EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la Nimla_RZ » 07 okt 2011, 10:45

ANTIFA ! je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Čuj nek dobiju šiptare, pa jel' nama lakše bod u Parizu uzet ili 3 ?! A razmišljanja da Bog sačuva... Svakakvih ima i b...ljudi ovdje. I onako oslabljeni bi trebali napadat a da ne prime gol protiv nas. Ja se nadam da će Albanci barem bod otkinut ako ne i tri. Kad su nama mogli mogu i njima :D
pa nema te teorije da ce im Albanci otkinut bod ,ako ces realno ;)
a mi ih mozemo dobit .. u Parizu 8-)
Ma šta možeš ba? Ni Brazil ih prošli mjesec nije mog'o dobit :x Samo ako nas sreća posluži...
Čelik Zenica 1945

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 okt 2011, 10:49

ANTIFA ! je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:Čuj nek dobiju šiptare, pa jel' nama lakše bod u Parizu uzet ili 3 ?! A razmišljanja da Bog sačuva... Svakakvih ima i b...ljudi ovdje. I onako oslabljeni bi trebali napadat a da ne prime gol protiv nas. Ja se nadam da će Albanci barem bod otkinut ako ne i tri. Kad su nama mogli mogu i njima :D
Tebi je realno da ih mi dobijemo u Parizu a da im Albanci ne mogu otkinut bod kod kuće ?! Ti to zoveš realnost ?! Svašta. Jesmol' ih mogli dobit na koševu ?! hhehehehehehe
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 okt 2011, 10:51

GunnerS je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
Tebi je realno da ih mi dobijemo u Parizu a da im Albanci ne mogu otkinut bod kod kuće ?! Ti to zoveš realnost ?! Svašta. Jesmol' ih mogli dobit na koševu ?! hhehehehehehe
Normalno da ih mozemo dobit , a Siptari ce im uzet bod , , oni koji su izgubili od Luksemburga , svasta ..
Mozemo ih dobit u Parizu i tacka 8-) moje misljenje .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 okt 2011, 10:52

Rekao sam ti ja, možemo ih dobit u Parizu isto kao i na Koševu :) :D :lol: :lol: :lol: :lol: A šiptari izgubili od Luxemburga, da, al nama otkinuli bod. Sad ko je tu loš, Šiptari ili mi, ili su Luxemburžani jači i on njih i nas ???

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 okt 2011, 10:55

GunnerS je napisao/la:Rekao sam ti ja, možemo ih dobit u Parizu isto kao i na Koševu :) :D :lol: :lol: :lol: :lol: A šiptari izgubili od Luxemburga, da, al nama otkinuli bod. Sad ko je tu loš, Šiptari ili mi, ili su Luxemburžani jači i on njih i nas ???
Glupa ti prica , dobijamo Francuze ! ;) ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 okt 2011, 10:57

Ma mi smo favoriti u Parizu. :mrgreen: Ne vidim kako nam jedna prosječna Francuska može stvoriti priliku. :mrgreen: Biće to igra mačke i miša. Prognoziram 0:4 već u prvom poluvremenu, a onda ćemo dići ručnu i drugo poluvrijeme rutinski privesti kraju sa samo 2 lopte u mreži Llorisa. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 okt 2011, 11:03

Monolog je napisao/la:Ma mi smo favoriti u Parizu. :mrgreen: Ne vidim kako nam jedna prosječna Francuska može stvoriti priliku. :mrgreen: Biće to igra mačke i miša. Prognoziram 0:4 već u prvom poluvremenu, a onda ćemo dići ručnu i drugo poluvrijeme rutinski privesti kraju sa samo 2 lopte u mreži Llorisa. :mrgreen:
MonoloŽe, pa sine brute, zar samo toliŠno golova ćemo im dat'. Pa oni su 0 naspram nas, c c c. Iznenadio si me, razočarao.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 okt 2011, 11:03

Siguran sam da ce Francuzi imati veci pritisak u utorak protiv nase reprezentacije, u odnosu na vecerasnji pritisak koji je pred nama.
Doduse uz ocekivani rasplet u vecerasnjim ut. u utorak Francuzima bod dovoljan.
Vidjecemo, nakon vecersnjih ut. sve ce biti jasnije.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 07 okt 2011, 11:13

