Ocemu ti mamlaze jedan. Koje tacke. Ko te je sta pitao. Ako te ne zanimaju moji postovi. Ne komentarisi. Mislim, kako te nije sramota nesto tako i objavit. Cuj ti njega. Pa koji si ti faktor majstore.viKK je napisao/la:@ajax de smiri sa tačkama, svake 4 riječi završavaš rečenicu, postovi ti se ne mogu čitati. pokušaj pročitati neki svoj post, vidjećeš koliko debilno zvuči.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Naša fudbalska budućnost bila bi u najmanju ruku sjajna kad bi se samo bavili dijsporom, ništa drugo. Od našeg premijeršipa nema nikakve fajde...
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1231 ... a-zvijezda
http://www.dodaske.ba/sport/fudbal/1231 ... a-zvijezda
Najbolji strijelac i jedan od najboljih igrača HNL-a, koji i hrvatski mediji nazivaju lošim, teško da će naći mjesto u Hrvatskoj reprezentaciji. I ne samo on, nego su male šanse da bilo koji igrač HNL-a zaigra za Hrvatsku na SP, dok ćemo mi u svojoj reprezentaciji, kako stvari stoje, imati prosječne igrače iste lige."Ako se dosad nisam pokazao, neće mi pomoći ni ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja sezone", rekao je Čop koji juriša prema naslovu najboljeg strijelca HNL-a.
"Ne zamaram se naslovom najboljeg strijelca, a ni pozivom u reprezentaciju. Hoću li biti razočaran ako ne budem išao u Brazil? Kako bih bio razočaran, pa dosad nisam nijednom bio u reprezentaciji! Ne mogu izgubiti nešto što nisam ni imao."
Nejasno je na čemu to Čop temelji svoju tvrdnju da se već dokazao izborniku i zavrijedio ući u društvo Mandžukića, Olića, Da Silve.., jer ako zanemarimo njegove golgeterske podvige u lošem HNL-u i u Kupu protiv Suhopolja i Zagore, u Europi je zabio gigantima kao što su Fola, Šerif, dok je u skupini Europa lige pogodio tek jednom, u Dinamovom porazu od Ludogoreca.
Da li je Hrvatska reprezentacija toliko kvalitetnija od naše da oni nemaju potrebu da zovu najbolje igrače iz sopstvene lige?
I da, Čop je nebitan u ovoj priči, poenta je u nečemu drugom.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Principatus
- Kontakt:
@Ceze
Pa svi mi dobro znamo zasto se zovu prosjecni igraci iz HNLa u nasu reprezentaciju. Sigurno ne zbog kvaliteta.
Pa svi mi dobro znamo zasto se zovu prosjecni igraci iz HNLa u nasu reprezentaciju. Sigurno ne zbog kvaliteta.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Potpuna utopija je ocekivati nove igrace na spisku,od toga nema nista.
Postoje samo dvije opcije,hoce li selektor ostati pri svome vec davno napravljenom spisku(Egipat)ili ce popustiti pod kritikama javnosti i igraca reprezentacije i umjesto njih na spisak staviti igrace koji su godinama dio ove ekipe i koji su godinama stvarali ovaj uspjeh.Znamo koji su to igraci.
