FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jug1997
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jug1997 » 06 maj 2015, 15:21

Veliki pozdrav svim navijacima Zelje,odavno pratim forum ali nikako da se registrujem,novi na forumu ali veoma star na tribini ;) sto rece modusvivendi ,veoma sam dobro upucen u teme na forumu pogotvo sa gustom procitam sto napise bookaco,to je za anale.Sto se tice naseg Zelje sa obzirom na sve turbulencije na polusezoni mislim da je trenutni rezultat odlican,ali ako se ukaze prilika za titulu zasto je neuzeti :D .U svemu ovome sto se tice rezultata raspolozenje mi kvari trenutno stanje na juznoj tribini,na kojoj sam od davne 1997 i jednostavno se nesto mora mijenjati :oops:

Rios

Post Postao/la Rios » 06 maj 2015, 15:32

Sretan rodjendan velikom Svabi :clap: Sretan i Bajicu :clap:

Nadam se da ce NS izaci u susret i odloziti derbi,ipak se radi o 3 prvotimca i to bi bio ozbiljan hendikep za svaku ekipu na svijetu,a kamoli u PL.
@zaboljisport je gore napisao ono za sta se ja zalazem od pocetka ove 2 polusezone,i s cim se apsolutno slazem,a to je da treba ici od utakmice do utakmice,davati svoj maksimum pa sta bude.Ne zamarati se kalkulacijama,konkurentima i ostalim stvarima jer imamo tezak raspored,svaka utakmica do kraja je prakticno mec lopta i nema tu puno filozofiranja osim gore navedenog maksimalnog pristupa u svakoj utakmici.Mi imamo jos uvijek,na srecu,sve u svojim rukama i hvala Bogu na tome.Ne sumnjam da ce momci upravo to i uciniti i da cemo na kraju uspijeti dohvatiti to 3 mjesto barem.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 maj 2015, 15:46

Gledam dres Dinama neka akcija trenutno, 80 kuna košta. Mogli bi i ovi naši bacit' kakvu akciju nekad, pred evropu možda.
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 maj 2015, 15:50

Nece biti odgode derbija !
Prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetski i juniorski selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorski reprezentacija.
Problem rjesen.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 maj 2015, 15:54

Naši su očigledno htjeli na lijep način sa savezom da se dogovore, ovi ako odbiju onda se moramo boriti sa svim raspoloživim sredstvima..
"Ipak, ova priča ima i svoju drugu stranu koju bi Željezničar mogao iskoristiti. Naime, prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetskih i juniorskih selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorskih reprezentacija."
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 maj 2015, 16:17

realno je u opštem interesu da momci igraju i derbi i za reprezentaciju. pa bi trebalo imati malo sluha i fleksibilnosti.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 06 maj 2015, 16:22

"Manijaci idu u Mostar.
Nismo u mogucnosti obezbjediti autobus, ali organizujte sebi kombije i i vozila. Bit ce organizovan odlazak, dakle svi u jednu kolonu, kombiji i ta vozila, te pokusajte doci na odgovarajuce mjesto za okupljanje i polazak.
Znate zakon o sprijecavanju nereda na sportskim borilistima HNK kantona, dakle svi alkoholizirani ce biti vraceni.
Ulaz besplatan.
Zelji treba podrska. Svi u Mostar u subotu."

SVI KOJI SU U MOGUCNOSTI, NEKA KRENU PUT MOSTARA ! VOLIM TE ŽELJO
Željezničar živimo !

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 06 maj 2015, 16:25

Sretan ti rodjendan idolu moj, zivio mi jos 100 godina!

IVICA OSIM!
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 maj 2015, 16:25

mater rođena nam ne bi dala autobuse još bar neko vrijeme...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 maj 2015, 16:38

Licence smo dobili. :njanjanja:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 maj 2015, 16:41

sve što se gleda za licencu ove je godine završeno lakše i prije nego većinu prethodnih, a neuporedivo lakše nego prošle godine. ne znači to da je klub bez dugova i van govana, da bogdu jeste, daleko je od toga. ali radi se, postavljaju se neki procesi i organizacija i ide na bolje.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 06 maj 2015, 16:44

