FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 06 jun 2016, 11:21

pasica je napisao/la:Bili smo stabilni i ovu sezonu, pa nikad gora sezona u historiji. Tako da taj svoj garant macku o rep okaci. Mi smo jedno veliko nista dok god imamo kriminalce u upravi, klub koji ima upravu punu kriminalaca nije zdrav klub!
Daj konacno nabroj te kriminalce i djela za koja su sumnjiceni?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 06 jun 2016, 11:25

Uprava napolje. Lopovi odlazite.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 06 jun 2016, 11:26

pasica je napisao/la:Bili smo stabilni i ovu sezonu, pa nikad gora sezona u historiji. Tako da taj svoj garant macku o rep okaci. Mi smo jedno veliko nista dok god imamo kriminalce u upravi, klub koji ima upravu punu kriminalaca nije zdrav klub!
Ja tebi kazem i nabrojim te stvari koje stoje i za koje imaju dokazi a ti kazes da su kriminalci ,bez ijednog dokaza ili slicno i tu se sva prica s tobom zavrsava i ides na ignore.Pozdrav.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 06 jun 2016, 11:29

Nemoj se bezze truditi i nervirati brate, shvatice to i ostali jednoga dana...mozda. Uprava napolje!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 jun 2016, 11:30

Lakoste je napisao/la:Ipak moram jos jedno reci. Nje problem sto je raja nezadovoljna jer sam i ja nezadovoljan. I ja zelim da ode Dino, Edis, Elvir i to je jedino ispravno, ali ne mora se to nezadovoljstvo prema tim ljudima reflektovati na nacin da se po forumu pise neke mahalske, glupe neistine i da se truje ionako nezadovoljna raja. Je li vam problem sacekati da prodje skupstina da vidite na sta ce nam liciti ekipa, ja vam garantujem da ce Sarajevo imati sampionsku ekipu i kvalitetne igrace.
ja ne garantujem, jer znam ko bira i ko pregovara.... :nene: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 06 jun 2016, 11:36

bordoakapitar je napisao/la:
Nemoj se bezze truditi i nervirati brate, shvatice to i ostali jednoga dana...mozda. Uprava napolje!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ne nerviram se ja brate zbog njih, oni su svakako placenici ovih jadova kojima je bitno da se sto duze zadrze kako bi se sto vise okoristili. Ja se nerviram zbog Sarajeva, i svaki dan koji ovi provedu u Sarajevu nas klub nazaduje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 06 jun 2016, 11:54

UPRAVA NAPOLJE !
Das Ist Walter

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 06 jun 2016, 12:11

Lakoste je napisao/la:Ipak moram jos jedno reci. Nje problem sto je raja nezadovoljna jer sam i ja nezadovoljan. I ja zelim da ode Dino, Edis, Elvir i to je jedino ispravno, ali ne mora se to nezadovoljstvo prema tim ljudima reflektovati na nacin da se po forumu pise neke mahalske, glupe neistine i da se truje ionako nezadovoljna raja. Je li vam problem sacekati da prodje skupstina da vidite na sta ce nam liciti ekipa, ja vam garantujem da ce Sarajevo imati sampionsku ekipu i kvalitetne igrace.
A mozda je i ta tvoja garancija obicna mahalska,suplja

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 06 jun 2016, 12:22

A da sačekamo skupštinu pa ćemo vidjeti ko ima prave garancije..

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 jun 2016, 12:42

Jedva čekam ovu predizbornu skupštinu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 06 jun 2016, 13:03

hilmo je napisao/la:A da sačekamo skupštinu pa ćemo vidjeti ko ima prave garancije..
Ovi nasi postali ko Miske Kamatar, hoce odmah sve!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 jun 2016, 13:05

A pitao sam se cijelo vrijeme zašto tek 10. juna skupština, onda sam skontao da su igrali na kratu da većina navijača prati Ramazan i planiraju da će im manje raje psovati kada se ništa značajno ne promjeni nakon petka. :kafa:
Samo Saraj'vo.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 06 jun 2016, 13:06

Sto se tice dolaska Dusana to je odlican potez, momak mlad, nije jos dosegao maksimum a ako nastavi ovako igrati za dvije-tri godine fina ce se lova uzeti na njega :D
A sto se tice tih pojacanja, ja se samo sjetim januara i februara i recenica pregovaramo, reprezentativci, top igraci kad ono corak nista.
Zato se vise ne lozim na te price nego cekam djela (potpise).