Po meni na SP treba da ide sva stara garda jer je stara garda nakon mnogih razocarenja i izborila to prvenstvo.Grehota je i sramota odjednom ih prekriziti,to niko na svijetu ne radi.
Poslije SP im se moze lijepo reci,nekima naravno,momci doslo je vrijeme za neke mladje igrace i sa njima se rastati onako kako dolikuje i kako su oni zasluzili.
Postoje samo dvije opcije,hoce li selektor ostati pri svome vec davno napravljenom spisku(Egipat)ili ce popustiti pod kritikama javnosti i igraca reprezentacije i umjesto njih na spisak staviti igrace koji su godinama dio ove ekipe i koji su godinama stvarali ovaj uspjeh.Znamo koji su to igraci.
Po meni na SP treba da ide sva stara garda jer je stara garda nakon mnogih razocarenja i izborila to prvenstvo.Grehota je i sramota odjednom ih prekriziti,to niko na svijetu ne radi.
Poslije SP im se moze lijepo reci,nekima naravno,momci doslo je vrijeme za neke mladje igrace i sa njima se rastati onako kako dolikuje i kako su oni zasluzili.
Poenta je odlicna,svaki dobronamjerni navijac repke ce je shvatiti..ceze je napisao/la:Najbolji strijelac i jedan od najboljih igrača HNL-a, koji i hrvatski mediji nazivaju lošim, teško da će naći mjesto u Hrvatskoj reprezentaciji. I ne samo on, nego su male šanse da bilo koji igrač HNL-a zaigra za Hrvatsku na SP, dok ćemo mi u svojoj reprezentaciji, kako stvari stoje, imati prosječne igrače iste lige."Ako se dosad nisam pokazao, neće mi pomoći ni ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja sezone", rekao je Čop koji juriša prema naslovu najboljeg strijelca HNL-a.
"Ne zamaram se naslovom najboljeg strijelca, a ni pozivom u reprezentaciju. Hoću li biti razočaran ako ne budem išao u Brazil? Kako bih bio razočaran, pa dosad nisam nijednom bio u reprezentaciji! Ne mogu izgubiti nešto što nisam ni imao."
Nejasno je na čemu to Čop temelji svoju tvrdnju da se već dokazao izborniku i zavrijedio ući u društvo Mandžukića, Olića, Da Silve.., jer ako zanemarimo njegove golgeterske podvige u lošem HNL-u i u Kupu protiv Suhopolja i Zagore, u Europi je zabio gigantima kao što su Fola, Šerif, dok je u skupini Europa lige pogodio tek jednom, u Dinamovom porazu od Ludogoreca.
Da li je Hrvatska reprezentacija toliko kvalitetnija od naše da oni nemaju potrebu da zovu najbolje igrače iz sopstvene lige?
I da, Čop je nebitan u ovoj priči, poenta je u nečemu drugom.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto se tice 3. napadaca, treba Lord Bendtneru izvaditi BiH drzavljanstvo, i povesti ga kao 3. napadaca.

