Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imaju obraza reći da nisu režimski klub, sve su dobili na guzove i tako nastavljaju
Gdje nam je Virto, da objasni ove željkanove poteze sa savezom ?guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih
https://fak.tor.ba/sport/fudbal/izabran ... ora/208683
Jel vas stid imalo zeljkanovci ili ima opravdanje i za ovo ?
Njega sam objeručke neki dan sahranio. Tad mu se gubi svaki trag.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:57Gdje nam je Virto, da objasni ove željkanove poteze sa savezom ?guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih
Barem je pošten pa kad se izofirao, nestao je sa foruma. To mu se mora priznati.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
To se oni bore kroz institucije.
To su poštenjačine kakvih nema.
To su poštenjačine kakvih nema.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Shategabri
- Kontakt:
Znaš da sam tražio halalasvrakino1921 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 16:22
Pozz dobri moj komsho
Dok me pozdravljaš sigurno si skontao da si pogriješio prema meni na temi eurobasket

Koševo Zapad
Dal naša llahija Varešanvić ozbiljno razmišlja da dodje u Borac jer se pravi ekipa za LP a što da ne i za samu zavrsnicu Konferencijske lige.
Koga ces ti sahranit glupko. Virto je za vas idiote institucija. Pozdrav od pravih pitara seljacicuPendulum je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:59Njega sam objeručke neki dan sahranio. Tad mu se gubi svaki trag.fks74 je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:57Gdje nam je Virto, da objasni ove željkanove poteze sa savezom ?guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih
Barem je pošten pa kad se izofirao, nestao je sa foruma. To mu se mora priznati.![]()
![]()
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- egocentrik
- Kontakt:
zamisli koliko moras biti opsjednut komsijama da napravis lazni račun..
marginalizovani mali strumf jtfup
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Frajer napiše neki odgovor, stavi deset smajlija i onda taj retardirani odgovor (ali zaista retardiran) doživljava kao neki veliki uspjeh. Niti mu ko odgovori, niko ne obrati pažnju na te infantilne nebuloze.
Svaki dan se iznova i iznenadim kolike sam komplekse ovdje nabio. Golemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najgori su domaći izdajnici ( peta kolona ) 

Zeljo se sprema 

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- OldTownDistrict
- Kontakt:
‘Virto institucija’ od ‘pravih pitara’

Nisam u zivotu nesto ofirnije i gluplje procitao

....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Ja sam detektor za te plave ublehe,odma to preventivno cim se javio na nas forum sam poslao u 3 pm, al da se sultan sta ne naljuti.OldTownDistrict je napisao/la: ↑18 jan 2025, 12:42‘Virto institucija’ od ‘pravih pitara’![]()
Nisam u zivotu nesto ofirnije i gluplje procitaocestitam
Kako nije, sad kad si nas prozvao zapitali smo se neke stvari.guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih

Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Ja samo ne znam sto je npr Ibrakovic kvalitetniji od ovih?Pablo11 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 15:46Kako nije, sad kad si nas prozvao zapitali smo se neke stvari.guadalupe je napisao/la: ↑17 jan 2025, 21:32Al kakva go.vna i lopovi. Gledaj ekipe Colpa mladji i stariji, Kapo, Brkovic, sin od Brkovica kojeg je Vico zappslio u savez :bih
Jel vas stid imalo zeljkanovci ili ima opravdanje i za ovo ?![]()
-
- Kontakt:
Ovakvu britkost uma jednostavno ne mozes da ne primjetis! Vrijedi zapamtiti!
„Infantilne nebuloze“

