Rekli mi.
Bolje mi ovdje znamo nego on lično da l može ili ne
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Rekli mi.
Ne, igrali su sa 4 klasična stopera nazad samo što su se pomjerali bočno zavisno od situacije i onda uvjek trojica ostajala pozadi. Ako si gledao vidio si kako se Ademi kretao uvjek prema naprijed kroz sredinu a jedan od stopera koji je bio bočno pomagao Mišiću i zatvaro taj dio a zatim Baturina išao lijevo sa Pjacom. Sve što su napravili bilo je preko ljeve strane jer su stvarali višak a ovamo Stojković nije imao 3 lopte.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:12Igraju kao mi sa 3 stopera tj igraju formaciju kao mi,znam ja sta igra Baturina,Stojkovic i Sandro kao kod nas Guli i Turkes.AVNOJ je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:27Ne bih se baš složio, nit je Pjaca bek niti Baturina napadač, Sandro igra sam centralno dok iza njega igraju Stojković, Baturina i Pjaca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:54
Evo gledam Dinamo i igraju formaciju kao mi,imaju isti,identican problem,Sandro Kulenovic na terenu duplo gore izgleda od Turkesa,gubi se u ovom sistemu totalno,nemoze nista da pogodi.
Dobro to su nijanse,po tome i mi igramo sa 4 stopera jer Jovic bude na beku. Ko im je igrao cetvrtog stopera? Igrali su 3-5-2 gdje im je Kulenovic konstantno bolna tacka.AVNOJ je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:25Ne, igrali su sa 4 klasična stopera nazad samo što su se pomjerali bočno zavisno od situacije i onda uvjek trojica ostajala pozadi. Ako si gledao vidio si kako se Ademi kretao uvjek prema naprijed kroz sredinu a jedan od stopera koji je bio bočno pomagao Mišiću i zatvaro taj dio a zatim Baturina išao lijevo sa Pjacom. Sve što su napravili bilo je preko ljeve strane jer su stvarali višak a ovamo Stojković nije imao 3 lopte.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:12Igraju kao mi sa 3 stopera tj igraju formaciju kao mi,znam ja sta igra Baturina,Stojkovic i Sandro kao kod nas Guli i Turkes.
Zekic traži 9 robusnog centarfora . Koji može zadržati loptu i koji je opasan u 16 metara.
Ne tražimo Levandovskog . Nego recimo nešto kao Nardin ,Ahmetovic ,Koljic, tak nešto.
Ma sve pet, ali smo i od Turkesa ocekivali da je to to, ali on trpa samo u sistemu gdje ima dobra krila, npr u Zrinjskom bi razvaljivo ko i Nardin.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:40Zekic traži 9 robusnog centarfora . Koji može zadržati loptu i koji je opasan u 16 metara.
Pa nije Turkes taj robusni špic . On mi je više tehnika ,što dodje da pospremi . Ne cinimi se neko ko voli duel igru ,skok ,hrvanje s odbranom . On i Nardin su mi totalno različiti napadači.Pena je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:56Ma sve pet, ali smo i od Turkesa ocekivali da je to to, ali on trpa samo u sistemu gdje ima dobra krila, npr u Zrinjskom bi razvaljivo ko i Nardin.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:40Zekic traži 9 robusnog centarfora . Koji može zadržati loptu i koji je opasan u 16 metara.
Upravu si.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2025, 00:01Pa nije Turkes taj robusni špic . On mi je više tehnika ,što dodje da pospremi . Ne cinimi se neko ko voli duel igru ,skok ,hrvanje s odbranom . On i Nardin su mi totalno različiti napadači.Pena je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:56Ma sve pet, ali smo i od Turkesa ocekivali da je to to, ali on trpa samo u sistemu gdje ima dobra krila, npr u Zrinjskom bi razvaljivo ko i Nardin.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:40
Zekic traži 9 robusnog centarfora . Koji može zadržati loptu i koji je opasan u 16 metara.
Koji nick? Salihamidzic??
Oo kolega...nije mi mrsko, gledajmosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:38Dobro to su nijanse,po tome i mi igramo sa 4 stopera jer Jovic bude na beku. Ko im je igrao cetvrtog stopera? Igrali su 3-5-2 gdje im je Kulenovic konstantno bolna tacka.AVNOJ je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:25Ne, igrali su sa 4 klasična stopera nazad samo što su se pomjerali bočno zavisno od situacije i onda uvjek trojica ostajala pozadi. Ako si gledao vidio si kako se Ademi kretao uvjek prema naprijed kroz sredinu a jedan od stopera koji je bio bočno pomagao Mišiću i zatvaro taj dio a zatim Baturina išao lijevo sa Pjacom. Sve što su napravili bilo je preko ljeve strane jer su stvarali višak a ovamo Stojković nije imao 3 lopte.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:12
Igraju kao mi sa 3 stopera tj igraju formaciju kao mi,znam ja sta igra Baturina,Stojkovic i Sandro kao kod nas Guli i Turkes.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Burberry46, Google Adsense [Bot], HordeSaSjevera, JavierBosnia, mire971, n0dix, Pena, rimljanin90, Sinfoc1986, Tarapi, ubipara i 68 gostiju.