Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

delinjo
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2016, 19:04

sto bi rekao nas trenerski mag....svijetla je buducnost pred nasom kosarkom...mada nije mi jasno na sta je tacno mislio ali eto ...valjda ocekuje uskoro sansu u Hrvatskoj repci pa na to misli :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 02 sep 2016, 19:07

delinjo je napisao/la:sto bi rekao nas trenerski mag....svijetla je buducnost pred nasom kosarkom...mada nije mi jasno na sta je tacno mislio ali eto ...valjda ocekuje uskoro sansu u Hrvatskoj repci pa na to misli :D
Nemoj tako, blizu je 2021. :P

Btw, hoce li otici ove ulaznice, ja jos nisam kupio? Planirao u ponedjeljak-utorak aBd otici...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 sep 2016, 19:10

Federer17 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:sto bi rekao nas trenerski mag....svijetla je buducnost pred nasom kosarkom...mada nije mi jasno na sta je tacno mislio ali eto ...valjda ocekuje uskoro sansu u Hrvatskoj repci pa na to misli :D

Btw, hoce li otici ove ulaznice, ja jos nisam kupio? Planirao u ponedjeljak-utorak aBd otici...
sutra je tekma :mrgreen: :mrgreen: :P
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 02 sep 2016, 19:13

delinjo je napisao/la:
Federer17 je napisao/la:

sutra je tekma :mrgreen: :mrgreen: :P
Ma mislim na Tuzlu (tj, Rusiju), daleko je meni Sarajevo, a nije da ne bih dosao.. :cry:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 02 sep 2016, 19:34

Imali vise ulaznica i koliko su cijene za sutrasnju tekmu?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 sep 2016, 19:44

akisarajevo92 je napisao/la:nema dalje
Svi smo zajedno radili još nekoliko team buildinga gdje smo roštiljali, pili, pjevali...", rekao je Dževad Alihodžić

Meni iz nekog razloga nema tona na ss.ba ali sad prodje na hayatu ovaj dio i nije upotrijebio rijec "PILI". Rekao je rostiljali, pjevali, veselili se. Nadam se da je rekao i pili, i da to nije dodato namjerno u tekstu

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 02 sep 2016, 19:53

Samo za Nemanju, bosnjacki pravoslavac :tokralju: :rol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 sep 2016, 19:59

mirzatele je napisao/la:Meni iz nekog razloga nema tona na ss.ba ali sad prodje na hayatu ovaj dio i nije upotrijebio rijec "PILI". Rekao je rostiljali, pjevali, veselili se. Nadam se da je rekao i pili, i da to nije dodato namjerno u tekstu
pretpostavimo da tona nema "slucajno" :kafa:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 sep 2016, 20:02

http://mondo.ba/a683486/Sport/Kosarka/D ... icemo.html
" To nije bio jedini 'team mbuilding' koji smo radili na tim pripremama. Zajedno smo roštiljali, pričali, veselili se, pjevali. Ako ima neke odgovornosti za takvo ponašanje ja sam tu prvi, a ja sam patriotizam za BiH pokazao kada je trebalo", kazao je Alihodžić
A evo sad sam i na BHT slusao izjavu i nema yebene rijeci "PILI"

Vrlo bezobrazno i neodgovorno, dodavati ulje na vatru dopisivanjem ovakve rijeci koju covjek nije ni izgovorio..SRAMOTA

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 02 sep 2016, 20:03

I meni nema tona na snimku na ss.ba.

Probo na 2 kompjutera.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2016, 20:05

mirzatele je napisao/la:http://mondo.ba/a683486/Sport/Kosarka/D ... icemo.html
" To nije bio jedini 'team mbuilding' koji smo radili na tim pripremama. Zajedno smo roštiljali, pričali, veselili se, pjevali. Ako ima neke odgovornosti za takvo ponašanje ja sam tu prvi, a ja sam patriotizam za BiH pokazao kada je trebalo", kazao je Alihodžić
A evo sad sam i na BHT slusao izjavu i nema yebene rijeci "PILI"

Vrlo bezobrazno i neodgovorno, dodavati ulje na vatru dopisivanjem ovakve rijeci koju covjek nije ni izgovorio..SRAMOTA
Koji je portal objavio to pili?
Nad tobom sunce najljepše sja