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 jun 2016, 13:08

Al' najjača je fakat ova priča koja se ponavlja "pa naučili su do sada, zato sad sve u tajnosti, samo kad se bude sigurno onda u javnost".. To se ponavlja tamo od slučaja "Misimović"... Haha. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 jun 2016, 13:30

SiouxLukavac je napisao/la:Uprava napolje. Lopovi odlazite.
:lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 06 jun 2016, 13:43

Svi pricamo o VELIKIM pojacanjima. Zaboravljate neke stvari :

1. Bez obzira na pojacanja, ako pojedinci ostanu u upravi, samo ce biti jos gore - jer je konkurencija u PL jaca nego prije. Ne kaze se djaba :
Vojska magaraca koju vodi lav bolja je od vojske lavova koju vodi magarac.
Genghis Khan

2. Ovu godinu smo poceli kao ubjedljivo najjaci (ekonomski) klub u drzavi i ostali BEZ Evrope. Poslovni dio kluba treba nagraditi a svi koji su ucestvovali u odlukama sportskog dijela treba otjerati. Za one koji ne znaju - nista im ne moze pomoci - tako da nema sanse da sa njima ikad bude bolje. Zasto cekati Skupstinu ? Da li ce nesposobni biti prosvetljeni ?

Posljedice koje smo vec poceli i koje cemo trpiti u buducnosti :
1-Klub koji ne ide u Evropu nije previse pozeljan za nove i/ili mlade igrace
2-Klub koji mjenja jako puno igraca i trenera nije previse pozeljan za nove i/ili mlade igrace
3-Sponzori nece biti sretni da potpisu sa klubom koji nema sportske uspjehe, tako da ce priliv love biti jos manji

Nakon svih ovih GARANTOVANIH posljedica, neki i dalje zele dati jos jednu priliku "zasluznima" ?

Novim igracima nasa "ekonomska snaga" vrijedi koliko i lanjski snijeg. Oni hoce da vide koliko smo sposobni ponuditi za potpis. Vecina navijaca ocekuje da je Tan lud da daje pare na "potrosni materijal" (igrace is prve postave). On ce ulagati u kapitalne investicije a klub je poceo bez dugova i sam mora zaraditi za svoj budjet. Tan nam je servirao TA, dosta od njega. Ostalo cemo se protegnuti koliko mozemo. A mi budjet trosimo na raskide, tako da imamo sve manje za nove i mlade igrace.

@Aco zasto je placenik uvreda. Svi koji rade za platu su placenici. Sve epitete koje si gore naveo su uvreda samo AKO nisu istiniti. Sto se naseg Majkla tice ti epiteti ga opisuju jako dobro a moglo bi i puno gore. U njegovom slucaju zasto bi se to smatralo uvredom ?

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 jun 2016, 13:46

Dino se opet sve pita i mijesa u sportski dio a vi koji mislite da nije tacno varate se i zivite u zabludi.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 jun 2016, 13:57

...Hodžić će se sutra pojaviti u Sarajevu, gdje će obaviti ljekarske preglede, te će ako sve bude u najboljem redu potpisati ugovor s bordo timom...
Prvi put cujem da neki igrac koji treba za nas potpisati ide prvo na ljekarski pregled, dugo nam je trebalo :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 06 jun 2016, 14:05

Dino nece otici iz kluba, prebacice se na drugu poziciju i nece se pitati nista vezano za sportski segment kluba. Takve su najave, nisam ni ja za to al Tan je rekao da ne ide Dino nigdje i mi mozemo pjevati borbene, jedino da se on sam povuce, al on to nece.

Imate izjavu Hurtica gdje kaze da cemo imati 26 igraca, 3 golmana, 7 kvalitetnih igraca sa velikim platama, 10 akademaca i 6 igraca iz nase lige( tipa Bekic, Rustemovic, Hodzic...)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 06 jun 2016, 14:10

Ne miješa se Dino u sportski dio, čovjek koji radi transfere Kortrijku i nama će dogovarati igrače van ovih prostora. Za Premijer ligu imamo semjona i još par ljudi na osnovu čije se preporuke dovode igrači tipa Hodžić.

I ne brani niko upravu ja im želim sve najgore u životu.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.