Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
ovog malog trebamo kaparisati odmah.
već sad sa 15 godina je pele za vrančiće, svrake, sesare i slične kloceve.
budućnost kako našeg tako i svjetskog fudbala...
već sad sa 15 godina je pele za vrančiće, svrake, sesare i slične kloceve.
budućnost kako našeg tako i svjetskog fudbala...
ako bog da igrace za katar na svjetskom prvenstvu kad budu domacini
samo molim ovaj portal da ne prenosi tekstove t.zidaka jer su i ovako ogavni za citat 

E yebi ga, tako je, kako je.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Poceli su pritisci preko medija,zovi Dzeko seika da kupuje malog dok jos ima sanse da zaigra za nas. 

Davno sam napisao šta mislim o odronu židaku,ne znam kako ga glavni urednik inače za mene cijenjenog JL trpi,ostarjeli smrad koji već godinama piše gluposti.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Ja ću samo reći da će biti sramota ako Džeko i Spaha ne kontaktiraju malca i vrbuju ga da igra za nas. Ako su to uradili sa Hajrovićem, onda prosto moraju sa Alenom, koji je jedan od najvećih svjetskih talenata. Dobro je rekao Ivica Osim, nakon dva dodira sa loptom, vidio sam o kakvom se igraču radi.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ovo je vrlo prosta stvar. Ako Alen u januarskom roku predje u neki evropski klub (citaj pobjegne od Mamica) velike su sanse da ce zaigrati za BiH. U suprotnom pisi propalo jer ga Hrvatska zove u reprezentaciju vec za prvi zvanicni mec u februaru i ako odbije bice mu ravno kraju karijere.
Nije mi jasno zašto bi on prošo iz Dinama?
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!
!!!Yids Army!!!
Valjda ce nasi nesto poduzeti po pitanju Alena, neko zaista treba da ode da poprica sa njime.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nidje veze. Zasto bi mu bio kraj karijere? Mislis da bi ga vratili u pionire ili nesto slicno? Igraca za kojeg mogu dobiti milione?Dado je napisao/la:Ovo je vrlo prosta stvar. Ako Alen u januarskom roku predje u neki evropski klub (citaj pobjegne od Mamica) velike su sanse da ce zaigrati za BiH. U suprotnom pisi propalo jer ga Hrvatska zove u reprezentaciju vec za prvi zvanicni mec u februaru i ako odbije bice mu ravno kraju karijere.
Ja sam siguran da ako kojim slucajem on izabere BiH a ostane u DInamu da ce mu Mamic praviti velike probleme.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pa popricali suElegant je napisao/la:Valjda ce nasi nesto poduzeti po pitanju Alena, neko zaista treba da ode da poprica sa njime.
juni 2014 mu istice ugovor sa dinamom. znaci godinu i pol. mamic zna da jedino sad na zimu il najkasnije ljetos moze uzeti pare, inace alen ide bez odstete iz dinama.Elegant je napisao/la:Ja sam siguran da ako kojim slucajem on izabere BiH a ostane u DInamu da ce mu Mamic praviti velike probleme.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
A ovaj malac ako ne produzi ugovor j**** će ga Mamić i njeg i familiju muMaestro je napisao/la:juni 2014 mu istice ugovor sa dinamom. znaci godinu i pol. mamic zna da jedino sad na zimu il najkasnije ljetos moze uzeti pare, inace alen ide bez odstete iz dinama.Elegant je napisao/la:Ja sam siguran da ako kojim slucajem on izabere BiH a ostane u DInamu da ce mu Mamic praviti velike probleme.
Eto njima Hrgota a nama Alen..
nema tu vise ****, mali ide najkasnije 2014 iz dinama. al posto maminjo hoce pare, znaci do ljeta je van hr, najkasnije. a da produzi ugovor nemere ga niko natjerati.Zekoo je napisao/la:A ovaj malac ako ne produzi ugovor j**** će ga Mamić i njeg i familiju muMaestro je napisao/la:juni 2014 mu istice ugovor sa dinamom. znaci godinu i pol. mamic zna da jedino sad na zimu il najkasnije ljetos moze uzeti pare, inace alen ide bez odstete iz dinama.Elegant je napisao/la:Ja sam siguran da ako kojim slucajem on izabere BiH a ostane u DInamu da ce mu Mamic praviti velike probleme.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
mali je potpisao nedavno ugovor na 5 godina, znači ugovor mu je do 2017.
30.06.2014 tad istice ugovor.dijalog je napisao/la:mali je potpisao nedavno ugovor na 5 godina, znači ugovor mu je do 2017.
http://www.transfermarkt.de/de/alen-hal ... 26074.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tuta Petrov
Tuta Petrov
pusti transfermarkt
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/pr ... nak-459212" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/pr ... nak-459212" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.