Principatus je napisao/la:Hehe pa sta je ovo, svuda vrebas.
E care jesi bas pravog naso da to kaze, ateistu okorjenog.![]()
Hajde: Ako bog da.
Nemoj tako

Vjerom u Boga i u Ciru
idemo u Juznu Afriku !
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Principatus je napisao/la:Hehe pa sta je ovo, svuda vrebas.
E care jesi bas pravog naso da to kaze, ateistu okorjenog.![]()
Hajde: Ako bog da.
Ubica.Principatus je napisao/la:Da se podsjetimo:
[youtube][/youtube]
Reci serijski da se ljudi prepadnuomerbavarac je napisao/la:Ubica.Principatus je napisao/la:Da se podsjetimo:
[youtube][/youtube]
A Supic nam je potencijalni serijski samoubica,ako stane sad na golTheManiacs je napisao/la: Reci serijski da se ljudi prepadnu
A to nije bio u Genku, četiri dana kasnije i protiv Turske na Bilinom?delija je napisao/la:A Supic nam je potencijalni serijski samoubica,ako stane sad na golTheManiacs je napisao/la: Reci serijski da se ljudi prepadnu![]()
![]()
Pa rekao sam potencijalni.To Boga ti nije?Covjek nije stao na gol od septembra men se cini.Znaci velike su sanse da kiksa i u ovom susretu,ako bude branio,sto znaci da pravi serijuKnele je napisao/la:A to nije bio u Genku, četiri dana kasnije i protiv Turske na Bilinom?delija je napisao/la:A Supic nam je potencijalni serijski samoubica,ako stane sad na golTheManiacs je napisao/la: Reci serijski da se ljudi prepadnu![]()
![]()
![]()
![]()
Ma Keno ili Beg brani, Supe nema u kombinaciji.delija je napisao/la:Knele je napisao/la:
Pa rekao sam potencijalni.To Boga ti nije?Covjek nije stao na gol od septembra men se cini.Znaci velike su sanse da kiksa i u ovom susretu ako bude branio,sto znaci da pravi seriju
ma stavite Vedu na golKnele je napisao/la:Ma Keno ili Beg brani, Supe nema u kombinaciji.delija je napisao/la:Knele je napisao/la:
Pa rekao sam potencijalni.To Boga ti nije?Covjek nije stao na gol od septembra men se cini.Znaci velike su sanse da kiksa i u ovom susretu ako bude branio,sto znaci da pravi seriju
Jeste ti si uvjek bio pametan samo sto te niko nikad nije slusaorob do bagro je napisao/la:cuj Vedo...najrealnija opcija bi bila Spahica na gol,a sad sto me ciro nece poslusat to je njegova stvar
pa normala...pametan ko Abdulah SidranTheManiacs je napisao/la:Jeste ti si uvjek bio pametan samo sto te niko nikad nije slusaorob do bagro je napisao/la:cuj Vedo...najrealnija opcija bi bila Spahica na gol,a sad sto me ciro nece poslusat to je njegova stvar
rob do bagro je napisao/la:pa normala...pametan ko Abdulah SidranTheManiacs je napisao/la:Jeste ti si uvjek bio pametan samo sto te niko nikad nije slusaorob do bagro je napisao/la:cuj Vedo...najrealnija opcija bi bila Spahica na gol,a sad sto me ciro nece poslusat to je njegova stvar,pa bolje bi Spahic branio,ja ti kazem...ak ne ta opcija,uvijek ce u Pomoc pristic moj haver Chuck Norris
Bosančerosi su zvijeri humora, svaki drugi post me baci u dubok smijeh!damirfile je napisao/la:Vedo kralju moj, obraduj nas sutra jednim golom pa makar on bio treci po redu u pobjedi bosne....
Ja mislio ova dvojica imali juce svoj dan, puni elana bilirob do bagro je napisao/la:TheManiacs je napisao/la:pa normala...pametan ko Abdulah Sidranrob do bagro je napisao/la:
Jeste ti si uvjek bio pametan samo sto te niko nikad nije slusao,pa bolje bi Spahic branio,ja ti kazem...ak ne ta opcija,uvijek ce u Pomoc pristic moj haver Chuck Norris
Nemoj zvat chucka ubio ga je onaj sinoc na temi vicevi
Elddar je napisao/la:niko ne bi bio sretniji od mene ako ga Vedo uvalja sutra!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 37 gostiju.