A realno i jest šta će nam omladinske selekcije kad imamo Musu i Nurkića koji su ostavili PEČAT i koji će dolaziti na svako treće okupljanje repke..
MUSIN I NURKIĆEV PEČAT > Omladinske selekcije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Zato smo za njegovog vremena imali "slučaj Nurkić". Uz sve njihove mane, ni onaj Savez sa Fulurijom i Barbarićem ni ovaj sa Bukvom i Kovačevićem nije u nikakvom otvorenom sukobu sa Jusufom kao što je bio Dinin i Harunov.mirsad993 je napisao/la:Ja znam da je i Harun uzimao ,btw uostalom u ovoj zemlji nema nikog da ne uzima (kad odeš na termin pa treba ono neko dati 3,5 neko 4KM većina gleda da ostavi 3,5 i da se ispale) samo onaj što je na većoj poziciji može više da uzima, ali sa Harunom smo makar imali rezultate, odgovorno tvrdim da je Harun sve ove godine ostao da sad ne bi imali slučaj Biberoglu (Gordi bi kuću davno napravio
), da ne bi gledali nabijanje od po 30tak i više razlike od Ukrajine, Finske i sličnih reprezentacija. Čovjek je bio zainteresovan za to što radi odnosno da svi koji mogu igraju za nas i oni najbolji, a druga stvar što je to smetalo nekim mendžerčićima i nekim političarima koji imaju "svoju" djecu pa je dolazilo do sukoba interesa pa je tako ovdje na forumu se spamalo uvijek od "sarajevskog lobija" kako je bolje bez njega, evo vidimo koliko nam je dobro, još ovaj gore reče treba navijati naši su kao sad se pokušava predstaviti kao da je to sve normalno i očekivano
.
Da su ga pustili da radi bio bi košarkaški Mamić a mi svi koristi od toga tj reprezentacija ne bi spala da na spisku od 12 igrača imaš (zadnji prozor) jedva 2 i po igrača koji mogu imati 20minuta u prosjeku u Cedeviti recimo, e ako s tim trebamo biti zadovoljni i navijati
mirsad993 je napisao/la:Ja znam da je i Harun uzimao ,btw uostalom u ovoj zemlji nema nikog da ne uzima (kad odeš na termin pa treba ono neko dati 3,5 neko 4KM većina gleda da ostavi 3,5 i da se ispale) samo onaj što je na većoj poziciji može više da uzima, ali sa Harunom smo makar imali rezultate, odgovorno tvrdim da je Harun sve ove godine ostao da sad ne bi imali slučaj Biberoglu (Gordi bi kuću davno napravio
), da ne bi gledali nabijanje od po 30tak i više razlike od Ukrajine, Finske i sličnih reprezentacija. Čovjek je bio zainteresovan za to što radi odnosno da svi koji mogu igraju za nas i oni najbolji, a druga stvar što je to smetalo nekim mendžerčićima i nekim političarima koji imaju "svoju" djecu pa je dolazilo do sukoba interesa pa je tako ovdje na forumu se spamalo uvijek od "sarajevskog lobija" kako je bolje bez njega, evo vidimo koliko nam je dobro, još ovaj gore reče treba navijati naši su kao sad se pokušava predstaviti kao da je to sve normalno i očekivano
.
Da su ga pustili da radi bio bi košarkaški Mamić a mi svi koristi od toga tj reprezentacija ne bi spala da na spisku od 12 igrača imaš (zadnji prozor) jedva 2 i po igrača koji mogu imati 20minuta u prosjeku u Cedeviti recimo, e ako s tim trebamo biti zadovoljni i navijati

AMA NISI UPRAVU! Harun lopov, samo krao, i imao sreće što se desio Musa, Atić, Čampara, Sikiraš, Pandža, prvaci Europe, četvrti u Europi, sve selekcije u A diviziji... čovjek je imao sreće. I plus se posvađao sa Nurkićem a.k.a. ikonom reprezentacije Bosne i Hercegovine.mirsad993 je napisao/la:Ja znam da je i Harun uzimao ,btw uostalom u ovoj zemlji nema nikog da ne uzima (kad odeš na termin pa treba ono neko dati 3,5 neko 4KM većina gleda da ostavi 3,5 i da se ispale) samo onaj što je na većoj poziciji može više da uzima, ali sa Harunom smo makar imali rezultate, odgovorno tvrdim da je Harun sve ove godine ostao da sad ne bi imali slučaj Biberoglu (Gordi bi kuću davno napravio
.
Jel to način raspravljanja vrijeđati?Drape je napisao/la:Interesantno kako osobe koje odišu ispodprosječnim intelektualnim sposobnostima uspjehe oml. selekcija koje opet prizivaju poistovjećuju sa zaposlenicima Saveza iz tog vremena, a ne sa Nurkićem i Musom koji su na tim prvenstvima osvajali MVP nagrade i vodili selekcije do uspjeha. Čak suprotno, nešto su im oni krivi.
Spojio sam zato što su te dvije godine bile slične i zaista dobre kad se gleda kvalitet igre ali i rezultatski što da ne a i dobar dio igrača je igrao obje godine i u toj godini prije 4.tog mjesta je bilo dobrih utakmica ,drugi u grupi ako se ne varam dobili Tursku (domaćina tad) sa Srbijom egal do zadnjeg minuta itd. Pa ljudi pričaju kao da su to bili izvanredni talenti a ti kažeš dobro je svi i dalje zarađuju od košarke pa neće valjda od boćanja, imaju oni godina ko je od njih dosegao ABA ligu nivo makar da ne pričam dalje.kobe24 je napisao/la:Garic, Predic, Kelecevic i ostali su 96. godiste i nisu bili dio te ekipe koja je zauzela 4. mjesto na EB. Meni je ta generacija juniora od prije 3 godine najjaca od svih nasih ikad. Svi oni se jos uvijek bave kosarkom i imaju priliku da zive od nje, jedino ne znam dokle su Alija Piric i Miljan Saric dogurali. Za njih je vjerovatno A1 liga plafon.
Vidi moj Mirsade, ako se "Ovaj gore" odnosi na mene, ja cu uvijek navijeti za momke koji se posteno odazovu raprezentaciji, pa makar i ti bio u petorci. Mislim da je to posteno i patriotski. Takav sam i yebaji gamirsad993 je napisao/la:Ja znam da je i Harun uzimao ,btw uostalom u ovoj zemlji nema nikog da ne uzima (kad odeš na termin pa treba ono neko dati 3,5 neko 4KM većina gleda da ostavi 3,5 i da se ispale) samo onaj što je na većoj poziciji može više da uzima, ali sa Harunom smo makar imali rezultate, odgovorno tvrdim da je Harun sve ove godine ostao da sad ne bi imali slučaj Biberoglu (Gordi bi kuću davno napravio
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.