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 sep 2016, 20:05

1:05 - 1:13

:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

@pinoglavi

ovaj portal

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2016, 20:08

Unosili su nemir i kad je U17 išla na SP kako jer su objavili da Sikiraš ne ide na SP zbog toga što želi igrati za Srbiju, a momak povrijedjen bio, tako da nema teorije da je slučajno. Još kad dodamo da je ovo najozbiljniji sportski portal shvatiš na šta nam država liči.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 sep 2016, 20:09

Dzevad Alihodzic isprska ogranicene forumase, jos samo da ih isprskaju kosarkasi protiv Rusije!

bas se pitam koliko glup moras biti da povjerujes da normalan, pametan covjek, u jednoj recenici kaze da nije bilo "pijancenja", a onda u drugoj pobije sam sebe govoreci da su "pili i ranije" :lol: no dobro, iako forumasi, gradjani su Bosne i Hercegovine, ograniceni i zatupljeni kao vecina stanovnistva ove drzave, nazalost!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 02 sep 2016, 20:11

Fini košarkaši naši, rostiljali i slušali halida uz vodu i cedevitu. How yes no

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 02 sep 2016, 20:12

dino-92 je napisao/la:Fini košarkaši naši, rostiljali i slušali halida uz vodu i cedevitu. How yes no
Tipičan primjer individue koji lične frustracije liječi preko bosanskohercegovačkog sporta

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 sep 2016, 20:16

pinoglavi je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:Fini košarkaši naši, rostiljali i slušali halida uz vodu i cedevitu. How yes no
Tipičan primjer individue koji lične frustracije liječi preko bosanskohercegovačkog sporta
jos ce ispast da sam ja jedina osoba, ne u Bosni i Hercegovini, nego na svijetu, koja ne pije alkohol i koja uz rostilj pije npr sok, jer to je nesto nevjerovatno, nevidjeno! stvarno ovakvi likovi traze da ih se samara, figurativno govoreci

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 sep 2016, 20:17

Ma zaboli me qrac jesul pili na rostilju, jesul jeli reš, od koga su kupili cevape jer ne znam i necu nikad saznati, ali mi je itekako zanimljivo zasto neko ima potrebu da namjerno ( jer ne znam kako bi drugacije dopisao rijec viska ) dodaje rijec "pili" u ionako poljuljanoj atmosferi i to dan pred utakmicu

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 sep 2016, 20:21

ovdje ocigledno ima zatupljenih ljudi koji misle da drugi sportisti, kako u individualnim, tako i u timskim sportovima ne piju :lol: piju, piju, samo ne izadje sve na internet :kafa: pa i oni su ljudi od krvi i mesa, moraju se provest, popit sta! nisu onaj video nasi reprzentativci snimili s namjerom da se vidi kako je njima bilo lijepo, nego je to neko planski uradio, a planski ga je i plasirao na internet, bas pred putovanje u Rusiju, a to se desilo kada, 5-6 dana prije toga!

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 02 sep 2016, 20:30

pinoglavi je napisao/la:
Ne glupiraj se. Jel to inače tvoj nivo komunikacije, da ako se ne slažeš s nekim, da pokušaš diskusiju odvest na lične stvari. Zaobiđi me slobodno, ako ti se ne čita.

Ovu dijecu, što sad čine našu repku, pratim od malih nogu, sjećam se kad je buza izabran u petorku b divizije u16, pa i još dalje nazad. I od dijece koja su obećavali oni su svoje karijere srozali, a u zadnjim danima mi postaje i jasno zašto. Za ovom reprezentacijom sam putovao na razna prvenstva, tugovao kad smo izgubili, slavio kad su pobjedjivali, uglavnom kao i ostali bosanci i hercegovci. Ne stavljam se sigurno iznad ostalih navijača, ali i neću dozvoliti da mi neko kaže da liječim frustracije preko repke.
Najgore sto ti i takvi kao ti mislite da ovi sto im zamjeraju partijanje, da im mi ostali želimo poraze itd. A to su gluposti. Svi mi želimo da oni pobjeđuju i da se plasiramo na ep, ali i želimo ozbiljan odnos prema državnom dresu. Djokovic ima rodjendan za vrijeme french opena, šta misliš jel ga slavi isti dan ili ga pomjeri ipak. Ne želim samo da plasmanom na ep oni opravdaju partijanje, jer za to nema mjesta

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.