Lakoste je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Kume ako postavljas pitanje, napises "jel on sada?", a ne "jest on sada?"Zukanovic je napisao/la:Jest on sadaZukanovic je napisao/la:Uskoro dolaze 2 igraca. jedan je super za nasu ligudrugi
ne mislim na Hodzica i Dzidica.
ili
?
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ahmetović je jedan od igrača za koje se misli da su kvalitet iz premijer lige kao o Hodžić. I to fkt i jesu.
Biće još 1/2 iz premijer lige i 5/6 stranaca i eventualno jedan domaći al klasa.
Biće još 1/2 iz premijer lige i 5/6 stranaca i eventualno jedan domaći al klasa.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ja sam prije 3 dana ovde napisao čuo sam dolaze nam 3 pojačanja u narednih 10 dana. To je izlatilo jednom članu uprave tako da imam za narednih 7 dana još 1 pojačanje fore.
Ovo je idealna prilika za @Higha i ostale da uriniraju po Tuzlacima na temi PL prepucavanje jer su oni već unaprijed najavili uriniranje po pitarima ako Benko pređe u Slobodu
Ovo je idealna prilika za @Higha i ostale da uriniraju po Tuzlacima na temi PL prepucavanje jer su oni već unaprijed najavili uriniranje po pitarima ako Benko pređe u Slobodu
SRETAN BROJ - 1725
Jeli ovo onaj sto je bio rezerva u slobodi, kome je onaj krpic izeo mjesto??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Desno Nemanja Tomic, lijevo Said Husejinovic. Hajmo. 
Jest, uzeo mu mjesto u drugoj polusezoni.Fudo je napisao/la:Jeli ovo onaj sto je bio rezerva u slobodi, kome je onaj krpic izeo mjesto??
SRETAN BROJ - 1725
Zato su mozda i ostali bez icega. Isto sto je Cezar bio uzeo mjesto Benki.pitic je napisao/la:Jest, uzeo mu mjesto u drugoj polusezoni.Fudo je napisao/la:Jeli ovo onaj sto je bio rezerva u slobodi, kome je onaj krpic izeo mjesto??
[youtube][/youtube]
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Prije utakmice Bogicevic pustio sebi.Rule_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovakvu logiku podržajem. I kod nas da se zadržao onaj muflon i Benku držao na klupi do kraja sezone nit bi bio prvi strijelac nit išta. Kao i svim igračima do sada i prema Ahmetoviću isto: Obuci dres FK Sarajeva i dokaži da možeš. Tek posle ću da sudim.xbox je napisao/la:Zato su mozda i ostali bez icega. Isto sto je Cezar bio uzeo mjesto Benki.pitic je napisao/la:Jest, uzeo mu mjesto u drugoj polusezoni.Fudo je napisao/la:Jeli ovo onaj sto je bio rezerva u slobodi, kome je onaj krpic izeo mjesto??
Samo Saraj'vo.
13 golova i 8 asistencija.Statistički jako lijepo 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jesi li se isto ovako ponašao i kad je Okić došao kod nas? Pretpostavljam da si bio zadovoljan jer smo tada doveli najboljeg igrača Veleža, ali kada si vidio kako Okić igra/ne igra onda si počeo poljuvati po njemu. Prema tome, hajmo pružiti i Ahmetoviću šansu.Besic je napisao/la:fico jesi dobar ti , pa dovodimo otpad iz Slobode Krpić rahmetli mu mjesto uzeo, kakav udarac za Slobodu ? Drugi dio sezone nije se sastavio kako treba kod njih i vidimo gdje su oni . frajer nije zabio gola od velikog praska.fico je napisao/la:Mislim da ovo nije toliko pojačanje za nas, koliko je udarac za Slobodu.
SARAJEVO
- Osttribine
- Kontakt:
Nista ostaje nam pozeliti mu dobrodoslicu, sa onom formom iz prvog dijela sezone bice extra pojacanje, ali drugi dio je lose odigrao bar sto se realizacije tice. A vala i vi pojedini streameri preserajete, nisam ni ja odusevljen, ali je Merso fkt dokazan igrac, sad sto je u padu forme jbg, ima vremena da se dozove, pojedinci fkt sto neko napisa ocekuju Ibrahimovica, doduse ko zna, sutra je rekao da objavljuje ime novog kluba 
Preventivno popljuvat.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Da, ali kod njih je bio isti trener, kod nas je ona koza gurala propalog cezara. 31 godinu lik ima, pa bolje gurati akademce koji su i jeftiniji...xbox je napisao/la:Zato su mozda i ostali bez icega. Isto sto je Cezar bio uzeo mjesto Benki.pitic je napisao/la:Jest, uzeo mu mjesto u drugoj polusezoni.Fudo je napisao/la:Jeli ovo onaj sto je bio rezerva u slobodi, kome je onaj krpic izeo mjesto??
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
[youtube][/youtube]
Sejfudin > Amer Bekic
Sejfudin > Amer Bekic
Ahmetovic je bio na klupi jer nije zelio produziti ugovor. Izjava Azmira vam dovoljno govori da je Sarajevo vise platilo. Dobar igrac, iza Benke najbolji napadac lige
Ovo znaci da Benko ide a ? Glaj Dine hahah **** li te cmaruljoooooooooooooooooooo
Zadnja izmjena: bojler, dana/u 06 jun 2016, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Burberry46
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.