Monolog je napisao/la:Ma mi smo favoriti u Parizu. :mrgreen: Ne vidim kako nam jedna prosječna Francuska može stvoriti priliku. :mrgreen: Biće to igra mačke i miša. Prognoziram 0:4 već u prvom poluvremenu, a onda ćemo dići ručnu i drugo poluvrijeme rutinski privesti kraju sa samo 2 lopte u mreži Llorisa. :mrgreen:
Svidja mi se kako razmisljas :mrgreen:
YNWA!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 07 okt 2011, 11:20

ANTIFA ! je napisao/la:
ako ce realno, ne mozemo ni mi.......;)

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 okt 2011, 11:25

dobro tamo vamo , ;D uz malo vise srece , ja vjerujem da ih mozemo dobit :!:

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 07 okt 2011, 13:16

Rumuni se nadaju da će Luksemburg uzet bod, a oni neće pobijedit Bjeloruse... 100 % :mrgreen:

deni_23
Kontakt:

Post Postao/la deni_23 » 07 okt 2011, 13:28

hamlet je napisao/la:Rumuni se nadaju da će Luksemburg uzet bod, a oni neće pobijedit Bjeloruse... 100 % :mrgreen:
to moze ali samo u snovima :D :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 okt 2011, 16:55

hamlet je napisao/la:Rumuni se nadaju da će Luksemburg uzet bod, a oni neće pobijedit Bjeloruse... 100 % :mrgreen:
I jos Albance moraju dobiti u Tirani,slatki su nema sta. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 07 okt 2011, 17:22

Smiješni, oni Bjelorusi su tvrdi al baš...

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 07 okt 2011, 17:25

joj da hoce ovi šiptari bod odkinut makar Francuzimaaa
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 07 okt 2011, 19:19

To Kuze Zmaju. :D
Kuže: Igrat ćemo i za Bosnu i Hercegovinu

Izbornik nogometne reprezentacije Albanije Josip Kuže izjavio je za Dnevni avaz kako će njegova momčad pružiti maksimum u večerašnjoj utakmici s Francuskom.

- Bit će teško, nedostaju mi sedmorica, a najviše igrači iz odbrane Teli, Agoli i Curi. Također, ne igraju mi ni vezni Skela i prvi napadač Bogdani. Kod Francuza, opet, nema Riberija i Benzeme, dvojice vrhunskih individualaca. Ovi ostali koji im nedostaju, manje-više nisu toliki hendikep, jer oni imaju najmanje 25 igrača top kvaliteta. Nema nam druge nego da s pojačanom odbranom i na kontranapade pokušamo nešto napraviti. Protiv Francuza se da igrati, u Tirani smo prošlog mjeseca imali inicijativu u drugom poluvremenu. Ta nam je predstava pokazala put kojim trebamo ići - rekao je Kuže.

Kuže će u Parizu igrati bunker, ali to nije taktika koju preporučuje Safetu Sušiću za utorak i obračun za prvo mjesto u grupi.

- Prije svega, moje su simpatije na strani Bosne, ali i objektivno mislim da imate šansu u Parizu. Prema mome mišljenju, vaša reprezentacija je na nekim poljima kvalitetnija nego francuska. Oni imaju jače individualce, ali nemaju jaku momčadsku igru. U defanzivi ne odrađuju svi svoje zadatke do kraja tako da postoji prostor da napravite iznenađenje - poručio je Kuže.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 07 okt 2011, 20:59

Nesto kontam i vidim ako siptari i mi dobijemo francuze a rumuni dobiju obe tekme to znaci mi prvi rumuni drugi a francuzi aut
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 okt 2011, 21:01

Senaid L.F.C je napisao/la:Nesto kontam i vidim ako siptari i mi dobijemo francuze a rumuni dobiju obe tekme to znaci mi prvi rumuni drugi a francuzi aut
kad bi ta naucna fantastika bila stvarnost :D nego pogledajte vi ovo http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standi ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false; :o

EDIT: ako mozete iz postovanja prema jednom narodu i naciji da ih nazivate kako to dostoji ;)
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 okt 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hamlet
Kontakt:

Post Postao/la hamlet » 07 okt 2011, 21:01

Senaid L.F.C je napisao/la:Nesto kontam i vidim ako siptari i mi dobijemo francuze a rumuni dobiju obe tekme to znaci mi prvi rumuni drugi a francuzi aut
Previše kontaš :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.