnici ekipe su jos bolji. coric i rahimic rade objektivno dobar posao.
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 17 jan 2025, 16:23, ukupno mijenjano 2 puta.
- svrakino1921
- Kontakt:
Pozz dobri moj komsho
Dok me pozdravljaš sigurno si skontao da si pogriješio prema meni na temi eurobasket
Tacno ali sad su tu Coric i Rahimic kojima svi vjeruju, kao i sadasnjoj pravi klubaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:20Iz naseg iskustva znam da smo se puno puta opekli sa brazilcima tako da ne ocekujte puno jer ih sigurno niko nije skautirao vas.Teren je jedino mjerilo za svakog igraca ali moje misljenje da ce ovi efikasno odletiti nazad.Vrlo izvjesno da je šema neka u pitanjuNoDi80 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:07jurisicduska je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:02Može li jedno pitanje za Nodija ili Vendetu jer eto pričamo o pojačanjima. Svejdoci smo da se piše po forumima da su ova dva brazilca produkt serioznog skautiranja (3 mjeseca se skautirali) pa onako jer ne kontam kako niko od vas to pitanje ne postavi ovaj Vini nije od marta odigrao utakmicu i na to odigrao 321 minutu za godinu dana , a ovog Simonija da ne govorim. Pa pitanje bi bilo gdje ste ih skautirali ? Mislim jel tako da je to logično , moraju negdje igrati da ih vi skautirate ili kako kod vas ide to skautiranje ?
Coric bi se prvi zalio
Vi ste i za onog Alisona pisali da je 3 levela iznad Santosa,frajer se obrukao zesce
Mislim ovdje dodju igraci iz trece hnl i bude medju najboljima, a da ne mogu to neki brazilci iz nizih rangova
Pa sad da je to bitno Peneranda bi po cv trebao biti najbolji igrac u historiji lige, a oni ni u fks nije bio ni blizu najbolji
Ja i zaboravio sam ovaj jedan ima eu papire (napisao je brat gore), sto znaci i da Jaber ostane oni mogu igrati
Vidjet cemo to za Allysona je tacno, ali danas sve drugi ljudi koji ektra rade posao u Zeljeznicaru
Nama je svakako najvece pojacanje Sosic i od njega se najvise ocekuje, a brazilci ako budu dobri ekstra i to
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 17 jan 2025, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Pa nisu ih ni Coric ni Rahimic gledali nisi ljudi igrali , stvarno nemoguce nekad razgovarati.
Evo vjerujem i ja Coricu i Rahimicu , oni znaju o ovim Brazilcima ko ti i ja .
Evo vjerujem i ja Coricu i Rahimicu , oni znaju o ovim Brazilcima ko ti i ja .