Ma šta možeš ba? Ni Brazil ih prošli mjesec nije mog'o dobitANTIFA ! je napisao/la:pa nema te teorije da ce im Albanci otkinut bod ,ako ces realnoGunnerS je napisao/la:Čuj nek dobiju šiptare, pa jel' nama lakše bod u Parizu uzet ili 3 ?! A razmišljanja da Bog sačuva... Svakakvih ima i b...ljudi ovdje. I onako oslabljeni bi trebali napadat a da ne prime gol protiv nas. Ja se nadam da će Albanci barem bod otkinut ako ne i tri. Kad su nama mogli mogu i njima![]()
![]()
a mi ih mozemo dobit .. u Parizu
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Čelik Zenica 1945
Tebi je realno da ih mi dobijemo u Parizu a da im Albanci ne mogu otkinut bod kod kuće ?! Ti to zoveš realnost ?! Svašta. Jesmol' ih mogli dobit na koševu ?! hheheheheheheANTIFA ! je napisao/la:pa nema te teorije da ce im Albanci otkinut bod ,ako ces realnoGunnerS je napisao/la:Čuj nek dobiju šiptare, pa jel' nama lakše bod u Parizu uzet ili 3 ?! A razmišljanja da Bog sačuva... Svakakvih ima i b...ljudi ovdje. I onako oslabljeni bi trebali napadat a da ne prime gol protiv nas. Ja se nadam da će Albanci barem bod otkinut ako ne i tri. Kad su nama mogli mogu i njima![]()
![]()
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Normalno da ih mozemo dobit , a Siptari ce im uzet bod , , oni koji su izgubili od Luksemburga , svasta ..GunnerS je napisao/la:Tebi je realno da ih mi dobijemo u Parizu a da im Albanci ne mogu otkinut bod kod kuće ?! Ti to zoveš realnost ?! Svašta. Jesmol' ih mogli dobit na koševu ?! hheheheheheheANTIFA ! je napisao/la:pa nema te teorije da ce im Albanci otkinut bod ,ako ces realnoGunnerS je napisao/la:Čuj nek dobiju šiptare, pa jel' nama lakše bod u Parizu uzet ili 3 ?! A razmišljanja da Bog sačuva... Svakakvih ima i b...ljudi ovdje. I onako oslabljeni bi trebali napadat a da ne prime gol protiv nas. Ja se nadam da će Albanci barem bod otkinut ako ne i tri. Kad su nama mogli mogu i njima![]()
![]()
Mozemo ih dobit u Parizu i tacka
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Rekao sam ti ja, možemo ih dobit u Parizu isto kao i na Koševu
A šiptari izgubili od Luxemburga, da, al nama otkinuli bod. Sad ko je tu loš, Šiptari ili mi, ili su Luxemburžani jači i on njih i nas ???
Glupa ti prica , dobijamo Francuze !GunnerS je napisao/la:Rekao sam ti ja, možemo ih dobit u Parizu isto kao i na Koševu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A šiptari izgubili od Luxemburga, da, al nama otkinuli bod. Sad ko je tu loš, Šiptari ili mi, ili su Luxemburžani jači i on njih i nas ???
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma mi smo favoriti u Parizu.
Ne vidim kako nam jedna prosječna Francuska može stvoriti priliku.
Biće to igra mačke i miša. Prognoziram 0:4 već u prvom poluvremenu, a onda ćemo dići ručnu i drugo poluvrijeme rutinski privesti kraju sa samo 2 lopte u mreži Llorisa. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
MonoloŽe, pa sine brute, zar samo toliŠno golova ćemo im dat'. Pa oni su 0 naspram nas, c c c. Iznenadio si me, razočarao.Monolog je napisao/la:Ma mi smo favoriti u Parizu.Ne vidim kako nam jedna prosječna Francuska može stvoriti priliku.
Biće to igra mačke i miša. Prognoziram 0:4 već u prvom poluvremenu, a onda ćemo dići ručnu i drugo poluvrijeme rutinski privesti kraju sa samo 2 lopte u mreži Llorisa.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Siguran sam da ce Francuzi imati veci pritisak u utorak protiv nase reprezentacije, u odnosu na vecerasnji pritisak koji je pred nama.
Doduse uz ocekivani rasplet u vecerasnjim ut. u utorak Francuzima bod dovoljan.