„Infantilne nebuloze“

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Kako izgleda, umjesto da igra s Ronaldom u Al-Naseru, najbolji veznjak u BiH i reprezentativac Saudijske Arabije mogao bi do daljnjega trčati krugove s Željinom juniorskom ekipom."ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 jan 2025, 20:12svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 19:01PSV heeft interesse in Abdulmalik Al-Jaber van het Bosnische FK Zeljeznicar. De twintigjarige middenvelder is een van de uitblinkers in de Bosnische competitie en heeft volgens TEAMTalk meerdere ijzers in het vuur. Al-Jaber zou zelfs al in contact staan met Toulouse om een eventuele overstap naar Ligue 1 te bespreken.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 18:49Bitka za Al Jaberov potpis: Uključio se i velikan, Francuzi pritišću, Swansea sve pratisvrakino1921 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 21:34Toulouse pokazao interes
Ugledni L'Equipe tvrdi: Naredna stanica Abdulmalika Al-Jabera je francuska Ligue 1!svrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 07:23Saudijci tvrde: Al-Jaber na korak od Al-Nassra, iz Željezničara odlazi kod Ronalda?
Abdulmalik Al-Jaber (20) otputovao je danas na potpis ugovora sa Al-Nassrom, tvrde mediji iz Saudijske Arabije, a trebao bi to biti jedan od najvećih transfera ikada iz Wwin lige Bosne i Hercegovine.
Kako piše saudijska verzija portala Goal.com, Al-Jaber će se sutra pojaviti na ljekarskim pregledima u Al-Nassru, a ako sve prođe kako je planirano, nakon pregleda će uslijediti potpis četverogodišnjeg ugovora.
O transferu Željezničara pisale su i novine Al-Youm, koje su otkrile da su se za potpis Al-Jabera s Al-Nassrom borili i drugi saudijski velikani poput Al-Ittihada i Al-Hilala.
Nakon potpisa četverogodišnjeg ugovora s Al-Nassrom, mladi vezni nogometaš bit će vraćen na posudbu u Željezničar do kraja aktuelne sezone.
Podsjećamo, za Al-Nassr nastupa Cristiano Ronaldo, ali i druge zvijezde poput Sadija Manea i Aymerica Laportea.15 dana bez terapije nekome je vjecnost. Ima ovdje jos postova ali su preplavljeni slikama popust qpr, rostova itd.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:01Momčići
Ode nam Al Jaber sa Zlatibora na Marakanu
Jaaoooo
Posljedice rata.

....sve drugo će proći!
Treba nam peticija da se njemu i nodiju zabrani pisanje na ovoj temi. Blokirani su mi, ali svejedno mi izbaci njihove nebuloze kad ih neko citira.OldTownDistrict je napisao/la: ↑18 jan 2025, 16:02"Kako izgleda, umjesto da igra s Ronaldom u Al-Naseru, najbolji veznjak u BiH i reprezentativac Saudijske Arabije mogao bi do daljnjega trčati krugove s Željinom juniorskom ekipom."ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 jan 2025, 20:12svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 19:01PSV heeft interesse in Abdulmalik Al-Jaber van het Bosnische FK Zeljeznicar. De twintigjarige middenvelder is een van de uitblinkers in de Bosnische competitie en heeft volgens TEAMTalk meerdere ijzers in het vuur. Al-Jaber zou zelfs al in contact staan met Toulouse om een eventuele overstap naar Ligue 1 te bespreken.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 18:49Bitka za Al Jaberov potpis: Uključio se i velikan, Francuzi pritišću, Swansea sve pratisvrakino1921 je napisao/la: ↑23 dec 2024, 21:34Toulouse pokazao interes
Ugledni L'Equipe tvrdi: Naredna stanica Abdulmalika Al-Jabera je francuska Ligue 1!svrakino1921 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 07:23Saudijci tvrde: Al-Jaber na korak od Al-Nassra, iz Željezničara odlazi kod Ronalda?
Abdulmalik Al-Jaber (20) otputovao je danas na potpis ugovora sa Al-Nassrom, tvrde mediji iz Saudijske Arabije, a trebao bi to biti jedan od najvećih transfera ikada iz Wwin lige Bosne i Hercegovine.
Kako piše saudijska verzija portala Goal.com, Al-Jaber će se sutra pojaviti na ljekarskim pregledima u Al-Nassru, a ako sve prođe kako je planirano, nakon pregleda će uslijediti potpis četverogodišnjeg ugovora.
O transferu Željezničara pisale su i novine Al-Youm, koje su otkrile da su se za potpis Al-Jabera s Al-Nassrom borili i drugi saudijski velikani poput Al-Ittihada i Al-Hilala.
Nakon potpisa četverogodišnjeg ugovora s Al-Nassrom, mladi vezni nogometaš bit će vraćen na posudbu u Željezničar do kraja aktuelne sezone.
Podsjećamo, za Al-Nassr nastupa Cristiano Ronaldo, ali i druge zvijezde poput Sadija Manea i Aymerica Laportea.15 dana bez terapije nekome je vjecnost. Ima ovdje jos postova ali su preplavljeni slikama popust qpr, rostova itd.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jul 2024, 17:01Momčići
Ode nam Al Jaber sa Zlatibora na Marakanu
Jaaoooo
Posljedice rata.
![]()
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Bao bog da im na nos izađe svaka marka za koju su se prodali, izdajnici se udružili sa negatorima države a država im daje milione budžetskih novaca. 

Možeš da mi se sagneš. Institucija ti je popišana par stranica unazad.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48