FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jos jedan bek i ne treba ti nista vise.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Kako ne treba treba ti špic provjeren ovaj Gruzijac se cini dobar ali nekog sto bi rekli kapitalca
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- luckystrike
- Kontakt:
Pitam naše imal' još šta u planu, vele ostani još malo sve će ti se samo reći 

Ima li kakva slika kao dokaz?luckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:51Gruzijac upravo stigao u Klub na slikanje.
Ps. Malo je podebel![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Dobro došao Gruzijac
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ja mislim da Zvezda ima jedno 17 puta više navijača od nas ,a sa članovima smo bara bara, ako ne i bolji.bvsic je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:22Da su bitni onako realnoSamoDaKazeem je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:20Članovi su nebitni za bilo šta sem štrumfovskog naboja da nas pobjede u bilo čemu pa tako i u članovim,friziranju posjete itd
Da klub nesto zaradi, ne zaradi nista spec realno.
Ali opet se previse psuje, pametuje i govori kako sta treba raditi a 3000 clanova ili koliko vec
I vjeruj da opet jedno 17 puta više i psuju i pametuju nego mi.
Samo što je ono naše klasika pretjerivanje u svemu.
Čim se ne ide niz dlaku,evo ga pljuvač,pametnjaković itd.
Evo ja kako vidim ovdje na forumu je sve poprilično normalno,nema nekih niti uvreda niti prozivki,a da će biti nezadovoljstva,bit će uvijek samo ni to ne treba preuveličavati.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 03 feb 2025, 17:17, ukupno mijenjano 3 puta.
Konačno!
Gruzijac potpisao
Gruzijac potpisao
Kad umjesto najave bude Guliashvili raskinuo ugovor i potpisao za Chelsea besplatno

Hajp video, još Guli da ga našpanuje malo i da se šalteri obave na vrijeme pa u nedjelju odmah 15 minuta. 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑02 feb 2025, 21:23I ja sam nacuo da je gruzijac zavrsen i da bi vec sutra objava mogla biti.

Đesi to.luckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:05Pitam naše imal' još šta u planu, vele ostani još malo sve će ti se samo reći![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Imamol kakav procenat od Imada Rondica?
- luckystrike
- Kontakt:
Biće večeras.Pendulum je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:07Ima li kakva slika kao dokaz?luckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:51Gruzijac upravo stigao u Klub na slikanje.
Ps. Malo je podebel![]()
![]()
Ja iskoristio priliku da objasnim Giorgiju da nam je poslije r. Alije najvažnija figura

@AVNOJ, svratio do Kluba, na putu kući sad.
Izgleda da je ovo Georges Mikautadze
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Mogo bi veceras i onaj Bugar potpisatluckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:22Biće večeras.Pendulum je napisao/la: ↑03 feb 2025, 17:07Ima li kakva slika kao dokaz?luckystrike je napisao/la: ↑03 feb 2025, 16:51Gruzijac upravo stigao u Klub na slikanje.
Ps. Malo je podebel![]()
![]()
Ja iskoristio priliku da objasnim Giorgiju da nam je poslije r. Alije najvažnija figura
@AVNOJ, svratio do Kluba, na putu kući sad.

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- relativizam
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AVNOJ, Benjolos, CentarsutNaClanak921, Jadnimi, Kaunas, miguelramos, Pablo11, SamoDaKazeem, zagorski, ŠTA_JE i 159 gostiju.