AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Gledajući ove najave i sastav , mogu samo primjetiti da ovo nije Allegriev izbor .
Mislim da je ovo više Berlusconiev sastav , čuj Ambrosini u prvih 11 (uz sav respect ) , Boateng na krilu , a momak apsolutno ništa nije ove sezone odigrao na toj poziciji .
Tek u zadnjih par tekmi kad je bio na poziciji veznog , je pokazivao znakove "života" i bilo je neke koristi od njega .
I don't like this .
Mislim da je ovo više Berlusconiev sastav , čuj Ambrosini u prvih 11 (uz sav respect ) , Boateng na krilu , a momak apsolutno ništa nije ove sezone odigrao na toj poziciji .
Tek u zadnjih par tekmi kad je bio na poziciji veznog , je pokazivao znakove "života" i bilo je neke koristi od njega .
I don't like this .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Iskreno i ja sam razocaran sto je Ambro tu i sto je Boateng desno
Tonight's banner La Storia Siamo Noi + Herbert Kilpin

Bez sumnje ce atmosfera biti paklena
Tonight's banner La Storia Siamo Noi + Herbert Kilpin

Bez sumnje ce atmosfera biti paklena
ma ima još do sastava ekipa, evo Nocerino je najavljen a sad vele da neće igrati zbog povrede
čekamo 20h za neke zvanične podatke
večeras bi KPB trebao da jede, sjetimo se njegovih ponajboljih partija u Milanu, upravo protiv Barce
ja ne sumnjam da im možemo dati gol-dva, ali koliko oni mogu nama - e to nisam siguran
čekamo 20h za neke zvanične podatke
večeras bi KPB trebao da jede, sjetimo se njegovih ponajboljih partija u Milanu, upravo protiv Barce
ja ne sumnjam da im možemo dati gol-dva, ali koliko oni mogu nama - e to nisam siguran
Undici stelle - ACM 1899
- francobaresi
- Kontakt:
Ok je recimo što žrtvuje De Sciglia , za Abatea . Ipak "žućo" ima već dosta ovakvih utakmica , igrao je protiv Barce ,Reala , Uniteda , Arsenala itd itd ..
Možda je ok i što još uvijek "prebalavi" Niang ostaje na klupi , ali umjesto njega je onda trebao Bojan , a ne Prince .
Ali čim vidim Ambra u prvih 11 , znam da će i prva izmjena biti oko 55-60 minute , jer kapiten ne može previše dugo igrati na ovom nivou .
P.S Sretna 27 godišnjica našem predsjedniku . Kakav god da je , naš je . 20.02.1986-20.02.2013.

Možda je ok i što još uvijek "prebalavi" Niang ostaje na klupi , ali umjesto njega je onda trebao Bojan , a ne Prince .
Ali čim vidim Ambra u prvih 11 , znam da će i prva izmjena biti oko 55-60 minute , jer kapiten ne može previše dugo igrati na ovom nivou .
P.S Sretna 27 godišnjica našem predsjedniku . Kakav god da je , naš je . 20.02.1986-20.02.2013.

Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 20 feb 2013, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Mislim da se Allegriju jos mota od prosle godine kada je protiv Arsenala postavio 4-3-3 pa nas ljudi razbili, umalo i izbacili..ovo moze biti 4-3-1-2..pa cak i 4-5-1. Uvijek sam bio za Amrbrosinija, ali mislim da je to greska veceras jer on ne moze drzati i pratiti tempo. Stvarno čudno sto Flamini ne igra, mozda se Allegriji boji njegovih nekad ne promisljenih startova i nekog crvenog kartona. Pazzinija nikada nesto nisam simpatisao, ali vjerujem da bi mogao veceras da razbije njihove stopere (ako nista zbog činjenice da nije dugo igrao). Sve u svemu, formacije ostavljam onim kretenima sa OBN-a, mene jedino interesuje SRCE NA TEREN! Doduse, zanimat će me dal se Abate moze nosi sa Iniestom i Albom? Za Constanta me nije strah, Pedro bi mu mogao jedino kroz noge pobjeći..ili ipak ne
Forza MILAN!! SEMPRE CON VOI!!!
Forza MILAN!! SEMPRE CON VOI!!!
- AndreaAgnelli
- Kontakt:
Večras Milan pobjeđuje bez primljenog gola za miran revanš na Nou Campu.

