FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

storm_raider
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la storm_raider » 09 maj 2015, 20:07

shaman7 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Hajde ne treba pretjerivati.. jasno je da su pjevali jer Zrinjski gubi. Jesu pjevali kasnije "bice zeljo k... sampion", ali mi smo prvi poceli sa "mostarske p..."
Oni su to isto Sarajevo nedavno isprasili sa 2:0, necemo seljacku pricu da su svi protiv nas, bla bla.. Radovali su se jer Zrinjski gubi, s njima se ne podnose nikako.
Iskreno se nadam da nisi ironičan. Ako nisi, svaka čast jer je to tako sigurno. Potrefilo se da nam "odgovara" protiv Zrinjskog i za Sarajevo, a opet kažem da vas neko mrzi, imalo se kada to pokazati. Danas su trojica momaka (toliko sam ja vidio, možda su i ostali) slobodno kao svojim gradom šetali u majicama Zelje i sa šalovima. Mogli su biti uhvaceni, toliko je tu momaka u gradu bilo i prošlo, a nije bilo incidenta i ne treba da se dešava. To je tribina, to su sportski događaji. Draze mi je vidit tog "podjebavanja" nego talase na tribinama ili klepcanje i deranje "defence" :lol: :lol:

Poz !
Nisam ironican. Samo vam je dobar procenat na tribinama stoka, ali tako je kod svih...
Sport je lijek za tijelo i duh.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 maj 2015, 20:07

pa proradili smo i mi... :mrgreen:

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 maj 2015, 20:08

Moj brato hajde sto lazes nas, ali sto i sebe. :D

Trebamo ovo ostalo domaćih odigrati na neki drugi stadion. Otoka, Visoko, Kakanj. Svejedno samo da budemo gosti.

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 09 maj 2015, 20:08

Evo sad sa utakmice... koja dominacija kako Želje na terenu tako MANIJAKA na tribinama :tokralju: :tokralju: Ono kad su poceli pjevat u šumarku skrivenom nakon njihovog provociranja, te navijanjE na kraju je za svaku pohvalu i dokazali da smo najveći u državi :clap: :clap: :clap: VOLIM TE ŽELJO !
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 09 maj 2015, 20:13

Niti jednog skandiranja nije bilo od strane Velezovih navijaca tipa "**** sampion",ili nesto slicno,do trenutka kada sa gostujuce tribine ide pjesma "mostarske p....,pa "neretvom se protegao" i naravno onda slijedi odgovor sa nase strane.I sto se cudite ako nam je drago sto je Sarajevo povelo sta je tu problem? Dobili smo ih i uvijek cemo pokusat da pobjedimo svako pa ko koga posteno.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 maj 2015, 20:14

“Mogu biti zadovoljan i igrom i rezultatom. Sticajem niza okolnosti smo tu gdje jesmo. Prvi i osnovni cilj je da izađemo u Evropu, ali da bismo to ostvarili, onda se moramo boriti za titulu” kazao je Odović.

“Raduje me što smo imali navijače. Oni su bili fenomenalni i s njima je Željo puno jači”, dodao je strateg Plavih.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 09 maj 2015, 20:15

Samo da mladost dobije sutra radnika.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 09 maj 2015, 20:15

Juventino1995 je napisao/la:Niti jednog skandiranja nije bilo od strane Velezovih navijaca tipa "**** sampion",ili nesto slicno,do trenutka kada sa gostujuce tribine ide pjesma "mostarske p....,pa "neretvom se protegao" i naravno onda slijedi odgovor sa nase strane.I sto se cudite ako nam je drago sto je Sarajevo povelo sta je tu problem? Dobili smo ih i uvijek cemo pokusat da pobjedimo svako pa ko koga posteno.
prosetaj :wave:
51%--------49%

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 maj 2015, 20:17

:opaopa:

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 maj 2015, 20:20

Gledaj vozaca, glavi baja. :cool:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 09 maj 2015, 20:22

Juventino1995 je napisao/la:Niti jednog skandiranja nije bilo od strane Velezovih navijaca tipa "**** sampion",ili nesto slicno,do trenutka kada sa gostujuce tribine ide pjesma "mostarske p....,pa "neretvom se protegao" i naravno onda slijedi odgovor sa nase strane.I sto se cudite ako nam je drago sto je Sarajevo povelo sta je tu problem? Dobili smo ih i uvijek cemo pokusat da pobjedimo svako pa ko koga posteno.
Ma svi smo bola mi protiv njih haha,pusti nek zive u zabludi :D :D
#musvdg