Adnan ŠEćerović MVV mAstricht

Marko MAletić FC OSS

Eldin HAdzic FC HErcules

Jasmin SCuk Mlada Boleslav

Marko MAletić FC OSS

Eldin HAdzic FC HErcules

Jasmin SCuk Mlada Boleslav

wow, jesam li te možda uvrijedio? boli me lijevo mudo za tvoje djetinjasto mišljenje i šta već ti pišeš, nego dajem ti savjet inače će te svi staviti na ignore (kao i ja), jer glava zaboli ako pokušaš pročitati tvoj neki post, što od gramatičkih grešaka, što od bespotrebnih tačaka koje u tvom svijetu izgleda mijenjaju svaki interpunkcijski znak.Ajax je napisao/la:Ocemu ti mamlaze jedan. Koje tacke. Ko te je sta pitao. Ako te ne zanimaju moji postovi. Ne komentarisi. Mislim, kako te nije sramota nesto tako i objavit. Cuj ti njega. Pa koji si ti faktor majstore.viKK je napisao/la:@ajax de smiri sa tačkama, svake 4 riječi završavaš rečenicu, postovi ti se ne mogu čitati. pokušaj pročitati neki svoj post, vidjećeš koliko debilno zvuči.![]()
Neka tvoji visokoumni tekstovi zvuce "ne"debilno. Sta je to trebala da bude dobronamjerna sugestija. Sa takvim rjecnikom ?? Ma razlaz momak. Ne komentarisi me vise. A ako budes dosadan i offtopicario ides na ignore. Ili ti to isto napravi.
Dobro care. Ziv ti meni bio. Samo ne komentarisi me vise. Svega ti. Evo cak i savjete djelis drugim ljudima. Direktne, indirektne svasta nesto. Mada te vecina ne J**+ 5%. Kulturno od tebe. Zaboli me k**** za tvoje misljenje. Niko te nista nije pitao. Ne trolaj vise po ovoj temi, zivota ti. Pusti ti moj pravopis, cuj pravopis je njemu bitan. Jaoooo. Bez komentara. Koji lik.viKK je napisao/la:
wow..
Ajax je napisao/la:Dobro care. Ziv ti meni bio. Samo ne komentarisi me vise. Svega ti. Evo cak i savjete djelis drugim ljudima. Direktne, indirektne svasta nesto. Mada te vecina ne **** 5%. Kulturno od tebe. Zaboli me k**** za tvoje misljenje. Niko te nista nije pitao. Ne trolaj vise po ovoj temi, zivota ti. Pusti ti moj pravopis, cuj pravopis je njemu bitan. Jaoooo. Bez komentara. Koji lik.viKK je napisao/la:
wow..
Meni uopce ne smeta kako pises. Dobar si poster, ali citam tvoje postove kao telegram. hehe
Inace, Back to topic.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Hvala Jaro. Mada polako gubim inspiraciju. Jer sam napisao vise manje sve sta mislim. Neka i drugi malo pisu.Pirke je napisao/la:
Meni uopce ne smeta kako pises. Dobar si poster, ali citam tvoje postove kao telegram. hehe![]()
Inace, Back to topic.
Ma ne znam, kad vidim šta Hrvati i Srbijanci rade... Pozvao bih pola ovih igrača u repku za prijateljske utakmice i zadržao najbolje... Čim dođe prva zvanična, ubaci ih na teren u 90. minuti kao što je Ćiro uradio sa Begovićem...
Sent from my C6506 using Tapatalk
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Slazem se 100%. Da se ne isproba M.Vrancic na DM-u. A probali su se svakakvi igraci bi bas bio lukzuz. Jer npr. M. Vrancic se jako moguce. Moze odluciti da zaigra za Hrvatsku ako mu oni reda radi posalju poziv, samo da ga zakapare. A to ce i uraditi skoro sigurno ako bude zaigrao u Bundesligi. Ne isprobati ga u prijateljskoj je po meni veliki luksuz. Isto tako treba isprobati i Besica.Pirke je napisao/la:Ma ne znam, kad vidim šta Hrvati i Srbijanci rade... Pozvao bih pola ovih igrača u repku za prijateljske utakmice i zadržao najbolje... Čim dođe prva zvanična, ubaci ih na teren u 90. minuti kao što je Ćiro uradio sa Begovićem...
- Principatus
- Kontakt:
Ma zasto isprobavati Maria Vrancica, buduceg igraca 1. Bundeslige kada mozemo moronski cekati da nam ga ko ukrade?
Mozda ga pozovu na sljedeci teferic, 2015, kad bude vec igrao protiv Schalke, Bayern München itd. nema razloga da to sada uradimo lagano i bez stresa. Do tada ce nam Safet naci nekog napadaca iz HNLa, koji sjedi na klupi...i staviti ga na DMa. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Problem je ako pjeske krene nece stici na vrijeme. A uostalom odakle on sada iskoci?Principatus je napisao/la:Ma zasto isprobavati Maria Vrancica, buduceg igraca 1. Bundeslige kada mozemo moronski cekati da nam ga ko ukrade?Mozda ga pozovu na sljedeci teferic, 2015, kad bude vec igrao protiv Schalke, Bayern München itd. nema razloga da to sada uradimo lagano i bez stresa. Do tada ce nam Safet naci nekog napadaca iz HNLa, koji sjedi na klupi...i staviti ga na DMa.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
http://sportsport.ba/blabla/seksi-ples- ... -si/128669" onclick="window.open(this.href);return false;
xaxaxaxa

xaxaxaxa
https://SecretPrivat.com - [url=https://SecretPrivat.com/girl/sam-81.html]Sam[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/hanna-zuki-57.html]Hanna Zuki[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/candy-smile-20.html]CANDY SMILE[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/lexy-106.html]LEXY[/url] [url=https://SecretPrivat.com/girl/aline-golden-122.html]Aline Golden[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://SecretPrivat.com] Instant Chat Dating [/url]
Ko li je sljedeci?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Doktorinho, Jurica95, Noke995, visarionovich i 58 gostiju.