- francobaresi
- Kontakt:
Ne znam ni na kojem programu da gledam tekmu , na OBN-u komentatori su zanimljivi ali dosta neprofesionalni .
Na HRT-u je nešto bolja situacija , iako Željko Vela više nije tu .
Dok je on bio na HRT-u svaki prijenos mi je bio zanimljiv .
Na HRT-u je nešto bolja situacija , iako Željko Vela više nije tu .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
francobaresi je napisao/la:Ne znam ni na kojem programu da gledam tekmu , na OBN-u komentatori su zanimljivi ali dosta neprofesionalni .![]()
Na HRT-u je nešto bolja situacija , iako Željko Vela više nije tu .Dok je on bio na HRT-u svaki prijenos mi je bio zanimljiv .
Losi su i na OBN i na HRT zato ja gledam na digitalnoj i imam engleske komentatore talijanske i spanske uzivancija
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Jbg digitalnu sam uspio pokvariti .
Najvjerovatnije onda HRT , iako me ponekad iznerviraju svojim dezinformacijama , imam osjećaj da komentatori ne bi znali ni nabrojati prvih 11 nekiha ekipa , da prije toga malo ne proguglaju malo .
Najvjerovatnije onda HRT , iako me ponekad iznerviraju svojim dezinformacijama , imam osjećaj da komentatori ne bi znali ni nabrojati prvih 11 nekiha ekipa , da prije toga malo ne proguglaju malo .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- LegendKiller
- Kontakt:
SKY Sport i lagano sve utakmice možes pratiti, mada veceras sigurno nece biti prebacivanja na drugu utakmicu a iskreno i neznam ko je druga utakmica!
Ja cu sa Bismilom, igraci neka se krste i lagano idemo jesti malu katalnosku djecu!
PS Neutralni88 javi se, javi se, javi se...
Ja cu sa Bismilom, igraci neka se krste i lagano idemo jesti malu katalnosku djecu!
PS Neutralni88 javi se, javi se, javi se...
francobaresi je napisao/la:Ne znam ni na kojem programu da gledam tekmu , na OBN-u komentatori su zanimljivi ali dosta neprofesionalni .![]()
Na HRT-u je nešto bolja situacija , iako Željko Vela više nije tu .Dok je on bio na HRT-u svaki prijenos mi je bio zanimljiv .
Najjaci su na OBU proslu srijedu Ronaldo fula u 88 minuti samo cujes ŠTETAAAAA hahahah bas pristrasno navijanje
ma gledati na obn-u jasta ba. da se ismijem malo onim degenima. jos ce tu biti adrijana uh boli glava, jos kad se zna da gotivi barcu da vidim kako ce joj biti kad faraon klepi po usima 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Novak Djokovic
Hello my friends! Such an exciting day for me today! On my way to Dubai i'm making a very important stop: MILANO!!! Tonight is the Champions league and we play vs Barcelona on San Siro. I'm sure it will be spectacular and i'll be there chearing for Rossoneri
Večeras će i jedan veliki ROSSONERO biti na San Siru ! Forza Milan i Forza Nole !
Hello my friends! Such an exciting day for me today! On my way to Dubai i'm making a very important stop: MILANO!!! Tonight is the Champions league and we play vs Barcelona on San Siro. I'm sure it will be spectacular and i'll be there chearing for Rossoneri
Večeras će i jedan veliki ROSSONERO biti na San Siru ! Forza Milan i Forza Nole !
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
Milan ne igra 4-3-3 !
Milan igra 4-3-2-1 !!
Osjecam se ko da je sudnji dan
Milan igra 4-3-2-1 !!
Osjecam se ko da je sudnji dan
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Sad dalo bi se diskutovati u kojoj formaciji igra Milan bio to 4-3-3 ili 4-3-2-1 ,a jos je bitno i dodati ako Milan pocne s ovom formacijom lahko je to trasformisati u 4-3-1-2
Jos samo da napomenem da Nocerino i Flamini i Robinho uopste nisu pozvani za vecerasnju tekmu zbog problema s povredama
Jos samo da napomenem da Nocerino i Flamini i Robinho uopste nisu pozvani za vecerasnju tekmu zbog problema s povredama
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Cautinho
- Kontakt:
Moze li spisak pozvanih?meho-medo je napisao/la:Sad dalo bi se diskutovati u kojoj formaciji igra Milan bio to 4-3-3 ili 4-3-2-1 ,a jos je bitno i dodati ako Milan pocne s ovom formacijom lahko je to trasformisati u 4-3-1-2![]()
Keep walking.
Evo gaCautinho je napisao/la:Moze li spisak pozvanih?meho-medo je napisao/la:Sad dalo bi se diskutovati u kojoj formaciji igra Milan bio to 4-3-3 ili 4-3-2-1 ,a jos je bitno i dodati ako Milan pocne s ovom formacijom lahko je to trasformisati u 4-3-1-2![]()
Goalkeepers: Abbiati, Amelia, Gabriel.
Defenders: Abate, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata.
Midfielders: Ambrosini, Boateng, Constant, Cristante (no. 36), Montolivo, Muntari, Traoré.
Strikers: Bojan, El Shaarawy, Niang, Pazzini.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Grat moments are born from grat opportunity. And that's what you have here tonight,boys..
That's what you've earned here,tonight. One game. If we played 'em ten times,they might win nine.
But,not this game. Not tonight. And you meant to be here tonight. You were born to be players - every one of you.
Tonight, we will face them and we shut them down becouse we can!.
Tonight,we are the gratest team in the world... This is your time...
[youtube][/youtube]
A kako me nabrije jbt,treba nasim igracima pred tekmu pustit ovaj klip
That's what you've earned here,tonight. One game. If we played 'em ten times,they might win nine.
But,not this game. Not tonight. And you meant to be here tonight. You were born to be players - every one of you.
Tonight, we will face them and we shut them down becouse we can!.
Tonight,we are the gratest team in the world... This is your time...
[youtube][/youtube]
A kako me nabrije jbt,treba nasim igracima pred tekmu pustit ovaj klip
- AmiciDiNessuno
- Kontakt:
AndreaAgnelli je napisao/la:Večras Milan pobjeđuje bez primljenog gola za miran revanš na Nou Campu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.