Sad ce pitari pisati da smo i licence kupili. Mada oni i bisu bitni. Evo gledam, velez ove sezone u vrapcicima 6 pobjeda i 3 neriješene. Tradicije su tu da se ruse. A ko je bolji od zelje za tako nesto.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 06 maj 2015, 16:44

ZZtop10 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ija/161212

Ipak, ova priča ima i svoju drugu stranu koju bi Željezničar mogao iskoristiti. Naime, prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetski i juniorski selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorski reprezentacija.
Ovo je odlicno dali smo im drugacije rijesenje nisu ga prihvatili, sada mi mozemo raditi sta hocemo.
Dobar potez uprave :thumbup:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 maj 2015, 16:47

zeljeznicar1 je napisao/la:
ZZtop10 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... ija/161212

Ipak, ova priča ima i svoju drugu stranu koju bi Željezničar mogao iskoristiti. Naime, prema pravilnicima UEFA-e klubovi nisu dužni pustiti svoje mlade fudbalere na okupljanja kadetski i juniorski selekcija, odnosno to su dužni učiniti samo za mečeve mladih i seniorski reprezentacija.
Ovo je odlicno dali smo im drugacije rijesenje nisu ga prihvatili, sada mi mozemo raditi sta hocemo.
Dobar potez uprave :thumbup:
Nije to bas tako ima jos dosta faktora, od pravilnika NS da li si po njemu duzan da pustis igraca u ovim kategorijama, do toga da li bi ti igraci igrali za repku ipak je ovo bitna utakmica i gledace ih dosta menadzera pa onda svi ti igraci imaju menadzere i oni bi sigurno da ovi igraju u ovako bitnoj utakmici nebi li ih prodali itd...Mnogo je to zamrsenije nego sto izgleda na prvu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 06 maj 2015, 17:04

Pa majku mu, moze se napravit sastanak s guzonjama iz saveza da se napravi dogovor. Eto, i savezu je u interesu da momci igraju za reprezentaciju.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 maj 2015, 17:06

Dakle, pročitali ste svi već da se ide u Mostar. Idemo Manijaci svi zajedno. JA VOLIM ŽELJU, ZA NJEGA SVE, O NAPRIJED ŽELJO DO POBJEDE!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 06 maj 2015, 17:09

shzna je napisao/la:Dakle, pročitali ste svi već da se ide u Mostar. Idemo Manijaci svi zajedno. JA VOLIM ŽELJU, ZA NJEGA SVE, O NAPRIJED ŽELJO DO POBJEDE!
OVIM MOMCIMA TREBA PUNA PODRSKA, IDEMO ZAJEDNO, IDEMO JACI ! IDEMO DOBITI TO DOLE, PA POKAZATI KONAMA NA GROBLJU KO JE VELIKI ZELJEZNICAR !!!
Željezničar živimo !

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 06 maj 2015, 17:18

Pa ja mislim da je tim menadzerima prioritet da ta djeca igraju najvecu utakmicu koju ova zemlja moze pruziti pred 20-25 hiljada ljudi, nego junirske kvalifikacije. U igrace i ne sumnjam. 0d 80-ih godina u Zelji nisu nosioci igre bili momci od 19-20 godina. Gledamo u Memiju i Bajica pogotovo, ali i u Sadikovice, u malog Beganovica i ostale, kao ljude koji mogu odluciti utakmicu. Cast svima ali to nije bila situacija ni u jednom timu koji se borio za titulu nakon rat.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 maj 2015, 17:30

Licenca dobijena, sad jos samo obezbijediti nastup u Evropi. Odlicna vijest je da ce nasi navijaci ici u Mostar, jer sigurno da ce im podrska mnogo znaciti.Trenutno je ovo najbitnija utakmica za nas i samo o njoj trebamo da razmisljamo.Velez izuzetno dobar na domacem terenu,bez poraza.Al' ja vjerujem u ove momke i siguran sam da mogu pobijediti rodjene :-D

Sretan rodjendan nasoj legendi Ivici Osimu i da nam zivi jos mnogo godina. A sretan rodjendan i nasem A reprezentativcu Riadu Bajicu.Da zabijes jos puno golova za naseg Zelju i doneses nam jos puno radosti u buducnosti :)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 06 maj 2015, 18:11

Gdje ste procitali to za Mostar ? @katakomba @shzna
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.