FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stvarno smo postali odron mislio sam da ovo necu nikad napisati ali moram ,pitari su bili u puno tezoj situaciji nego mi al se nisu brukali ovako
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
@pile,daj malo raji lijepih vijesti,ja cu one glavne kad budu 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Cekaj glavne nista unaprijedsuper je napisao/la:@pile,daj malo raji lijepih vijesti,ja cu one glavne kad budu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Kontakt:
dobili smo upit od francuskog premierligasa za jednog naseg igraca
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
neroazzuro
- Kontakt:
E bas ste jebci vas dvojica 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- super
- Kontakt:
zanemariva cifra koju smo postavili kao odstetu(700-1m eura)neroazzuro je napisao/la:E bas ste jebci vas dvojica
Ide Bajic ili Amir?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma sta imate loziti raju. I ti bezbel traze na probu 10 dana, pa ce ponuditi 100.000 eura pa mi necemo dati i eto. Daj kad bude nesto 100% onda i objavi par sati ili dana nego sto ce klub objaviti. Svaki put nekakva ocekivanja a ono nidje veze...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- super
- Kontakt:
prosli put ste me napali da cekam oficijelnu,evo cekam al neznam hoce li potpis biti prije kraja ovog mjesecaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma sta imate loziti raju. I ti bezbel traze na probu 10 dana, pa ce ponuditi 100.000 eura pa mi necemo dati i eto. Daj kad bude nesto 100% onda i objavi par sati ili dana nego sto ce klub objaviti. Svaki put nekakva ocekivanja a ono nidje veze...
Koji je to naš igrac za kojeg cemo uzeti lijepe pare i koje su to glavne vijesti,? može i na pp
..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa zato jer si rekao onda za 15 koliko vec dana sponzor, ha hu, potpis, pa cuna sad za sad... Kad bude makar 90% nesto od toga onda treba javiti... Sta mi imamo sto se javio taj iz Francuske ako hoce djaba igraca i ne daju ni pola onog sto mi trazimo, nista.super je napisao/la:prosli put ste me napali da cekam oficijelnu,evo cekam al neznam hoce li potpis biti prije kraja ovog mjesecaBaja_Zvjerka je napisao/la:Ma sta imate loziti raju. I ti bezbel traze na probu 10 dana, pa ce ponuditi 100.000 eura pa mi necemo dati i eto. Daj kad bude nesto 100% onda i objavi par sati ili dana nego sto ce klub objaviti. Svaki put nekakva ocekivanja a ono nidje veze...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Super je tada rekao POTENCIJALNI...ako nista ogradio se. Moze li na pp samo ako Sam pogodio o kome je rijec?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Pustite ljudi ponude a do kraja sezone jos bruku kola. Tako do tad ko ziv ko mrtav.
Nismo jebci zato i kazem pisi kada bude,to sto neko zna za nesto, ne mora da znaci da ce i biti. Opusteno i nevalite na supera nek sutra drzi sirom otvoren novcanikneroazzuro je napisao/la:E bas ste jebci vas dvojica
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- super
- Kontakt:
kad bi me vidjeli sa ovim "guzonjama nasim"kako bi poceli nagadjati ko je ovaj lik-garant ulagacpile87 je napisao/la:Nismo jebci zato i kazem pisi kada bude,to sto neko zna za nesto, ne mora da znaci da ce i biti. Opusteno i nevalite na supera nek sutra drzi sirom otvoren novcanikneroazzuro je napisao/la:E bas ste jebci vas dvojica
Sutra skupljamo para da platimo Zrinjiskom da klepi Sarajevo.
Garant se interesuju za Memiju 
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ja mislim da je Sejo Bucan.
on ili nedo, nema ko drugiBijeliLuk je napisao/la:Ja mislim da je Sejo Bucan.
Željezničar živimo !