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 09 maj 2015, 20:24

Red je malo Bogdanovića da pohvalimo. Pojedinačno, jedan od najzaslužnijih što smo uzeli zadnjih 6 bodova. Protiv Borca nas spasio u onoj situaciji kad je Hasanović pogodio sudiju, pa na kraju utakmice zabio za pobjedu; danas odlična intervencija nekad oko 60. minute, kada je u zadnji čas izblokirao šut, i onda opet gol na kraju. :thumbup:
FK Željezničar 1921

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 maj 2015, 20:25

RobertoBaggio je napisao/la:Red je malo Bogdanovića da pohvalimo. Pojedinačno, jedan od najzaslužnijih što smo uzeli zadnjih 6 bodova. Protiv Borca nas spasio u onoj situaciji kad je Hasanović pogodio sudiju, pa na kraju utakmice zabio za pobjedu; danas odlična intervencija nekad oko 60. minute, kada je u zadnji čas izblokirao šut, i onda opet gol na kraju. :thumbup:
Slazem se..

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 09 maj 2015, 20:26

Svaka čast Manijacima koji su buli u Vrapčićima danas. Veliko FUJ za pojedina skandiranja i jednih i drugih. :thumbdown:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 09 maj 2015, 20:27

Bajić: Bitnije su Željine pobjede od mojih golova
Bajaaaaaa :tokralju:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 09 maj 2015, 20:27

:opaopa:

Dino Pekić jedan je od nas

slika
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 09 maj 2015, 20:32, ukupno mijenjano 2 puta.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 maj 2015, 20:28

corleone87 je napisao/la:
RobertoBaggio je napisao/la:Red je malo Bogdanovića da pohvalimo. Pojedinačno, jedan od najzaslužnijih što smo uzeli zadnjih 6 bodova. Protiv Borca nas spasio u onoj situaciji kad je Hasanović pogodio sudiju, pa na kraju utakmice zabio za pobjedu; danas odlična intervencija nekad oko 60. minute, kada je u zadnji čas izblokirao šut, i onda opet gol na kraju. :thumbup:
Slazem se..
ja sam ga nakon borca mahsuz pohvalio. a u kombinaciji sa kosorićem nakon skoro svake. drugi ljudi majke mi u odnosu na prvi dio.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 maj 2015, 20:30

Svaka cast nasoj ekipi,danas smo izdominirali Velez i nanijeli im tezak poraz na svakom mogucem nivou.Ubili smo ih trkom i zeljom i na kraju mozemo slobodno reci da ovaj Velez pojma nema.Nasa djeca Bajic i Beganovic opet strijelci uz njih nazad Aco i Bogdanovic ginu,ma sve za 10,mozda do sada najzrelija tekma nasih.Idemo dalje,rijetko to kazem ali Obarsku moram uzeti!

Za utjehu na FTV-u je pocela "Bitka na Neretvi" bar jednu pobjedu danas da upisu crveni :wave:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 09 maj 2015, 20:32

corleone87 je napisao/la::opaopa:

Dino Pekić jedna je od nas

slika
Jedan je Dino Pekic ! :cool:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 09 maj 2015, 20:36

bistrikboy je napisao/la:Svaka cast nasoj ekipi,danas smo izdominirali Velez i nanijeli im tezak poraz na svakom mogucem nivou.Ubili smo ih trkom i zeljom i na kraju mozemo slobodno reci da ovaj Velez pojma nema.Nasa djeca Bajic i Beganovic opet strijelci uz njih nazad Aco i Bogdanovic ginu,ma sve za 10,mozda do sada najzrelija tekma nasih.Idemo dalje,rijetko to kazem ali Obarsku moram uzeti!

Za utjehu na FTV-u je pocela "Bitka na Neretvi" bar jednu pobjedu danas da upisu crveni :wave:

Pa treba da znamo da su u toj bitci učestvovali neki od naših najvećih sinova i da smo dobili izgubljenu državnost,danas je stvarno bilo lijepo navratit u Jablanicu proćaskat malo sa rajom i onda na tekmu,zašto ne pohvalit i Hasanovića?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.