Vidjecemo, nakon vecersnjih ut. sve ce biti jasnije.
Doduse uz ocekivani rasplet u vecerasnjim ut. u utorak Francuzima bod dovoljan.
Vidjecemo, nakon vecersnjih ut. sve ce biti jasnije.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
karameldar
- Kontakt:
Svidja mi se kako razmisljasMonolog je napisao/la:Ma mi smo favoriti u Parizu.Ne vidim kako nam jedna prosječna Francuska može stvoriti priliku.
YNWA!
ako ce realno, ne mozemo ni mi.......ANTIFA ! je napisao/la:pa nema te teorije da ce im Albanci otkinut bod ,ako ces realnoGunnerS je napisao/la:Čuj nek dobiju šiptare, pa jel' nama lakše bod u Parizu uzet ili 3 ?! A razmišljanja da Bog sačuva... Svakakvih ima i b...ljudi ovdje. I onako oslabljeni bi trebali napadat a da ne prime gol protiv nas. Ja se nadam da će Albanci barem bod otkinut ako ne i tri. Kad su nama mogli mogu i njima![]()
![]()
dobro tamo vamo , ;D uz malo vise srece , ja vjerujem da ih mozemo dobit 
Rumuni se nadaju da će Luksemburg uzet bod, a oni neće pobijedit Bjeloruse... 100 % 
to moze ali samo u snovimahamlet je napisao/la:Rumuni se nadaju da će Luksemburg uzet bod, a oni neće pobijedit Bjeloruse... 100 %
I jos Albance moraju dobiti u Tirani,slatki su nema sta.hamlet je napisao/la:Rumuni se nadaju da će Luksemburg uzet bod, a oni neće pobijedit Bjeloruse... 100 %
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Smiješni, oni Bjelorusi su tvrdi al baš...
joj da hoce ovi šiptari bod odkinut makar Francuzimaaa
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
- Principatus
- Kontakt:
To Kuze Zmaju. 
Kuže: Igrat ćemo i za Bosnu i Hercegovinu
Izbornik nogometne reprezentacije Albanije Josip Kuže izjavio je za Dnevni avaz kako će njegova momčad pružiti maksimum u večerašnjoj utakmici s Francuskom.
- Bit će teško, nedostaju mi sedmorica, a najviše igrači iz odbrane Teli, Agoli i Curi. Također, ne igraju mi ni vezni Skela i prvi napadač Bogdani. Kod Francuza, opet, nema Riberija i Benzeme, dvojice vrhunskih individualaca. Ovi ostali koji im nedostaju, manje-više nisu toliki hendikep, jer oni imaju najmanje 25 igrača top kvaliteta. Nema nam druge nego da s pojačanom odbranom i na kontranapade pokušamo nešto napraviti. Protiv Francuza se da igrati, u Tirani smo prošlog mjeseca imali inicijativu u drugom poluvremenu. Ta nam je predstava pokazala put kojim trebamo ići - rekao je Kuže.
Kuže će u Parizu igrati bunker, ali to nije taktika koju preporučuje Safetu Sušiću za utorak i obračun za prvo mjesto u grupi.
- Prije svega, moje su simpatije na strani Bosne, ali i objektivno mislim da imate šansu u Parizu. Prema mome mišljenju, vaša reprezentacija je na nekim poljima kvalitetnija nego francuska. Oni imaju jače individualce, ali nemaju jaku momčadsku igru. U defanzivi ne odrađuju svi svoje zadatke do kraja tako da postoji prostor da napravite iznenađenje - poručio je Kuže.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nesto kontam i vidim ako siptari i mi dobijemo francuze a rumuni dobiju obe tekme to znaci mi prvi rumuni drugi a francuzi aut
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kad bi ta naucna fantastika bila stvarnostSenaid L.F.C je napisao/la:Nesto kontam i vidim ako siptari i mi dobijemo francuze a rumuni dobiju obe tekme to znaci mi prvi rumuni drugi a francuzi aut
EDIT: ako mozete iz postovanja prema jednom narodu i naciji da ih nazivate kako to dostoji
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 07 okt 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Previše kontašSenaid L.F.C je napisao/la:Nesto kontam i vidim ako siptari i mi dobijemo francuze a rumuni dobiju obe tekme to znaci mi prvi rumuni drugi a francuzi aut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.