Nije Maxova greška
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Zadnja izmjena: Lynx, dana/u 05 jul 2026, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- AshburtonG
- Kontakt:
Brate chill. Sprdam se.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 18:06Zasto ce pustati, uzeti i vise nego zasluzenu pobjedu Leclercu. Momak odvozio bez greske od pocetka do kraja i sta trebao je pustiti, a ima jos 12-13 trka do kraja. Pa jbt nije zadnje 3 da odöucuju pa da kaze ok ja cu raditi za timskog kolegu.AshburtonG je napisao/la: ↑05 jul 2026, 18:02Kako je lijepo vidjet ove debilcice sto su godinama navijali protiv Lewisa, a ne za Maxa, kako sad pjene.![]()
Steta sto Ferrari nije propustio Sir Lewisa, jer im je jedina to sansa da ponovo osvoje titulu u narednih 20 godina.
Lewis je izvukao koliko je mogao, s obzirom da su promijenili setup. Covjek je sporiji bio i na kvalama i u racepaceu u poredjenju sa vremenima u sprintu.
Leclerc odlicna voznja. Konacno se vratio.
Ova pobjeda je trebala Leclercu da vrati samopouzdanje pred nastavak sezone. Ferari je bio dobar ovdje, odradili su sve bez greske i to se treba pohvaliti.
Kad se drugi slupaju losi vozaci, luzeri vaki naki a kad Max nikad nije do njega haha. Ma da...
Pa nije do njega ...nije se zatvorilo zadnje krilo do kraja ...ev ga izjavio jednom je ok dva puta je vec nedopustivo i da mu rizikuju zivot ..moglo bi ovde svega biti izmedju Rb i njega
Sta je s njeg, jel ziv frajer? Isto Button, nestao samo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 17:58Ne moras nista zamisljati, vec je jedan takav aktuelni prvak
Današnja formula je postala jedno veliko sranje u odnosu na nekada.
Lando ispod radara vozi odličnu sezonu. Mislim da nije bilo vikenda da nije imao nekih problema s bolidom a uvijek izvuče maks.
Drugi vozač sezone po meni.
Drugi vozač sezone po meni.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
To mi je najčudnije od Meklarena, nikakva poboljšanja, yebote iza Redbula sad i u kvalifikacijama i u rejspejsu. Izgleda da su fulili sa nadogradnjama od Kanade i to debelo.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Jesul kaznili Hamiltona ?
Kaznila ga je ekipa pozivajuci ga u boks,iako je ovo bila sprdacina da ne puste bar jedan krug trkanja ali su zato 2021 uredno pustili jedan krug i uzeli Hamiltonu titulu,danas kada su mogli putsiti krig nisu to uradili
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Da je bio bilo ko drugi osim cigana Rusella drugi, pustili bi hladno...
Nisu oni fulili nego su drugi ljudi odradili bolji posao hahaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:51To mi je najčudnije od Meklarena, nikakva poboljšanja, yebote iza Redbula sad i u kvalifikacijama i u rejspejsu. Izgleda da su fulili sa nadogradnjama od Kanade i to debelo.
Ispade da su nazadovali sa onim paketom iz majamija ,a ne napredovali ,naprotiv rezultati sve kazuju nazalostBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑05 jul 2026, 20:51To mi je najčudnije od Meklarena, nikakva poboljšanja, yebote iza Redbula sad i u kvalifikacijama i u rejspejsu. Izgleda da su fulili sa nadogradnjama od Kanade i to debelo.
Pravda za Tyson Furya
Neku veliku vijest najavljuju danas.
Horner, Max ili neki preskočeni arapski GP da bude do kraja sezone
Horner, Max ili neki preskočeni arapski GP da bude do kraja sezone
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ništa još od bombe Vila Bakstona, prije 4 sata najavio
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Ovo je vec ozbiljna bomba. Jos nek vrate V10 i imamo sve sto nam treba.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)